Ring til os 70 22 66 00
Kata Tjuta i Northern Territory - Risskov Rejser

Din rejse – vores passion

Vores motto er ”Din rejse – vores passion”, og vi ser det som vores fornemste opgave at give dig oplevelser, der er værd at rejse efter! Uanset om du skal på dit livs rejse til Australien, på en kør-selv-ferie i USA med familien eller på en oplevelsesrig kombineret bade- og rundrejse i Thailand, så vil du hos os altid møde en kompetent rejseekspert, der har rejst i det pågældende land – hos os hedder det nemlig ikke rejsekonsulent, men rejseekspert, for det er lige præcis, hvad vi er!

 • Historien om os

  Vi bliver ofte spurgt: “Hvorfor hedder rejsebureauet Risskov Rejser, når I har kontor i Randers og København?” Det hele begyndte ganske rigtigt med et rejsebureau i Risskov ved Aarhus i 1993, men fire år senere flyttede Risskov Rejser til Randers i forbindelse med overtagelse af et rejsebureau i Randers. I 2005 købte Risskov Rejser rejsebureauet Travel Partner, som var kendt som eksperterne på USA/Canada. I 2008 samlede vi alle aktiviteter under et nyt fælles navn og logo, og i dag er vi et rejsebureau bestående af 35 medarbejdere. I december 2016 ændrede vi navnet Risskov Travel Partner til Risskov Rejser.

 • Vores kernekompetencer

  Rundrejser i hele verden med dansk rejseleder

  Vores udbud af rundrejser med dansk rejseleder bliver større og større år for år. Vi finder på nye rejsetyper, nye rejsemål kommer til, ligesom vi tilbyder rundrejser til de mest populære rejsemål, f.eks. Italien, Norge, Cuba og Vietnam, samt Australien, New Zealand, USA og Canada, som vi er særskilte specialister i. Vi tilbyder indholdsrige rejser til en attraktiv pris med berejste og erfarne rejseledere, som virkelig forstår at formidle deres store viden. Der er mulighed for afrejse fra Billund, Aalborg og København.

  Specialister i rejser til Australien & New Zealand

  Vi er certificerede ”Aussie specialists” og ”100 % pure New Zealand specialists” og kan derfor indfri dine drømme om en rejse Down Under. Hvem kunne ikke tænke sig at sidde på trappen ved Operahuset i Sydney eller at se den berømte Ayers Rock i den røde ørken? Andre drømmer om en rejse til New Zealand for at opleve den fascinerende og afvekslende natur i bil eller motorhome. Vores kataloger er fyldt med ideer og inspiration til, hvad du kan opleve på rejser i Australien og New Zealand – og vi har selv prøvet det meste af det, vi foreslår.

  Nordamerika-eksperter

  Vi er et af de rejsebureauer i Danmark, som er specialister, når det gælder rejser til USA og Canada og tilbyder alt til en vellykket ferie – flybilletter, leje af bil/motorhome, hotelovernatninger, kør-selv-pakker, rundrejser med dansk eller engelsk rejseleder, golfferie og ikke mindst vores ekspertise og rådgivning.

  Grupperejser til hele verden for firmaer, foreninger eller store familier

  Hvad enten det drejer sig om en forening der vil på eventyr sammen, en virksomhed der vil ud i verden for at samle nye impulser, eller en rejseglad gruppe bestående af familie eller venner – så kan vi hjælpe med en fantastisk grupperejse! Vi har stor erfaring med at sende alskens grupper af sted på vidt forskellige rejser, eks. 1-dages ture i Danmark, kunst- og kulturrejser til europæiske storbyer eller rejser med fagligt indhold. Med vores lokalkendskab og gode kontakter skruer vi rejsen sammen, så den passer lige præcis til jeres behov.

 • Mission & Vision

  MISSION Risskov Rejser vil levere kvalitetsrejser – individuelle og rundrejser, der lever op til indhold og pris. Vores kunder skal have fantastiske rejseoplevelser i form af kompetent rådgivning, gode rejseprodukter og dygtige rejseledere.

  VISION Risskov Rejser vil gennem udvikling, iderigdom og hurtig reaktion være den mest attraktive rejsevirksomhed for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 • Værdier

  Risskov Rejsers stærke rygrad er vores kerneværdier, som vi hver dag bestræber os på at efterleve. Her kan du læse mere om, hvordan vores tilgang til arbejdet i rejsebranchen er:

  Dynamik

  Verden er fuld af muligheder, og vi griber dem, der kan skabe værdi. Vi omsætter idéer til handling og får tingene til at ske i et hurtigt tempo, så vi kan tilbyde rejser, der rammer tidsånden, men som også kan udvide folks horisont.

  Respekt

  For at få succes er det nødvendigt at udvise forståelse og åbenhed overfor vores omgivelser. Vi skal især være vores ansvar bevidst i vores handlinger, når vores arbejdsplads er hele verden. Vores mål er at sende rejsende ud i verden på en respektfuld måde, der også giver mening for de lande, der rejses til.

  Passion og begejstring

  Vi brænder for rejsebranchen og lever af at videreformidle oplevelser, der bliver til gode rejseminder. Vi får kun succes, når vi arbejder engageret og viser vores passion og begejstring i alt, hvad vi gør. Fra økonomiafdelingen til produktionsafdelingen elsker vi alle at rejse og at beskæftige os med rejser – det er også derfor, vi kalder vores rejsekonsulenter for rejseeksperter, for det er præcis, hvad de er!

  Vindermentalitet

  Vi sætter overliggeren højt og løfter i flok. Vi glædes over fælles succeser og fejrer sejrene. Vi motiveres af høje mål og er stolte af at være med på et vinderhold. Rejsebranchen er omskiftelig, og vi drives af hele tiden at være de første til at finde nye rejsemål, skabe de bedste rejser og sende rejsende trygt ud i verden.

 • Åbningstider & kontakt

  Risskov Rejser A/S
  Telefon: 70 22 66 00
  E-mail: verden@risskov.com

  Randers
  Østergade 10 (indgang i gården), 8900 Randers C

  Åbningstider:
  Mandag – fredag kl. 10 – 15:00
  Lukket weekend og helligdage

  København
  St. Kongensgade 62, 1264 København K

  Åbningstider:
  Mandag – torsdag kl. 10 – 15
  Fredag kl. 9 – 16:30
  Lukket weekend og helligdage

 • Nyttige oplysninger

  Bank: Sydbank – Reg.nr. 7116 kontonr. 0001102224

  IBAN nr.: DK1971160001102224

  SWIFT nr.: SYBKDK22

  CVR nr.: 17007971

  IATA nr.: 1720143

  Registreringsnummer i Rejsegarantifonden: 783

  Medlem af: Danmarks Rejsebureau Forening

  Direktion: Adm. direktør Annelise Dam Larsen

  Høj kreditværdighed: Soliditets kreditvurdering består af en skala på 7 trin. Risskov Rejser har opnået vurderingen AAA, som er den højeste – “AAA-ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.”

 • Ledige stillinger

  Vi har i øjeblikket ikke nogle ledige stillinger, men du er velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning til direktør Annelise Dam Larsen på adl@risskov.com

Rejseledere

Trustpilot