Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00

Alle rejser er med Singapore Airlines

Oplev Queensland på din Australien-rejse

Oplev Queensland på din rejse til Australien

Den australske delstat Queensland lokker med sol og sommer næsten året rundt, og er perfekt at opleve sammen med familien, da her er fyldt med underskøn natur til lands og til vands. Her afløser den ene vidunderlige strand den anden – fra The Gold Coast og The Sunshine Coast i Brisbane-området til Cooktown – ja, faktisk helt til Cape York på toppen af Australien. Klimaet i Queensland er helt perfekt på den tid af året, hvor vi i Danmark har tid til at tage på sommerferie og efterårsferie – den daglige gennemsnitstemperatur i juli ligger på 26 dejlige grader, og i de danske efterårsmåneder byder Queensland på endnu højere temperaturer, nemlig 28-29 grader i gennemsnit. Ikke dårligt!

Oplev koralrev, tropeøer og regnskov på din ferie i Queensland

Under vandet venter Great Barrier Reef, der er en af Australiens helt store oplevelser! Verdens største naturlige ”bygningsværk” følger Queenslands kyst fra Gladstone i syd til Torres-strædet ved Ny Guinea i nord. Det er ikke et sammenhængende rev, men består af et par tusinde små og store rev og 71 koraløer. På koraløer som Heron og Lady Elliot kan man dykke direkte ved øerne, da revet begynder, hvor sandstranden slutter. Og på verdens største sandø, Fraser Island, venter de mest fantastiske klitlandskaber, brede sandstrande, krystalklare ferskvandssøer og regnskov med træer, der kan blive op til 70 m høje. Læg hertil et spændende dyreliv med bl.a. dværgkænguruer, dingoer og hvaler.

I spektakulære Daintree Rainforest venter store naturoplevelser. Regnskoven ligger nord for Cairns og hører til et af de mest uberørte regnskovsområder i hele Australien – og regnskoven opleves bedst sammen med en naturguide, der kender alt til regnskovens flora og fauna. Også nationalparken Lamington byder på store naturoplevelser med subtropisk regnskov fyldt med gigantiske træer, huler, kløfter og hundredvis af vandfald. Området er gennemskåret af vandrestier og er med sine mere end 160 fuglearter et paradis for fugleentusiaster.

Queensland: Når byliv og naturoplevelser går hånd i hånd

Nogle af de mest spændende byer at bo i er Brisbane, Cairns og Port Douglas, da de både byde på alle bylivets fordele og ligger tæt på de helt unikke naturoplevelser, der er at finde på din rejse i Queensland. Brisbane er den største by i delstaten, og de dejlige strande har sat storbyen på verdenskortet. Ved Cairns ligger The Great Barrier Reef forholdvis tæt ved kysten, og byen er derfor et perfekt udgangspunkt for ture til koralrevet. Adskillige vidunderlige koral- og tropeøer er også inden for rækkevidde, og det samme er den uberørte regnskov nord for Cairns.

Du kan også vælge at bo længere nordpå i den hyggelige ferieby Port Douglas, der ligger hvor Pacific Highway ender nord for Cairns, og hvor vildmarken begynder at tage over. Four Miles Beach strækker sig i hele Port Douglas’ længde og er ubetinget en af de bedste strande i det nordlige Queensland. Livet leves i et roligere tempo end i Cairns, men her mangler bestemt ikke noget, når det gælder shopping og restauranter, og både regnskoven og koralrevet er inden for rækkevidde.

Tag med Singapore Airlines på din næste rejse til Queensland

Singapore Airlines er et af vores foretrukne flyselskaber, når ferien går til Queensland, og er du ude i god tid med planlægningen af din rejse til Queensland, kan vi sikre dig de bedste flypriser fra Singapore Airlines. Lige nu kan du også sikre dig en god pris på opgradering til Premium Economy, så du sidder ekstra komfortabelt på flyturen.

På Premium Economy får du ekstra benplads med fodstøtte, og du kan læne sædet dejlig langt tilbage, så det at tage en lur på flyet bliver en sand fornøjelse. Du får også muligheden for at vælge mellem flere lækre måltider om bord, som du kan bestille op til 24 timer inden afgang. Og så er der selvfølgelig et stort udvalg af topunderholdning også, når du med din egen touchscreen-skærm kan vælge mellem diverse film, tv-serier, apps og spil, så du næsten ville ønske, at flyturen varede lidt længere. Opgraderingsprisen pr. voksen er 4.495 og kr. 3.800 pr. barn – læs mere på selve siden for den rejse, hvor du ønsker at opgradere flybillet.

Hvad skal jeg opleve i Queensland?

Nedenfor finder du et overblik over alle de muligheder, du har for at opleve Queensland sammen med os. Vi har håndplukket et stort udvalg af udflugter og overnatningsmuligheder samt sammensat rejseforslag, der kan inspirere dig til din næste rejse til Australien og Queensland.