Firma – og grupperejser
Praktikanter til efteråret 2021 er fundet, så stillingen er ikke længere ledig.

Bliv en del af Danmarks bedste rejsebureau – vi søger en dygtig marketingpraktikant

Er du det næste marketing-stjernefrø? Så kom og spir hos os! 

Vi søger en dygtig praktikant til vores marketingafdeling fra august 2021 – og brænder du for at markedsføre rejser på den bedste, skarpeste, sjoveste og mest idérige måde, så er det dig, vi har brug for.

Lidt om os:

Risskov Rejser er en af Danmarks førende arrangører af individuelle rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand. Desuden er vi specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden, og vi er kendte for vores indholdsrige rundrejser med høj kvalitet til attraktive priser.

Vi lægger vægt på, at både du og vi får det bedste ud af praktikforløbet. Derfor tilpasser vi dit praktikforløb nøje efter, hvad du kan byde ind med, hvad du har af ambitioner, og hvad vi konkret har brug for. 

Vi sætter altid gang i spændende projekter, så du vil få en varieret hverdag, hvor du er garanteret en masse praktisk og relevant erhvervserfaring til CV’et.

Vi søger dig, som:

er godt i gang med en marketing/it/medie/kommunikationsuddannelse

brænder for marketing og kommunikation, og som tørster efter at komme ud og omsætte teori til praksis

er initiativrig, og som hele tiden ser nye muligheder i et medielandskab under konstant udvikling

elsker at rejse og kan fortælle levende og velskrevet om det

er positiv, fleksibel og har et godt humør

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikstilling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Du bliver del af en velsmurt marketingmaskine, hvor du vil indgå som en vigtig brik.

Du vil blive udfordret, og du vil helt sikkert få en masse redskaber, som du kan bruge fremadrettet. Vi tænker, at du allerede er godt kørende sprogligt, og du får muligheden for at få finpudset dine skrivefærdigheder med kyndig vejledning og sparring fra de erfarne tekstforfattere i afdelingen.

I løbet af din praktik vil du bl.a. få muligheden for at prøve kræfter med:

Content marketing og SEO-optimering

optagelse og redigering af video

tekstforfatning af rejseprodukter og vedligehold af risskovrejser.dk

annoncering og kommunikation på de sociale medier

marketing automation og tekstforfatning af nyhedsbreve

projektstyring

.. og meget, meget mere

Praktikken er ulønnet, men vi betaler gerne dine transportudgifter.

Det siger Ane, som var i praktik i efteråret 2020:

I mit praktikforløb hos Risskov Rejser havde jeg stor mulighed for selv at forme forløbet ved at udvælge nogle af de forskellige opgaver, jeg fandt væsentlige. Her har jeg især fået udviklet mine skrivefærdigheder efter eget ønske.

Der har været en stor grad af fleksibilitet og imødekommenhed, hvor de ansatte i marketing har taget sig den tid, jeg har haft brug for til at sætte mig ind i arbejdsopgaver og give hurtigt svar over mail, hvis der var noget jeg var i tvivl om, de dage jeg arbejdede hjemmefra. Hertil har de også været gode til at give respons på de opgaver, jeg har udført og givet mig anerkendelse hertil undervejs. Forløbet har i sin helhed givet mig en hel del medvind på vejen og mod på at komme ud på arbejdsmarkedet efter min uddannelse.

Virksomheden fremstår for mig som en gruppe af skønne og passionerede ansatte, der tilsammen bidrager til en hyggelig arbejdsplads med næsten familiære forhold på tværs af alle afdelinger – og masser af kagedage og humor!”

Ane, kommunikationsstuderende på Aalborg Universitet

 

Alt det praktiske:


Varighed:
Minimum 3 måneder – gerne 6 måneder.

Arbejdsplads: Vi ligger centralt i Randers på Østergade 10, tæt på rutebilstation og togstation.

Vi betaler din transport: Vi vil gerne have den rette kandidat, derfor betaler vi selvfølgelig de transportomkostninger, du måtte have. Vi pendler bl.a. selv fra Skanderborg, Aarhus, Horsens og Viborg.

Hvornår: Vi ser helst, du kan starte i begyndelsen af august 2021.

Kontakt: Skriftlig ansøgning med CV sendes til ral@risskovrejser.dk

Ønsker du yderligere oplysninger om praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte marketingchef Rasmus Alstrup på tlf. 22 51 51 08.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind.

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke