Firma – og grupperejser

DEN AUSTRALSKE VESTKYST - 2 UGER I AUTOCAMPER

Et væld af unikke oplevelser i den vilde australske natur

17-dages autocamper-ferie fra kr. 13.295


70 22 66 00

Drømmer du om ’Det Ægte Australien’, er denne rute det perfekte valg. Turen går så langt nordpå som til Monkey Mia ved Shark Bay og så langt sydpå som til den tidligere hvalfangerby Albany. Undervejs oplever du storslåede nationalparker, afsidesliggende landsbyer og nærværende kolonitidshistorie.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Perth skyline

  Velkommen til Perth. Afhængigt af ankomsttidspunkt anbefaler vi en enkelt overnatning på nærliggende hotel, inden eventyret for alvor kan begynde.

  Tilkøb flere oplevelser

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Vinmarker ved Margaret River

  I dag henter du din autocamper og kører ud af Perth via Fremantle ved Det Indiske Ocean. En af byens spændende oplevelser er Fremantle Prison. Fængslet er bygget af straffefanger i 1850´erne og var i brug helt indtil 1991. Tag evt. med på en guidet rundvisning – det er en fængslende oplevelse.

  Fortsæt til Bunburry, hvor et stop bestemt kan anbefales. Her ligger nemlig Dolphin Discovery Center, som er det eneste center i Australien, der udelukkende beskæftiger sig med delfiner, og som kombinerer forskning og formidling. Dagen slutter i Margaret River, som, ud over at være et kendt vinområde, er et område med mange drypstenshuler og surfstrande.

  Dagens distance: 280 km

 • Området Margaret River

  Brug dagen på at opleve området omkring Margaret River. Tag f.eks. en køretur gennem Bonarup Karri Forest. Karri-træerne bliver også kaldt ”skovens kæmper”, da de kan blive op til 100 m høje. Når du kommer til udsigtspunktet ved havet,  kører du sydpå helt til Cape Leeuwin, hvor Det Indiske Ocean og Sydhavet mødes.

 • Blackwood River

  Dagens rute går igennem et smukt, bakket landskab til den historiske by Nannup ved Blackwood River. En tur ned ad hovedgaden med de mange velbevarede huse er som en rejse tilbage i tiden, til dengang byen havde sin storhedstid som centrum for tømmerindustrien.

  I Warren National Park nær Pemberton er karri-træerne op til 90 meter høje, og her kan du komme til tops i The Gloucester Tree, som er forsynet med 153 trin, der snor sig rundt om stammen – oprindeligt en foranstaltning for at kunne observere “bush fires”.

  Dagens distance: 180 km

 • The Tree Top Walk

  Undervejs til Albany passerer du den lille by Walpole, som ligger ved kysten. I nærheden finder man Valley of the Giants, hvor du kan prøve kræfter med The Tree Top Walk, en gangbro som strækker sig  mellem de høje karri-træer.

  Inden du kommer til Albany, står der ”Denmark” på byskiltet. Byen er ikke navngivet af danske immigranter, men da den engelske opdagelsesrejsende Thomas Braidwood Wilson var her i 1829, opkaldte han stedet efter sin ven Dr. Alexander Denmark. Under alle omstændigheder er det jo et sjovt sammentræf.

  Dagens distance: 245 km

 • Mellem vinmarker & karri-træer

  De første europæere, der kom til Western Australia, slog sig ned i Albany-området. Følger du Amity Trail gennem byen, får du byens 200 år lange historie fortalt,  og ser samtidig de mange bygninger fra kolonitiden. I perioden fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på kysten, og det er oplagt at tage med på whale watching. Du kan også besøge det interaktive hvalmuseum Whale World, der indtil 1978 var en aktiv hvalfangerstation. Nyd dagen i hyggelige Albany.

 • Kysten i Albany

  Tag en afstikker til Torndirrup National Park syd for Albany. Kyststrækningen er kendt for sine mange dramatiske klippeformationer, f.eks. The Gap og The Natural Bridge, som vidner om havets dramatiske kræfter. Kør herefter retur til Perth for en enkelt overnatning inden rejsen får videre nordpå.

  Dagens distance: 410 km

 • The Pinnacles i Nambung National Park

  Du skal ikke køre i mange timer, før storbyen er bag dig og de store vidder foran. I Nambung National Park ligger det meget særprægede område, The Pinnacles, hvor flere hundrede klippespir ligger spredt over et ørkenagtigt område. En vej fører igennem en del af området, men det er nu alligevel en god ide at parkere bilen og opleve The Pinnacles og den flotte udsigt til fods – der er bl.a. en kort, afmærket rute, som udgår fra ranger-stationen.

  Fortsæt til Geraldton, der har en dejlig beliggenhed ud til Det Indiske Ocean med Moresky Ranges i ryggen. Byen har fået tilnavnet ”The Sun City”, for solen skinner i gennemsnit otte timer om dagen her.

  Dagens distance: 420 km

 • Pelikaner i Monkey Mia

  Ruten følger North West Coastal Highway nordpå til Overlander Roadhouse, og herfra køres der vestpå til Australiens vestligste by Denham – hvis et indbyggertal på omkring 700 berettiger til en sådan titel. Dagens mål er Monkey Mia, som ligger i vidunderlige omgivelser på en halvø ved Shark Bay. Hele bugten har i øvrigt status som World Heritage-område, og Monkey Mia er især kendt, fordi delfinerne flokkes her.

  Dagens distance: 410 km

 • Hvide sandstrande i Monkey Mia

  Brug dagen på at opleve Shark Bay, der byder på 1.500 km kystlinje med fantastiske strande og enestående dyreliv – det er ikke overraskende, at bugten er på UNESCOs Verdensarvsliste. Gå heller ikke glip af Shell Beach, hvor der i stedet for sand ligger et 10 cm tykt lag af strandskaller.

  Der er mange muligheder for at få en usædvanlig dejlig dag. Der findes et utal af sejlture, hvor du kan komme i nærkontakt med delfiner, søkøer og skildpadder, du kan dykke og snorkle eller besøge en perle-farm og se, hvordan man med muslingers hjælp producerer de skønneste perler.

 • Natures Window i Kalbarri National Park

  Turen går igen via Denham tilbage til North West Coastal Highway og nationalparken Kalbarri, hvor Murchison River snor sig mellem høje, dramatiske klipper. Nationalparken er en enestående mulighed for at opleve dyrelivet, der bl.a. inkluderer 200 fuglearter.

  Dagens distance: 400 km

 • Kalbarri National Park

  De spektakulære ”gorges” er den store attraktion i nationalparken, og en af dem er The Loop. Du kan f.eks. følge The Loop Walk Trail og komme til ”Nature’s Window ” – klippeformationen, der ”indrammer” udsigten til Murchison River.

 • Papegøjer i Rainbow Jungle

  På turen tilbage til Perth, er der tid til at tage et par afstikkere til nogle af de små byer ved kysten. Du kan også vælge at blive længere i Kalbarri National Park – vi kan næsten love dig “kænguru-garanti”. I den lille fiskerby Kalbarri kan du besøge Rainbow Jungle, der er et center til beskyttelse af truede, australske papegøjearter.

  Dagens distance: 375 km

 • Solnedgang over Perth

  Vi foreslår, at du kører via Badgingarra National Park. Her venter en fin naturoplevelse, hvis du parkerer bilen ved Badgingarra Road House og følger den afmærkede vandrerute, som det tager ca. halvanden time at gå. Undervejs er det ikke usædvanligt at møde emuer og kænguruer og se ørne i luften.

  Dagens distance: 202 km

 • Kænguru-arten "Red kangaroo"

  Autocamperen afleveres og der flyves hjem til Danmark

Vores samarbejdspartnere
Budget
Mighty

Er du på udkig efter en billig ferie med børn til Australien, er Mighty camper et godt valg, da mange af Mightys campere er tidligere Maui eller Britz modeller, hvilket gør det til et billigt alternativ

Standard
Britz

Skal du på ferie med børn, er Britz den største udlejer af campervans i Australien, og der findes ikke mindre end 11 forskellige camper-modeller at vælge imellem.

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i Australien

 

 

– Vogne kører højst 2 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mercedes/VW modeller

 

– Muligheder for markise

Budget
Mighty

Er du på udkig efter en billig ferie med børn til Australien, er Mighty camper et godt valg, da mange af Mightys campere er tidligere Maui eller Britz modeller, hvilket gør det til et billigt alternativ

Standard
Britz

Skal du på ferie med børn, er Britz den største udlejer af campervans i Australien, og der findes ikke mindre end 11 forskellige camper-modeller at vælge imellem.

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i Australien

 

 

– Vogne kører højst 2 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mercedes/VW modeller

 

– Muligheder for markise

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark - Perth t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 1 overnatning i Perth ved ankomst
Autocamper
 • 14 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på AUD 7.500)
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj, linned og håndklæder
 • 24 timers kundeservice

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. september – 15. december
Jul, nytår og højsommer: 16. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar – 30. april
Vinter: 1. maj – 31. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Jul, nytår og højsommer i Australien 2023/24
23.895 kr.
18.495 kr.
Sensommer i Australien 2024
20.995 kr.
15.295 kr.
Vinter i Australien 2024
18.395 kr.
13.295 kr.
Forår i Australien 2024
18.795 kr.
13.595 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien 2024/25
23.195 kr.
16.795 kr.
Sensommer i Australien 2025
18.795 kr.
13.595 kr.
2 voksne
Jul, nytår og højsommer i Australien 2023/24
23.895 kr.
Sensommer i Australien 2024
20.995 kr.
Vinter i Australien 2024
18.395 kr.
Forår i Australien 2024
18.795 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien 2024/25
23.195 kr.
Sensommer i Australien 2025
18.795 kr.
2 voksne / 2 børn
Jul, nytår og højsommer i Australien 2023/24
18.495 kr.
Sensommer i Australien 2024
15.295 kr.
Vinter i Australien 2024
13.295 kr.
Forår i Australien 2024
13.595 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien 2024/25
16.795 kr.
Sensommer i Australien 2025
13.595 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Port Douglas i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Den australske østkyst - 3 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Paradisiske Palm Cove
  • Outback’en og lavatunnelerne i Undara
  • Skildpadde-udklækning i Bargara
  • Afslapning på Airlie Beach
  • Storbyoplevelser i Brisbane

23-dages autocamper-ferie fra

14.795 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Fra Sydney til Adelaide - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Koalaer og pingvinparader på Philip Island
  • Great Ocean Road
  • Mystiske Blue Lake
  • Dyrelivet på Kangaroo Island
  • Nationalparkerne Coopracambra og Croajingolong

19-dages autocamper-ferie fra

13.695 kr.

Se rejsen
Mt Amos Wineglass Bay i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Tasmanien rundt - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Den gamle bydel, Battery Point i Hobart
  • Historiske Richmond
  • Eventyrlige Freycinet National Park
  • Den smukke natur omkring Lake St. Clair og Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
  • Fangebyen Port Arthur

14-dages autocamper-ferie fra

14.495 kr.

Se rejsen