Firma – og grupperejser
Turkisblåt hav ved Airlie Beach - Risskov Rejser

Det bedste af Australien: Sydney, den røde ørken, kystveje og øer

Oplev Australiens mange ansigter

33-dages rejse fra 1

Vi sidder klar på

70 22 66 00

I dette rejseforslag oplever du det bedste af Australien og ser, hvor forskelligt landet er. Fra de ikoniske bygningsværker i storbyen Sydney til en køretur langs kysten og en telttur i den røde ørken ved Ayers Rock/Uluru. Turen foregår i en autocamper af to omgange – først fra Sydney til Adelaide og dernæst fra Cairns til Brisbane. Mellem kør-selv-turene kan du glæde dig til en spændende og anderledes oplevelse i den røde ørken ved Ayers Rock. Her skal du nemlig på en tre-dages telttur, hvor du oplever de største naturfænomener i den røde ørken, kommer på vandreture og får indblik i aboriginernes hellige steder.

Du kører på den 243 km lange kyststrækning “Great Ocean Road” forbi hyggelige badebyer. På Phillip Island bliver du vidne til en pingvinparade og på Kangaroo Island, kan du som navnet afslører, møde masser af kænguruer. I det tropiske nord ved Cairns er naturen helt anderledes med masser af regnskov. På vejen sydpå til Brisbane har du konstant udsigt til Great Barrier Reef, som kan udforskes på en sejltur f.eks. til The Whitsundays, som er indehaver af nogle af verdens bedste strande. Den sidste store oplevelse venter på verdens største sandø, Fraser Island. Her er ingen asfalterede veje, så den eneste måde at komme rundt på er med firehjulstrækker.

Rejseforslaget giver en idé om, hvad du kan opleve på en autocamper-ferie i Australien. Du kan læse mere om Australien her. Kontakt os for priser!

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Udsigt over Sydney med Operahuset og Harbour Bridge

  Ankomst til Australiens største by, metropolen Sydney, der nok bedst er kendt for sit varetegn Operahuset. En sejltur omkring havneområdet er et must og en oplagt mulighed for at opleve storbyens imponerende skyline. Her er meget at opleve – f.eks. det australske arkitektur-ikon Operahuset. Den spektakulære bygning er et storslået syn, men du må ikke nøjes med at beundre det arkitektoniske mesterværk udefra. Der er mulighed for at komme med på en guidet rundvisning, hvor du i løbet af en times tid hører historien om bygningen, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon i 1957.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney Harbour Cruise

  En sejltur er et “must” i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om

  Fra   

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

 • Darling Harbour i Sydney

  Brug dagen omkring Darling Harbour, et tidligere havneområde, der er blevet transformeret til et underholdningsmekka. Her ligger bl.a. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og et stort shoppingcenter.

  Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge er de to bygningsværker, der dominerer storbyens skyline, og vi vil varmt anbefale bridge climbing på den 134 m høje bro, hvorfra der er en formidabel udsigt 360 grader rundt og bl.a. til Operahuset. En anden idé kunne være at udforske Sydney på en cykeltur med en lokal guide, som viser dig både kendte og mindre kendte sider af byen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste “bridge climber” var 100 år. Turen gennemf

  Fra   

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire

  Fra   

 • Sydneys berømte badestrand Bondi Beach

  Tag på opdagelse i Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. Du kan naturligvis også vælge at nyde solen på den berømte badestrand Bondi Beach.

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og

  Fra   

 • Regeringsbyen Canberra

  I dag er det tid til at hente autocamperen i Sydney og køre mod den australske regeringsby, Canberra. Canberra blev designet i 1913 som et kompromis, da både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Nu ligger Canberra så strategisk mellem de to andre storbyer. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capital Hill omgivet af mange nationale institutioner og nationale museer. På den anden side af Lake Burley Griffin fører Anzac Paradeop til Australian War Memorial med en flot udsigt til Parliament House.

  Dagens distance: 289 km

 • Merimbula Bay

  Dagens mål er Merimbula, og du kan komme dertil ad flere veje. Tag enten turen langs kysten på Princess Highway eller gennem det imponerende landskab ved naturreservatet Bimberi Wilderness og Snowy Mountains. Uagtet valg af rute venter der en naturskøn køretur til Merimbula, som med sin smukke placering ved kysten og blanke søer indbyder til alskens vandaktiviteter.

  Dagens distance: 239-325 km

   

 • Nationalparken Croajingolong

  Dagens rute fører dig langs både kysten og nationalparkerne Coopracambra, der har uspoleret, grøn natur med vandfald og søer, og Croajingolong, der har eukalyptustræer og regnskov.

  Dagens distance: 267 km

 • Gippsland Lakes ved Lakes Entrance

  Lakes Entrance ligger i delstaten Victoria ved Gippsland Lakes, som er en række søer, der er adskilt fra havet med en smal landtange, og i området kan du se pelikaner og sorte svaner. Længere inde i landet strækker eukalyptustræerne sig mod himlen, og dyrelivet er et helt andet med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter.

 • Pingviner på stranden, Phillip Island

  Nyd naturen med klitlandskaber og endeløse strande, bl.a. Ninety Mile Beach. På vejen kan du stoppe i byen Foster ved Mt. Nicoll Lookout, der ligger tæt ved Wilsons Promontory National Park. Nationalparken blev oprettet i 1898 og er derfor en af landets ældste.

  Fortsæt over broen til Phillip Island, hvor der venter en helt særlig oplevelse. Øen har en stor bestand af dværgpingviner, og om aftenen kan du på Summerland Beach blive tilskuer til en ”pingvinparade”. Hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne nemlig ind fra havet og går over stranden til deres huler længere oppe på land. Besøg også Koala Conservation Centre inden turen går tilbage til fastlandet. Højt oppe i eukalyptustræernes kroner kan du følge en træbro og komme i øjenkontakt med koalaerne.

  Dagens distance: 332 km

 • Melbourne

  På vejen til Melbourne kommer du til Mornington-halvøen, der er fyldt med fristelser – vingårde, hyggelige små byer og dejlige strande, som du kan have helt for dig selv. Tag dig god tid til at nyde og opleve naturen, inden du når til Melbourne.

  Dagens distance: 142 km

 • Great Ocean Road begynder i Torquay

  I Torquay begynder den ikoniske kyststrækning Great Ocean Road. Inden den 250 km lange kystvej blev åbnet i 1932, var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede, og under visse vejrforhold helt afsondrede. I mange år havde der været planer om at bygge en vej, men først efter 1. verdenskrig blev planerne realiseret. Man så nemlig bygningen af kystvejen som en mulighed for at beskæftige de hjemvendte soldater og samtidig mindes de faldne – og at vejen kunne blive en turistattraktion var heller ikke uvæsentlig i forbindelse med en finansiering. Denne dag køres der ca. halvdelen af strækningen til den hyggelige kystby Apollo Bay, hvor der overnattes. Stedet er perfekt til at svømme og surfe.

  Dagens distance: 198 km

 • The Twelve Apostles på Great Ocean Road

  Dagens rute fører lidt ind i landet og gennem regnskoven Otway National Park, hvor vi anbefaler et stop og en gåtur helt oppe mellem trækronerne på Otway Tree Top Walk. Fortsæt ad vejen tilbage til kysten, hvor særprægede klippeformationer, f.eks. Twelve Apostles, snart møder dit øje.

  Hvis der er tid til det, kan du slå et smut forbi Flagstaff Hill Maritime Village i Warrnambool, hvor du kan få fortællingen om nogle af kystens mangeskibsforlis. Resten af dagen kan du nyde i den hyggelige by Port Fairy, som er en af de ældste bosættelser i Victoria. Mange af byens bygninger stammer fra tiden, hvor hvalfangsten var på sit højeste.

  Dagens distance: 204 km

 • Blue Lake som på mystisk vis skifter farve hvert år i november

  Ved Portland fører Great Ocean Road dig ind i landet gennem nationalparkerne Cobboboonee og Lower Glenelg. Fortsæt videre til byen Mt. Gambier, som har navn efter den nærliggende 5.000 år gamle udslukte vulkan, og videre til kratersøen Blue Lake, som på mystisk vis skifter farve hvert år i november – grunden til farveskiftet er stadig ukendt.

  Du kan nyde et kort eftermiddagsstop ved Beachport, som i 1830’erne spandt guld på hvalfangst. På turen videre til Robe kan du nemt finde en dejlig strand, nyde solen og en svømmetur.

  Dagens distance: 298 km

 • Gangbroen der fører ud til Granite Island fra Victor Harbour

  Fortsæt videre via Kingston til Murray Bridge og videre tilbage til kysten til Victor Harbour ved Horseshoe Bay, som er en gammel hvalfangerby. På Whaler Museum kan du få et indblik i hvalfangerlivet, da industrien var på sit højeste. Hvis du besøger Granite Island, kan du møde både dværgpingviner og wallaby’er.

  Dagens distance: 355 km

 • Kangaroo Island

  På Australiens tredjestørste ø, Kangaroo Island, venter der smukke naturoplevelser. Færgeturen fra halvøen Cape Jervis tager ca. 45 min. På Kangaroo Island venter et landskab primært bestående af bush, flotte strande og særprægede klippeformationer og et spændende dyrerige med kænguruer, koalaer, myrepindsvin, pingviner, sæler og søløver. På Cliffords Honey Farm kan du smage på frisk, hjemmelavet honning, og på Emu Ridge Eucalyptus Oil Distillery kan du se, hvordan man anvender olien fra eukalyptustræerne. Ved Seal Bay kan du komme helt tæt på de australske søløver, der holder til på stranden, hvor de yngler og nyder livet.

  Dagens distance: 163 km

   

 • Kænguruer på Kangaroo Island

  Dagen kan med fordel bruges i nationalparken Flinders Chase. Begynd i informationscenteret og spis frokost ved rangernes hovedkvarter i Rocky River, hvor man bliver omringet af possum’er og kænguruer. I den sydlige del af parken ligger Cape du Couedic, hvor man ud over et fyrtårn finder Admiral’s Arch – en åben drypstenshule, hvor det er muligt at se pelssæler. Lidt længere mod øst finder man granitklipperne Remarkable Rocks, som har fået sine sære former af vind og vejr.

 • Kænguru i vindistriktet McLaren Vale

  Tag færgen tilbage til fastlandet og fortsæt langs kysten til Adelaide gennem McLaren Vale, som er et af de mest kendte vindistrikter i delstaten South Australia. Vi foreslår en frokost på en af de mange vingårde i området – få et overblik over mulighederne på besøgscenteret.

  Dagens distance: 210 km

 • Adelaide

  Autocamperen afleveres i Adelaide, inden turen går videre med fly til den røde ørken næste dag. Resten af dagen kan nydes i Adelaide.

 • Velkommen til Alice Springs

  Velkommen til Alice Springs i den røde ørken. Med sine ca. 27.000 indbyggere er Alice Springs den største by i den røde ørken, og det er faktisk en attraktion i sig selv. I Alice Springs kan du f.eks. opleve Flying Doctor Service og School of the Air og få en fornemmelse af, hvad de enorme afstande betyder for befolkningen i de isolerede områder i Australien. Byen opstod i forbindelse med, at man i 1870 etablerede en telegraflinje fra Adelaide til Darwin og byggede en telegrafstation i nærheden af, hvor Alice Springs i dag ligger.

  Tilkøb flere oplevelser

  Byrundtur i Alice Springs

  Turen giver et godt indtryk af, hvordan livet leves i outback’en. Du besøger den gamle telegrafstation, som markerer stedet, hvor de første europæere slog sig ned. Vi kigger indenfor hos Royal Flying Doctor Service og School of the Air, hvor børn undervises

  Fra   

 • Ayers Rock/Uluru

  I dag begynder et spændende 3-dages eventyr – en vandretur ved Ayers Rock/Uluru, hvor der overnattes i telt. Du får den ultimative ørkenoplevelse, når du på turen oplever de største naturfænomener i den røde ørken, kommer på vandreture og oplever aboriginernes hellige steder.

  Turen begynder i Alice Springs, og første stop er på Outback Camel Farm, hvor du kan komme på en ridetur (ikke inkl.). Efter frokost venter turens første vandreoplevelse, og det er i området ved foden af Ayers Rock/Uluru. Her ser du bl.a. en række af aboriginernes hellige steder og får et indblik i Anangufolkets levevis. Senere ser du solnedgangen og det imponerende farvespil ved Ayers Rock/Uluru. Dagen slutter omkring lejrbålet i den permanente teltlejr med en dejlig middag under stjernehimlen.

  Dagens distance: 446 km

 • Udsigt til Kata Tjuta/Mount Olga

  Dagen starter tidligt med en kort gåtur til et udsigtspunkt, hvor du kan se solen stå op over Ayers Rock/Uluru og Mount Olga/Kata Tjuta. Efter morgenmaden køres til Mount Olga/Kata Tjuta, hvor du skal vandre ruten Valley of the Winds (ca. 7,5 km), der snor sig mellem de kugleformede klipper, som har stor spirituel betydning for Anangu-folket. Om eftermiddagen køres der til området ved Kings Canyon, hvor der overnattes i en teltlejr med udsigt til George Gill Ranges, og da lejren ligger meget afsides, kan du glæde dig til en helt særlig outback-oplevelse. Husk vandrestøvlerne!

  Dagens distance: 415 km

 • Mand på vandretur i Kings Canyon

  Også denne dag begynder tidligt, for når solens første stråler er i færd med at farve landskabet, er du allerede i gang med vandreturen på ca. 6 km ved Kings Canyon. Ruten følger kanten af kløften med de lodrette klippesider og går til Garden of Eden inderst i kløften. Efter en velfortjent frokost går turen igen til Alice Springs.

  Dagens distance: 473 km

 • Lagunen i Cairns

  Turen går i dag videre med fly til Cairns i det tropiske nord i delstaten Queensland, der lokker med sol og sommer næsten året rundt. Fra byen er der direkte adgang til Great Barrier Reef, som kan udforskes på en sejltur. Resten af dagen kan bruges på at udforske byen.

 • Charmerende Townsville i Queensland

  I dag afhentes autocamperen i Cairns og turen går sydpå til Townsville. På vejen er der mulighed for at besøge Nerada Plantation vest for Innisfail og se, hvordan der dyrkes te. Paronella Park bør også med i overvejelserne, da ruinerne af det spanskinspirerede slot ligger i eventyrlige regnskovsomgivelser.

  Dagens distance: 347 km

 • Udsigt over Townsville fra Castle Hill

  Tropebyen Townsville har et hyggeligt centrum, som ikke er større end man kan gå til det hele. Der er skabt et hyggeligt restaurationsmiljø omkring den gamle svingbro Victoria Bridge og gågaden Flinders St. Mall ender ved havnen og byens gamle kvarter. Langs med havet løber den lange strandpromenade The Strand med grønne parkområder og et offentligt svømmebassin. Et overblik over byen kan fås fra Castle Hill (290 m).

 • Ved Townsville er det muligt at snorkle direkte fra kysten

  Fra Townsville går turen til Airlie Beach via Bowen, og her kan du gøre et stop, hvis du har lyst til lidt oplevelser under vandet, da revet ligger få meter fra vandkanten. Det er derfor blot med at hoppe i badetøjet og tage snorkeudstyret på – og så er der ikke langt til hyggelige møder med fisk og andre dyr, der lever under vandet. Alt efter tidevandet er det også muligt at gå en tur ud til fyrtårnet, når der er lavvande.

  Dagens distance: 275 km

 • Strand nær Airlie Beach

  Slap af ved lagunen ved stranden i Airlie Beach eller gå en tur gennem gågaden med butikker og caféer. Du kan også tage på en sejltur til Whitsunday-øerne, som består af 74 øer, hvoraf de fleste er ubeboede og fredede nationalparker. Der findes flere forskellige muligheder fra Shute Harbour, hvor der hver morgen sejler udflugtsbåde til flere af øerne og revet. Vi foreslår en tur, hvor du kommer til Daydream Island og til Hamilton Island og naturligvis til Whitsunday Island, der er den største af øerne. Her ligger Whitehaven Beach, der uden diskussion er en af verdens smukkeste strande med sit snehvide sand.

  Tilkøb flere oplevelser

  Whitsunday-øerne & Whitehaven Beach fra Port of Airlie

  Oplev de fantastiske Whitsunday-øer og den verdenskendte strand Whitehaven Beach på denne halvdagstur, hvor du vil se noget af den smukkeste natur, Australien har at byde på. Du sejler fra Port of Airlie, og kaptajnen vil fortælle om områdets historie og naturlige,

  Fra   

  Eksklusiv sejltur til Whitsunday-øerne fra Port of Airlie

  Oplev de fantastiske Whitsunday-øer og den verdenskendte strand Whitehaven Beach på en eksklusiv sejltur om bord på Camira, som er en højhastighedskatamaran, der er rummelig og behagelig at sejle med. Turen inkluderer en guidet gåtur på Whitsunday Island, som bl.a. vil f

  Fra   

 • Næbdyr i Eungella National Park

  Ruten går i dag langs kysten. Besøg Conway National Park og Cedar Creek Falls, hvor du kan opleve strande og tropisk regnskov. En af de store attraktioner i området er regnskovsområdet Eungella National Park, hvor man bl.a. kan se det specielle næbdyr. Gør et stop i byen Mackay, der er en stille by bevaret i gammel Queensland-stil.

  Der overnattes i den historiske by Rockhampton, der har mange fredede bygninger fra byens barndom, og byen er især kendt som Australiens ”bøf-by”. Så der er nok ingen tvivl om, hvad menuen skal stå på denne aften. Hvis du er naturelsker, kan du udforske Mount Archer National Park, som har en utrolig bred vifte af planter og vilde blomster. Fra det 600 m høje bjerg er der en fantastisk udsigt ud over Rockhampton og kysten.

  Dagens distance: 481 km

 • Små havskildpaddeunger på ved mod havet i Bargara

  Ruten følger Bruce Highway til Gladstone og videre til Bargara, der ligger helt ude ved kysten. Her kan du bade på en af områdets mange strande eller tage en gåtur på The Esplanade, der er en seks kilometer lang asfalteret promenade. Bargara har den største koncentration af ynglende havskildpadder, og i sommermånederne er det muligt at se små skildpadder udklække på Mon Repos Beach.

  Dagens distance: 309 km

 • Udsigt over Fraser Island

  Ikke langt fra Bargara ligger Bundaberg, hvor du skal gøre et stop. Byen er mest kendt for sin berømte Bundaberg-rom, men området er også kendt for sin store produktion af sukkerrør, hvilket navnet på området, “The Sugar Coast”, også hentyder til.

  Turen fortsætter sydpå til Hervey Bay, hvor færgen til Fraser Island afgår. Fraser Island er verdens største sandø – 123 km er der fra nord til syd og 15 km fra øst til vest med de mest fantastiske klitlandskaber, brede sandstrande, krystalklare ferskvandssøer og regnskov med træer, der bliver 70 m høje. Læg hertil et spændende dyreliv med bl.a. dværgkænguruer og dingoer, og i perioden fra juli til november kan du være heldig at se hvaler. De næste to overnatninger anbefaler vi at tage i området så du kan tage på en dagstur til Fraser Island.

  Dagens distance: 121 km

 • 4WD på stranden, Fraser Island

  Fraser Island er en stor nationalpark, og ikke mindre end 184.000 ha udgør verdens sandø. Da der ikke er asfalterede veje på Fraser Island, men kun hjulspor i sandet, har vi inkluderet en guidet tur i 4WD rundt på øen bl.a. til Lake McKenzie, Eli Creek, The Cathedrals og Maheno-skibsvraget. Her cruises der rundt på øens ”hovedvej”, som er stranden 75 Mile Beach – det i sig selv er en speciel oplevelse. Der er også inkluderet færge til og fra Fraser Island.

 • Brisbane

  I dag kan du fortsætte sydpå på Bruce Highway til den hyggelige badeby Noosa. Turen går langs “solskinskysten”, som strækningen i daglige tale kaldes, da solen skinner stort set året rundt. Snart når du til Brisbane, delstaten Queenslands største by, hvor autocamperen afleveres. Derefter går turen hjem til Danmark.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København – Sydney med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • 14 dages leje af autocamper fra Sydney - Adelaide
 • Indenrigsfly Adelaide – Alice Springs inkl. skatter og afgifter
 • Indenrigsfly Alice Springs – Cairns inkl. skatter og afgifter
 • 9 dages leje af Autocamper fra Cairns – Brisbane
 • Fly Brisbane – København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 3 overnatninger på Travelodge Sydney
 • 1 overnatning på Ibis Styles Grosvenor Adelaide
 • 2 overnatninger på Ibis Styles Alice Springs
 • 1 overnatning på Cairns Queenslander

Oplevelser

 • 3-dages safaritur i den røde ørken med guide og inkl. måltider

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Ayers Rock i Northern Territory
Se kort

Rejseforslag

Australske Highlights

14-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

En komplet Australien-rejse

24-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Ayers Rock, sandøer & Great Barrier Reef

25-dages rejse fra

Se rejsen
Solnedgang over Ayers Rock, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Australske højdepunkter på første klasse

20-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Se rejsen
Ayers Rock i Northern Territory
Se kort

Rejseforslag

Australske Highlights

14-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

En komplet Australien-rejse

24-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Ayers Rock, sandøer & Great Barrier Reef

25-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Solnedgang over Ayers Rock, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Australske højdepunkter på første klasse

20-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

0 kr. pr. person

Se rejsen