Firma – og grupperejser
Oplev Great Ocean Road på vores rundrejse til Australien

Langs Great Ocean Road & Kangaroo Island – fra Adelaide

Fantastisk tur fra Adelaide til Melbourne med store naturoplevelser undervejs

7-dages kør-selv-ferie fra kr.

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne kør-selv-tur oplever du to af Australiens absolutte highlights: Kangaroo Island og Great Ocean Road. På den tyndtbefolkede ø i bugten ud for Adelaide vil du møde et dyreliv, der overgår enhver fantasi, og man fristes til at beskrive Kangaroo Island som en kæmpe dyrepark uden hegn. Great Ocean Road er kendt for sine næsten endeløse sandstrande, hvor der selv i højsæsonen er langt mellem badegæsterne. Efter hvert sving venter nye spektakulære udsigter – ikke mindst i Port Campbell National Park med klippeformationerne The Twelve Apostles og The Loch Ard Gorge.
Kør-selv-turen begynder i Adelaide og slutter i Melbourne, og det er en god idé at afsætte tid til oplevelser i de to byer, der er meget forskellige. Kør-selv-turen kan naturligvis også køres i modsat retning.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Kænguruer på Kangaroo Island

  Kør-selv-turen begynder i Adelaide, hvor bilen hentes. Du kan vælge at bruge god tid på turen langs kysten til Cape Jervis, hvorfra færgen sejler til Kangaroo Island. Delstaten South Australia står for halvdelen af den australske vinproduktion, og vindistriktet Mc Laren Vale syd for Adelaide er et af de mest kendte vindistrikter og er især blevet internationalt kendt for vine lavet på Shiraz og Cabernet Sauvignon.

  Det er oplagt at spise frokost på en af vingårdene og få en australsk vinoplevelse. Du når til Cape Jervis og skal med færgen til Kangaroo Island, der ligger i bugten ud for Adelaide, og hvor du ikke kun møder et stort antal kænguruer, men også emuer, søløver, echidna’er, pelikaner, pingviner og mange rovfugle.

  Naturen på Kangaroo Island er også helt enestående med masser af bush, eventyrlige strande og særprægede klippeformationer. Heldigvis er der afsat et par dage til at opleve Australiens tredje største ø, hvor naturoplevelserne begynder, så snart færgen har lagt til. Færgeturen tager ca. 45 min.

  Den første overnatning på Kangaroo Island er i Kingscote, og her i nærheden kan du se den mindste pingvinart, som i Australien bliver kaldt ”fairy penguin”, gå i land i skumringen.

  Dagens distance: 200 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aurora Ozone Hotel

  Læs om hotellet

 • Remarkable Rocks

  Omkring halvdelen af Kangaroo Island er nationalparker, og en af dem er nationalparken Flinders Chase på den vestlige del af øen, og som vi foreslår, du koncentrerer dig om denne dag. Her har vinden formet klipperne til de mest særprægede skulpturer – og Remarkable Rocks og Admiral’s Arch er de mest kendte.

  I Flinders Chase er der gode chancer for at se kænguruer, wallabies og echidnaer, og selv om koalaerne normalt er meget sky, er det muligt at komme helt tæt på dem.  Det kan du f.eks. opleve i Hanson Bay Sanctuary, hvor koalaerne holder til i de høje eukalyptustræer. Frokosten kan du f.eks. nyde ved Vivonne Bay med den dejlige sandstrand, og når dagen går på hæld, vil du helt sikkert se kænguruer, der komme ud på de åbne arealer for at græsse.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kangaroo Island Wilderness Retreat

  Læs om hotellet

 • Søløver

  Vi foreslår, at du tilbringer det meste af dagen på Kangaroo Island og tager med færgen senere på dagen. På Kangaroo Island har man specialiseret sig i destillering af eukalyptusolie, og et besøg på Emu Ridge Eucalyptus Oil Destillery syd for Kingscote kunne være en ide.

  Her kan du få et indblik i produktionen og se, hvordan man anvender olien fra eukalyptustræernes blade til en lang række forskellige produkter. Ved Seal Bay er der en stor koloni af australske søløver, og sammen med en ranger er det muligt at komme tæt på dem, når de nyder solen på stranden. Efter en dag med mange naturoplevelser går turen tilbage til fastlandet og til Victor Harbour.

  Dagens distance: 160 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Comfort Inn Victor Harbour

  Læs om hotellet

 • Gangbroen til Granite Island

  Victor Harbour er en gammel hvalfangerby, og stemningen fra tidligere tider kan indfanges på Whalers Haven Colony Museum. Inden du forlader Victor Harbour, vil det være en god ide at besøge Granite Island, hvor du kan møde både dværgpingviner og wallaby’er. Man kan gå til øen via en dæmning fra fastlandet. Den lille ø er omkranset af kæmpemæssige kampesten, deraf navnet.

  Dagens rute til Robe følger kysten, og du kan evt. tage en afstikker til Coorong National Park, der overrasker med et fantastisk fugleliv.

  Dagens distance: 353 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Melaleuca Motel & Apartments

  Læs om hotellet

 • Kratersøen Blue Lake

  På turen til Port Fairy er der mulighed for mange spændende stop og afstikkere, og det kunne f.eks. være til Beachport, som i 1830’erne spandt guld på hvalfangsten, og til drypstenshulerne Tantanoola Caves, der ligger i nærheden af Millicent.

  Inden du krydser grænsen til delstaten Victoria, kommer du til Mt. Gambier. Byen har navn efter den 5.000 år gamle udslukte vulkan i nærheden, og den skal du bestemt se. Kratersøen Blue Lake skifter farve hvert år i november – men hvorfor er stadig en uløst gåde. Du når til Port Fairy – en af de ældste bosættelser i Victoria med mange bevaringsværdige bygninger, som blev bygget, da hvalfangsten var på sit højeste.

  Dagens distance: 291 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Comfort Inn Port Fairy

  Læs om hotellet

 • Klippeformationer på Great Ocean Road

  Australiens smukkeste kystvej er uden tvivl Great Ocean Road, der snor sig langs Victorias sydkyst – og ud over flotte naturscenerier har vejen også en speciel historie.

  Inden den 243 km lange kystvej blev åbnet i 1932, var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede, og under visse vejrforhold helt afsondrede. I mange år havde der været planer om at bygge en vej, men først efter 1. verdenskrig blev planerne realiseret. Man anså nemlig bygningen af kystvejen som en mulighed for at beskæftige de hjemvendte soldater og samtidig mindes de faldne – og at vejen kunne blive en turistattraktion var heller ikke uvæsentlig i forbindelse med en finansiering.

  Denne dag køres der ca. halvdelen af strækningen, og det er til den hyggelige kystby Apollo Bay. Du kommer i gennem Warrnambool, der har et spændende maritimt museum, der på en interessant måde fortæller historien om nogle af kystens mange skibsforlis. Det er også denne dag, du kommer til Port Campbell National Park med ”resterne” af The Twelve Apostles og London Bridge – nogle kystvejens mest særprægede klippeformationer. Der skulle også gerne blive tid til et stop i regnskoven i Otway National Park og til en tur mellem trækronerne på Otway Tree Top Walk.

  Dagens distance: 187 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Comfort Inn The International

  Læs om hotellet

 • Havneområdet Docklands i Melbourne

  Nyd turen gennem de små byer på Victorias sydkyst og den sidste strækning af Great Ocean Road, der slutter i badebyen Torquay. Her fra Torquay er der ca. 95 km til Melbourne, og vi foreslår et længere stop i byen, der har status som “surfing capital of Asutralia”, men som også er kendt for den skønne Bells Beach. Der er vandremuligheder gennem eukalyptusskoven, hvor du kan være heldig at spotte koalaer.

  Bilen afleveres i Melbourne, og det vil være en god ide at afsætte et par dage til at opleve Melbourne, der er Australiens næststørste by.

  Dagens distance: 197 km

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske

  Fra 1.595 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • 7 dages billeje i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.
 • Transfer og færge Adelaide – Kangaroo Island t/r
 • Skræddersyet rejsebeskrivelse på print og digitalt

Overnatning

 • 6 overnatninger i dobbeltværelse/3-personers værelse/2 x dobbeltværelse

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
Tre voksne
4 voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
kr.
kr.
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
Tre voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
4 voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Byron Bay i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Stillehavskysten fra Sydney til Brisbane

  Højdepunkter

  • Vinområdet Hunter Valley
  • Feriebyen Coffs Harbour
  • “Blue Water Paradise” ved Port Stephens
  • Australiens østligste punkt og surferbyen Byron Bay
  • Regnskov i Lamington National Park

6-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Langs Great Ocean Road & Kangaroo Island – fra Melbourne

  Højdepunkter

  • Den smukke kyststrækning Great Ocean Road
  • Naturskønne Otway National Park
  • Kangaroo Island med det fantastiske dyreliv
  • Granite Island med dværgpingviner og wallaby’er
  • Vinområdet Mc Laren Vale

7-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Whitehaven Beach, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Paradisstrande, Great Barrier Reef & skønne øer

  Højdepunkter

  • Verdens største sandø Fraser Island
  • The Whitsundays med Whitehaven Beach
  • Snorkling ved Townsvilles rev
  • De mange nationalparker på ruten
  • Kridhvide sandstrande

9-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storby, kultur & pingvinparade på Phillip Island

  Højdepunkter

  • Hovedstaden Canberra
  • Merimbula
  • Lakes Entrance
  • Pingvinerne på Philip Island
  • Storbyerne Sydney og Melbourne

5-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Torndirrup National Park i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

På eventyr i det sydvestlige Australien

  Højdepunkter

  • Besøg på vingårde i Margaret River
  • Udsigten ved Cape Leeuwin, hvor to have mødes
  • Warren National Park og The Gloucester Tree
  • Kyststrækningen ved Albany
  • Valley of the Giants

6-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Papegøjer i Rainbow Jungle i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Langs vestkysten i Australien

  Højdepunkter

  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner i Monkey Mia
  • Den skønne Shark Bay
  • Kalbarri National Park
  • Et spændende dyreliv

7-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Whitehaven Beach, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Paradisstrande, Great Barrier Reef & skønne øer

  Højdepunkter

  • Verdens største sandø Fraser Island
  • The Whitsundays med Whitehaven Beach
  • Snorkling ved Townsvilles rev
  • De mange nationalparker på ruten
  • Kridhvide sandstrande

9-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storby, kultur & pingvinparade på Phillip Island

  Højdepunkter

  • Hovedstaden Canberra
  • Merimbula
  • Lakes Entrance
  • Pingvinerne på Philip Island
  • Storbyerne Sydney og Melbourne

5-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Torndirrup National Park i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

På eventyr i det sydvestlige Australien

  Højdepunkter

  • Besøg på vingårde i Margaret River
  • Udsigten ved Cape Leeuwin, hvor to have mødes
  • Warren National Park og The Gloucester Tree
  • Kyststrækningen ved Albany
  • Valley of the Giants

6-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Papegøjer i Rainbow Jungle i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Langs vestkysten i Australien

  Højdepunkter

  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner i Monkey Mia
  • Den skønne Shark Bay
  • Kalbarri National Park
  • Et spændende dyreliv

7-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen