Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Rejser på egen hånd

Rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand

Vi tilbyder en verden af skræddersyede rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand.  Og der er masser af fordele ved at rejse på egen hånd! For hvad end du vil rejse alene, med din ægtefælle eller med hele familien til en helt særlig anledning, så er du sikker på at få en ferie, der matcher dine rejsedrømme.

Hvor længe skal du være væk? Hvad skal du opleve? Hvor skal du bo? Og vil du rejse med krydstogt, bil, autocamper eller fly? Ja, når du rejser på egen hånd, bestemmer du det hele selv, og ferien foregår i dit eget tempo.

Få skræddersyet din rejse – helt gratis

Uanset, om du drømmer om sommerferie i solskinsstaten Florida eller dit livs rejse Down Under, så starter din rejse hos Risskov Rejser. Vi hjælper dig – helt gratis – med at skræddersy din rejse, så den matcher dine ypperste rejsedrømme. Vi er certificerede ”Aussie specialists”, ”100 % pure New Zealand specialists” og eksperter på rejser til Nordamerika. Med mere end 25 års erfaring i at sammensætte Danmarks bedste rejser, er du i trygge hænder start til slut, når du skal opleve verden på egen hånd.

Gratis inspiration til din rejse

Du er altid velkommen til vores inspirationsmøder, hvor vi klæder dig godt på til din ferie til vores forskellige rejsemål. Du har også mulighed for at booke et personligt møde med en af vores rejsekonsulenter på vores kontor i Randers eller København. Og så glæder vi os naturligvis altid til at høre fra dig på mail og telefon, så vi kan hjælpe dig videre til dine næste rejseoplevelser. For din rejse er vores passion.

Rejs selv – men uden alt besværet

Når du rejser på egen hånd, er du ikke overladt til dig selv. Vi deler gavmildt ud af vores viden og vores gode kontakter. Vi samarbejder udelukkende med udvalgte og anerkendte hoteller, luftfartsselskaber og turarrangører, der har service, sikkerhed og kvalitet som deres højeste prioritet. Du kan derfor altid få kyndig hjælp til at finde de bedste hoteller, de billigste flyafgange og vælge den rette bil eller autocamper.

Nedenfor finder du alle vores rejser på egen hånd til USA, Canada, Australien og New Zealand.

Alle rejser

Trustpilot