Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Kænguruer ved solnedgang i Australien

VILDE TILBUD
SPAR OP TIL 15%
PÅ REJSEN!

Bestil inden 30/6

Motorhome-ferie fra Brisbane

2 voksne og 2 børn i 25 dage fra kr. 13.770

Bestiller du inden 30/6, sparer du op til 15 % på din rejse! (Gælder ved rejse i perioden 19/11-16/12 2018 & 10/1-31/3 2019)

Om Motorhome-ferie fra Brisbane

Tag på 25-dages motorhome-ferie med start i Brisbane. Kør f.eks. sydpå mod Gold Coast, som er kendt for sine hvide sandstrande og temaparker, som befinder sig lidt længere inde på land. Fortsæt turen mod syd og gør holdt ved Cape Byron, som er Australiens østligste punkt. Snyd ikke dig selv for en gåtur gennem regnskoven til fyrtårnet med udsigt over mødestedet for Koralhavet og det Tasmanske Hav. Oplev også Sydney med det ikoniske operahus tegnet af danske Jørn Utzon eller prøv bridge climbing på Harbour Bridge, som er et af Sydneys vartegn.

Prisen inkluderer: fly t/r, overnatning på lufthavnshotel, 21-dages leje af Maui-motorhome model “Ultima” eller “Beach”, ubegrænset km og forsikring.

Ved 2 voksne inkluderer prisen motorhomet Maui Ultima
Ved 2 voksne og 2 børn inkluderer prisen motorhomet Maui Beach

Passer datoen dig ikke? Så kontakt os endelig alligevel, så vi kan give dig et andet godt tilbud! Husk, vi kan skræddersy rejsen for dig, og du kan gratis booke et møde med din egen rejseekspert, så rejsen bliver den rejse, du har gået og drømt om. Book et møde her.

For at give dig mest mulig tryghed i forbindelse med din rejse, anbefaler vi at tilkøbe Maui Inclusive-pakken. Den kan du læse mere om her.

 

Kom med til et inspirationsmøde

Pakkerejse inkl. fly og motorhome

Afrejsedato Varighed Bestil senest Motorhome Pris pr. person Bestilling
Afrejsedato Varighed Bestil senest Motorhome Pris pr. person Bestilling

Hvilket motorhome passer til din ferie?

Model

Maui Beach Maui Ultima

Passer datoen dig ikke? Så kontakt os endelig alligevel, så vi kan give dig et andet godt tilbud! Husk, vi kan skræddersy rejsen for dig, og du kan gratis booke et møde med din egen rejseekspert, så rejsen bliver den rejse, du har gået og drømt om. Book et møde her.