Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Motorhome Road Bear RV USA

Motorhome i USA

Motorhome i USA – Oplev USA i jeres eget rullende hjem

Med en ferie i motorhome i USA får du den ultimative frihed og fleksibilitet. Du skal ikke bruge tid på at pakke kuffert hver dag, og alt er lige ved hånden. Du bestemmer selv farten og kan gøre stop, når du vil. Et motorhome er et hjem på hjul, og det giver en tryghed, hvis du har børn med på ferien. Og så er ferie i motorhome, autocamper – eller RV, som de siger ”over there” – utroligt populært i USA, hvor meget er lagt an på denne ferieform.

Vores motorhome-ferier i USA er et sikkert valg fordi

Vores ruteforslag til motorhome i USA

Filtrer på område i USA her
Alle rejser (13)
Det vestlige USA (7)
Det østlige USA (1)
Florida (2)
Sydstaterne (2)
Alaska (1)
Slå til nu-tilbud (1)
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Antal dage (lav til høj)
Antal dage (høj til lav)

Her kan du afhente et motorhome i USA

Hvilket motorhome passer til din ferie?

Vores samarbejdspartnere i USA

Cruise America

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder en række meget populære modeller. Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 motorhomes og 25 udlejningsstationer i USA. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du et Cruise-motorhome, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Apollo

Et Apollo-motorhome er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos motorhomes er fra 2017 eller senere. Apollo er en af de største udlejere af motorhomes i Australien/New Zealand, og den kvalitet, som Apollo kan tilbyde i USA, bygger på mange års erfaring og værdifuld feedback.

Der er kælet for indretning, detaljer og materialer, og alle modeller – undtagen den mindste – har tv/dvd, generator, bakke-kamera og markise, og man får ekstra plads, når der camperes, da modellerne har “slide out”. Men også den mindste model Pioneer er meget rummelig med bad/toilet og er et godt valg til et par eller den lille familie.

Apollo-motorhomes kan lejes i syv byer i det vestlige USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, New York og Las Vegas.

Road Bear

Vælger du et Road Bear-motorhome, kan du glæde dig til en motorhome-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Motorhomes hos Road Bear er maks. to år gamle, og afhængig af størrelse har de mange gode detaljer.

Road Bear motorhomes kan lejes i syv byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Seattle og New York.

Cruise America - læs mere her
Apollo - læs mere her
Road Bear - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på motorhome er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen. Derfor er det en god ide at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 og få et tilbud.

Cruise America

Standardpriserne inkluderer

 • kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – Udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • 24 timers telefon-hotline.
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Cruise America  

Cruise America – se indhold og rabatter

Apollo

Standardpriserne inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.500. (forsikringen gælder ikke ved skade på taget, markise og undervognen of motorhomet.)
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • mappe med kort og rejseinformation

Klik her og se bl.a. rabatter med Apollo

Apollo – se indhold og rabatter

Road Bear

Standardpriserne inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne

Klik her og se bl.a. rabatter med Road Bear

Road Bear – se indhold og rabatter

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Umiddelbart kan størrelsen på et motorhome virke overvældende, men alligevel er det nemt at navigere motorhomet rundt i trafikken. Det hjælper selvfølgelig, at der er god plads på de nordamerikanske ”highways”, og at mange campingpladser er indrettet specielt til motorhomes.

  For at kunne leje et motorhome i USA kræves det, at du er 21 år og har et helt almindeligt dansk EU-kørekort. Da teksten på et dansk kørekort kun står på dansk, er det er en god idé at medbringe et internationalt kørekort.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i motorhome er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i motorhome også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Benzinøkonomi

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på motorhomet og din kørestil. Benzinen i USA er stadig markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.