Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

VILDE TILBUD
SPAR OP TIL 15%
PÅ REJSEN!

Bestil inden 30/6

Motorhome-ferie fra Sydney

2 voksne og 2 børn i 25 dage fra kr. 12.175

Bestiller du inden 30/6, sparer du op til 15 % på din rejse! (Gælder ved rejse i perioden 19/11-16/12 2018 & 10/1-31/3 2019)

Om Motorhome-ferie fra Sydney

Tag på en 25-dages motorhome-ferie med start i Sydney. Herfra kan I f.eks. køre til Melbourne, som har knap 4 mio. indbyggere og emmer af afslappet storbystemning. I kan også køre til hovedstaden Canberra, som er en vidunderlig grøn oase med interessant arkitektur.

Prisen inkluderer: fly t/r, overnatning på lufthavnshotel, 21-dages leje af Maui-motorhome model “Ultima” eller “Beach”, ubegrænset km og forsikring.

Passer datoen dig ikke? Så kontakt os endelig alligevel, så vi kan give dig et andet godt tilbud! Husk, vi kan skræddersy rejsen for dig, og du kan gratis booke et møde med din egen rejseekspert, så rejsen bliver den rejse, du har gået og drømt om. Book et møde her.

Ved 2 voksne inkluderer prisen motorhomet Maui Ultima.
Ved 2 voksne og 2 børn inkluderer prisen motorhomet Maui Beach.

For at give dig mest mulig tryghed i forbindelse med din rejse, anbefaler vi at tilkøbe Maui Inclusive-pakken. Den kan du læse mere om her.

 

Kom med til et inspirationsmøde

Pakkerejse inkl. fly og motorhome

Afrejsedato Varighed Bestil senest Motorhome Pris pr. person Bestilling
Afrejsedato Varighed Bestil senest Motorhome Pris pr. person Bestilling

Hvilket motorhome passer til din ferie?

Model

Maui Beach Maui Ultima

Passer datoen dig ikke? Så kontakt os endelig alligevel, så vi kan give dig et andet godt tilbud! Husk, vi kan skræddersy rejsen for dig, og du kan gratis booke et møde med din egen rejseekspert, så rejsen bliver den rejse, du har gået og drømt om. Book et møde her.