Firma – og grupperejser

Australien: Det bedste af øst og vest

Fra vestkystens største by Perth til ikoniske Sydney på østkysten.

19-dages rejse kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne rejse kommer du vidt omkring! Fra vestkystens største by Perth til ikoniske Sydney på østkysten. Der venter en guidet tur fra Perth til Albany. Ruten går via nationalparker, vingårde og gamle hvalfangerbyer. Du oplever skove fyldt med enorme karri-træer, og i Cape Leeuwin standser vi ved Australiens syd­vestligste punkt, hvor Sydhavet og Det Indiske Ocean mødes. Du får rig mulighed for at udforske Sydney på egen hånd, inden du flyver videre til Hamilton Island, som er en af de 74 øer, som udgør den smukke øgruppe The Whitsundays.  Hele rejsen afrundes i strandkanten med udsigt over Stillehavet ved tropiske Trinity Beach nord for Cairns.

Rejseforslaget giver en idé om, hvad rejsen kommer til at koste inkl. fly, hoteller, krydstogt og ture med guide. Alle indenrigsflyvninger i Australien er også inkluderet.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Solnedgang over Perth

  Du flyver til Perth – den største by i Western Australia. Delstaten er på størrelse med Vesteuropa, men her bor kun omkring 2,5 mio. indbyggere, og heraf bor 1,9 mio. i Perth.

  Tilkøb flere oplevelser

  The Pinnacles, koalaer og sandboarding

  Denne heldagstur er én lang naturoplevelse. Først kommer du til Caversham Wildlife Park og ser de mange specielle australske dyrearter, og nogle af dem, vil du sikkert også se i naturen senere på dagen. Du kommer på en guidet tur på Indian Rock Lobster

  Fra   

  Rottnest Island på cykel

  Øen ligger kun 20 km fra fastlandet og er en naturoplevelse med uberørt natur og dejlige strande. Hvis du vil have en aktiv dag i naturen på cykel, er det stedet at tage hen. Øen er 11 km lang og 4 km bred, så det tager ca. 3,5 time at køre øen rundt. Du

  Fra   

 • Udsigt over Perth fra Kings Park

  Det er en udbredt opfattelse, at “det ægte Australien” findes i Western Australia. Efter en lang flyvetur kan en tur til Kings Park anbefales. Parken ligger på en bakketop med udsigt over Perth og Swan River, og området indeholder både park, botanisk have og naturområde med vandrestier og store plæner. Især i weekenden kan man se, at indbyggerne i Perth bruger parken flittigt – der bliver spillet bold på plænerne, frokosten nydes i skyggen og nygifte bliver fotograferet. Kings Park ligger tæt ved centrum, og hvis du ikke vil gå derop, tager det kun 10 min. med taxa.

  Tilkøb flere oplevelser

  Wave Rock – en bølge på land

  En heldagstur til Wave Rock – klippen, der har form som en bølge. Den særprægede klippe var en velbevaret hemmelighed, indtil der i 1967 kom et foto på forsiden af National Geographic. Formen skyldes vind- og vanderosion, og fra toppen af den 15 m høje og 110 m lange

    

 • Fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne helt tæt på kysterne ved Albany

  I dag begiver du dig ud på en 4 dage lang guidet bustur fra Perth og tilbage til Perth igen. Ruten mellem vinmarker fra Perth til Albany via de to nationalparker Stirling Ranges og Porongurup, som præsenterer vidt forskellige landskaber. Stirling Ranges er den eneste større bjergkæde i denne del af Australien, og nationalparken med de skovklædte bakker er især kendt for sine mange forskellige plantearter, som ikke findes andre steder i Australien. I nationalparken Porongurup er det derimod kæmpemæssige, glatslebne granitsten og flotte udsigter, der imponerer. På vejen spiser vi frokost på en lokal vingård – og naturligvis smager vi på vinen, inden vi fortsætter.

  Dagens sidste stop er den gamle hvalfangerby Albany, som er smukt beliggende ved en stor naturhavn. De første europæere, der kom til Western Australia, slog sig ned i Albany-området, og følger du Amity Trail gennem byen, får du byens 200 år lange historie fortalt,  og ser samtidig de mange bygninger fra kolonitiden. I perioden fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på kysten.

   

 • Kyststrækning nær Albany

  Dagens første oplevelse er et besøg på Whaleworld, som indtil 1978 var en hvalfangerstation, og som nu er et interessant museum. Albanys kyst er dramatisk, og naturen har bl.a. kreeret ”The Gap and Natural Bridge”, som giver imponerende udsigter ud over havet og kysten. Et stykke uden for Albany, står der ”Denmark” på byskiltet. Byen er ikke navngivet af danske immigranter, som man ellers kunne tro, men da den engelske opdagelsesrejsende Thomas Braidwood Wilson var her i 1829, opkaldte han stedet efter sin ven Dr. Alexander Denmark. Under alle omstændigheder er det et sjovt sammentræf.

  I den lille kystby Walpole venter en sejltur, hvor vi nyder frokost på Nornalup Inlet, inden turen fortsætter til Valley of the Giants. Her kan du prøve kræfter med The Tree Top Walk, en gangbro som strækker sig 40 meter oppe mellem de høje karri-træer.

 • Imponerende karri-træer i Boranup Forest

  I dag oplever du det lille vandfald Beedelup Falls,  inden vi fortsætter gennem Boranup Forest, hvor der bliver rig lejlighed til at beundre de imponerende karri-tæer, som er en af de højeste eukalyptusarter. Karri-træerne op til 90 meter høje, og du kan komme helt til tops i The Gloucester Tree, som er forsynet med 153 trin, der snor sig rundt om stammen – oprindeligt en foranstaltning for at kunne observere “bush fires”.

  Herfra går turen til Australiens syd­vestligste punkt Cape Leeuwin, hvor Sydhavet og Det Indiske Ocean mødes, og i Mammoth Cave ser vi en af områdets mange fascinerende drypstenshuler.

  Ved Yallingup Shearing Shed får du et underholdende indblik i australsk uldproduktion, når du ser fåreklippere, der i løbet af ingen tid klipper et får, og oplever fårehundene, der ubesværet holder styr på en fåreflok.

 • Vindistriktet Margaret River

  Denne dag står i delikatessernes tegn, når vi bl.a. besøger lokale virksomheder, som producerer de lækreste chokolader og oste, og i vindistriktet Margaret River, smager vi på områdets lækre vine. Vindistriktet producerer mindre end 5 % af Australiens druer, men alligevel tegner distriktet sig for mere end 20 % af landets førsteklasses vine – så du kan godt glæde dig til denne oplevelse.

  Mætte og glade begiver vi os ud til kysten, hvor den store oplevelse er de dramatiske Canal Rocks, hvis særlige klippeformationer har skabt et helt specielt landskab. Til slut går turen tilbage til Perth. Undervejs passerer vi Busselton, som ligger ved den naturskønne Geographe Bay, og som især er kendt for sin næsten to km lange træmole.

 • Udsigt over Sydney med Operahuset og Harbour Bridge

  Tiden er inde til at tage afsked med det vestlige Australien og flyve til Sydney. Allerede ved indflyvningen til Sydney kan du være heldig at se Operahuset, og senere på dagen kan du komme med på en rundvisning og bl.a. komme “back stage”. Mellem Circular Quay og Harbour Bridge gik de første europæere i land. En god begyndelse på opholdet i Sydney kunne også være en tur igennem Sydneys ældste bydel, The Rocks, der emmer af historisk atmosfære, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i de gamle bygninger.

