Firma – og grupperejser

Melbourne, guldgraverstemning & australsk dyreliv

Det sydligste Australiens flotteste loop

5-dages kør-selv-ferie fra kr.

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-ferie i det sydlige Australien følger landets, ja måske verdens, flotteste kystvej Great Ocean Road. Men turen går også til Grampians National Park, hvor der er gode muligheder for at komme i nærkontakt med det australske dyreliv.

I den lille by Ballarat får du en historisk oplevelse, for Sovereign Hill er en rekonstrueret guldgraverby fra 1850’erne.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Great Ocean Road, Australien

  Kør-selv-turen begynder i Australiens næststørste by, Melbourne. Første stop kunne passende være i Gelong, der tidligere var en vigtig havneby, og det afspejler sig i byens mange imponerende bygninger. I Geelong ligger The National Wool Museum, der fortæller historien om en af Australiens vigtige indtægtskilder, der i anden halvdel af 1800-tallet skabte velstand i området.

  Den flotte kystvej Great Ocean Road begynder i badebyen Torquay ca. 100 km sydvest for Melbourne og går næsten til den gamle hvalfangerby Warrnammbool, og især strækningen gennem Port Campbell National Park med de vejrbidte klippeformationer ude i vandet er imponerende. En afstikker til Erskine Falls kan anbefales, hvis du trænger til at strække ben, da der er udsigtspunkter og vandrestier. Kyststrækningen fra Lorne til Apollo Bay er efter manges mening en af de flotteste i verden – og nu kan du jo selv bedømme.

  Dagens distance: 197 km

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Comfort Inn The International

  Læs om hotellet

 • Klippeformationerne The Twelve Apostles i Port Campbell National Park

  Glæd dig til store naturoplevelser på strækningen til Port Fairy. Husk en afstikker til fyrtårnet ved Cape Otway i Otway National Park. Det er en rigtig flot tur gennem den øde eukalyptusskov og med flotte udsigter, der kulminerer med udsigten ved det 100 m høje fyrtårn.

  Klippeformationerne, The Twelve Apostles, i Port Campbell National Park er en af de mest fotograferede seværdigheder, selv om vind og vejr har reduceret antallet af apostle. Kyststrækningen her i det sydlige Victoria var især skæbnesvanger for mange skibe i 1800-tallet, og forliset af ”Loch Ard” i 1878 overskygger alle andre, ikke mindst på grund af de to eneste overlevendes skæbne. I Port Campbell National Park kan du se Loch Ard Gorge, der er opkaldt efter det forliste skib, og få historien om de to overlevende.

  Inden du når til Port Fairy kan du tage en afstikker til den udslukte vulkan Tower Hill og se det kæmpemæssige krater, hvor der er et rigt dyreliv med bl.a. kænguruer, koalaer, emuer og myrepindsvin. Her vil du også kunne stifte bekendtskab med aboriginer-stammen Worn Gundidj, som f.eks. tilbyder guidede ture i området.

  Dagens distance: 188 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Comfort Inn Port Fairy

  Læs om hotellet

 • McKenzie Falls i Grampians National Park

  Fra Port Fairy går turen ind i landet til byerne Dunkeld og Penhurst og videre til byen Halls Gap, der er udgangspunkt for oplevelser i Grampians National Park. Vejr og vind har givet bjergene i nationalparken de mest fantastiske former. Nyd de flotte udsigtspunkter, kom i nærkontakt med det australske dyreliv og kom på sporet af den aboriginale kultur. En 60 km lang asfaltvej snor sig gennem nationalparken til toppen af Mt. William (1.164 m), men vi anbefaler også, at du parkerer bilen og oplever naturen til fods, så er der nemlig endnu større chance for at se kænguruer, possum’er og koalaer. Husk også at stoppe ved udstillingscenteret Brambuk. Centeret fortæller om den lokale aboriginer-stamme og viser danseforestillinger.

  Fra Halls Gap, hvor du skal bo, er der i øvrigt ikke langt til McKenzie Falls, så hvis du har tid, vil vi foreslå, at du får denne flotte oplevelse med.

  Dagens distance: 157 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  D'Altons Resort

  Læs om hotellet

 • Guldgraverbyen Ballarat, som i dag er levendegjort og giver et autentisk billede af livet som guldgraver

  Her i The Grampians er der også mulighed for at få en australsk vinoplevelse. Klimaet er perfekt til vindyrkning, og der har været dyrket vin her i 150 år. Du kan f.eks. besøge Montara Wines, der er en af områdets velrenommerede vingårde. Deres vinmarker ligger i ca. 350 m på den østlige side af Mt. Chalabar, hvor risikoen for frost er lille.

  I 1851 blev der fundet guld i Australien, og guldfundene ved de to byer Bendigo og Ballarat i Victoria var især betydningsfulde. Ballarat var en lille undseelig by, som i løbet af blot to år voksede til en by med 40.000 indbyggere. Men det gik også hurtigt den anden vej, da byens guldmine lukkede i 1907. Sovereign Hill ved Ballarat er en rekonstruktion af guldgraverbyen, som den så ud i 1850’erne, og den er levendegjort på en meget autentisk måde.

  Dagens distance: 140 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Comfort Inn Main Lead

  Læs om hotellet

 • Melbourne, Australien

  Turen tilbage til Melbourne går via Bacchus Marsh, som er oplagt til et længere stop. Her bliver der dyrket grøntsager og frugt til den helt store guldmedalje – f.eks. bliver der dyrket ikke mindre 25 forskellige æblesorter. Der bliver desuden produceret mange forskellige fristende delikatesser, og de hyggelige spisesteder serverer naturligvis menuer baseret på de friske lokale produkter.

  Dagens distance: 114 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske

  Fra 1.595 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • 5 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

Overnatning

 • 4 overnatninger i dobbeltværelse/3-personers værelse/2 x dobbeltværelse

Seværdigheder

 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
Fire voksne
Tre voksne
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
kr.
kr.
Fire voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
Tre voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Byron Bay i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Stillehavskysten fra Sydney til Brisbane

  Højdepunkter

  • Vinområdet Hunter Valley
  • Feriebyen Coffs Harbour
  • “Blue Water Paradise” ved Port Stephens
  • Australiens østligste punkt og surferbyen Byron Bay
  • Regnskov i Lamington National Park

6-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Whitehaven Beach, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Paradisstrande, Great Barrier Reef & skønne øer

  Højdepunkter

  • Verdens største sandø Fraser Island
  • The Whitsundays med Whitehaven Beach
  • Snorkling ved Townsvilles rev
  • De mange nationalparker på ruten
  • Kridhvide sandstrande

9-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storby, kultur & pingvinparade på Phillip Island

  Højdepunkter

  • Hovedstaden Canberra
  • Merimbula
  • Lakes Entrance
  • Pingvinerne på Philip Island
  • Storbyerne Sydney og Melbourne

5-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Langs Great Ocean Road & Kangaroo Island – fra Melbourne

  Højdepunkter

  • Den smukke kyststrækning Great Ocean Road
  • Naturskønne Otway National Park
  • Kangaroo Island med det fantastiske dyreliv
  • Granite Island med dværgpingviner og wallaby’er
  • Vinområdet Mc Laren Vale

7-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Natur & vin i South Australia

  Højdepunkter

  • Det enestående dyreliv i Flinders Ranges
  • Wilpena Pound, der har form som et amfiteater
  • Aboriginale hulemalerier
  • Vinområdet Clare Valley
  • Storbyen Adelaide

4-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Blue Mountain i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Sydney, Blue Mountains og vin i Hunter Valley

  Højdepunkter

  • Enestående naturoplevelser i Blue Mountains
  • Overnatning på Hunter Resort i vinområdet Hunter Valley
  • De flotte kyststrækninger ved Port Stephens
  • Storbyen Sydney
  • Delfiner ved Nelson Bay

4-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Whitehaven Beach, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Kør-selv-ferie

Paradisstrande, Great Barrier Reef & skønne øer

  Højdepunkter

  • Verdens største sandø Fraser Island
  • The Whitsundays med Whitehaven Beach
  • Snorkling ved Townsvilles rev
  • De mange nationalparker på ruten
  • Kridhvide sandstrande

9-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Storby, kultur & pingvinparade på Phillip Island

  Højdepunkter

  • Hovedstaden Canberra
  • Merimbula
  • Lakes Entrance
  • Pingvinerne på Philip Island
  • Storbyerne Sydney og Melbourne

5-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Natur & vin i South Australia

  Højdepunkter

  • Det enestående dyreliv i Flinders Ranges
  • Wilpena Pound, der har form som et amfiteater
  • Aboriginale hulemalerier
  • Vinområdet Clare Valley
  • Storbyen Adelaide

4-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen