Firma – og grupperejser
Risskov Rejser søger Danmarks bedste marketingpraktikant

Bliv en del af Danmarks bedste rejsebureau – vi søger en dygtig marketingpraktikant.

Er du det næste marketing-stjernefrø? Så kom og spir hos os! 

Vi søger en dygtig praktikant til vores marketingafdeling fra januar 2024 – og brænder du for at markedsføre rejser på den bedste, skarpeste, sjoveste og mest idérige måde, så er det dig, vi har brug for.

Lidt om os:

Risskov Rejser er en af Danmarks førende arrangører af pakkerejser på egen hånd til USA, Canada, Australien og New Zealand. Desuden er vi specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden.

Vi lægger vægt på, at både du og vi får det bedste ud af praktikforløbet. Derfor skræddersyer vi dit praktikforløb nøje efter, hvad du kan byde ind med, hvad du har af ambitioner, og hvad vi konkret har brug for. 

Vi søger dig, som:

 • er godt i gang med en marketing-/it-/medie-/kommunikationsuddannelse
 • brænder for marketing og kommunikation, og som tørster efter at komme ud og omsætte teori til praksis
 • er initiativrig, og som hele tiden ser nye muligheder i et medielandskab under konstant udvikling
 • elsker at rejse og kan fortælle levende om det – f.eks. i tekst, billeder eller video 
 • er positiv, fleksibel og har et godt humør

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikstilling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Du bliver del af en velsmurt marketingmaskine, der tæller en marketingchef, en grafiker/UX-ekspert, to tekstforfattere og en marketing automation specialist.

Du vil få en varieret hverdag, hvor du er garanteret en masse praktisk og relevant erhvervserfaring til CV’et. Du vil blive udfordret, og du vil helt sikkert få en masse redskaber, som du kan bruge fremadrettet. Hvad end dit faglige hjerter banker for tekster, grafik, video, website, SoMe eller gode brugeroplevelser – så tænker vi, at du er godt kørende i din faglighed. Med praktikforløbet får du finpudset dine færdigheder med kyndig vejledning og sparring fra dine erfarne kolleger i afdelingen.

I løbet af din praktik vil du bl.a. få muligheden for at prøve kræfter med:

 • content marketing og SEO-optimering
 • optagelse og redigering af video
 • tekstforfatning af rejseprodukter og vedligehold af risskovrejser.dk
 • kommunikation på de sociale medier
 • marketing automation og tekstforfatning af nyhedsbreve
 • projektstyring
 • billedredigering 
 • grafisk opsætning 
 • … og meget, meget mere
 

Praktikken er ulønnet, men vi betaler gerne dine transportudgifter.

Alt det praktiske:

Varighed: Minimum 3 måneder – gerne 6 måneder.

Arbejdsplads: Vi ligger centralt i Randers på Østergade 10, tæt på rutebilstation og togstation.

Vi betaler din transport: Vi vil gerne have den rette kandidat, derfor betaler vi selvfølgelig de transportomkostninger, du måtte have. Vi pendler bl.a. selv fra Aarhus, Horsens og Viborg.

Hvornår: Vi ser helst, du kan starte i januar 2024.

Kontakt: Skriftlig ansøgning med CV sendes til marketing@risskovrejser.dk  

Ønsker du yderligere oplysninger om praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte digital marketingkoordinator Mette Hjorth Johansen på mail mhj@risskovrejser.dk eller tlf. 87 12 66 14.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind. Vi indkalder løbende til samtale. 

Det siger Karoline, som var i praktik i efteråret 2022

Marketingpraktikant i Risskov Rejser – Karoline

“Hvis du ligesom mig bare ikke kan få nok af rejser og nye steder – så er en praktikplads hos Risskov Rejser lige noget for dig! For selvom du ikke får stillet rejselysten ved at pakke kufferten og hoppe på det næste fly, så får du mulighed for at drømme dig væk til alverdens destinationer – HVER DAG.

Jeg læser til dagligt en professionsbachelor i kommunikation på DMJX, og i min tid hos Risskov Rejser fik jeg mulighed for at bruge alt den teori jeg havde lært i praksis. Her fik jeg særligt styrket mine skriftlige evner, da jeg undervejs fik mulighed for bl.a. at styre firmaets sociale medier, skrive en masse tekster til hjemmesiden og udarbejde ugentlige nyhedsbrev. Selvom jeg arbejdede meget med tekst, havde jeg også mulighed for at tilrettelægge praktikforløbet, så det passede ind i, hvad jeg fandt interessant og relevant i forhold til min uddannelse.

Og hvis du kender mottoet frihed under ansvar, så kan du være sikker på, at det er noget, du får mulighed for at efterleve hos Risskov Rejser. For (næsten) ingen idéer er dumme idéer, og det gjorde, at jeg fik friheden til også at udfolde mig kreativt og afprøve ting, som jeg synes kunne være sjove at kaste mig ud i – altid med god sparring fra de skønne, dygtige og ikke mindst hjælpsomme kollegaer i marketingsafdelingen.

Så hvis du ligesom mig selv vil have mulighed for at tilrettelægge dit praktikforløb, ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting og har en forkærlighed for alle verdens afkroge, så tøv ikke med at smide en ansøgning afsted til Risskov Rejser!”

Karoline, Kommunikationsuddannelsen på DJMX, Aarhus