Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

SYDNEY & DET VESTLIGE OG SYDLIGE AUSTRALIEN

Udlev drømmen om at opleve det ægte Australien i en autocamper

27-dages autocamper-ferie kr. pr. person


70 22 66 00

I dette rejseforslag oplever du meget af Australien i autocamper. Rejsen begynder i Cairns i det tropiske nord, hvor du kan tage et smut til verdens ældste tropiske regnskov, Cape Tribulation. Køreturen fortsætter sydpå langs den australske østkyst til Brisbane. Undervejs venter der oplevelser på den skønne sandø Fraser Island, surferparadiset Byron Bay, guldfeberstemning i Cooktown og lavatunnellerne i Undara. I Brisbane er der afsat god tid til at opleve byen.

Fra Brisbane flyver du videre til Melbourne, hvor der venter en ny autocamper og nye oplevelser. Turen langs Victorias sydkyst til Adelaide koncentrerer sig primært om den 243 km lange Great Ocean Road og Kangaroo Island. Glæd dig til at køre på Australiens flotteste kystvej, hvor du bl.a. ser klippeformationerne The Twelve Apostles og Loch Ard Gorge, gamle hvalfangerbyer og små hyggelige feriebyer. Kangaroo Island er Australiens tredje største ø, og med dens eventyrlige dyreliv lever den bestemt op til sit navn.

Afslutningsvis venter der storbyoplevelser i metropolen Sydney, hvor du kan opleve byens største seværdigheder – f.eks. det ikoniske Operahus og måske en gåtur på Sydney Harbour Bridge.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Kort over ruten
Dagsprogram
 • Solnedgang over Perth, Australien

  Du ankommer til Perth – den største by i Western Australia. Delstaten er på størrelse med Vesteuropa, men her bor kun omkring 2,5 mio. indbyggere, og heraf bor 1,9 mio. i Perth. Efter en lang flyvetur kan en tur til Kings Park anbefales. Parken ligger på en bakketop med udsigt over Perth og Swan River, og området er både park, botanisk have og naturområde med vandrestier og store plæner. Især i weekenden kan man se, at indbyggerne i Perth bruger parken flittigt – der bliver spillet bold på plænerne, frokosten nydes i skyggen og nygifte bliver fotograferet. Kings Park ligger tæt ved centrum, og hvis du ikke vil gå derop, tager det kun 10 min. med taxa.

 • Udsigt over Perth fra Kings Park

  Nyd dagen i Perth eller tag på en spændende cykeltur til Rottnest Island. Øen ligger kun 20 km fra fastlandet og er en naturoplevelse med uberørt natur og dejlige strande. Hvis du vil have en aktiv dag i naturen på cykel, er det stedet at tage hen. Øen er 11 km lang og 4 km bred, så det tager ca. 3,5 time at køre øen rundt. Det er i øvrigt her på Rottnest Island, man kan møde quokka’en, som er en lille kænguruart på størrelse med en huskat. Det søde lille pungdyr er ikke sky – snarere tværtimod – og der er mange, der ser sit snit til at tage nogle nuttede selfies med quokka’en.

  Tilkøb flere oplevelser

  Rottnest Island på cykel

  Øen ligger kun 20 km fra fastlandet og er en naturoplevelse med uberørt natur og dejlige strande. Hvis du vil have en aktiv dag i naturen på cykel, er det stedet at tage hen. Øen er 11 km lang og 4 km bred, så det tager ca. 3,5 time at køre øen rundt. Du

  644 kr. pr. person      

 • Vandretur ved vinområdet Margaret River

  I dag henter du din autocamper og kører ud af Perth via Fremantle ved Det Indiske Ocean. En af byens spændende oplevelser er Fremantle Prison. Fængslet er bygget af straffefanger i 1850´erne og var i brug helt indtil 1991. Tag evt. med på en guidet rundvisning – det er en fængslende oplevelse.

  Fortsæt til Bunburry, hvor et stop bestemt kan anbefales. Her ligger nemlig Dolphin Discovery Center, som er det eneste center i Australien, der udelukkende beskæftiger sig med delfiner, og som kombinerer forskning og formidling. Dagen slutter i Margaret River, som, ud over at være et kendt vinområde, er et område med mange drypstenshuler og surfstrande.

  Dagens distance: 280 km

 • Fyrtårnet ved Cape Leeuwin, hvor Det Indiske Ocean og Sydhavet mødes

  Brug dagen på at opleve området omkring Margaret River. Tag f.eks. en køretur gennem Bonarup Karri Forest. Karri-træerne bliver også kaldt ”skovens kæmper”, da de kan blive op til 100 m høje. Når du kommer til udsigtspunktet ved havet,  kører du sydpå helt til Cape Leeuwin, hvor Det Indiske Ocean og Sydhavet mødes.

 • Karri-træer i Warren National Park

  Dagens rute går igennem et smukt, bakket landskab til den historiske by Nannup ved Blackwood River. En tur ned ad hovedgaden med de mange velbevarede huse er som en rejse tilbage i tiden, til dengang byen havde sin storhedstid som centrum for tømmerindustrien.

  I Warren National Park nær Pemberton er karri-træerne op til 90 meter høje, og her kan du komme til tops i The Gloucester Tree, som er forsynet med 153 trin, der snor sig rundt om stammen – oprindeligt en foranstaltning for at kunne observere “bush fires”.

  Dagens distance: 180 km

 • Gangbroen mellem de høje træer i Valley of the Giants

  Undervejs til Albany passerer du den lille by Walpole, som ligger ved kysten. I nærheden finder man Valley of the Giants, hvor du kan prøve kræfter med The Tree Top Walk, en gangbro som strækker sig  mellem de høje karri-træer.

  Inden du kommer til Albany, står der ”Denmark” på byskiltet. Byen er ikke navngivet af danske immigranter, men da den engelske opdagelsesrejsende Thomas Braidwood Wilson var her i 1829, opkaldte han stedet efter sin ven Dr. Alexander Denmark. Under alle omstændigheder er det jo et sjovt sammentræf.

  Dagens distance: 245 km

 • Fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på Albanys kyster

  De første europæere, der kom til Western Australia, slog sig ned i Albany-området. Følger du Amity Trail gennem byen, får du byens 200 år lange historie fortalt,  og ser samtidig de mange bygninger fra kolonitiden. I perioden fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på kysten, og det er oplagt at tage med på whale watching. Du kan også besøge det interaktive hvalmuseum Whale World, der indtil 1978 var en aktiv hvalfangerstation. Nyd dagen i hyggelige Albany.

 • The Gap i Torndirrup National Park set fra luften

  Tag en afstikker til Torndirrup National Park syd for Albany. Kyststrækningen er kendt for sine mange dramatiske klippeformationer, f.eks. The Gap og The Natural Bridge, som vidner om havets dramatiske kræfter. Kør herefter retur til Perth for en enkelt overnatning, inden rejsen går videre nordpå.

  Dagens distance: 410 km

 • The Pinnacles i Nambung National Park

  Du skal ikke køre i mange timer, før storbyen er bag dig og de store vidder foran. I Nambung National Park ligger det meget særprægede område, The Pinnacles, hvor flere hundrede klippespir ligger spredt over et ørkenagtigt område. En vej fører igennem en del af området, men det er nu alligevel en god idé at parkere bilen og opleve The Pinnacles og den flotte udsigt til fods – der er bl.a. en kort, afmærket rute, som udgår fra ranger-stationen.

  Fortsæt til Geraldton, der har en dejlig beliggenhed ud til Det Indiske Ocean med Moresky Ranges i ryggen. Byen har fået tilnavnet ”The Sun City”, for solen skinner i gennemsnit otte timer om dagen her.