  Tilkøb flere oplevelser

  Indian Pacific fra Sydney til Perth

  Læn dig tilbage og nyd det skiftende landskab når du rejser fra Sydney til Perth med Indian Pacific. Togstrækningen Indian Pacific har navn efter de to oceaner, den forbinder. Turen er på 4.352 km, varer næsten tre døgn, passerer to tidszoner og går gennem meget

  Fra   

 • Darling Harbour i Sydney

  Her er forslag til to oplevelser, du ikke må gå glip af i Sydney. Den ene er naturligvis Sydney Opera House, der er blevet et australsk ikon, og hvor du bl.a. kan komme på en guidet rundtur. Den anden er Darling Harbour, der er et tidligere havneområde, er leveringsdygtig i underholdning  for hele familien. Her ligger Sydney Aquarium, IMAX Theatre, National Maritime Museum og et kæmpestort shoppingcenter.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

 • Sydneys berømte Bondi Beach

  Er du interesseret i at shoppe, er Queen Victoria Building på George Street et godt sted at begynde. De lokale kalder bygningen QVB, og den victorianske bygning har butikker i fire etager. Det er jo ikke noget særsyn i en storby, men det er derimod selv bygningen. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer.

  Er du interesseret i kunst, vil vi anbefale Museum of Contemporary Art beliggende ved West Circular Quaymelem færgeterminalen og området The Rocks. Ud over den faste samling er der altid adskillige særudstillinger, der giver et fint indtryk af, hvad der rører sig på kunstscenen “Down Under”. Der er gratis adgang til museet, som har længe åbent om torsdagen. Du kan naturligvis også vælge at nyde solen på den berømte badestrand Bondi Beach.

  Tilkøb flere oplevelser

  Vintur til Hunter Valley

  Australsk vin har i kvalitet overhalet mange af de “traditionelle” vinproducerende lande, og vindistriktet Hunter Valley ca. 160 km nord for Sydney er et af de vindistrikter, som er kendt her i Danmark. Guiden/chaufføren på denne heldagstur er naturligvis vinekspert, og der

    

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og

  Fra   

 • Hamilton Island

  Flyv fra Sydney til Hamilton Island, som er en af de 74 øer som udgør øgruppen The Whitsundays. Langt de fleste øer er ubeboede og fredede, og de ligger i læ af koralrevet, som her ligger ca. 60 km fra fastlandet.

  Hamilton Island er den eneste ø på østkysten, der har en lufthavn, der kan modtage større jetfly. Det betyder, at du kan flyve til øen fra bl.a. Brisbane, Melbourne eller Sydney. Listen med aktiviteter på Hamilton Island tæller ikke mindre end 60 forskellige – naturligvis er mange af dem vandsportsaktiviteter. Når sulten melder sig, er der 16 restauranter og mange take-aways at vælge imellem.

 • Strand i Trinity Beach nord for Cairns

  Du flyver fra Hamilton Island til Cairns på østkysten. Rejsens sidste del tilbringer du i Trinity Beach nord for Cairns – en by med perfekt beliggenhed ved havet (transfer er inkluderet).

 • Palmer og strand i tropiske Cairns

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København – Perth inkl. skatter og afgifter
 • Fly Perth - Sydney inkl. skatter og afgifter
 • Fly Sydney - Hamilton Island inkl. skatter og afgifter
 • Fly Hamilton Island - Cairns inkl. skatter og afgifter
 • Bustransfer fra Cairns lufthavn til Corals Sands på Trinity Beach t/r
 • Fly Cairns – København inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 2 overnatninger på Travelodge i Perth
 • 1 overnatning på Esplanade Hotel i Freemantle
 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Reef View Hotel på Hamilton Island
 • 3 overnatninger på Coral Sands på Trinity Beach

Oplevelser

 • 4-dages tur med guide fra Perth til Albany (inkl. måltider)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Ferie i autocamper

Sydney & det vestlige og sydlige Australien

27-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

En komplet Australien-rejse

24-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Storby, natur og dyreliv langs Australiens sydøstkyst

18-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Melbourne & Adelaide

21-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Ferie i autocamper

Sydney & det vestlige og sydlige Australien

27-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

En komplet Australien-rejse

24-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Storby, natur og dyreliv langs Australiens sydøstkyst

18-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Melbourne & Adelaide

21-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen