Firma – og grupperejser

Oplevelser i den røde ørken

Få outback'en helt ind under huden

5-dages kør-selv-ferie fra kr.

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Alice Springs i det centrale Australien er udgangspunkt for en spændende kør-selv-tur i den røde ørken. I løbet af turen får du outback’en helt ind under huden på turen gennem West McDonnell Ranges med de dramatiske kløfter og ikke mindst, når du følger Mereenie Loop, der er en rigtig “dust road”. På denne kør-selv-tur, kan du bl.a. opleve den spektakulære kløft Standley Chasm, der ligger i et område ejet af aboriginere, og det er aboriginere, der driver er den lille café ved parkeringspladsen, hvor du kan opleve et stykke autentisk Australien.

Vores kør-selv-pakker i Australien inkluder ud over billeje og hotel også en udførlig kørselsvejledning med ideer til, hvad du kan opleve undervejs på turen fra Alice Springs til Ayers Rock Airport.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Udsigt over Alice Springs fra toppen af Anzac Hill ved aftenstid

  Bilen hentes, og du kan tage på opdagelse i Alice Springs. Byen ligger isoleret fra Australiens øvrige byer og er den by i Australien, hvor man for alvor får fornemmelsen af Australiens store afstande. I 1872 blev der etableret en telegraflinje fra Adelaide til Darwin, og der blev anlagt en telegrafstation der, hvor Alice Springs i dag ligger. Du kan besøge telegrafstationen og få byens historie. De store afstande i det centrale Australien var årsagen til, at Royal Flying Doctor Service og School of the Air opstod, og her i Alice Springs kan du besøge de to institutioner, der servicerer den tyndtbefolkede outback.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Mercure Alice Springs

  Læs om hotellet

 • Den gamle telegrafstation i ALice Springs fortæller i dag byens historie

  Dagen i dag kan du bruge på at udforske Alice Springs og seværdighederne i og omkring byen. Du kan eksempelvis gå en tur og nyde panoramaudsigten over byen fra toppen af Anzac Hill eller tage endnu længere op i højderne på en ballontur.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Glen Helen Homestead Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Byrundtur i Alice Springs

  Turen giver et godt indtryk af, hvordan livet leves i outback’en. Du besøger den gamle telegrafstation, som markerer stedet, hvor de første europæere slog sig ned. Vi kigger indenfor hos Royal Flying Doctor Service og School of the Air, hvor børn undervises via radio. Der er et

  Fra =584 kr. pr. person        Fra 285 kr. pr barn
  Ballontur i outback'en

  Oplev landskabet omkring Alice Springs på en 30 min. ballontur tidligt om morgenen, når solen kaster sine første stråler på landskabet. Mens du langsomt og lydløst (næsten) svæver hen over sletten, springer kænguruerne af sted under.

  Fra =1.479 kr. pr. person    A
 • Kings Canyon - en af de mest spektakulære kløfter i den røde ørken

  Så snart du har passeret byskiltet, tager outback’en over, og der venter mange spændende naturoplevelser. Oplev Standley Chasm – den smalleste og dybeste kløft i området. Aboriginere har beboet området i flere tusinde år, og det er aboriginere, der driver den lille café, hvor du kan opleve et stykke autentisk Australien. Ruten følger Mereenie Loop gennem Gardiner Range, og det er en rigtig ”dust road”, hvor det støvede spor fortoner sig i horisonten, og der er kænguru-garanti undervejs til Kings Canyon i Watarrka National Park. Kings Canyon med de stejle klippesider, der når op i 200 m højde, er ubetinget en af de mest spektakulære kløfter i den røde ørken

  Dagens distance: 320 km

 • Ayers Rock, Red Centre

  Den bedste måde at opleve Kings Canyon på er en vandretur. Du kan stå tidligt op og begynde vandringen langs kanten af kløften ved solopgang. Turen er på ca. seks km og tager 3-4 timer, og undervejs bliver du præsenteret for de flotteste udsigter ud over det vidtstrakte røde landskab.  Du kan også vælge en kortere vandretur i bunden af kløften, hvor solen ikke når ned. Der er også den mulighed, at du tager med på en guidet tur med en aboriginer og får en unik oplevelse. Når du kommer til Ayers Rock/Uluru er Kata Tjuta Cultural Center er en god introduktion til dit besøg, og denne dag skulle der gerne blive tid til at opleve solnedgangen i det farvemættede landskab.

  Dagens distance: 321 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Voyages Outback Pioneer Hotel

  Læs om hotellet

 • Tegning i det røde sand - bliv klogere på urbefolkningens skikke på en guidet tur

  Vi foreslår, at du står tidligt op og ser solen stå op over Ayers Rock/Uluru, og senere kan du gå en tur ved foden af monolitten og bl.a. se urbefolkningens klippemalerier. Det vil være en god idé at vælge en guidet tur og på den måde få et interessant indblik i aboriginernes myter og få forklaringerne, der knytter sig til de hellige steder. Om eftermiddagen kan du opleve Mount Olga/Kata Tjuta. Der er flere vandreture i området med de kugleformede klipper, der også har stor spirituel betydning for Anangu-folket. Bilen afleveres i Ayers Rock Airport, og du kan flyve videre til nye eventyr. Du kan også vælge at køre turen i modsat retning og begynde her ved Ayers Rock Airport.

 • Forlæng din rejse og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a. Merlion Park med en

  Fra 1.040 kr. pr voksen
  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder med det autentiske

  Fra 1.595 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Compact SUV

Denne SUV er en tand mindre end Intermediate SUV. Den indeholder stadig plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Intermediate SUV

Vi anbefaler Intermediate SUV til kør-selv-ferien i Australien. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C og automatgear.

 • Inkluderet som standard i prisen

Fullsize 4WD

Denne firhjulstrækker er perfekt når du f.eks. skal “off the beaten track” i nationalparker og passere vandløb. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Fullsize Van

Vælger du en Fullsize Van får du en bil med plads til den store familie. Bilen har plads til 8 voksne inkl. et bagagerum med plads til 2 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

Overnatning

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse/3-personers værelse/2 x dobbeltværelse

Måltider

 • Morgenmad dag 3

Seværdigheder

 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
4 voksne
Tre voksne
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
kr.
kr.
4 voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
Tre voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
To voksne
01. januar 1970 - 01. januar 1970
kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG