Firma – og grupperejser

10% RABAT PÅ MAUI, BRITZ OG APOLLO AUTOCAMPERE I AUSTRALIEN
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. november 2023 og 19. december 2023, 11. januar 2024 og 25. marts 2024 samt 9. april 2024 og 30. juni 2024. Gælder alle modeller fra alle lokationer. Envejsleje til Darwin, Alice Springs, Broome, Cairns og Hobart undtaget. Envejsleje fra Darwin, Alice Springs, Broome og Hobart undtaget. Bestilling senest 11. november 2023.

 

15% RABAT PÅ MAUI, BRITZ OG APOLLO AUTOCAMPERE I NEW ZEALAND
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 16. oktober 2023 og 20. december 2023 samt 5. april 2024 og 31. maj 2024. Gælder modellerne Cascade, Beach og River fra Maui, Discovery, Explorer og Frontier fra Britz samt Euro Camper og Euro Deluxe fra Apollo. Gælder alle lokationer. Envejsleje til Christchurch og Queenstown undtaget. Bestilling senest 15. november 2023.

FRA SYDNEY TIL ADELAIDE - 2 UGER I AUTOCAMPER

Australiens højdepunkter samlet på en ferie

19-dages autocamper-ferie fra kr. 15.295


70 22 66 00

Begynd ferien med tre overnatninger i Sydney, inden autocamper-eventyret på 14 dage begynder. Oplev pingvinparade ved solnedgang på Phillip Island, gå en tur mellem trækronerne i Otway National Park og mød wallaby’er på Granite Island. Kør også på landets smukkeste kystvej, Great Ocean Road, som er kendt for sine dramatiske klippeformationer og endeløse sandstrande og slut ferien i Adelaide – måske med en afstikker til et af delstatens mange vindistrikter.

Denne rute er blot et forslag – måske vil du f.eks. hellere køre længere ind i landet og se den røde ørken? Eller måske vil du gerne nordpå langs østkysten? Du kan aflevere autocamperen i en række forskellige storbyer – f.eks. Melbourne, Adelaide, Brisbane, Cairns, Perth og Darwin. Kontakt os på verden@risskov.com eller 70 22 66 00 og lad os skræddersy rejsen for dig.

Turen i ruteforslaget er ca. 2.650 km.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Det berømte Operahus i Sydney

  Du ankommer til Sydney, hvor der venter fire dages storbyeventyr. Her er meget at opleve – f.eks. det australske arkitektur-ikon Operahuset. Den spektakulære bygning er et storslået syn, men du må ikke nøjes med at beundre det arkitektoniske mesterværk udefra. Der er mulighed for at komme med på en guidet rundvisning, hvor du i løbet af en times tid hører historien om bygningen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Harbour Bridge i Sydney

  Tag på opdagelse i Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. På den 143 m høje Harbour Bridge kan du også prøve bridge climbing og få en formidabel udsigt over byen. Overvej også at tage på en cykeltur med en guide, der både kan vise dig byens mest kendte seværdigheder og tage dig til mindre kendte sider af Sydney, som du ikke ville have oplevet på egen hånd.

 • Parlamentet i Canberra

  I dag er det tid til at hente autocamperen i Sydney og køre mod den australske regeringsby, Canberra. Canberra blev designet i 1913 som et kompromis, da både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Nu ligger Canberra så strategisk mellem de to andre storbyer. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capital Hill omgivet af mange nationale institutioner og nationale museer. På den anden side af Lake Burley Griffin fører Anzac Parade op til Australian War Memorial med en flot udsigt til Parliament House.

  Dagens distance: 300 km

 • Merimbulas kyst

  Dagens mål er Merimbula, og du kan komme dertil ad flere veje. Tag enten turen langs kysten på Princess Highway eller gennem det imponerende landskab ved naturreservatet Bimberi Wilderness og Snowy Mountains. Uagtet valg af rute venter der en naturskøn køretur til Merimbula, som med sin smukke placering ved kysten og blanke søer indbyder til alskens vandaktiviteter.

  Dagens distance: 240 km

 • Oplev den smukke kyststrækning Great Ocean Road

  Dagens rute fører dig langs både kysten og nationalparkerne Coopracambra, der har uspoleret, grøn natur med vandfald og søer, og Croajingolong, der har eukalyptustræer og regnskov.

  Dagens distance: 270 km

 • Sort svanemor med unger ved Gippsland Lakes

  Lakes Entrance ligger i delstaten Victoria ved Gippsland Lakes, som er en række søer, der er adskilt fra havet med en smal landtange, og i området kan du se pelikaner og sorte svaner. Længere inde i landet strækker eukalyptustræerne sig mod himlen, og dyrelivet er et helt andet med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter.

 • Pingvinparade ved solnedgang på Phillip Island

  Nyd naturen med klitlandskaber og endeløse strande, bl.a. Ninety Mile Beach. På vejen kan du stoppe i byen Foster ved Mt. Nicoll Lookout, der ligger tæt ved Wilsons Promontory National Park. Nationalparken blev oprettet i 1898 og er derfor en af landets ældste. Fortsæt over broen til Phillip Island, hvor der venter en helt særlig oplevelse. Øen har en stor bestand af dværgpingviner, og om aftenen kan du på Summerland Beach blive tilskuer til en ”pingvinparade”. Hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne nemlig ind fra havet og går over stranden til deres huler længere oppe på land.

  På Phillip Island er der også mulighed for at se koalaer. Besøg f.eks. Koala Conservation Centre, inden turen går tilbage til fastlandet. Højt oppe i eukalyptustræernes kroner kan du følge en træbro og komme i øjenkontakt med koalaerne.

  Dagens distance: 330 km

 • Den botaniske have i Melbourne

  På vejen til Melbourne kommer du til Mornington-halvøen, der er fyldt med fristelser – vingårde, hyggelige små byer og dejlige strande, som du kan have helt for dig selv. Tag dig god tid til at nyde og opleve naturen, inden du når til Melbourne.

  Dagens distance: 120 km

 • Klippeformationer ved Great Ocean Road

  I Torquay begynder den ikoniske kyststrækning Great Ocean Road. Inden den 250 km lange kystvej blev åbnet i 1932, var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede, og under visse vejrforhold helt afsondrede. I mange år havde der været planer om at bygge en vej, men først efter 1. verdenskrig blev planerne realiseret. Man så nemlig bygningen af kystvejen som en mulighed for at beskæftige de hjemvendte soldater og samtidig mindes de faldne – og at vejen kunne blive en turistattraktion var heller ikke uvæsentlig i forbindelse med en finansiering.

  Denne dag køres der ca. halvdelen af strækningen til den hyggelige kystby Apollo Bay, hvor der overnattes. Stedet er perfekt til at svømme og surfe.

  Dagens distance: 195 km

 • Regnskoven Otway National Park

  Dagens rute fører lidt ind i landet og gennem regnskoven Otway National Park, hvor vi anbefaler et stop og en gåtur helt oppe mellem trækronerne på Otway Tree Top Walk. Fortsæt ad vejen tilbage til kysten, hvor særprægede klippeformationer, f.eks. Twelve Apostles, snart møder dit øje.

  Hvis der er tid til det, kan du slå et smut forbi Flagstaff Hill Maritime Village i Warrnambool, hvor du kan få fortællingen om nogle af kystens mangeskibsforlis. Resten af dagen kan du nyde i den hyggelige by Port Fairy, som er en af de ældste bosættelser i Victoria. Mange af byens bygninger stammer fra tiden, hvor hvalfangsten var på sit højeste.

  Dagens distance: 190 km

 • Blue Lake

  Ved Portland fører Great Ocean Road dig ind i landet gennem nationalparkerne Cobboboonee og Lower Glenelg. Fortsæt videre til byen Mt. Gambier, som har navn efter den nærliggende 5.000 år gamle udslukte vulkan, og videre til kratersøen Blue Lake, som på mystisk vis skifter farve hvert år i november – grunden til farveskiftet er stadig ukendt.

  Du kan f.eks. nyde et kort eftermiddagsstop ved Beachport, som i 1830’erne spandt guld på hvalfangst. På turen videre til Robe kan du nemt finde en dejlig strand, nyde solen og en svømmetur.

  Dagens distance: 290 km

 • Victor Habour ved Granite Island

  Fortsæt videre via Kingston til Murray Bridge og videre tilbage til kysten til Victor Harbour ved Horseshoe Bay, som er en gammel hvalfangerby. På Whaler Museum kan du få et indblik i hvalfangerlivet, da industrien var på sit højeste. Hvis du besøger Granite Island, kan du møde både dværgpingviner og wallaby’er.

  Dagens distance: 355 km

 • Koala på Kangaroo Island

  På Australiens tredjestørste ø, Kangaroo Island, venter der smukke naturoplevelser. Færgeturen fra halvøen Cape Jervis tager ca. 45 min. På Kangaroo Island venter et landskab primært bestående af bush, flotte strande og særprægede klippeformationer og et spændende dyrerige med kænguruer, koalaer, myrepindsvin, pingviner, sæler og søløver. På Cliffords Honey Farm kan du smage på frisk, hjemmelavet honning, og på Emu Ridge Eucalyptus Oil Distillery kan du se, hvordan man anvender olien fra eukalyptustræerne.

  Dagens distance: 160 km

 • Kangaroo Island

  I nationalparken Flinders Chase kan du begynde dagen i informationscenteret for at få et overblik over, hvad dagen kan byde på. Vi foreslår at indtage frokosten ved rangernes hovedkvarter i Rocky River, hvor du måske bliver omringet af nysgerrige possum’er og kænguruer.

 • Adelaide i delstaten South Australia

  Tag færgen tilbage til fastlandet og fortsæt langs kysten til Adelaide gennem McLaren Vale, som er et af de mest kendte vindistrikter i delstaten South Australia. Vi foreslår en frokost på en af de mange vingårde i området – få et overblik over mulighederne på besøgscenteret.

  Dagens distance: 200 km

 • Adelaide skyline

  Autocamperen afleveres i Adelaide, og turen går nu hjem mod Danmark.

Vores samarbejdspartnere
Budget
Mighty

Er du på udkig efter en billig ferie med børn til Australien, er Mighty camper et godt valg, da mange af Mightys campere er tidligere Maui eller Britz modeller, hvilket gør det til et billigt alternativ

Standard
Britz

Skal du på ferie med børn, er Britz den største udlejer af campervans i Australien, og der findes ikke mindre end 11 forskellige camper-modeller at vælge imellem.

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i Australien

 

 

– Vogne kører højst 2 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mercedes/VW modeller

 

– Muligheder for markise

Budget
Mighty

Er du på udkig efter en billig ferie med børn til Australien, er Mighty camper et godt valg, da mange af Mightys campere er tidligere Maui eller Britz modeller, hvilket gør det til et billigt alternativ

Standard
Britz

Skal du på ferie med børn, er Britz den største udlejer af campervans i Australien, og der findes ikke mindre end 11 forskellige camper-modeller at vælge imellem.

MAUI
★★★★☆

Maui tilbyder autocampere af høj kvalitet i Australien

 

 

– Vogne kører højst 2 år

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mercedes/VW modeller

 

– Muligheder for markise

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Sydney og Adelaide - Danmark inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 3 overnatninger på hotel i Sydney ved ankomst
Autocamper
 • 14 dages autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på AUD 7.500)
 • Ubegrænset kilometer
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj, linned og håndklæder
 • 24 timers kundeservice

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. september – 15. december
Jul, nytår og højsommer: 16. december – 31. januar
Sensommer: 1. februar – 30. april
Vinter: 1. maj – 31. august

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår i Australien
21.695 kr.
15.595 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien
25.095 kr.
18.795 kr.
Sensommer i Australien
21.395 kr.
15.295 kr.
Vinter i Australien
20.495 kr.
15.295 kr.
2 voksne
Forår i Australien
21.695 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien
25.095 kr.
Sensommer i Australien
21.395 kr.
Vinter i Australien
20.495 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår i Australien
15.595 kr.
Jul, nytår og højsommer i Australien
18.795 kr.
Sensommer i Australien
15.295 kr.
Vinter i Australien
15.295 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Port Douglas i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Den australske østkyst - 3 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Paradisiske Palm Cove
  • Outback’en og lavatunnelerne i Undara
  • Skildpadde-udklækning i Bargara
  • Afslapning på Airlie Beach
  • Storbyoplevelser i Brisbane

23-dages autocamper-ferie fra

17.095 kr.

Se rejsen
Mt Amos Wineglass Bay i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Tasmanien rundt - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Den gamle bydel, Battery Point i Hobart
  • Historiske Richmond
  • Eventyrlige Freycinet National Park
  • Den smukke natur omkring Lake St. Clair og Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
  • Fangebyen Port Arthur

14-dages autocamper-ferie fra

15.595 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Den australske vestkyst - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Warren National Park og The Gloucester Tree
  • Kyststrækningen ved Albany
  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner I Monkey Mia
  • Det skønne Shark Bay

17-dages autocamper-ferie fra

14.895 kr.

Se rejsen