Firma – og grupperejser
4WD Australia

Den australske outback i 4WD

En kør-selv-tur for de eventyrlystne!

9-dages kør-selv-ferie fra kr.

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Her er der tale om en kør-selv-tur igennem et af de mindst udforskede områder i Australien. Kør-selv-turen begynder i Darwin og går først til nationalparkerne Kakadu og Katherine/Nitmiliuk med naturoplevelser, der ikke findes andre steder i verden, og med 4WD kan du komme “off the beaten track”.

Turen fortsætter gennem området Kimberly, der dækker Australiens nordvestlige hjørne fra Broome og nordpå.  Området er tre gange så stort som England, men indbyggertallet er kun omkring 40.000. Turen følger Gibb River Road – den 660 km lange legendariske vej, der forbinder Kununurra i øst og Derby i vest. Gibb River Road er en tidligere “cattle route”, og det var først i slutningen af 194o’erne, at den fik status som vej.

Kør-selv-turen kræver 4WD, da der er strækninger, der ikke er asfalterede, og du kommer desuden ud for at skulle passere vandløb, f.eks. ved Pentecost River Crossing. Kimberley-området er berømmet for sine mange smukke vandfald og “gorges”, og Bells Gorge og Windjana Gorge er et par af perlerne. Husk at tage afstikkere fra Gibb River Road – det kan vise sig at være hele rejsen værd.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Landskab fra Kakadu National Park

  Bilen hentes, og ruten fra Darwin følger Arnhem Highway til nationalparken Kakadu. Landskabet i Kakadu består af flade vådområder med et netværker af floder, billabongs og sumpe og er et eldorado ikke kun for fuglene, men også for krokodiller, skildpadder og øgler. Efter 45 min. kørsel kommer du til Fog Dam, som året rundt har det mest fantastiske dyreliv, og Fog Dam er et af de steder, hvor der er specielt mange forskellige fuglearter. Der er mange vandrestier i området, og fra Pandanus Knoll Lookout er der en flot udsigt over vådområdet. Fogg Dam Conservation Reserve ligger i øvrigt i et område, der er ejet af aboriginer-folket Limilngan-Wulna.

  Det er også en god idé at besøge Window on the Wetlands. Besøgscenteret giver en god introduktion til det Kakadu-området – fra aboriginal kultur til alle aspekter planter og dyreliv. I Kakadu findes et stort antal velbevarede aboriginale klippemalerier, og der er flere muligheder for at stifte bekendtskab med urbefolkningens kultur allerede denne dag.

  Dagens distance: 210 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mercure Kakadu Crocodile Hotel

  Læs om hotellet

 • Krokodille lurer i overfladen, Yellow Waters

  Sejlturen på Yellow Waters er en stor oplevelse, og der er store chancer for at møde saltvandskrokodiller og se et stort udsnit af de 250 forskellige fuglearter, der holder til i nationalparken – sejlturen er en oplevelse, vi varmt kan anbefale!

  Efter sejlturen kan du besøge Warradjan Aboriginal Cultural Center, og herfra tage til Nourlangie Rock og Ubirr Rock, hvor de bedst bevarede aboriginale klippemalerier findes, og mange er omkring 30.000 år gamle. Det er en god idé at opleve klippemalerierne med en af nationalparkens rangers og på den måde få indblik i aboriginernes mytologi og høre om, hvordan landskabet blev til i Drømmetiden. Ved Nourlangie Rock er det også interessant at få forklaringen på de karakteristiske ”røngtenbilleder”, som viser det indre af dyr og mennesker. Ved Ubirr Rock får du en bonusoplevelse, og det er udsigten fra Nadab Lookout ud over det næsten endeløse landskab.

 • Svømmer tager en kølende dukkert ved Edith Falls nær Katherine

  Fra Kakadu følger ruten Kakadu Highway til den gamle guldmineby Pine Creek, hvis historie går tilbage til 1880’erne. Oplev stemningen i byen, der med små 700 indbyggere er den 4. største mellem Darwin og Alice Springs.

  På turen videre til Katherine kan du opleve Edith Falls, som er en serie smukke vandfald, hvor der er mulighed for en kølende dukkert. Byen Katherine er et ”trafikknudepunkt”, og syd for byen ligger Cutta Cutta, hvor du kan komme 15 m under jorden sammen med en lokal guide.

  Dagens distance: 310 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ibis Styles Katherine

  Læs om hotellet

 • Det store baobabtræ, som Augustus Gregory camperede under i 1856

  Timber Creek ligger halvvejs på dagens rute og er eneste større bebyggelse i miles omkreds – indbyggertallet er på ca. 300! Så er der noget, du mangler, er det her, du skal stoppe. Byen ligger på kanten af Judbarra/Gregory National Park. Både nationalparken og ”Gregory’s Tree” er opkaldt efter Augustus Gregory. Han var opdagelsesrejsende og camperede her ved det kæmpemæssige boab-træ i 1856, og man stadig se ekspeditionens inskriptioner i træet.

  Du krydser grænsen til Western Australia og når til Kununurra. Byen opstod i 1960’erne i forbindelse et storstilet kunstvandingsprojekt, der har gjort området til en grøn oase, og i samme forbindelse opstod også den kæmpemæssige Lake Argyle.

  Dagens distance: 514 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ibis Styles Kununurra

  Læs om hotellet

 • Udsigt over Lake Argyle, Western Australia

  Inden du forlader Kununurra, skal du lige overveje en tur til Lake Argyle, hvor tidligere klipper nu er små øer i søen, der er mere end blå. En sejltur på River Ord på den anden side af dæmningen er en flot naturoplevelse og kan også anbefales. Fra Kununurra er det muligt at komme med på en tur til Argyle Diamond Mine, hvor man siden 1983 har hentet de eventyrlige sten op fra dybet.

