Firma – og grupperejser
Risterrasser i Ban Papongpieng Chiangmai - Risskov Rejser

Rejser til Asien

Lad dig indhylle af Østens mystik i Asien! Som verdens største kontinent lokker Asien med uendelige oplevelser. Bliv draget af den spirituelle atmosfære, de tusindvis af ældgamle templer og den søde duft af røgelsespinde til tilbedelse af Østens mange guder.

Fra frodig natur til hektiske storbyer

Tag på opdagelse i kontinentets fortryllende, frodige natur med grønne bjerge, tropiske regnskove, kridhvide paradisiske sandstrande og eksotisk dyreliv med alt fra vilde tigre og elefanter til farvestrående tropefisk. Du kan også udforske Asiens hektiske storbyer som Bangkok, Shanghai eller New Dehli, der vibrerer af mennesker, liv og alskens muligheder. Eller du kan skrue ned for tempoet i de små landsbyer, hvor livet igennem århundreder er blevet levet på samme vis.

Smag på Asien – som de gamle søfarere

Asien er hjem for et utroligt venligt og gæstfrit folkefærd. Asiaterne byder dig velkommen i et lækkert, krydret køkken og inviterer dig på et livligt sansebombardement på Asiens markeder. Her kan du shoppe alverdens krydderier i de kulørte krydderiboder og følge i de gamle søfareres fodspor, fra da Vasco da Gama fandt søvejen til krydderiernes mekka i Indien. Se den kinesiske mur i Kina, oplev Vietnams vidunderlige risterrasser eller mærk i kejserrigets historie i Japan. Hvad du end drømmer om, så glæder vores danske rejseledere sig til at vise dig alt det bedste, de asiatiske lande har at byde på.

Nedenfor finder du alle vores rundrejser i Asien med danske rejseledere.

Vores rejser til Asien

Vores rejser til Asien

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser her

Se alle rejser