Firma – og grupperejser
Risskov Rejser søger Danmarks bedste marketingpraktikant

Bliv en del af Danmarks bedste rejsebureau – vi søger en dygtig marketingpraktikant.

Er du det næste marketing-stjernefrø? Så kom og spir hos os! 

Vi søger en dygtig praktikant til vores marketingafdeling fra august 2023 – og brænder du for at markedsføre rejser på den bedste, skarpeste, sjoveste og mest idérige måde, så er det dig, vi har brug for.

Lidt om os:

Risskov Rejser er en af Danmarks førende arrangører af pakkerejser på egen hånd til USA, Canada, Australien og New Zealand. Desuden er vi specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden, og vi er kendte for vores indholdsrige rundrejser med høj kvalitet til attraktive priser.

Vi lægger vægt på, at både du og vi får det bedste ud af praktikforløbet. Derfor skræddersyer vi dit praktikforløb nøje efter, hvad du kan byde ind med, hvad du har af ambitioner, og hvad vi konkret har brug for. 

Vi søger dig, som:

 • er godt i gang med en marketing-/it-/medie-/kommunikationsuddannelse
 • brænder for marketing og kommunikation, og som tørster efter at komme ud og omsætte teori til praksis
 • er initiativrig, og som hele tiden ser nye muligheder i et medielandskab under konstant udvikling
 • elsker at rejse og kan fortælle levende om det – f.eks. i tekst, billeder eller video 
 • er positiv, fleksibel og har et godt humør

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikstilling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Du bliver del af en velsmurt marketingmaskine, der tæller en marketingchef, en grafiker/UX-ekspert og to tekstforfattere.

Du vil få en varieret hverdag, hvor du er garanteret en masse praktisk og relevant erhvervserfaring til CV’et. Du vil blive udfordret, og du vil helt sikkert få en masse redskaber, som du kan bruge fremadrettet. Hvad end dit faglige hjerter banker for tekster, grafik, video, website, SoMe eller gode brugeroplevelser – så tænker vi, at du er godt kørende i din faglighed. Med praktikforløbet får du finpudset dine færdigheder med kyndig vejledning og sparring fra dine erfarne kolleger i afdelingen.

Du bliver en vigtig del af et spændende projekt, hvor vi er i gang med at klargøre vores spritnye hjemmeside, der skal tage vores brand og kunders oplevelse til nye højder. Du får derfor et rigt indblik i arbejdet med at redesigne, udvikle og klargøre en ny hjemmeside til lancering for vores mange rejseglade besøgende. 

I løbet af din praktik vil du bl.a. få muligheden for at prøve kræfter med:

 • content marketing og SEO-optimering
 • optagelse og redigering af video
 • tekstforfatning af rejseprodukter og vedligehold af risskovrejser.dk
 • kommunikation på de sociale medier
 • tekstforfatning af nyhedsbreve
 • projektstyring
 • billedredigering 
 • grafisk arbejde
 • content-migrering og klargøring af nyt website
 • … og meget, meget mere
 

Praktikken er ulønnet, men vi betaler gerne dine transportudgifter.

Det siger Vibe, som var i praktik i 2022:

Jeg har haft en rigtig god oplevelse som praktikant hos Risskov Rejser. Jeg blev fra starten taget godt imod og følte mig som en del af teamet på lige fod med de andre.

Jeg fik god mulighed for at dreje mit praktikforløb i den retning, hvor jeg gerne ville dygtiggøre mig. Undervejs stod jeg for Risskov Rejsers sociale medier og desuden arbejdede jeg med en bred vifte af opgaver, der blandt andet omfattede tekstforfatning af nyhedsbreve og blogindlæg med fokus på søgeordsoptimering, grafisk opsætning af annoncer og rettelser på hjemmesiden — altid med en stor portion frihed, så jeg havde muligheden for at sætte mit præg på det arbejde jeg lavede. Når jeg var færdig med en opgave, tog min praktikansvarlige sig altid god tid til at give brugbar feedback — det har, i samspil med muligheden for at prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver, betydet at jeg har tilegnet mig værdifuld viden, som har udviklet og forbedret mit faglige arbejde. Efter min praktik følte jeg mig derfor godt klædt på til at springe ud i det store arbejdsmarked med de mange gode værktøjer og erfaringer i bagagen, jeg havde tilegnet mig undervejs i praktikken. 

Så til dig, der har et stort rejsehjerte og en drøm om at udvikle dig blandt dygtige, søde og hjælpsomme kollegaer — jeg kan varmt anbefale dig at søge en praktikplads hos Risskov Rejser! 

Vibe, markedsføringsøkonom på UCN, Aalborg 

Alt det praktiske:

Varighed: Minimum 3 måneder – gerne 6 måneder.

Arbejdsplads: Vi ligger centralt i Randers på Østergade 10, tæt på rutebilstation og togstation. Hjemmearbejdsdage er muligt efter aftale. 

Vi betaler din transport: Vi vil gerne have den rette kandidat, derfor betaler vi selvfølgelig de transportomkostninger, du måtte have. Vi pendler bl.a. selv fra Aarhus, Horsens og Viborg.

Hvornår: Vi ser helst, du kan starte i august 2023.

Kontakt: Skriftlig ansøgning med CV sendes til marketing@risskovrejser.dk  

Ønsker du yderligere oplysninger om praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte tekstforfatter og marketingkoordinator Mette Hjorth Johansen på mail mhj@risskovrejser.dk eller tlf. 87 12 66 14.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind. Vi indkalder løbende til samtale.