Firma – og grupperejser

To lande og to kulturer på én rejse

ARMENIEN & GEORGIEN – PÅ TÆRSKLEN AF EUROPA

12-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 11.995

Gæsternes vurdering

4,6 ud af 5

Tag med på en spændende rejse i grænselandet mellem Europa og Asien til to uberørte lande i Kaukasus-bjergene. Midt på den slagne vej fra Asien til Europa har mange kulturer sat sit præg på de to lande. Både Armenien og Georgien har dog holdt fast i deres kristne rødder, og landets kirker er nogle af de ældste kristne trossamfund i verden. Armenien og Georgien er de ældste kristne lande i verden og har en kulturhistorie, der strækker sig meget længere tilbage i tiden.

Turen går til en af verdens ældste byer, Jerevan, til små bjergbyer med pastelfarvede huse og til skønne klostre i den uspolerede natur for foden af enorme vulkaner, på klippeafsatser, i huler og tætte skove. Rundrejsen er også et møde med utroligt gæstfrie og åbenhjertige mennesker og med deres gamle traditioner. Vi kommer tæt på befolkningen, når vi spiser frokost og smager vin hos en lokal familie i Georgien, og lærer hvordan man laver traditionelt fladbrød i Armenien.

Som nogle af de første turister følger vi sporene fra kristendommens tidligste periode til verdenskrigene og Sovjetunionens fald.

Næste ledige afgange

10. apr. fra 11.995 kr.Bestil
01. maj. fra 11.995 kr.Bestil
22. maj. fra 11.995 kr.Bestil
12. jun. fra 11.995 kr.Bestil
10. jul. fra 11.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever det bedste af de to lande, som oven i købet er de to ældste kristne lande i verden
 • Der venter en fantastisk kulturrejse i grænselandet mellem Asien og Europa
 • Du ser mange UNESCO-fredede byer og seværdigheder
 • Du oplever uspoleret natur i Kaukasus-bjergene og ved Sevan-søen
 • Der er vinsmagning i Georgien og brandysmagning i Armenien
 • Du kommer på besøg hjemme hos armenske og georgiske familier, der inviterer på mad og drikke
 • Du ser det mærkværdige Stalin-museum i Gori
 • Du får den ultimative rejse med meget inkluderet!

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 10 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 7 x aftensmad

Du oplever den helt unikke klippeby Vardzia og det smukke landskab ved Khertvisi-fæstningen

Du har mulighed for at flyve fra både København og Billund på alle afgange

Du kommer hele Armenien rundt og bor på forskellige hoteller, så du hele tiden oplever noget nyt og undgår lange køreture hver dag

Du oplever den helt unikke klippeby Vardzia og det smukke landskab ved Khertvisi-fæstningen

Du har mulighed for at flyve fra både København og Billund på alle afgange

Du kommer hele Armenien rundt og bor på forskellige hoteller, så du hele tiden oplever noget nyt og undgår lange køreture hver dag

Bliv klogere på vores rejse i denne video


Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har arbejdet i rejsebranchen siden 1999, både som rejseleder og som producent af vores grupperejser med dansk rejseleder. Hans rejselyst har bragt ham gennem store dele af verden, og han har i mange år boet og arbejdet i udlandet. Christian er uddannet i teologi fra Københavns Universitet, og er en dygtig formidler af sin store.

Læs mere om Christian
STEEN RAMSGAARD

Steen Ramsgaard har arbejdet som journalist og udenrigsreporter i mange år, og da hans bog ”Krigen i Europas baggård” udkom i 2016 fik han chancen for at få sin første tur som rejseleder. Siden da har han arbejdet og boet i store dele af verden, og han er derfor klar til at dele ud af sin store viden om Armenien og Georgien. ;

Læs mere om Steen
KENNETH CHRISTENSEN

Kenneth Christensen blev som ung uddannet rejseleder og efterfølgende turistfører på Roskilde Universitet. Kenneth har rejst i det meste af Europa og glæder sig til at dele ud af sin store viden og passion for Armenien og Georgien.

Læs mere om Kenneth
ANETTE DE FLORIE MAMAN

Anette er en yderst erfaren rejseleder og hun glæder sig til hver eneste rejse! Ingen kan være i tvivl om, at for Anette er det en livsstil at være rejseleder. Hun elsker at udforske helt ned i detaljen, både når det kommer til sprog, kultur, mad og musik.

Læs mere om Anette

Mød din rejseleder

CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har arbejdet i rejsebranchen siden 1999, både som rejseleder og som producent af vores grupperejser med dansk rejseleder. Hans rejselyst har bragt ham gennem store dele af verden, og han har i mange år boet og arbejdet i udlandet. Christian er uddannet i teologi fra Københavns Universitet, og er en dygtig formidler af sin store viden.

Læs mere om Christian
STEEN RAMSGAARD

Steen Ramsgaard har arbejdet som journalist og udenrigsreporter i mange år, og da hans bog ”Krigen i Europas baggård” udkom i 2016 fik han chancen for at få sin første tur som rejseleder. Siden da har han arbejdet og boet i store dele af verden, og han er derfor klar til at dele ud af sin store viden om Armenien og Georgien.

 

Læs mere om Steen
KENNETH CHRISTENSEN

Kenneth Christensen blev som ung uddannet rejseleder og efterfølgende turistfører på Roskilde Universitet. Kenneth har rejst i det meste af Europa og glæder sig til at dele ud af sin store viden og passion for Armenien og Georgien.

Læs mere om Kenneth
ANETTE DE FLORIE MAMAN

Anette er en yderst erfaren rejseleder og hun glæder sig til hver eneste rejse! Ingen kan være i tvivl om, at for Anette er det en livsstil at være rejseleder. Hun elsker at udforske helt ned i detaljen, både når det kommer til sprog, kultur, mad og musik.

Læs mere om Anette

Dagsprogram

 • Georgiens hovedstad Tbilisi om aftenen

  Vi flyver fra Danmark midt på dagen og ankommer til Georgiens hovedstad Tbilisi efter midnat. Fra lufthavnen kører vi den korte vej ind til hotellet midt i Tbilisi og tjekker ind på vores hotel.

  Vores rejse i grænselandet mellem Europa og Asien er så småt begyndt.

  Bemærk venligst, at vi på dag 1-2 anvender forskellige hoteller afhængigt af datoen. På nogle afgange bor vi derfor på Hotel Sephia, Hotel Citrus eller Hotel Brim.

 • Metekhi-kirken i Tbilisi

  Georgiens hovedstad Tbilisi ligger smukt placeret op ad de omkringliggende højdedrag på begge sider af Mtkvari-floden. Byens historie går et par tusind år tilbage i tiden, og her på vejen fra Asien til Europa har mange nationaliteter og kulturer sat deres præg på byen, som i dag er en kombination af nyt og gammelt.

  Sidst på formiddagen tager vi på en spændende byrundtur i både den nye og gamle bydel. Den gamle bydel ligger i den smalleste del af dalen, hvor de farverige huse ligger op ad skråningerne. Her får man stadig en følelse af at befinde sig på den gamle korsvej mellem Europa og Asien.

  Rundturen begynder ved Metekhi-kirken, der er opført i slutningen af 1200-tallet. Fra kirken er en fantastisk udsigt over byen. Vi ser også et af byens gamle badehuse, som er bygget direkte på de varme kilder, der har en konstant temperatur på ca. 40 grader.

  Oven over den gamle bydel ligger Narikala-fæstningen, hvor vi tager kabelbanen op. Om eftermiddagen venter et interessant besøg på Nationalmuseet, der giver et fantastisk indblik i Georgiens historie. Museet ligger på hovedgaden Rustaveli i det moderne Tbilisi. Om aftenen spiser vi en god middag på en traditionel georgisk restaurant.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt til Svetitskhoveli-katedralen, der troner over Mtkvari-floden

  Vi starter dagen med at køre fra Tbilisi mod Georgiens gamle hovedstad Mtskheta. Den gamle hovedstad, som har været beboet siden ca. 1.000 år f.Kr., havde dengang en gunstig beliggenhed på handelsruten ved floderne Mtkvari og Aragvi. Her blev der handlet med bl.a. parfume, metal og smykker.

  På byrundturen i Mtskheta ser vi Svetitskhoveli-katedralen, som var Georgiens religiøse centrum i flere hundrede år. Komplekset tæller foruden katedralen en kirke, et klokketårn og en port. Vi ser også det ortodokse kloster Jvari, der ligger på bjerghøjen på modsatte side af floden. Her rejste kong Mirian d. 3 et kæmpe trækors kort efter området blev erklæret kristent.

  Vi kører fra Mtskheta mod de høje Kaukasus-bjerge ad den berømte Georgian Military Highway, der er det historiske navn for den lange og sceneriske rute gennem Kaukasus-bjergene, der forbinder Georgien med Rusland.

  Ved foden af bjergkæden ligger Ananuri-fæstningen, som tilhørte hertugerne af Aragvi, der regerede området fra 1200-tallet til 1739, hvor angribere fra et rivaliserende hertugdømme massakrerede alle på fortet. De sidste medlemmer af Aragvi-slægten omkom oppe i det kvadratiske tårn, som du har mulighed for at komme op i.

  Vi fortsætter til bjergbyen Gudauri, hvor vi overnatter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Treenighedskirken ved Kazbegi ligger i 2.170 m højde

  På dagens udflugt kører vi langs Tergi-floden gennem smukke dale og skovområder til nationalparken Kazbegi. I byen Stepantsminda skifter vi til 4-hjulstrækkere og kører op til Treenighedskirken Gergeti, der ligger idyllisk og imponerende placeret på et bjerg i 2.170 m højde omgivet af endnu højere bjerge og herfra, kan du på en klar dag se toppen af en af landets højeste bjerge – det 5.047m høje Mt. Kazbegi.

  Den arkitektonisk imponerende kirke er bygget i 1400-tallet, og det siges, at kirken i sin tid var sin eneste i regionen med et kors på toppen. Vi tager os god tid at opleve den mystiske stemning i kirken og den fantastiske udsigt. Ikke så sært at kirken med dens placering midt i storslået natur får de fleste til at tabe pusten, og kirken blevet et symbol på Georgiens smukke natur og kultur og et af de mest afbildede ikoner i turistbrochurerne.

  I Stepantsminda besøger vi en kunstner, hvor vi ser, hvordan den kendte georgiske uldfilt bliver bearbejdet og har tid på egen hånd før turen går tilbage til vores hotel i Gudauri.

  Efter besøget i kirken vil der være tid til at opleve landsbyen Gergeti på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Stalinmuseet i Gori med statue af Joseph Stalin

  Vi fortsætter sydpå og første stop er Stalins fødeby, Gori. Da Stalin blev Sovjetunionens hersker, rev man alle huse ned i området og byggede en slags græsk tempel omkring hans fødehjem samt et stort museum.

  Vi besøger Stalinmuseet, ser hans fødehjem og hører fortællingen om hans liv og politiske karriere. Fra Gori kører vi til oldtidsbyen Uplistsikhe, der ligger ved floden Mtkvari.

  Uplistsikhe betyder ”Guds fæstning”, er en af de ældste bosættelser i området og er udhugget direkte i bjergklippen. I sine velmagtsdage havde byen en befolkning på 20.000, og var foruden at være et velfungerende samfund med boliger, teater, apotek, templer og senere kirker også et centralt knudepunkt for silkevejens vigtige handelsruter.

  Byen blev ødelagt i det 13. århundrede, men et omfattende udgravnings- og restaureringsarbejde har reetableret området, som i dag er beskyttet af UNESCO.

  Vores sidste stop i Georgien er i den smukke Javakheti-region, hvor vi besøger Borjomi-parken. Parken er kendt for dets mineralvand, som er en af Georgiens største eksportvarer. Vi går en tur i den smukke park og kører videre til Akhaltsikhe, hvor vi spiser middag og overnatter.

  Bemærk venligst, at vi på dag 5 anvender forskellige hoteller afhængigt af datoen. På nogle afgange bor vi derfor på Hotel Lomsia.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Den imponerende huleby Vardzia, der er hugget i sten

  I dag kører vi videre sydpå mod Armenien. Første stop er hulebyen Vardzia, der ligger lidt uden for Akhaltsikhe.

  Der venter os et imponerende syn i hulebyen, som blev fundet af kong George d. 3 i 1100- tallet. I byens gyldne tid boede op mod 50.000 mennesker i landsbyen, der er hugget i sten.

  Vi stopper også ved den UNESCO-fredede Khertvisi-fæstning, som Alexander den Store opdagede på sin march mod øst. Fæstningen ligger i det det gamle grænseområde mellem Georgien og Armenien ved to krydsende floder. Her finder vi flere gamle fæstninger og små landsbyer.

  Vi krydser grænsen til Armenien og skifter fra vores georgiske bus til en armensk, der kører os til vores endelige stop i dag – Armeniens anden største by Gyumri, hvor vi overnatter.

  Vi spiser middag på en lokal restaurant.

  Bemærk venligst, at vi på dag 6 anvender forskellige hoteller afhængigt af datoen. På nogle afgange bor vi derfor på Hotel Apricot.

  Hotel Plaza Viktoria

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Glæd dig til at opleve den flotte katedral i Echmiadzin

  Få nationer har en historie så gammel, kompleks og fyldt med tragedier som Armenien. Her vil du blive fascineret af historien og landskabet. Vi starter dagen med en kort byvandring i Gyumris historiske centrum, som dateres tilbage til da byen var en forpost i den russiske zartid. Bygningerne er primært opført i en 1800-tals russisk stil med et armensk ”touch”. Vi kommer forbi Town Square, pladsen i midten af byen, hvor der ligger både en kirke, katedral, regeringsbygning, springvand og restauranter.

  Efter byrundturen går turen til Armeniens religiøse og spirituelle hovedstad Echmiadzin, hvor vi også ser katedralen af samme navn, hvorefter vi besøger en lokal kunstskole og spiser frokost på en lokal kunstskole, hvor vi får serveret hjemmelavede specialiteter.

  Turen går videre mod det myteomspundne Ararat-bjerg (5.165 m), hvor Noas Ark ifølge Det Gamle Testamente strandede efter syndfloden. Her ligger selve symbolet for Armenien – Khor Virap-kirken.

  Kirken ligger tæt ved Arax-floden, som danner grænsen til Tyrkiet, og fra kirken er der en smuk udsigt til Ararat- bjerget. Vi besøger kirken og ser grotten, hvor den hedenske konge Trdat holdt St. Gregorius indespærret i 12 år, fordi han prædikede den kristne tro.

  Efter besøget i kirken kører vi den korte vej til Jerevan, hvor vi overnatter.

  Bemærk venligst, at vi på dag 7-9 anvender forskellige hoteller afhængigt af datoen. På nogle afgange bor vi derfor på Hotel Royal Plaza.

  Ani Plaza Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Mindesmærket for det armenske folkemord i Jerevan

  De ca. en million indbyggere i hovedstaden Jerevan forstår at nyde livet. Her er en meget udviklet cafékultur, mange teatre, gallerier, koncerthuse og spillesteder.

  På dagens byrundtur kommer vi forbi Republikpladsen og den tidligere Lenin-plads, hvor Det Nationale Kunstmuseum, Universitetet, den 23 meter høje statue Moder Armenien, Parlamentet, Præsidentpaladset, Operaen samt Kaskaden ligger. Vi stopper også ved mindesmærket for det armenske folkemord, der fandt sted i starten af 1900- tallet. 

  Intet besøg i Armenien uden at smage en af landets ikoniske drikkevarer – brandy. Midt i Jerevan ligger Arat-destilleriet, hvor vi får en rundvisning og lærer om produktionen, inden vi selv skal smage på de gyldne dråber.

  Dagen afsluttes på det overdådige frugt- og grøntmarked, som er et slaraffenland af friske og tørrede frugter og grøntsager. Om aftenen spiser vi middag på en armensk restaurant og bliver underholdt med armensk folkemusik.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Det hellenistiske Garni-tempel med bjergene i baggrunden

  Denne dag giver et godt indtryk af Armeniens storslåede natur, men flere arkitektoniske perler stjæler også en del af opmærksomheden.

  Geghard-klosteret ligger i en snæver kløft med stejle klippesider, og en del af klosteret er faktisk en klippehule. Geghard betyder spyd og refererer til det spyd, Jesus blev stukket med på korset, og som er en del af relikviesamlingen i Etjmiadzin-katedralen.

  Det hellenistiske Garni-tempel er tilegnet solguden Mitra, og da kristendommen vandt indpas i Armenien blev templet kongelig sommerresidens, og der blev anlagt en kirke og et badehus, som man kan se ruinerne af. I badehuset er der bl.a. en smuk mosaik med natursten i forskellige nuancer. Her ved Garni-templet bliver du præsenteret for en flot udsigt ud over Garni-kløften, hvor floderne Goghi og Azat forenes i grønne omgivelser næsten 100 m nede.

  Vi spiser frokost på en god, lokal armensk restaurant og kan følge med i bagningen af det nationale fladbrød – lavash, som vi selvfølgelig får serveret. Efter denne autentiske frokostoplevelse går turen tilbage til Jerevan, hvor vi besøger det armenske museum for antikke manuskripter Matenadaran – opkaldt efter Merop Mashtots, som var den armenske munk, der omkring 400 e.Kr. udviklede det armenske alfabet. Den verdenskendte samling indeholder dokumenter helt tilbage fra det 7. århundrede.

  Dagens udflugt sluttes af på det store frugtmarked, der bugner af friske og tørrede frugter samt naturligvis det uundværlige lavash-brød.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Middelalderkloster ved Sevan-søen med en smuk udsigt over området

  Efter morgenmaden kører vi til Sevan-søen, som er en af verdens højest beliggende ferskvandssøer og dækker ca. fem procent af Armeniens areal. Vi kører til den lille halvø, der stikker ud i søen, og nyder udsigten fra det middelalderkloster, der ligger i området.

  Vi fortsætter gennem de frodige naturområder, der er kendt for at producere frugt i verdensklasse og specielt ferskner. Næste stop er det UNESCO- fredede klosterkompleks Haghpat, der består af smukke, mørkegrå murstensbygninger fra middelalderen. Indeni de mørke kirkerum venter en gammel andægtig stemning, og udenfor er der en smuk udsigt over Debed-kløften. Stedet fungerede i sin tid som lærdomscenter, hvor armenske lærde og videnskabsmænd tilegnede sig viden.

  Vi kører videre til bjerglandsbyen Akhtala, der ligger ved floden Debed, og som er kendt for sine kobber- og sølvminer. Her besøger vi Akhtala-fæstningen, der er over 1.000 år gammel og som var med til at beskytte de nordlige regioner i Armenien, og som i dag er berømt for sine flotte og velbevarede fresko-malerier.

  Vi krydser grænsen til Georgien og fortsætter til Tbilisi, hvor vi skal bo de sidste dage af turen.

  Bemærk venligst, at vi på dag 10-11 anvender forskellige hoteller afhængigt af datoen. På nogle afgange bor vi derfor på Hotel Sephia, Hotel Zeg eller Hotel Brim.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad.
 • Den maleriske middelalderby Sighnagi med de små pastelfarvede huse

  I dag kører vi mod øst til et af Georgiens skønneste områder, hvor vi skal besøge den maleriske lille by Sighnagi. Udsigten over Alazani-dalen og til bjergene er uovertruffen, og selve byen med de smalle gader, pastelfarvede huse fra 17- og 1800-tallet, udskårne træbalkoner og den gamle bymur er som taget ud af et eventyr. Vi besøger byens museum om maleren Niko Pirosmani, der skildrede hverdagslivet i Georgien i sine malerier.

  Der er blevet dyrket og fremstillet vin i flere tusind år i området, og vi skal selvfølgelig smage på georgisk vin. Vi besøger en lokal familie, som selv fremstiller deres egen vin på den måde man har gjort i årtusinder. Vi smager vinen og spiser en traditionel georgisk frokost. Vi er tilbage i Tbilisi midt på eftermiddagen og resten af dagen er afsat til egne oplevelser.

  Eftersom vi først har afrejse midt om natten, vil hotelværelserne stå til rådighed helt indtil da – du har derfor god tid til at pakke dine ting sammen før afrejse og få nogle timers søvn.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost.
 • Efter midnat kører vi til lufthavnen og flyver hjem til Danmark med masser af rejseminder fra denne spektakulære del af Europa.

   

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
10. april
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
01. maj
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
22. maj
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
12. juni
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
10. juli
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
17. juli
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund

Se rejseplan
05. september
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
12. september
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
26. september
2022

12 dage

11.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
17. oktober
2022

12 dage

12.995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

10. april 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

01. maj 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

22. maj 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

12. juni 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

10. juli 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

17. juli 2022
12 dage


11.995kr.
Billund

05. september 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

12. september 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

26. september 2022
12 dage


11.995kr.
Billund
København

17. oktober 2022
12 dage


12.995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • 10 x morgenmad, 3 x frokost og 7 x aftensmad
 • 1 x vinsmagning og 1 x brandysmagning
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program (værdi af entréer kr. 600)
 • Byrundtur i Tbilisi med den gamle og nye bydel
 • Byrundtur i Jerevan med kaskaderne, mindesmærket for det armenske folkemord, manuskriptmuseet og det berømte frugtmarked
 • Haghpat-klosteret, Azat-dalen og Gerghard-klosteret
 • Besøg hos georgisk familie med vinsmagning
 • Besøg hos armensk kunstskole i Armeniens spirituelle hovedstad Echmiadzin
 • Demonstration af traditionel vinfremstilling i Kvareli og Brandy fremstilling i Jerevan
 • Kørsel med firehjulstrækkere til treenighedskirken i Kazbegi
 • Byrundtur i middelalderbyen Sighnagi
 • Besøg i Georgiens gamle hovedstad Mtskheka inkl. Jvari-klostret og Svetitskhoveli-katedralen
 • Besøg på Stalinmuseet i Gori
 • Oldtidsbyen Uplistsikhe og den skjulte klippeby Vardiza
 • Kørsel gennem Meskheti og Javakheti-områderne og besøg i Borjomi-parken
 • Besøg ved Khor Virap-klostret
 • Besøg i Garni landsby, Garni-templet og ruinerne i Svartnots
 • Ananuri-fæstningen
 • Besøg ved Sevan-søen
 • Besøg ved Akhtala-fæstningen
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.995
 • Fast plads i bussen kr. 150
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Oplev den fantastiske Gergeti-kirke i Georgien med Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det bedste af Georgien

  • Du får en velorganiseret rejse med omfattende indhold og bor på gode 3- og 4-stjernede hoteller
  • Du kan flyve fra både Billund og København på alle afgange
  • Du kommer i godt selskab med en exceptionelt kyndig rejseleder

9-dages rundrejse

8.995 kr.

Næste afgang

29. apr

Se rejsen

Når rejsen går til Armenien & Georgien

Spændende artikler om rundrejser

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke