Firma – og grupperejser
Risskov Rejser søger rejsekonsulenter

Vi har forrygende travlt med at skræddersy individuelle rejser til vores kunder og søger derfor flere rejsekonsulenter med speciale i enten USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en moderne og dynamisk virksomhed i god udvikling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor ideer hurtigt omsættes til handling. Du vil opleve en flad organisation med en uformel omgangstone og får masser af rejseglade og kompetente kollegaer.

Vi forventer, at du:

  • har omfattende rejseerfaring fra minimum ét af de fire lande
  • har erfaring med at arbejde i GDS
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • har udpræget fornemmelse og forståelse for god kundeservice
  • er drevet af at nå dine egne og teamets målsætninger
  • stiller høje krav til dig selv og din performance
  • som minimum har 2 års erfaring fra lignende stilling


Vi søger både rejsekonsulenter til vores kontor i København og Randers, og hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Brask Nielsen, Head of Product & Operations, på 87126617 eller 22831858.

Vi ønsker at ansætte vores nye rejsekonsulenter hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag til cbn@risskovrejser.dk, mærk ansøgningen ”Rejsekonsulent” og vedlæg CV samt information om din rejseerfaring.

RISSKOV REJSER:

Er en af Danmarks førende arrangører af individuelle rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand.  Vi er desuden specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden.

Vi sætter god kundeservice og høj kundetilfredshed i højsædet, er igen i god vækst og i konstant udvikling af rejser til nuværende og nye destinationer. Vi har eksisteret siden 1993 og har centralt beliggende kontorer i Randers og København.