Firma – og grupperejser

Unik rejsekombination – kun hos Risskov Rejser

ALBANIEN, KOSOVO & NORDMAKEDONIEN

8-dages rundrejse fra kr. 8995

Gæsternes vurdering

4,6 ud af 5

Tag med os på en fabelagtig rundrejse i Albanien, Kosovo og Nordmakedonien – lande, der byder på et væld af enestående oplevelser, spændende historie og bjergrige landskaber. Her på det sydlige Balkan kan du i særdeleshed føle dig som en opdagelsesrejsende, da Albanien siges at være Europas sidste hemmelighed og der venter uberørte landskaber i Kosovo og Nordmakedonien.

Det tidligere lukkede land Albanien har slået porten op til en smuk og uopdaget verden fyldt med gamle landsbyer, hvor tiden har stået stille. Og både i Albanien og i Kosovo venter der os hyggelige besøg hjemme hos familier, hvor vi hører om deres liv og bydes på lokale specialiteter. 

På rejsen får du et rigt indblik i de tre landes lange og dramatiske historie, der hver især er helt unikke – og som også har fælles historiske tråde, der går helt tilbage til antikken, Romerrigets storhedstid og Det Osmanniske Rige, hvis kulturelle påvirkninger på skønneste vis viser sig den dag i dag både ude på landet og inde i byerne.

I alle tre hovedstæder – Tirana, Pristina og Skopje – skal vi på spændende byrundture til middelalderfæstninger, kirker, museer, moskéer og basarer, hvor den gamle historie er nærværende side om side med de nye, moderne vinde, der blæser ind over landene. 

Du kan se frem til utallige spektakulære udsigter, når vi bevæger os gennem de bjergrige landskaber og bl.a. tager ud på sejltur på den UNESCO-fredede Ohrid-sø i Nordmakedonien. Derudover kan du glæde dig til byvandringer i Ohrid og Elbasan med besøg i smukt beliggende klostre.

På rejsen overnattes der på håndplukkede 4-stjernede hoteller, der har stor fokus på at levere en høj standard til gæsterne. 

 

Næste ledige afgange

23. apr. fra 9995 kr.Bestil
30. apr. fra 9995 kr.Bestil
04. jun. fra 9995 kr.Bestil
10. sep. fra 8995 kr.Bestil
17. sep. fra 8995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får en enestående rejsekombination med alle de største seværdigheder fra de tre lande
 • Du besøger tre Balkan-lande, hvor turismen ikke har sat mange spor
 • Vi bor på 4-stjernede hoteller af en høj standard
 • Du får indsigt i en gribende historie og oplever en mangfoldig kultur
 • Der venter spændende byrundture i de tre historiske hovedstæder
 • Du oplever storslået natur og sejler bl.a. på den berømte Ohrid-sø
 • Vi besøger lokale familier i både Albanien og Kosovo
 • Du får indblik i de tre landes forskellige skikke og spændende kogekunst

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Afrejse fra Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad

Du oplever 3 spændende lande med en ideel kombination af kultur, historie, natur, traditioner og gastronomi

Du får en rejse med storslåede oplevelser og alt inkluderet til en super attraktiv pris

Vores meget erfarne rejseledere fuldender denne rundrejse!

Du oplever 3 spændende lande med en ideel kombination af kultur, historie, natur, traditioner og gastronomi

Du får en rejse med storslåede oplevelser og alt inkluderet til en super attraktiv pris

Vores meget erfarne rejseledere fuldender denne rundrejse!

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christians rejselyst har bragt ham til store dele af verden, og han har arbejdet i rejsebranchen siden 1999. Christian har en stor historisk viden om områderne og formår at sætte landenes historie i et moderne perspektiv, således man får en grundig gennemgang af landenes historie og nutidige.

Læs mere om Christian
ANDERS ERRBOE

Anders har helt fra barnsben holdt af at læse om den vide verden. Muligheden for selv at komme ud i verden var en af grundende til, at Anders valgte at blive turnerende musiker, og nu som rejseleder sætter Anders pris på, at han foruden at se verden også får mulighed for at møde ligesindede, der ligesom han søger viden og oplevelser uden for.

Læs mere om Anders
STEEN RAMSGAARD

Steen Ramsgaard har stor indsigt i Central- og Sydøsteuropa efter mange års arbejde som journalist på udlandsredaktioner. Siden 2016 har Steen arbejdet som rejseleder i blandt andre Albanien, Kosovo, Nordmakedonien og andre lande i Central- og Sydøsteuropa – ofte i de lande, som han arbejdede i som.

Læs mere om Steen
MARIANNE SCHIBBYE

Marianne har altid rejst meget, og har besøgt op mod 60 lande. Hun har et brændende engagement for rejser, hvor eventyrlyst og nysgerrighed har været en rød tråd gennem hendes liv. Du kan derfor være sikker på at Mariannes vigtigste mål er, at give dig uforglemmelige rejseoplevelser.

Læs mere om Marianne

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christians rejselyst har bragt ham til store dele af verden, og han har arbejdet i rejsebranchen siden 1999. Christian har en stor historisk viden om områderne og formår at sætte landenes historie i et moderne perspektiv, således man får en grundig gennemgang af landenes historie og nutidige forhold.

Læs mere om Christian
ANDERS ERRBOE

Anders har helt fra barnsben holdt af at læse om den vide verden. Muligheden for selv at komme ud i verden var en af grundende til, at Anders valgte at blive turnerende musiker, og nu som rejseleder sætter Anders pris på, at han foruden at se verden også får mulighed for at møde ligesindede, der ligesom han søger viden og oplevelser uden for Danmark.

Læs mere om Anders
STEEN RAMSGAARD

Steen Ramsgaard har stor indsigt i Central- og Sydøsteuropa efter mange års arbejde som journalist på udlandsredaktioner. Siden 2016 har Steen arbejdet som rejseleder i blandt andre Albanien, Kosovo, Nordmakedonien og andre lande i Central- og Sydøsteuropa – ofte i de lande, som han arbejdede i som udenrigsreporter.

Læs mere om Steen
MARIANNE SCHIBBYE

Marianne har altid rejst meget, og har besøgt op mod 60 lande. Hun har et brændende engagement for rejser, hvor eventyrlyst og nysgerrighed har været en rød tråd gennem hendes liv. Du kan derfor være sikker på at Mariannes vigtigste mål er, at give dig uforglemmelige rejseoplevelser.

Læs mere om Marianne

Dagsprogram

 • Palace of Culture i Tirana

  Vi ankommer til Albaniens bankende hjerte, Tirana, som har gennemgået en kæmpe udvikling, siden byen vågnede ved kommunismens fald i 1990’erne.

  Hovedstaden er i dag en by fuld af liv med farverige huse, skøre påfund og skønne pladser og små gågader, hvor det er en fornøjelse at gå en tur. Her er smarte butikker og velklædte mennesker, men langs de store boulevarder ses stadig levn fra Det Osmanniske Rige, italienernes invasion og kommunismen. På vej til hotellet kører vi en tur gennem Tiranas centrum og får et fint indtryk af byen.

  Vi spiser aftensmad på hotellet.

  Hotel Senator Tirana

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Udsigt over Albaniens hovedstad, Tirana

  Tirana blev grundlagt af en feudal herremand i 1614, og de første bygninger var en moské, et bageri og et tyrkisk bad. Byen har gennemgået en stor udvikling og vækst siden udnævnelsen som landets hovedstad i 1920, og i dag er Tirana Albaniens absolutte industrielle center. Siden kommunismens fald i 1990’erne har der været en stor befolkningstilvækst, da folk fra landområderne søgte mod storbyen med håbet om et bedre liv, og der er i dag over en halv million indbyggere i Tirana.

  Vi skal på byrundtur i hovedstaden og lægger ud ved det store Nationalhistoriske Museum, der giver en fin introduktion til Albaniens kultur samt historie og arkæologi fra antikken til det kommunistiske styre. Museet ligger på Skanderbeg-pladsen, der er den største plads i Tirana, hvor man også finder Et’hem Bey-moskéen og klokketårnet.

  Moskéen blev bygget af tyrkerne og færdiggjort ca. i 1820, men blev lukket under det kommunistiske regime indtil den 18. januar 1991, hvor 10.000 mennesker indtog moskéen. Det var begyndelsen til kommunismens fald og en milepæl til genindførelsen af religionsfrihed i Albanien. Vi bevæger os herefter videre til hovedgaden med ministerier, kunstakademiet og universitetet. Martyrernes Boulevard og det pyramideformede kulturcenter er også en del af turen.

  Efterfølgende besøger vi den gamle koldkrigs-bunker Bunk’Art 2, der ligger i centrum af Tirana. Bunkeren blev anlagt af Enver Hoxha mellem 1981 og 1986,  som et sidste tilflugtssted i tilfælde af atomkrig. Bunkeren har 2,4 meter tykke betonvægge, er på hele 1.000 m2 og er en af de 700.000 bunkere, der ligger spredt ud over Albanien. I dag er bunkeren omdannet til museum, som blev åbnet for offentligheden i 2016, og i kompleksets 24 rum er der udstillinger om diktaturet, samt fotografier og udstyr, der illustrerer den politiske forfølgelse af omkring 100.000 albanere fra 1945 til 1991. Museet giver et fremragende indblik i en svunden tid.

  I bjergene nord for Tirana ligger vores næste udflugtsmål, den gamle osmanniske middelalderby Kruja. Byen ligger på en bjergskråning med det middelalderlige slot og museum, der fortæller om nationalhelten Gjergj Kastrioti Skanderbeg, der i 25 år førte albanernes modstand mod Det Osmanniske Rige. Det var først efter Skanderbegs død i 1468, at tyrkerne var i stand til at gøre krav på sejren. De regerede derefter i 445 år indtil 1912, og et flertal af albanerne blev muslimer i løbet af denne periode.

  Vi går gennem den typiske osmanniske basar med små træskærerbutikker, der falbyder alt muligt fra bunkersformede askebægre og antikke husholdningsting til kopper med fotos af premierminister Berisha og diktatoren Enver Hoxha. Her i basaren vil du opleve, at albanerne er meget udtryksfulde mennesker, som gestikulerer med hele kroppen, når de taler. Der er kun bevaret en enkelt gade af basaren, som i 1900-tallet havde 150 butikker med alt, hvad byen behøvede, og vestlige eventyrere beskrev den som ”et lille stykke af Istanbul”.

  Udover at opleve byen besøger vi fæstningen i Kruja. Fæstningen huser i dag et etnografisk museum og den gamle religiøse bygning Dolme Teke, der var samlingssted for en religiøs sufi-kult.

  Inden vi forlader Kruja, skal vi besøge en albansk familie og smage på hjemmelavede marmelader og andre specialiteter samt den tyrkiske nationaldrik raki, før vi slutter af med en kop tyrkisk kaffe, der traditionen tro sikkert er ledsaget af et lille stykke turkish delight.

  Vi fortsætter til Kosovo og byen Prizren, hvor vi skal overnatte.

  Hotel Centrum Prizren

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt over Prizren ved solnedgang

  Prizren er i dag Kosovos kulturelle hovedstad og har en skøn charme over sig. I den osmanniske periode var byen hovedstad for regionens tyrkiske befolkning, og den tyrkiske kultur har sat sit tydelige præg på byen både i arkitekturen og i dagligdagen, da mange af byens indbyggere stadigvæk taler tyrkisk. Prizren har igennem historien også været kendt for sit religiøse frisind og tolerance, og derfor kan du i dag se både flere forskellige kirker og moskéer i byen.

  Vi går en tur gennem Prizrens gamle bydel, hører om byens fortid og ser nærmere på de mange hyggelige kvarterer og historiske bygninger, bl.a. ser vi den fine Pasha-moské. Vi besøger også en lokal familie og får indsigt i deres liv ledsaget af en kop tyrkisk kaffe.

  Vi besøger også Prizren-fæstningen, som stammer helt tilbage fra byzantisk tid, men har gennemgået flere renoveringer gennem historien og med sin beliggenhed på en bakketop tilbyder en imponerende panoramaudsigt over byen.

  I slutningen af det 19. århundrede blev Prizren centrum for den albanske nationalbevægelse. Ligaen i Prizren blev etableret i 1878 og havde til formål at arbejde for albanernes rettigheder inden for Det Osmanniske Rige. Ligaen spillede en betydelig rolle i den albanske nationalbevægelse, og vi besøger i løbet af dagen museet, som fortæller den spændende historie om Ligaens arbejde.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Kosovos hovedstad Pristina

  Efter morgenmaden kører vi fra Prizren til Kosovos nuværende hovedstad, Pristina, der er en by i hastig forandring med over 2 mio. indbyggere. Byen udstråler optimisme og fremgang, og der skyder nye restauranter, caféer og gallerier op overalt i centrum. Du skal dog kun bevæge dig lidt udenfor centrum, før du finder de gamle traditionelle tyrkiske kvarterer, der har præget byen i århundreder, og hvor der stadig kaldes til bøn fra minareterne og dagens indkøb gøres på de lokale markeder.

  Vi ser nærmere på Pristinas centrum og dets kvarterer, når vi besøger Skanderbeg-pladsen, NEWBORN-monumentet, der blev indviet på uafhængighedsdagen den 17. februar 2008, det mærkværdige nationale bibliotek samt det etnologiske museum. Efter besøget i Pristina kører vi videre til Nordmakedoniens hovedstad Skopje, hvor vi skal bo, og hvor aftensmaden nydes på en hyggelig lokal nordmakedonsk restaurant.

  Ibis Skopje City Center

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Alexander the Great Monument i Skopje, Nordmakedonien

  Skopje ligger mellem to bjergkæder ved Vardar-floden og har en historie, der strækker sig tilbage til antikken. Grækere, romere, tyrkere og serbere har alle sat deres præg på byen. Vi starter dagen med at besøge Skopjes fæstning, Kale, der ligger på toppen af Skopje med en smuk udsigt over området og floden. Den første fæstning blev bygget i 500-tallet under den byzantinske kejser Justinian I, og kampene om fortet med sin strategisk vigtige placering omkring Varder-floden varede i århundreder med deltagelse af både byzantinere, serbere, bulgarer og tyrkere.

  Tilbage i den gamle bydel skal vi besøge den gamle basar, som var den næststørste i Det Osmanniske Rige, kun overgået af den store basar i Istanbul. Vi går på opdagelse i basarens labyrint af små smalle gader og stræder. Hele basaren emmer af historie, lokal stemning og folkeliv med bygninger fra den osmanniske periode. Vi ser de gamle karavanseraier, der blev brugt som overnatningssteder for de handelsrejsende, det gamle tyrkiske bad samt kirker og moskéer fra 13-1400-tallet.

  Fra basaren fortsætter vi gennem byen og får et godt indtryk af det moderne og nyklassicistiske Skopje. Vi kommer forbi nogle af de mange broer bl.a. Stenbroen, Øjenbroen og Kunstbroen, der alle ligger smukt på promenaden ved floden Vardar. Vi passerer Moder Teresas mindehus, som er dedikeret til nobelprismodtageren Moder Teresa, der blev født i Skopje af albanske forældre i 1920 og boede her indtil 1928. På byrundturen ser vi også flere monumenter bl.a. for de faldne makedonske helte, som blev indviet på den makedonske uafhængighedsdag i 2012.

  Sidst på formiddagen kører vi sydpå mod det enestående naturområde Matka. Området er kendt for en storslået biodiversitet med mange sjældne dyre- og plantearter. Her udforsker vi den smukke Matka Canyon med båd og besøger også den spændende Vrelo-hule, som nogle mener, kan være den dybeste undersøiske hule i verden.

  Fra Matka bevæger vi os mod den uanseelige perle Tetovo, hvor vi går en lille tur og ser byens moské – og spørger man de lokale, overgår den i skønhed alle moskéer du nogensinde har set.  I Tetovo bliver der tid til frokost på egen hånd, inden vi kører videre til Ohrid. Vi er fremme midt på eftermiddagen og har god tid til afslapning eller egne oplevelser.

  Om aftenen spiser vi aftensmad på restaurant Belvedere, der ligger smukt ved søbredden, og hvor vi foruden at nyde en god middag også skal opleve folkesang og musik.

  Hotel Belvedere Ohrid

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Kirken St. Jovan Kaneo med udsigt over Ohrid

  Byen Ohrid ligger smukt ved Ohrid-søen, og i dag er både byen og søen på UNESCOs verdensarvsliste og er et af de smukkeste steder på Balkan. I middelalderen blev Ohrid kaldt ”det slaviske Jerusalem” på grund af dens mange kirker. Det siges, at der var 365 af slagen – en for hver dag i året.

  Ohrid er desuden berømt for sine skinnende perler, og vi starter dagen med at blive klogere på perlernes og områdets sammenvævede historie og lærer mere om de lange traditioner, som familierne i området har opbygget. Herefter går vi en tur i Ohrids atmosfærefyldte gamle bydel, hvor vi skal se den prægtige Sankta Sophia-kirke og nyder stemningen i byen, inden vi tager ud på en lille sejltur på Ohrid-søen.

  Efter sejlturen er der mulighed for at nyde resten af dagen i Ohrid. Tag endelig fat i rejselederen for gode råd til restauranter og oplevelser i byen.

  Om aftenen spiser vi middag sammen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Naum-klostret ved Ohrid

  Efter morgenmaden kører vi lidt uden for byen til Naum-klostret. Stedet har stor kulturel og historisk betydning for regionen og en ekstra bonus er den fantastiske udsigt over Ohrid-søen.

  Efter et lærerigt besøg i klosteret, kører vi videre til byen Tushemisht, hvor der bliver tid til at spise frokost.

  Dagens sidste mål er Elbasan i Albanien. Elbasan er en af de gamle vigtige albanske byer, og har været det siden den blev grundlagt i det 2. århundrede f.Kr. I dag er byen præget af den osmanniske bymur, der hist og her perforerer den gamle bydels brostensbelagte stræder. Vi går en tur i den gamle bydel og ser nærmere på bymuren, ruinerne af den gamle Basilika, St. Mary-kirken og den store konge-moské.

  Om aftenen spiser vi afskedsmiddag i hjertet af Elbasan med udsigt til byens spændende tusindårige historie. Restauranten ligger nemlig indenfor de gamle slotsmure og regnes for et af de mest interessante spisesteder i Albanien.

  Hotel Imperial

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Marked med friske frugter

  Hvis flytiden tillader det, besøger vi på rundrejsens sidste dag byens marked ”Markata”, hvor folk fra lokalområdet sælger deres friske varer. Derefter forlader vi Elbasan og kører til lufthavnen i Tirana, hvor vores spændende rejse gennem Albanien, Kosovo og Nordmakedonien er nået til vejs ende.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
23. april
2024

8 dage

Anders Theis Errboe

9995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
30. april
2024

8 dage

Marianne Schibbye

9995 kr.

København

Se rejseplan
04. juni
2024

8 dage

9995 kr.

København

Se rejseplan
10. september
2024

8 dage

8995 kr.

København

Se rejseplan
17. september
2024

8 dage

8995 kr.

København

Se rejseplan
24. september
2024

8 dage

8995 kr.

København

Se rejseplan
01. oktober
2024

8 dage

9995 kr.

København

Se rejseplan
12. oktober
2024

8 dage

Marianne Schibbye

10995 kr.

København

Se rejseplan
22. oktober
2024

8 dage

Anders Theis Errboe

8995 kr.

København

Se rejseplan

Afgange

23. april 2024
8 dage

Anders Theis Errboe
9995kr.
Billund
København

30. april 2024
8 dage

Marianne Schibbye
9995kr.
København

04. juni 2024
8 dage


9995kr.
København

10. september 2024
8 dage


8995kr.
København

17. september 2024
8 dage


8995kr.
København

24. september 2024
8 dage


8995kr.
København

01. oktober 2024
8 dage


9995kr.
København

12. oktober 2024
8 dage

Marianne Schibbye
10995kr.
København

22. oktober 2024
8 dage

Anders Theis Errboe
8995kr.
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernede hoteller
 • 7 x morgenmad og 7 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program (entréer værdi kr. 300)
 • Byrundtur i Tirana med Nationalhistorisk Museum og Bunk'Art 2-museet
 • Udflugt til middelalderbyen Kruja med byvandring, basar-besøg og Kruja-fæstningen
 • Besøg med smagsprøver hos lokal familie i Albanien
 • Besøg i det serbisk-ortodokse Visoki Dečani-kloster
 • Byvandring i Kosovos kulturelle hovedstad Prizren
 • Besøg med smagsprøver hos lokal familie i Kosovo
 • Byrundtur i Kosovos hovedstad, Pristina
 • Byvandring i nordmakedonske Skopje med den gamle basar og Moder Teresas hus
 • Byrundtur i Ohrid, der er på Unescos verdensarvliste
 • Sejltur på Ohrid-søen og besøg på det skønt beliggende Naum-kloster
 • Byrundtur i Elbasan med den osmanniske bymur og markedsbesøg
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.195
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Den store Balkan-rejse

  • Du oplever fire lande fra det tidligere Jugoslavien
  • Du besøger områder, hvor turismen kun har sat få spor
  • Der er halvpension inkluderet i rejsens pris

12-dages rundrejse

15995 kr.

Næste afgang

18. maj

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det klassiske Grækenland

  • Du besøger og overnatter i den idylliske by Nafplio
  • Du oplever essensen af det klassiske Grækenland i et flot program, hvor alle entréer er inkluderet
  • Nyt forbedret program, der nu inkluderer det UNESCO-fredede klosterområde Meteora

8-dages rundrejse

11995 kr.

Næste afgang

10. maj

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Den store Balkan-rejse

  • Du oplever fire lande fra det tidligere Jugoslavien
  • Du besøger områder, hvor turismen kun har sat få spor
  • Der er halvpension inkluderet i rejsens pris

12-dages rundrejse

15995 kr.

Næste afgang

18. maj

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Tyrkiets kulturskatte

  • Alle entréer er inkluderet, så vi springer de lange køer over
  • Kun med os kan du komme på denne flotte rundrejse i Tyrkiet
  • Der er ingen skjulte udgifter undervejs på rejsen

10-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Sultanernes Istanbul

  • Du får en indholdsrig storbyrejse med alle entréer inkluderet
  • Du flyver direkte til Istanbul fra København og Billund
  • Hotellet ligger centralt i den gamle bydel

5-dages rundrejse

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Albanien