  Dagens distance: 420 km

 • Delfiner ved Monkey Mia

  Ruten følger North West Coastal Highway nordpå til Overlander Roadhouse, og herfra køres der vestpå til Australiens vestligste by Denham – hvis et indbyggertal på omkring 700 berettiger til en sådan titel. Dagens mål er Monkey Mia, som ligger i vidunderlige omgivelser på en halvø ved Shark Bay. Hele bugten har i øvrigt status som World Heritage-område, og Monkey Mia er især kendt, fordi delfinerne flokkes her.

  Dagens distance: 410 km

 • Shark Bay byder på 1.500 km kystlinje med fantastiske strande og enestående dyreliv

  Brug dagen på at opleve Shark Bay, der byder på 1.500 km kystlinje med fantastiske strande og enestående dyreliv – det er ikke overraskende, at bugten er på UNESCOs Verdensarvsliste. Gå heller ikke glip af Shell Beach, hvor der i stedet for sand ligger et 10 cm tykt lag af strandskaller.

  Der er mange muligheder for at få en usædvanlig dejlig dag. Der findes et utal af sejlture, hvor du kan komme i nærkontakt med delfiner, søkøer og skildpadder, du kan dykke og snorkle eller besøge en perle-farm og se, hvordan man med muslingers hjælp producerer de skønneste perler.

 • Kalbarri National Park

  Turen går igen via Denham tilbage til North West Coastal Highway og nationalparken Kalbarri, hvor Murchison River snor sig mellem høje, dramatiske klipper. Nationalparken er en enestående mulighed for at opleve dyrelivet, der bl.a. inkluderer 200 fuglearter.

  Dagens distance: 400 km

 • Natures Window i Kalbarri National Park

  De spektakulære ”gorges” er den store attraktion i nationalparken, og en af dem er The Loop. Du kan f.eks. følge The Loop Walk Trail og komme til ”Nature’s Window ” – klippeformationen, der ”indrammer” udsigten til Murchison River.

 • Kridhvid kyst nær Cervantes

  På turen tilbage til Perth er der tid til at tage et par afstikkere til nogle af de små byer ved kysten. Du kan også vælge at blive længere i Kalbarri National Park – vi kan næsten love dig “kænguru-garanti”. I den lille fiskerby Kalbarri kan du besøge Rainbow Jungle, der er et center til beskyttelse af truede, australske papegøjearter. Du overnatter i Cervantes med de smukke, hvide sandstrande og turkisblå hav. Her kan du nyde en platte med frisk og lækker seafood.

  Dagens distance: 375 km

 • Kænguru i Badgingarra National Park

  Vi foreslår, at du kører via Badgingarra National Park. Her venter en fin naturoplevelse, hvis du parkerer bilen ved Badgingarra Road House og følger den afmærkede vandrerute, som det tager ca. halvanden time at gå. Undervejs er det ikke usædvanligt at møde emuer og kænguruer og se ørne i luften.

  Dagens distance: 202 km

 • Melbourne, Australien

  Autocamperen afleveres og du flyver du videre til Melbourne i delstaten Victoria. Byen med knap 4 mio. indbyggere emmer af international atmosfære og gør sig blandt andet stærkt bemærket inden for mode og kultur. Melbourne er også kendt som værtsby for Australian Open i tennis og Formel 1-løb. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og har til huse i et futuristisk museumskompleks på Federation Square – en stor kontrast til den mere end 100 år gamle Flinders Street Station på den anden side af gaden.

 • Hytter på Brighton Beach i Melbourne

  Gå på opdagelse i den hyggelige by Melbourne i de mange forskellige kvarterer bl.a. Chinatown eller en af de små kunstneriske gader. Du kan også tilbringe dagen på en af byens lækre strande eller udforske Melbournes kaffekultur på en af byens mange kaffebarer.

  Tilkøb flere oplevelser

  Melbournes skjulte sider

  Som turist kan det være svært at finde de autentiske oplevelser i en storby. Men på denne byvandring (2 km) med en lokalkendt guide og max. 8 deltagere er du helt sikker på at få dem. Turen går forbi steder og seværdigheder, de fleste turister overser, og

  1047 kr. pr. person      

 • Dværgpingviner på Phillip Island, Australien

  Fra Melbourne kører du sydpå til Mornington-halvøen, der er fyldt med fristelser – vingårde, hyggelige små byer og dejlige strande, som du kan have helt for dig selv. Ved San Remo kører du videre over broen til Phillip Island. Her venter en helt unik oplevelse. Øen har en stor bestand af dværgpingviner, og om aftenen kan du på Summerland Beach blive tilskuer til en ”pingvinparade”, for hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne ind fra havet og går over stranden til deres huler længere oppe. På Phillip Island er der også mulighed for at se koalaer. Besøg f.eks. Koala Conservation Centre – her kan du højt oppe i eukalyptustræernes kroner følge en træbro og komme i øjenkontakt med koalaerne – hvis de da ikke er faldet i søvn efter at have spist sig mætte i eukalyptusblade.

  Dagens distance: 140 km

 • Endeløse strande ved Lakes Entrance

  Turen går fra Phillip Island tilbage til fastlandet, hvor kursen sættes østpå til Lakes Entrance. Gør et stop i byen Foster ved Mt. Nicoll Lookout, der ligger tæt ved Wilsons Promontory National Park. Nationalparken blev oprettet i 1898, og er derfor en af landets ældste, og vi kan godt love dig for en naturoplevelse af de helt store. Undervejs på køreturen kan du nyde naturen med klitlandskaber og endeløse strande, bl.a. Ninety Mile Beach. Lakes Entrance ligger i delstaten Victoria ved Gippsland Lakes, som er en række søer, der er adskilt fra havet med en smal landtange, og i området kan du se pelikaner og sorte svaner. Længere inde i landet strækker eukalyptustræerne sig mod himlen, og dyrelivet er et helt andet med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter.

  Dagens distance: 391 km

 • Nationalparken Croajingolong der har masser af eukalyptustræer og regnskov

  Turen går i dag både langs kysten og forbi nationalparkerne Coopracambra, der byder på uspoleret grøn natur med søer og vandfald og Croajingolong, der ligger helt ude ved kysten med regnskove og eukalyptustræer. Du ankommer til Merimbula, der har en skøn placering ved kysten og byder på smukke strande og skinnende søer. Her er det også muligt at dyrke forskellige vandaktiviteter og opleve dyrelivet – og det kunne f.eks. være på en hvalsafari.

  Dagens distance: 267 km

 • Landskabet i det sydlige Asutralien

  Du kan vælge mellem forskellige ruter fra Merimbula til Canberra, som er dagens mål. Du kan enten tage turen langs kysten på Princess Highway eller gennem det imponerende landskab ved naturreservatet Bimberi Wilderness og Snowy Mountains – der også kaldes de australske alper. Uanset hvad du vælger, så venter der en smuk køretur til Canberra.

  Du ankommer til den australske regeringsby, Canberra, der som den amerikanske hovedstad er beliggende i sit eget ”miniterritorium”, Australian Capital Territory (ATC). Canberra blev grundlagt i 1913 som et kompromis, for både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Nu ligger Canberra så strategisk mellem de to storbyer. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capital Hill omgivet af mange nationale institutioner og nationale museer. På den anden side af Lake Burley Griffin fører Anzac Parade op til Australian War Memorial med en flot udsigt til Parliament House.

  Dagens distance: ca. 340 km

 • Grand Pacific Drive

  Fra Canberra går køreturen videre nordpå til metropolen Sydney. Vi anbefaler, at du følger Grand Pacific Drive den sidste del af vejen fra Wollongong. Her går ruten gennem Royal National Park – der kaldes “Sydneys natural beauty”. Her er både saltvands- og ferskvandssøer, et kæmpe bushområde og mulighed for at spotte hvaler ved kysten. Autocamperen afleveres i Sydney, hvor der de næste par dage er god tid til at udforske byen.

  Dagens distance: 347 km

 • Sydney, Australien

  I 1770 gik den britiske opdagelsesrejsende James Cook i land i en bugt ikke langt fra det nuværende Sydney, og der skulle gå 18 år, før de første skibe med straffefanger ankom, og de indledende kapitler til Australiens moderne historie blev skrevet. En sejltur i Sydney er et must og en enestående mulighed for at opleve storbyens imponerende skyline. Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er blevet transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger bl.a. Sydney Aquarium, Imaz Theatre, National Maritime Museum og et stort shoppingcenter. Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge er to bygningsværker, der dominerer storbyens skyline, og vi vil varmt anbefale bridge climbing på den 134 m høje bro, hvorfra der er en formidabel udsigt 360 grader rundt  og bl.a. til Operahuset. Den spektakulære bygning er et storslået syn, men du må ikke nøjes med at beundre det arkitektoniske mesterværk udefra. Der er mulighed for at komme med på en guidet rundvisning, hvor du i løbet af en times tid hører historien om bygningen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney Harbour Cruise

  En sejltur er et “must” i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om

  857 kr. pr. person      

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  680 kr. pr. person      

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste “bridge climber” var 100 år. Turen gennemf

  2251 kr. pr. person      

 • Sydneys Bondi Beach

  En idé denne dag kunne være at udforske Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. En anden mulighed er cykeltur med en lokal guide, der går til flere af de kendte seværdigheder, men du ser også mindre kendte sider af Sydney, og da der cykles steder, der er forbeholdt cyklister og fodgængere, er det en meget afslappende oplevelse. Du kan naturligvis også vælge at nyde solen på den berømte badestrand Bondi Beach.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire

  2557 kr. pr. person      

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

Prisen inkluderer
Transport
 • Fly København – Perth med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • 14 dages leje af autocamper
 • Indenrigsfly Perth - Melbourne
 • 5 dages leje af autocamper
 • Fly Sydney - København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på Travelodge i Perth
 • 2 overnatninger på Clarion Suites i Melbourne
 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Fra Sydney til Adelaide - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Koalaer og pingvinparader på Philip Island
  • Great Ocean Road
  • Mystiske Blue Lake
  • Dyrelivet på Kangaroo Island
  • Nationalparkerne Coopracambra og Croajingolong

19-dages autocamper-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Turkisblåt hav ved Airlie Beach - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Det bedste af Australien: Sydney, den røde ørken, kystveje og øer

33-dages rejse fra

Se rejsen
Sydney, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag i autocamper

Australske kystveje og storbystemning

36-dages rejse fra

Se rejsen
Ayers Rock i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Into the Outback: Fra Melbourne til Alice Springs

  Højdepunkter

  • Multikulturelle Melbourne
  • Den smukke kyststrækning ved Great Ocean Road
  • Naturskønne Otway National Park
  • Kangaroo Island med det fantastiske dyreliv
  • Vandretur langs kanten af Kings Canyon

18-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Fra Sydney til Adelaide - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Koalaer og pingvinparader på Philip Island
  • Great Ocean Road
  • Mystiske Blue Lake
  • Dyrelivet på Kangaroo Island
  • Nationalparkerne Coopracambra og Croajingolong

19-dages autocamper-ferie fra

15.795 kr. pr. person

Se rejsen
Turkisblåt hav ved Airlie Beach - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Det bedste af Australien: Sydney, den røde ørken, kystveje og øer

33-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Sydney, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag i autocamper

Australske kystveje og storbystemning

36-dages rejse fra

22.895 kr. pr. person

Se rejsen