Firma – og grupperejser

20% RABAT OG GRATIS ENVEJSLEJE FRA ALICE SPRINGS OG DARWIN
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 17. juli 2023 og 15. december 2023. Gælder alle Maui, Britz og Mighty modeller der afhentes i Alice Springs eller Darwin med aflevering i Sydney, Melbourne, Adelaide, Cairns eller Brisbane. Bestilling senest 30. juni 2023.

DEN AUSTRALSKE ØSTKYST - 3 UGER I AUTOCAMPER

Oplev Australien vidunderligt varierede natur

23-dages autocamper-ferie fra kr. 15.695


70 22 66 00

På denne autocamper-rute har du mulighed for at opleve vidunderligt varieret australsk natur. Begynd rejsen i Cairns og tag et smut til verdens ældste tropiske regnskov, Cape Tribulation, og fortsæt til Undara i den barske outback, hvor der er gode muligheder for at komme tæt på vilde kænguruer og emuer. Snyd heller ikke dig selv for et besøg på skønne Fraser Island, surferparadiset Gold Coast og et ophold i Queenslands hovedstad, Brisbane.

 

Turen i dette ruteforslag er ca. 3.000 km i alt.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Lystbådehavnen i Cairns

  Du ankommer til Cairns, hvor du kan glæde dig til at kunne starte autocamper-eventyret, når du i morgen henter dit rullende hjem.

  Tilkøb flere oplevelser

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Udsigt over stranden i Port Douglas

  Start dagen med at hente autocamperen i Cairns og kør den smukke strækning langs østkysten til Port Douglas – evt. med et stop i Palm Cove. Her er ingen huse højere end palmetræerne, og området er indbegrebet af paradis med sandstrand i en uendelighed, vajende palmer og turkisblåt hav. Port Douglas er et slaraffenland for madører og med sin beliggenhed ned til havet et perfekt sted for sea food-elskere.

  Dagens distance: 70 km

 • Great Barrier Reef set fra luften

  Port Douglas opstod efter fund af guld ved Hodgkinson-floden, hvor man havde brug for en havn at sende alt guldet fra. I en kort årrække voksede byen i størrelse, men lige så stille flyttede folk fra byen, indtil turister i 1970’erne begyndte at se den søvnige bys potentiale. I dag er Port Douglas udgangspunkt for en række spændende udflugtsture og aktiviteter for enhver smag – hvoraf en af de mest populære nok er sejl- og dykkerture til Great Barrier Reef.

 • Cape Tribulations solbeskinnede kyst

  Cape Tribulation betyder på dansk ”Kap Modgang” eller ”Kap Ulykke”. Det er dog alt andet end modgang og ulykke, der møder dig på den solbeskinnede kyst. På Myall Beach kan du svømme eller dykke i det lune vand – vær dog opmærksom på rokke-sæsonen – eller klatre ud til den stejle klint Cape Tribulation, som grænser ned til Myall Beach.

  Dagens distance: 85 km

 • Verdens ældste tropiske regnskov, Daintree

  Daintree er med sine 135 mio. år verdens ældste tropiske regnskov og med sine 1.200 km2 også Australiens største. Her bor mere end 430 forskellige fuglearter, hvoraf 13 ikke findes andre steder i verden, og her findes også den sjældne frugt med det lidet flatterende navn ”idiot-frugt”. Navnet har den fået, fordi man efter sigende skal være meget lidt fornuftig for at spise frugtens højst giftige frø.

 • Kystlandskabet ved Cooktown

  Fortsæt rejsen mod nord til historiske Cooktown. I guldfeberens kronede dage summede den isolerede by af liv og var i en periode den næststørste by i Queensland. Hvis du har brug for et par timers pause fra den bagende sol, så aflæg et visit i  James Cook Museum, som fortæller historien om Kaptajn Cooks opdagelser i området og hans møder med det oprindelige aboriginale folk.

  Dagens distance: 100 km

 • Snorkling ved Great Barrier Reef

  Cooktown er mere og andet end guldfeberhistorie og opdagelsesrejsende. Det er et glimrende udgangspunkt for at tage på naturudflugter – et oplagt valg er en sejl- eller snorkletur ud til Great Barrier Reef, der strækker sig 2.000 km parallelt med Australiens nordøstkyst.

 • Udsigt over frodige Atherton Tablelands

  Vend autocamperen mod syd og kør mod Atherton i Atherton Tablelands, som er et 32.000 km2 frodigt plateau, hvis frugtbare jord skyldes dens vulkanske fortid. Her er glimrende muligheder for en vandretur i regnskoven – og medbring gerne håndklæde og badetøj til en dukkert i Mossman-floden.

  Dagens distance: 300 km

 • Undaras underjordiske lavatunneller

  En tur ud i outback’en er næsten en selvfølgelighed, når turen går til Australien, og i Undara kan du få den ultimative outback-oplevelse med vild og gold natur og typisk australsk dyreliv. Området er måske mest kendt for sit underjordiske system af lavatunneller, der blev dannet for 190.000 år siden. Flere steder er tunnellerne gennembrudt, så sollyset strømmer ind i de underjordiske gange, og der findes helt små mikro-økosystemer, hvor flora og fauna har haft helt særlige muligheder for at udvikle sig i en helt anden retning end andre steder.

  Dagens distance: 195 km

 • Klovnefisken er en af koralrevets beboere

  Turen går i dag fra Undara til Townsville, hvor du bl.a. kan besøge Great Barrier Reef Wonderland, som byder på et imponerende akvarium med levende koralrev og hundredvis af koralfisk, rokker og hajer.

  Dagens distance: 430 km

 • Udsigt over Townsville fra Castle Hill

  Tropebyen Townsville har et hyggeligt centrum, som ikke er større end, at man kan gå til det hele. Der er skabt et hyggeligt restaurationsmiljø omkring den gamle svingbro Victoria Bridge, og gågaden Flinders St. Mall ender ved havnen og byens gamle kvarter. Langs med havet løber den lange strandpromenade The Strand med grønne parkområder og et offentligt svømmebassin. Et flot overblik over byen kan fås fra Castle Hill.

 • Turkisblåt hav ved Airlie Beach

  Fortsæt rejsen mod Airlie Beach, hvor du f.eks. kan besøge Conway National Park med de regnskovsbeklædte bakker, afsondrede strande og panoramiske udsigter over Whitsunday-området.

  Dagens distance: 275 km

 • Whitsunday-øerne

  Slap af ved lagunen ved stranden i Airlie Beach eller gå en tur gennem gågaden med butikker og caféer. Du kan også tage på en sejltur til Whitsunday-øerne, som består af 74 øer, hvoraf de fleste er ubeboede og fredede nationalparker. Der findes flere forskellige muligheder fra Shute Harbour, hvor der hver morgen sejler udflugtsbåde til flere af øerne og revet. Vi foreslår en tur, hvor du kommer til Daydream Island og til Hamilton Island og naturligvis til Whitsunday Island, der er den største af øerne. Her ligger Whitehaven Beach, der uden diskussion er en af verdens smukkeste strande med sit snehvide sand.

 • Udsigt over Rockhampton

  Rockhampton bryster sig af at være Australiens ”steak-hovedstad”. I det centrale Queensland er kvægindustri en af de mest dominerende industrier, og det afspejler sig også i mange af Rockhamptons restauranters menukort.

  Du kan også få et indblik i byens fortid i Rockhampton Heritage Village, hvor områdets farverige historie mellem 1850 og 1950 bliver fremstillet, eller køre ca. 23 nord for byen og besøge The Caves Township, som er hjem for nogle af Queenslands mest spektakulære grotter. The Capricorn Caves er delstatens ældste turistattraktion og kan fremvise imponerende limstensgrotter, som er formet af et ældgammelt koralrev for mere end 400 mio. år siden.

  Dagens distance: 480 km

 • Små havskildpaddeunger på ved mod havet i Bargara

  Dit ophold i Bargara kan blive et minde for livet. På Mon Repos Turtle Center kan du være vidne til skildpadder, der i mørket bevæger sig op på stranden for at lægge æg, eller se de mange små skildpadder udklækkes og i stor flok vrimle ned mod havet. Mellem november og marts kan du i selskab med en ranger på en guidet tur se skildpadderne lægge æg, mens det er mellem januar og marts, at æggene udklækkes.

  Hvis du har mindre børn med på turen, er den lille legeplads Turtle Park i Bargara et stop værd. For de voksne er det udsigten over havet og et måltid fra en af de nærliggende restauranter, der er attraktionen – tag gerne frokosten med ned til vandet og nyd det flotte vue over havet.

  Dagens distance: 300 km

 • Fraser Island

  Turen går med færge fra Hervey Bay til Fraser Island, som er verdens største sandø – 123 km fra nord til syd med de mest fantastiske klitlandskaber, brede sandstrande, krystalklare ferskvandssøer og regnskov med træer, der bliver op til 70 m høje. Læg hertil et spændende dyreliv med bl.a. dværgkænguruer og dingoer. I perioden fra juli til november kan du være heldig at se hvaler ud for øens kyster.

  Øen har ingen asfaltveje, så det er ikke muligt at tage autocamperen med. Vi anbefaler derfor at lade autocamperen stå ved Hervey Bay og tilkøbe en 4WD-tur – så er du sikker på at opleve øen fra sin mest uspolerede side.

  Dagens distance: 120 km

 • Firhjulstrækker på Fraser Island

  Fraser Island er én stor nationalpark. På en guidet tur i firhjulstrækker kan du komme til bl.a. Lake McKenzie, Eli Creek, The Cathedrals og Maheno-skibsvraget. Stranden 75 Mile Beach kan betragtes som værende øens hovedvej og er en oplevelse at køre på i sig selv.

 • Udsigt over den hyggelige badeby Noosa

  Tag med færgen tilbage til fastlandet og fortsæt mod syd til den hyggelige badeby Noosa. Her er der hyggelige restauranter, skønne sandstrande og afslappet stemning.

  Dagens distance: 160 km

 • Fyrtårnet ved Cape Byron - Australiens østligste punkt

  I 1960’erne valfartede hippier i stort antal til Byron Bay, og byen blev kendt for sin alternative livsstil. Der er stadig noget uhøjtideligt og afslappet over byen med det solrige, subtropiske klima. Cape Byron er det østligste punkt i Australien, og du må ikke gå glip af en tur til fods gennem regnskoven til fyrtårnet.

  Dagens distance: 315 km

 • I Lone Pine Koala Sanctuary kan du møde en koala

  Fra Byron Bay går turen mod storbyen Brisbane. Forslag til oplevelser denne dag kunne være en sejltur på Brisbane-floden, bridge climbing på Story Bridge og en tur til byens ene botaniske have, som er Mt. Coot-tha Gardens ved foden af Coot-tha-bjerget. Fra toppen af bjerget er der en storslået panoramaudsigt over byen, og man kan se helt til Moreton Bay. Er du dyreinteresseret, kan du tage til Lone Pine Koala Sanctuary, der både en zoologisk have og et center, der arbejder med beskyttelse af koalaer. Ud over de mange koalaer er der mulighed for at stifte bekendtskab med mange af de dyrearter, der kun findes i Australien.

  Dagens distance: 165 km

 • Brisbane, Australien

  Det er tid til at aflevere autocamperen og flyve hjem mod Danmark.

Vores samarbejdspartnere
Budget
Mighty

Er du på udkig efter en billig ferie med børn til Australien, er Mighty camper et godt valg, da mange af Mightys campere er tidligere Maui eller Britz modeller, hvilket gør det til et billigt alternativ

Standard
Britz

Skal du på ferie med børn, er Britz den største udlejer af campervans i Australien, og der findes ikke mindre end 11 forskellige camper-modeller at vælge imellem.

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i Australien

 

 

– Vogne kører højst 2 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mercedes/VW modeller

 

– Muligheder for markise

Budget
Mighty

Er du på udkig efter en billig ferie med børn til Australien, er Mighty camper et godt valg, da mange af Mightys campere er tidligere Maui eller Britz modeller, hvilket gør det til et billigt alternativ

Standard
Britz

Skal du på ferie med børn, er Britz den største udlejer af campervans i Australien, og der findes ikke mindre end 11 forskellige camper-modeller at vælge imellem.

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i Australien

 

 

– Vogne kører højst 2 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mercedes/VW modeller

 

– Muligheder for markise

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Fly Danmark - Cairns og Brisbane - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i Cairns ved ankomst
Autocamper
 • 20 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på AUD 7.500)
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj, linned og håndklæder
 • 24 timers kundeservice

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. september – 15. december
Jul, nytår og højsommer: 16. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar – 30. april
Vinter: 1. maj – 31. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår i Australien
26.795 kr.
18.195 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien
28.695 kr.
20.995 kr.
Sensommer i Australien
24.795 kr.
17.095 kr.
Vinter i Australien
21.895 kr.
15.695 kr.
2 voksne
Forår i Australien
26.795 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien
28.695 kr.
Sensommer i Australien
24.795 kr.
Vinter i Australien
21.895 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår i Australien
18.195 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien
20.995 kr.
Sensommer i Australien
17.095 kr.
Vinter i Australien
15.695 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Fra Sydney til Adelaide - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Koalaer og pingvinparader på Philip Island
  • Great Ocean Road
  • Mystiske Blue Lake
  • Dyrelivet på Kangaroo Island
  • Nationalparkerne Coopracambra og Croajingolong

19-dages autocamper-ferie fra

14.795 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Den australske vestkyst - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Warren National Park og The Gloucester Tree
  • Kyststrækningen ved Albany
  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner I Monkey Mia
  • Det skønne Shark Bay

17-dages autocamper-ferie fra

14.195 kr.

Se rejsen
Mt Amos Wineglass Bay i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Tasmanien rundt - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Den gamle bydel, Battery Point i Hobart
  • Historiske Richmond
  • Eventyrlige Freycinet National Park
  • Den smukke natur omkring Lake St. Clair og Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
  • Fangebyen Port Arthur

14-dages autocamper-ferie fra

14.895 kr.

Se rejsen