Firma – og grupperejser
Teplantage i Indien - Risskov Rejser

Rejseforedrag

Vi inviterer til en lang række rejseforedrag, der sætter fokus på vores mange rejser til hele verden. Tilbring et par hyggelige timer med os, hvor du hører om alt det, der er værd at opleve, og hvor du får en masse uvurderlige råd og tips. Foredragsholderne er en god blanding af vores egne rejseeksperter, vores passionerede rejseledere og inspirerende rejsejournalister.

Møderne varer 1½-2 timer og foregår online. Tilmeld dig de foredrag, du har lyst til – også selvom du ikke kan deltage live – da vi sender en video af rejseforedraget, så du kan se eller gense det, når det passer dig.

Psst: I de seneste måneder har vi afholdt, og optaget, mange spændende foredrag, som du nu har mulighed for at se. Bliv bl.a. klogere på USA, New Zealand, Australien, Hawaii, Canada, Irland, Skotland, Italien, Vietnam og Norge. Klik her for at se eller gense vores seneste rejseforedrag

Kom med til Rejsemessen for Kvalitetsrejser – spar 50 % på din entrébillet!

Kom med til årets store rejsemesse i Bella Center København d. 23. og 24. oktober. Her får du oceaner af rejseinspiration – både på vores flotte messestand (stand 37 og 38) og til alle vores spændende rejseforedrag med dygtige rejseledere. Du finder hele oversigten over rejseforedrag nedenunder. Og køber du din entrébillet til rejsemessen nu, sparer du hele 50 %. Køb din billet her!

Spændende rejseforedrag & eventsVi har desværre ingen planlagte rejseforedrag netop nu, men klik her og se vores tidligere rejseforedrag

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke