Firma – og grupperejser

Fra det tropiske nord til den røde ørken

En ferie spækket med naturoplevelser

8-dages kør-selv-ferie fra kr.

Vi sidder klar på

70 22 66 00

En ferie i Australien er en ferie spækket med naturoplevelser, og det gælder især Northern Territory. I nord får du naturoplevelserne i det kæmpemæssige vildmarksområde, der udgøres af nationalparkerne Litchfield, Kakadu og Katherine/Nimiliuk. I den sydlige del af Northern Territory er det den røde ørkens landskaber, der fascinerer.

Vi har sammensat en kør-selv-tur, hvor du får det bedste af to verdener. Fra Darwin i det tropiske nord følger ruten Stuart Highway til Tennant Creek og Alice Springs, der er den største by i den røde ørken. Herfra går sidste del af turen til Ayers Rock, hvor du kan opleve den ikoniske røde klippeformation. Vælger du denne kør-selv-ferie, vil du undervejs opleve et helt andet Australien i små undseelige byer som Barrow Creek, Ti Tree og Aileron.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Kakadu National Park

  Fra Darwin følger ruten Arnhem Highway til nationalparken Kakadu. Landskabet i nationalparken består bl.a. af flade vådområder med et netværk af floder, billabongs og sumpe og er et eldorado ikke kun for fuglene, men også for krokodiller, skildpadder og øgler. Vi foreslår et stop ved Window of the Wetlands Visitor Centre, der giver en god introduktion til de nordlige vådområder. Centeret ligger højt med flot udsigt over flodsletten ved Adelaide River. Der er mulighed for at komme med på et Jumping Crocodile-cruise og komme på “skudhold” af de frygtindgydende saltvandskrokodiller. Bowali Visitor Centre Park Headquarters giver en god introduktion til nationalparken og er en god hjælp, når næste dag skal planlægges.

  Dagens distance: 210 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mercure Kakadu Crocodile Hotel

  Læs om hotellet

 • Saltvandskrokodille lurer i overfladen

  Vi har inkluderet en sejltur på Yellow Waters. Sejlturen er en uforglemmelig oplevelse, og der er store chancer for at møde saltvandskrokodiller og se et stort udsnit af de 250 forskellige fuglearter, der holder til i nationalparken. Efter sejlturen kan et besøg ved Warradjan Aboriginal Cultural Centre være en god idé, da centeret fortæller historien om aboriginer-stammen, der var oprindelig ejer af området. I Kakadu findes klippemalerier, der er omkring 30.000 år gamle, og du kommer til Nourlangie Rock og Ubirr Rock, hvor de bedst bevarede findes. Det er værd at tage på en guidet tur og få forklaret historien bag hulemalerierne, få indblik i aboriginernes mytologi og høre om, hvordan landskabet blev til i Drømmetiden. Det er en god idé at sætte tid af til at nyde udsigten ud over det næsten endeløse landskab fra Nadab Lookout ved Ubirr Rock.

 • Katherine Gorge, Northern Territory, Australien

  Turen går fra nationalparken Kakadu til nationalparken Katherine/Nitmiluk, og en af dagens store naturoplevelser får du ved Edith Falls, som er en serie af vandfald. Fra en højde på 176 m sender Edith River kaskader af vand ud over klippesiden, og ved foden af vandfaldene er der adskillige rockpools, hvor du kan få en forfriskende dukkert i paperbark-træernes skygge. Området er oplagt til bush-vandring, og der er både en kort og en længere vandresti, der fører til fredfyldte rockpools. Husk at tage frokosten med.

  Nationalparken Katherine/Nitmiluk er kendt for sine mange “gorges”, som er de vandfyldte kløfter, som floden Katherine har skabt. Den kendteste og mest spektakulære er Katherine Gorge med de stejle klippesider, og som faktisk er et helt system af “gorges”. En sejltur mellem de lodrette klippesider er en stor oplevelse, og vi har inkluderet en 2-timers sejltur på denne kør-selv-tur. Ét er at opleve landskabet fra bunden af Katherine Gorge. Noget helt andet er at se det fra luften, så overvej også en flyvetur over landskabet – og du får virkelig et indtryk af Australiens storhed i mere end en forstand. Du kan også vælge at opleve det dramatiske landskab på en vandretur, og der er både kortere og længere vandreruter at vælge imellem.

  Dagens distance: 230 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ibis Styles Katherine

  Læs om hotellet

 • Vejskilt på Stuart Highway

  Du lægger nationalparken Katherine/Nitmiluk bag dig og kører med Stuart Highway sydpå. Den forbinder Darwin i nord med Port Augusta i syd og er en af landets vigtige hovedveje, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med voldsom trafik. Selv om tiden måske er knap, så gør stop ved et par af de små “roadhouses”. Et af de populære ligger i Daly Waters, hvor tørstige og sultne sjæle fra det meste af verden i årenes løb har sat deres fingeraftryk og dekoreret væggene med bl.a. pengesedler. Newcastle Waters, der i dag er en typisk “ghost town”, er også et stop værd.

  Tennant Creek har omkring 3.000 indbyggere og er den femtestørste by i Northern Territory! Halvdelen af indbyggerne er aboriginere og tilhører Warumungu-folket. Byen opstod oprindeligt som en by, der servicerede områdets miner, og der bliver stadig hentet guld, kobber og magnesium op fra minerne i området. Nyd solnedgangen ved klippeformationerne The Pebbles 16 km nord for byen.

  Dagens distance: 673 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Goldfields Hotel Motel

  Læs om hotellet

 • Devil's Marbles

  Syd for Tennant Creek kan du opleve Devil’s Marbles – en lange række kæmpestore runde granitblokke, som ifølge en aboriginal legende siges at skulle være regnbueslangens æg. Den lille by Barrow Creek inviterer til et stop. I 1870’erne blev der trukket en telegraflinje fra Adelaide til Darwin, og i den forbindelse blev der bygget en telegrafstation her, hvor det var muligt at skaffe vand. Moderne kommunikation har overhalet telegrafen, men bygningerne står her endnu, og man kan få en forestilling om, hvordan det må have været at bo “in the middle of nowhere”.

  Dagens distance: 508 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mercure Alice Springs

  Læs om hotellet

 • Kings Canyon i Watarrka National Park

  Køreturen går i dag den sidste strækning til Ayers Rock/Uluru. Så snart du har passeret byskiltet, tager outback’en over, og der venter mange spændende naturoplevelser ved Kings Canyon, der ligger på halvvejen. Oplev Standley Chasm – den smalleste og dybeste kløft i området. Aboriginere har ejet området i flere tusinde år, og det er aboriginere, der driver den lille café, hvor du kan opleve et stykke autentisk Australien.

  Ruten følger Mereenie Loop gennem Gardiner Range, og det er en rigtig ”dust road”, hvor det støvede spor fortoner sig i horisonten, og der er kænguru-garanti undervejs til Kings Canyon i Watarrka National Park. Kings Canyon med de stejle klippesider, der når op i 200 m højde, er ubetinget en af de mest spektakulære kløfter i den røde ørken.

  Når du ankommer til

  Dagens distance: 468 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Voyages Outback Pioneer Hotel

  Læs om hotellet

 • Ayers Rock/Uluru - hele Australiens vartegn

  Vi foreslår, at du står tidligt op og ser solen stå op over Ayers Rock/Uluru. Efterfølgende kan du gå en tur ved foden af monolitten og bl.a. se urbefolkningens klippemalerier. Det vil være en god idé at vælge en guidet tur og på den måde få et interessant indblik i aboriginernes myter og få forklaringerne, der knytter sig til de hellige steder. Senere kan du opleve Mount Olga/Kata Tjuta. Der er flere vandreture i området med de kugleformede klipper, der også har stor spirituel betydning for Anangu-folket.

  Tilkøb flere oplevelser

  Solopgang ved Ayers Rock/Uluru

  Du bliver hentet på hotellet i Ayers Rock en times tid før solopgang. Efter at have set landskabet få farve går turen til Mount Olga/Kata Tjuta, hvor du kommer på en vandretur mellem de 36 runde sm.

  =511 kr. pr. person    A
 • Kata Tjuta i Northern Territory

  Så er det blevet tid til at aflevere bilen efter en spændende kør-selv-ferie fra det tropiske nord til den røde ørken.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske

  Fra 1.595 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • 8 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

Overnatning

 • 7 overnatninger i dobbeltværelse/3-personers værelse/2 x dobbeltværelse

Seværdigheder

 • Sejltur Yellow Water Cruise i Kakadu (1,5 timer)
 • Sejltur Nit Nit Dreaming Gorge Cultural Cruise i Katherine (2 timer)
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
Fire voksne
Tre voksne
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
kr.
kr.
Fire voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
Tre voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG