Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Teplantage i Indien - Risskov Rejser

Vi inviterer til en lang række rejseforedrag, der sætter fokus på vores mange rejser til hele verden. Kom og tilbring et par hyggelige timer, hvor du hører om alt det, der er værd at opleve, og hvor du får en masse uvurderlige råd og tips. Foredragsholderne er en god blanding af vores egne rejseeksperter, vores passionerede rejseledere og inspirerende rejsejournalister.

Nedenfor finder du en kalenderoversigt over alle rejseforedrag – og hvis du klikker på en af datoerne, kan du læse mere om, hvad mødet omhandler samt tilmelde dig.

Møderne varer 1½-2 timer og foregår oftest på vores kontor i Randers på adressen Østergade 10 og på vores kontor på Store Kongensgade 62 i København. Vi har dog også tit særskilte arrangementer i andre byer.

 

 

Video og artikler

Vælger du en rundrejse med en af vores passionerede rejseledere, får dit rejseeventyr en ekstra dimension. Se rejseleder Torben Folkmann og en af vores tilfredse kunder, Jan Morbech, fortælle om, hvordan det er at rejse med dansk rejseleder.

 

 

 

Se flere videoer

 

Spændende artikler om at rejse

Vi har skrevet en masse gode og spændende artikler, der er fyldt med gode råd, tips og inspiration – følg linket og se det samlede udvalg af rejse-artikler her

Book et møde med en rejseekspert

Har du rejsedrømme og brug for hjælp til at realisere dem? Så er du meget velkommen til at besøge os på vores kontorer i København og Randers og få en snak med en af vores dygtige rejseeksperter.

Book et møde

Læs vores kataloger

  • Rundrejser med dansk rejseleder

    Se vores 40-siders rejseavis med Danmarks bedste rundrejser i 2020/2021.

  • USA & Canada

    Eventyret venter “over there”. Kør-selv-ferie, autocamper og tips til rejsen.

  • Australien & New Zealand

    Alt til rejsen down under – rejseforslag, unikke oplevelser og tips fra rejseeksperterne.

Trustpilot