  Ca. 45 km vest for Kununurra er du på Gibb River Road og på vej til enestående oplevelser på El Questro – en kvægstation af astronomisk størrelse. De næste to nætter skal du bo i luksustelte ved Emma Gorge, der er en del af den kæmpemæssige kvægstation El Questro.

  Dagens distance: 80 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Emma Gorge Resort

  Læs om hotellet

 • Purnululu National Park med de karakteristiske runde, stribede bjergformationer

  Denne dag er der mulighed for at opleve Purnululu National Park med de karakteristiske runde, stribede bjergformationer, der er omkring 350 mio. år. Hvis du virkelig vil have en unik oplevelse, skal du tage på en helikoptertur og se hele sceneriet fra luften. Det er ganske enkelt fascinerende!

  Et forslag til en lang vandreoplevelse (syv km) kunne være en tur gennem Piccanniny Creek, og en kortere kan du få i nærheden af, hvor du bor, hvis du følger den skyggefulde sti gennem den spektakulære Emma Gorge. Stien slutter ved et vandfald, og nedenfor vandfaldet kan du få en kølig dukkert i de mest eventyrlige omgivelser.

  El Questo Wildernes Park tilbyder også et væld af aktiviteter og ture med lokale guider, og når det gælder spisesteder, kommer du heller ikke til at gå forgæves.

 • Gibb River Road i hjertet af Kimberley

  Fortsæt vestpå med Gibb River Road, men husk også også afstikkere til f.eks. vandfald, og glem heller ikke at parkere bilen og opleve, at du næsten er alene i verden. Det er en vild fornemmelse!

  Denne dag er det blot et spørgsmål om at følge Gibb River Road, indtil vejen drejer fra til Mt. Elizabeth Station i hjertet af Kimberley. Kvægstationen har været i samme families eje i generationer, og her kan du for alvor opleve, hvordan hverdagen formes på kanten af civilisationen, og det skyldes ikke mindst de gæstfrie værter.

  Dagens distance: 322 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mt Elizabeth Station

  Læs om hotellet

 • Bell Gorge i King Leopold Ranges Conservation Park

  Fortsæt vestpå med Gibb River Road til Mt. Hart Homestead, der ligger naturskønt og isoleret ved Barker River i King Leopold Ranges Conservation Park. Bell Gorge ligger også i King Leopold Ranges Conservation Park og er måske den smukkeste i Kimberley. Det “trappeagtige” vandfald er omgivet af U-formede klipper, og her er så smukt, at du roligt kan sætte nogle timer af til solbadning og en svømmetur. Vær forberedt på, at der er 30 km fra Gibb River Road til Bell Gorge.

  Meget er anderledes i Kimberley end i det øvrige Australien. Det er f.eks. kun her – og i visse steder i det nordlige Northern Territory – at det australske boab-træ vokser vildt, og man mener, at det hårdføre træ er beslægtet med det afrikanske baobabtræ. Når det i tørtiden står uden blade, ligner det dårligt nok et træ. En af aboriginernes legender fortæller, at boab-træet på grund af en forbandelse er blevet vendt på hovedet og nu står med rødderne opad. Der overnattes på Mt. Heart, der er en tidligere kvægstation – en dejlig grøn oase ved Barker River, og ved Matthew Gorge, der ligger i nærheden, kan du få en ekstra naturoplevelse.

  Dagens distance: 247 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Bell Gorge Wilderness Lodge

  Læs om hotellet

 • Cable Beach i den tidligere perlefiskerby Broome

  Du når til Derby, hvor Gibb River Road slutter, og den resterende del af turen følger Great Northern Highway.

  Turen slutter i den tidligere perlefiskerby Broome med den interessante historie og den skønne Cable Beach. Det er oplagt at blive i Broome og f.eks. bo på Cable Beach Resort i et par dage. Vælger du den løsning, foreslår vi et besøg på Willie Creek Pearl Farm. Her kan du se, hvordan man opdrætter muslinger, der producerer de smukkeste perler.

  Dagens distance: 450 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske

  Fra 1.595 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • 10 dages leje af bil i kategorien Fullsize 4WD
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

Overnatning

 • 9 overnatninger i dobbeltværelse/3-personers værelse/2 x dobbeltværelse

Måltider

 • Morgenmad dag 4, 7 og 8
 • Middag dag 7 og 8

Seværdigheder

 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
Fire voksne
Tre voksne
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
kr.
kr.
Fire voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
Tre voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Papegøjer i Rainbow Jungle i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Langs vestkysten i Australien

  Højdepunkter

  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner i Monkey Mia
  • Den skønne Shark Bay
  • Kalbarri National Park
  • Et spændende dyreliv

7-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Ørkensand og opaler – fra Alice Springs til Adelaide

  Højdepunkter

  • Spændende indblik i aboriginernes kultur og historie
  • Solnedgang ved monolitten Ayers Rock/Uluru
  • Spektakulær vandretur i Kings Canyon
  • Opal-minerne ved Coober Pedy
  • Vindistriktet Clare Valley

   

7-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Byron Bay i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Stillehavskysten fra Sydney til Brisbane

  Højdepunkter

  • Vinområdet Hunter Valley
  • Feriebyen Coffs Harbour
  • “Blue Water Paradise” ved Port Stephens
  • Australiens østligste punkt og surferbyen Byron Bay
  • Regnskov i Lamington National Park

6-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Papegøjer i Rainbow Jungle i Australien
Se kort

Kør-selv-ferie

Langs vestkysten i Australien

  Højdepunkter

  • Nationalparken Nambung med The Pinnacles
  • Mødet med delfiner i Monkey Mia
  • Den skønne Shark Bay
  • Kalbarri National Park
  • Et spændende dyreliv

7-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen