Firma – og grupperejser
Risskov Rejser søger Danmarks bedste marketingpraktikant

Bliv en del af Danmarks bedste rejsebureau – vi søger en dygtig marketingpraktikant.

Er du det næste marketing-stjernefrø? Så kom og spir hos os! 

Vi søger en dygtig praktikant til vores marketingafdeling fra august 2022 – og brænder du for at markedsføre rejser på den bedste, skarpeste, sjoveste og mest idérige måde, så er det dig, vi har brug for.

Lidt om os:

Risskov Rejser er en af Danmarks førende arrangører af pakkerejser på egen hånd til USA, Canada, Australien og New Zealand. Desuden er vi specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden, og vi er kendte for vores indholdsrige rundrejser med høj kvalitet til attraktive priser.

Vi lægger vægt på, at både du og vi får det bedste ud af praktikforløbet. Derfor skræddersyer vi dit praktikforløb nøje efter, hvad du kan byde ind med, hvad du har af ambitioner, og hvad vi konkret har brug for. 

Vi sætter altid gang i spændende projekter, så du vil få en varieret hverdag, hvor du er garanteret en masse praktisk og relevant erhvervserfaring til CV’et.

Vi søger dig, som:

 • er godt i gang med en marketing-/it-/medie-/kommunikationsuddannelse
 • brænder for marketing og kommunikation, og som tørster efter at komme ud og omsætte teori til praksis
 • er initiativrig, og som hele tiden ser nye muligheder i et medielandskab under konstant udvikling
 • elsker at rejse og kan fortælle levende om det – f.eks. i tekst, billeder eller video 
 • er positiv, fleksibel og har et godt humør

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikstilling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Du bliver del af en velsmurt marketingmaskine, der tæller en marketingchef, en grafiker/UX-ekspert og en tekstforfatter, som du vil være tilknyttet.

Du vil blive udfordret, og du vil helt sikkert få en masse redskaber, som du kan bruge fremadrettet. Hvad end dit faglige hjerter banker for tekster, grafik, video, SoMe eller gode brugeroplevelser – så tænker vi, at du er godt kørende i din faglighed. Med praktikforløbet får du finpudset dine færdigheder med kyndig vejledning og sparring fra dine erfarne kolleger i afdelingen.

I løbet af din praktik vil du bl.a. få muligheden for at prøve kræfter med:

 • content marketing og SEO-optimering
 • optagelse og redigering af video
 • tekstforfatning af rejseprodukter og vedligehold af risskovrejser.dk
 • annoncering og kommunikation på de sociale medier
 • marketing automation og tekstforfatning af nyhedsbreve
 • projektstyring
 • billedredigering 
 • grafisk opsætning af annoncer 
 • … og meget, meget mere


Praktikken er ulønnet, men vi betaler gerne dine transportudgifter.

Det siger Rikke, som var i praktik i efteråret 2021:

Under hele praktikperioden havde jeg mulighed for selv at præge forløbet, så jeg kunne fordybe mig i de områder indenfor kommunikationsfeltet, som jeg fandt spændende og relevante for min faglige baggrund. Jeg har derfor jongleret med alt fra tekstforfatning af nyhedsbreve og blogindlæg til hjemmesideredigering, grafisk opsætning af annoncer og udformning af SoMe-indhold. Hertil gav Risskov Rejser mig rig mulighed for selv at tage ansvar for opgaver eller komme med indspark til arbejdet. Jeg modtog altid en grundig feedback på mine opgaver, og hvis jeg havde spørgsmål eller brug for sparring, var der også altid et par hjælpende hænder klar. Praktikforløbet har derfor bidraget med en værdifuld erfaring til min uddannelse, som jeg aldrig havde fået med næsen i studiebogen.

Så hvis du er pjattet med at rejse, er klar på at fylde studiebagagen med masser af nyttig erfaring, og ikke mindst ønsker at være en del af et kontor, hvor der er garanti for søde kollegaer, god stemning og platte jokes – så kan jeg varmt anbefale at søge en praktikplads hos Risskov Rejser.

Rikke, kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Alt det praktiske:


Varighed:
Minimum 3 måneder – gerne 6 måneder.

Arbejdsplads: Vi ligger centralt i Randers på Østergade 10, tæt på rutebilstation og togstation.

Vi betaler din transport: Vi vil gerne have den rette kandidat, derfor betaler vi selvfølgelig de transportomkostninger, du måtte have. Vi pendler bl.a. selv fra Aarhus, Horsens og Viborg.

Hvornår: Vi ser helst, du kan starte i august 2022.

Kontakt: Skriftlig ansøgning med CV sendes til marketing@risskovrejser.dk  

Ønsker du yderligere oplysninger om praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte tekstforfatter og marketingkoordinator Mette Hjorth Johansen på mail mhj@risskovrejser.dk eller tlf. 87 12 66 14.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind. Vi indkalder løbende til samtale. 

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke