Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Kænguruer ved solnedgang i Australien
Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Rejser til Australien & New Zealand

På den anden side af verden venter Oceaniens helt store rejsemål: New Zealand og Australien! Uanset, hvad der står på din ønskeliste over oplevelser, kan du glæde dig til at fylde feriedagene med alt det bedste Down Under på vores rundrejser til Oceanien.

Down Under til storslåede oplevelser

Australien udgør som et helt kontinent for sig meget bogstaveligt et enormt rejsemål. Det nordlige Australien byder på tropiske regnskove, sol og sommer og fantastiske rammer til badeferien. Det er også ud for den nordlige kyst, du finder verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der rummer et unikt liv under havets glitrende overflade. Mod syd bugner de australske vinmarker, og midt i kontinentet dominerer den røde ørken med den enorme nationalpark Uluru-Kata Tjuta. I Sydney, Adelaide, Melbourne, Alice Springs og hovedstaden Canberra venter storbyens liv og endeløse muligheder, og på Kangaroo Island har du mulighed for at spotte både kænguruer, emuer og koalaer. Mød også aboriginerne, der er en af verdens ældste kulturer.

Fortryllende New Zealand

Trods sit mindre areal lokker New Zealand med mindst lige så mange fortryllende oplevelser, og det er derfor ikke uden grund, at landet igen og igen bliver kåret som verdens bedste rejseland. New Zealand rummer en ufattelig variation i naturoplevelserne. Fra vulkaner til gletsjere. Fra bugtende floder til golde klipper. Fra grønne marker til majestætiske bjerge. Fra hvaler i dybet til svævende albatrosser på himlen. Hils på landets gæstfrie befolkning, kiwierne, og tag på opdagelse i storbyerne Auckland og Wellington eller besøg vindistriktet Marlborough.

De to enorme rejsemål udforskes nemt, når du rejser på rundrejse. Så er du nemlig sikret, at din rejseleder tager dig med rundt til alle de største seværdigheder. Du finder vores rundrejser i Oceanien nedenfor.

 

Vores rejser til Oceanien

Sorter

Alle rejser
Foto
Kort

her

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke