Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Globe Simulation Model
Rejsemesse i Hillerød og Vejle med Risskov Rejser

Rejsemesse med fokus på rundrejser med dansk rejseleder

Savner du inspiration til, hvor din næste ferie skal gå hen? Nu har du muligheden for GRATIS at tilmelde dig et unikt event med fokus på rundrejser med dansk rejseleder!

Vær med, når vi afholder vores rejsemesse i august, der er sprængfyldt med rejseinspiration. Vores dygtige danske rejseledere vil fortælle om at rejse i Mellem- og Sydamerika, Asien, Mellemøsten, Afrika og Down Under. Du kan frit vælge blandt mere end 20 foredrag pr. dag, og mellem foredragene kan du få en snak med vores dygtige medarbejdere og rejseledere om landene og de enkelte rejser.

Dagens gæstetaler er globetrotteren og TV-værten Tobias Hamann, der bl.a. er kendt for programmerne Bag Verden og Bag Danmark. Tobias, som har rejst, spist og bagt sig gennem mere 70 lande, vil fortælle om sine oplevelser ude i verden og om sin store passion for at rejse.

Glæd dig til foredrag om destinationerne: Vietnam, Thailand, Peru og Ecuador, Borneo, Jordan, Indien og Nepal, Costa Rica, Australien, Cuba, Japan og Sydkorea, Sri Lanka, Laos og Cambodja, Marokko, Mexico, New Zealand, Israel, Kina, Argentina og Brasilien.

Alle foredrag er gratis, men husk at tilmelde dig!

25. august – FrederiksborgCentret i Hillerød og 26. august – Hotel Scandic i Vejle

10:00-15:00 Kom og hør vores dygtige rejseledere fortælle om rundrejser med dansk rejseleder til  den fascinerende verden uden for Europa.

Foredragene er fordelt på 4-5 sale. Bemærk, at der foregår flere foredrag på samme tid.

Når tiden for arrangementet nærmer sig, vil du få tilsendt en mail med forskellige praktiske informationer vedr. parkering, etc.

Kom med til et gratis inspirationsmøde