Firma – og grupperejser

TROPISKE NATIONALPARKER OG RØDE ØRKENER

Oplev Australiens ekstraordinære vildmarksområde

12-dages autocamper-ferie kr. pr. person


70 22 66 00

70 22 66 00

I Northern Territory får du naturoplevelser ud over det sædvanlige i det kæmpemæssige vildmarksområde, der udgøres af nationalparkerne Litchfield, Kakadu og Katherine. I den sydlige del af Northern Territory er det den røde ørkens landskaber, der fascinerer. Undervejs får du outback’en helt ind under huden, og et af rejsens højdepunkter er naturligvis solnedgangen ved Ayers Rock/Uluru, som på smukkeste vis afrunder rejsen.

 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Darwin

  Velkommen til Darwin! Afhængigt af ankomsttidspunkt anbefaler vi en overnatning i byen, inden du henter din autocamper og for alvor kan starte eventyret.

  Tilkøb flere oplevelser

  Winery Havens-campingpas

  Når du lejer en autocamper fra Maui får du mulighed for at udskifte en almindelig campingplads til fordel for overnatning ved særligt udvalgte vingårde i nogle af de mest kendte vindistrikter. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i autocamperen, så det er

    

 • Kakadu National Park

  Afhent autocamperen i Darwin, og følg ruten Arnhem Highway til nationalparken Kakadu. Landskabet i nationalparken består bl.a. af flade vådområder med et netværk af floder, billabongs og sumpe og er et eldorado ikke kun for fuglene, men også for krokodiller, skildpadder og øgler. Vi foreslår et stop ved Window of the Wetlands Visitor Centre, der giver en god introduktion til de nordlige vådområder. Centeret ligger højt med flot udsigt over flodsletten ved Adelaide River. Der er mulighed for at komme med på et Jumping Crocodile-cruise og komme på “skudhold” af de frygtindgydende saltvandskrokodiller. Bowali Visitor Centre Park Headquarters giver en god introduktion til nationalparken og er en god hjælp, når næste dag skal planlægges.

  Dagens distance: 210 km

 • Kakadu National Park

  Tag en sejltur på Yellow Waters eller besøg Warradjan Aboriginal Cultural Centre, som fortæller historien om aboriginer-stammen, der oprindeligt var ejer af området. I Kakadu findes klippemalerier, der er omkring 30.000 år gamle, og du kommer til Nourlangie Rock og Ubirr Rock, hvor de bedst bevarede findes. Det er værd at tage på en guidet tur og få forklaret historien bag hulemalerierne, få indblik i aboriginernes mytologi og høre om, hvordan landskabet blev til i Drømmetiden. Det er en god ide at sætte tid af til at nyde udsigten ud over det næsten endeløse landskab fra Nadab Lookout ved Ubirr Rock.

 • Katherine Gorge National Park

  Turen går fra nationalparken Kakadu til nationalparken Katherine/Nitmiluk, og en af dagens store naturoplevelser får du ved Edith Falls, som er en serie af vandfald. Fra en højde på 176 m sender Edith River kaskader af vand ud overklippesiden, og ved foden af vandfaldene er der adskillige rockpools, hvor du kan få en forfriskende dukkert i paperbark-træernes skygge. Området er oplagt til bush-vandring, og der er både en kort og en længere vandresti, der fører til fredfyldte rockpools. Husk at tage frokosten med.

  Dagens distance: 230 km

 • Katherine

  Nationalparken Katherine/Nitmiluk er kendt for sine mange “gorges”, som er de vandfyldte kløfter, som floden Katherine har skabt. Den kendteste og mest spektakulære er Katherine Gorge med de stejle klippesider, og som faktisk er et helt system af “gorges”. En sejltur mellem de lodrette klippesider er en stor oplevelse. Ét er at opleve landskabet fra bunden af Katherine Gorge, noget helt andet er at se det fra luften, så overvej også en flyvetur over landskabet – og du får virkelig et indtryk af Australiens storhed. Du kan også vælge at opleve det dramatiske landskab på en vandretur, der er både kortere og længere vandreruter at vælge imellem.

 • Stuart Highway

  Du lægger nationalparken Katherine/Nitmiluk bag dig og kører sydpå ad Stuart Highway, som forbinder Darwin i nord med Port Augusta i syd og er en af landets vigtige hovedveje. Selv om tiden måske er knap, så gør stop ved et par af de små “roadhouses”. Et af de populære ligger i Daly Waters, hvor tørstige og sultne sjæle fra det meste af verden i årenes løb har sat deres fingeraftryk og dekoreret væggene med bl.a. pengesedler. Newcastle Waters, der i dag er en typisk “ghost town”, er også et stop værd. Tennant Creek har omkring 3.000 indbyggere og er den 5. største by i Northern Territory! Halvdelen af indbyggerne er aboriginere og tilhører Warumungu-folket. Byen opstod oprindeligt som en by, der servicerede områdets miner, og der bliver stadig hentet guld, kobber og magnesium op fra minerne i området. Nyd solnedgangen ved klippeformationerne The Pebbles 16 km nord for byen.

  Dagens distance: 673 km

 • Devils Marbles - Djævelens marmorkugler

  Syd for Tennant Creek kan du opleve Devils Marbles – en lange række kæmpestore runde granitblokke, som ifølge en aboriginal legende siges at skulle være regnbueslangens æg. Den lille by Barrow Creek inviterer til et stop. I 1870’erne blev der trukket en telegraflinje fra Adelaide til Darwin, og i den forbindelse blev der bygget en telegrafstation her, hvor det var muligt at skaffe vand. Moderne kommunikation har overhalet telegrafen, men bygningerne står her endnu, og man kan få en forestilling om, hvordan det må have været at bo “in the middle of nowhere”.

  Dagens distance: 508 km

 • Kings Canyon

  Så snart du har passeret byskiltet, tager outback’en over, og der venter mange spændende naturoplevelser. Oplev Standley Chasm – den smalleste og dybeste kløft i området. Aboriginere har ejet området i flere tusinde år, og det er aboriginere, der driver den lille café, hvor du kan opleve et stykke autentisk Australien. Ruten følger Mereenie Loop gennem Gardiner Range, og det er en rigtig ”dust road”, hvor det støvede spor fortoner sig i horisonten, og der er kænguru-garanti undervejs til Kings Canyon i Watarrka National Park. Kings Canyon med de stejle klippesider, der når op i 200 m højde, er ubetinget en af de mest spektakulære kløfter i den røde ørken

  Dagens distance: 320 km

 • Ayers Rock/Uluru i den røde ørken

  Den bedste måde at opleve Kings Canyon på er en vandretur. Du kan stå tidligt op og begynde vandringen langs kanten af kløften ved solopgang. Turen er på ca. seks km og tager 3 – 4 timer, og undervejs bliver du præsenteret for de flotteste udsigter ud over det vidtstrakte røde landskab.  Du kan også vælge en kortere vandretur i bunden af kløften, hvor solen ikke når ned. Der er også den mulighed, at du tager med på en guidet tur med en aboriginer og får en unik oplevelse. Når du kommer til Ayers Rock/Uluru er Kata Tjuta Cultural Center en god introduktion til dit besøg, og denne dag skulle der gerne blive tid til at opleve solnedgangen i det farvemættede landskab.

  Dagens distance: 321 km

 • Kata Tjuta i Northern Territory

  Vi foreslår, at du står tidligt op og ser solen stå op over Ayers Rock/Uluru, og senere kan du gå en tur ved foden af monolitten og bl.a. se urbefolkningens klippemalerier. Det vil være en god ide at vælge en guidet tur og på den måde få et interessant indblik i aboriginernes myter og få forklaringerne, der knytter sig til de hellige steder. Om eftermiddagen kan du opleve Mount Olga/Kata Tjuta. Der er flere vandreture i området med de kugleformede klipper, der også har stor spirituel betydning for Anangu-folket.

 • Kænguru i Alice Springs

  Turen går retur til Alice Springs, hvor du afleverer autocamperen. Herfra kan du flyve videre til din næste destination eller starte hjemrejsen mod Danmark.

  Dagens distance: 468 km

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

    

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

    

Lignende rejser

Ayers Rock i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Into the Outback: Fra Melbourne til Alice Springs

  Højdepunkter

  • Multikulturelle Melbourne
  • Den smukke kyststrækning ved Great Ocean Road
  • Naturskønne Otway National Park
  • Kangaroo Island med det fantastiske dyreliv
  • Vandretur langs kanten af Kings Canyon

18-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Autentiske Australien: Vestkystens ukendte perler

  Højdepunkter

  • Warren National Park og The Gloucester Tree
  • Kyststrækningen ved Albany
  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner I Monkey Mia
  • Det skønne Shark Bay

16-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Mt Amos Wineglass Bay i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Fortryllende Tasmanien

  Højdepunkter

  • Den gamle bydel, Battery Point i Hobart
  • Historiske Richmond
  • Eventyrlige Freycinet National Park
  • Den smukke natur omkring Lake St. Clair og Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
  • Fangebyen Port Arthur

13-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Fra Sydney til Adelaide - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Koalaer og pingvinparader på Philip Island
  • Great Ocean Road
  • Mystiske Blue Lake
  • Dyrelivet på Kangaroo Island
  • Nationalparkerne Coopracambra og Croajingolong

19-dages autocamper-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Autentiske Australien: Vestkystens ukendte perler

  Højdepunkter

  • Warren National Park og The Gloucester Tree
  • Kyststrækningen ved Albany
  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner I Monkey Mia
  • Det skønne Shark Bay

16-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Mt Amos Wineglass Bay i Australien
Se kort

autocamper-rejse

Fortryllende Tasmanien

  Højdepunkter

  • Den gamle bydel, Battery Point i Hobart
  • Historiske Richmond
  • Eventyrlige Freycinet National Park
  • Den smukke natur omkring Lake St. Clair og Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
  • Fangebyen Port Arthur

13-dages autocamper-ferie fra

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Fra Sydney til Adelaide - 2 uger i autocamper

  Højdepunkter

  • Koalaer og pingvinparader på Philip Island
  • Great Ocean Road
  • Mystiske Blue Lake
  • Dyrelivet på Kangaroo Island
  • Nationalparkerne Coopracambra og Croajingolong

19-dages autocamper-ferie fra

15.795 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke