Firma – og grupperejser
Det mægtige Great Barrier Reef i Australien

Det bedste af Australiens østkyst

Komplet rejse på Australiens østkyst inkl. krydstogt

22-dages rejse fra 29.080

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Der er oplevelser til en hel ferie på Australiens østkyst. Dette forslag til en rejse inkluderer en kør-selv-ferie, der begynder i Brisbane, hvor den lejede bil står klar, og hotellerne er bestilt.

Næste del af rejsen er et eventyr! Der venter et 4-dages krydstogt med ”Coral Expeditions”, hvor der bliver kræset for de 50 gæster om bord. Krydstogtet går til den sydlige del af Great Barrier Reef, og undervejs er der exceptionelle muligheder for at dykke og snorkle. Da Sydney står højt på ønskelisten hos mange, begynder rejsen med et ophold i den fascinerende storby.

Rejsen inkluderer fly, hotel, billeje og krydstogt og er altså en komplet rejse og et eksempel på, hvad man kan nå at opleve på 22 dage. Samtidig giver forslaget en indikation af, hvad rejsen kommer til at koste.

 

 

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Du kan glæde dig til en indholdsrig rejse, som er en kombination af et ophold i Sydney og mange forskellige oplevelser i delstaten Queensland, der lokker med sol og sommer næsten året rundt. Highlights er kør-selv-turen fra Brisbane til Cairns og et 4-dages minikrydstogt med “Coral Expeditions” til øerne Pelorus, Dunk og Fitzroy, og hvor du får mulighed for at dykke og snorkle mellem farvestrålende fisk og koraller.

 • Udsigt over Sydney med Operahuset og Harbour Bridge

  I 1770 gik den britiske opdagelsesrejsende James Cook i land i en bugt ikke langt fra det nuværende Sydney, og inspireret af de mange ukendte planter døbte James Cook området Botany Bay. I 1788 ankom de første skibe med straffefanger, og de indledende kapitler til Australiens moderne historie blev skrevet.

  Efter en lang flyvetur er det en god ide med en sejltur. Det kan f.eks. være en havnerundfart, hvor du bl.a. ser Operahuset fra søsiden. Knudepunktet Circular Quay er stedet at mærke storbyens puls, og herfra afgår færgerne til forstæderne, bl.a. den hyggelige badeby Manly og Watsons Bay, der lokker med flot natur og den kendte fiskerestaurant Doyle’s.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire

  Fra   

 • Bridgeclimb på Harbour Brigde med usigt over Operahuset og Sydney

  Her er forslag til to oplevelser, du ikke må gå glip af i Sydney. Den ene er naturligvis Sydney Opera House, der er blevet et australsk ikon, hvor du bl.a. kan komme på en guidet rundtur. Den anden er bridge climbing på Harbour Bridge. Fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge er der en ubeskrivelig udsigt ned over Operahuset. Bridge Climbing er en af Sydneys største attraktioner, og vil du sikre dig denne oplevelse, er det en god ide at bestille plads inden afrejse.

  Det tidligere havneområde Darling Harbour er leveringsdygtigt i underholdning  for hele familien. Her ligger Sydney Aquarium, IMAX Theatre, National Maritime Museum og et kæmpestort shoppingcenter.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

 • Shoppingcentret Queen Victoria Building fra 1898

  Er du interesseret i at shoppe, er Queen Victoria Building på George Street et godt sted at begynde. De lokale kalder bygningen QVB, og den victorianske bygning har butikker i fire etager. Det er jo i sig selv ikke noget særsyn i en storby, men det er derimod selve bygningen. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer.

  Er du interesseret i kunst, vil vi anbefale Museum of Contemporary Art beliggende ved West Circular Quaymelem færgeterminalen og området The Rocks. Ud over den faste samling er der altid adskillige særudstillinger, der giver et fint indtryk af, hvad der rører sig på kunstscenen “Down Under”. Der er gratis adgang til museet, som har længe åbent om torsdagen.

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og

  Fra   

 • Udsigt over Brisbane fra City Botanic Gardens

  Rejsen fortsætter med fly til Brisbane, der er den største by i delstaten Queensland. Det solrige klima har givet byen vokseværk, og de dejlige strande i nærheden af Brisbane har sat storbyen på verdenskortet. Nord for Brisbane ligger The Sunshine Coast, og syd for byen lokker The Gold Coast.

  Gå en tur gennem City Botanic Gardens, der ligger smukt placeret ved Brisbane River, og gå over på den anden side af floden til South Bank Parklands, som både er et forlystelsesområde og et kunstigt strandområde med hvidt sand og palmer. Det er også muligt at sejle på Brisbane River, at prøve bridge climbing på Story Bridge eller at tage på en udflugt ud til byens anden botaniske have Mt. Cootha Gardens ved foden af Coot-tha-bjerget. Fra toppen af bjerget er der en storslået panoramaudsigt over byen, og man kan se helt til Moreton Bay.

 • Sandøen Fraser Island

  Bilen hentes og kør-selv-ferien starter fra Brisbane. Ruten følger Bruce Highway til den hyggelige badeby Noosa. Derefter køres der til Hervey Bay, hvor færgen til Fraser Island afgår.

  Fraser Island er verdens største sandø – 123 km er der fra nord til syd og 15 km fra øst til vest med de mest fantastiske klitlandskaber, brede sandstrande, krystalklare ferskvandssøer og regnskov med træer, der bliver 70 m høje. Læg hertil et spændende dyreliv med bl.a. dværgkænguruer og dingoer, og i perioden fra juli til november kan du være heldig at se hvaler. Da “vejnettet” på Fraser Island udelukkende er hjulspor i sandet, bliver bilen stående på fastlandet.

  Dagens distance: 353 km

   

 • 4WD på Fraser Island

  Fraser Island er en stor nationalpark, og ikke mindre end 184.000 ha udgør verdens sandø. Da der ikke er asfalterede veje på Fraser Island, men kun hjulspor i sandet, anbefales det at tage med på en guidet tur i 4WD rundt på øen bl.a. til Lake McKenzie, Eli Creek, The Cathedrals og Maheno-skibsvraget. Her cruises der rundt på øens ”hovedvej”, som er stranden 75 Mile Beach – det i sig selv er en speciel oplevelse.

   

  Tilkøb flere oplevelser

 • I Bargara kan du være heldig at se nyudklækkede skildpadder på deres første farefulde rejse mod det store hav

  Du tager med færgen tilbage til Hervey Bay og fortsætter nordpå. Kysten kaldes i daglig tale ”solskinskysten”, da klimaet her er godt stort set året rundt. Gør et stop i byen Bundaberg, som ligger på ”The Sugar Coast ” – navnet hentyder til områdets store produktion af sukkerrør, og byen er mest kendt for sin berømte Bundaberg-rom.

  Dagens sidste stop er byen Bargara, som ligger helt ude ved kysten.

  Dagens distance: 193 km

   

 • Udsigt over Rockhampton fra Mount Archer National Park

  Ruten går til Gladstone og følger herfra Bruce Highway videre nordpå. Lidt nordøst for Rockhampton ligger den populære badeby Yeppon, hvorfra der sejler både til Great Keppel Island.  Det er en populær ø, da den kun ligger 13 km fra kysten.

  Der overnattes i den historiske by Rockhampton, der har mange fredede bygninger fra byens barndom, og byen er især kendt som Australiens ”bøf-by”. Så der er nok ingen tvivl om, hvad menuen skal stå på denne aften. Hvis du er naturelsker, kan du udforske Mount Archer National Park, som har en utrolig bred vifte af planter og vilde blomster. Fra det 600 m høje bjerg er der en fantastisk udsigt ud over Rockhampton og kysten.

  Dagens distance: 303 km

 • Næbdyr i Eungella National Park

  Ruten går langs kysten. Gør et stop i byen Mackay, der er en stille by bevaret i gammel Queensland-stil. En af de store attraktioner i området er regnskovsområdet Eungella National Park, hvor man bl.a. kan se det specielle næbdyr.

  Videre til Airlie Beach, hvor du kan besøge Conway National Park og Cedar Creek Falls med hvide strande og tropisk regnskov.

  Dagens distance: 481 km

 • Postkort-venlig strand nær Airlie Beach

  Slap af ved lagunen ved stranden i Airlie Beach eller gå en tur gennem gågaden med butikker og caféer. Du kan også tage på en sejltur til Whitsunday-øerne, som består af 74 øer, hvoraf de fleste er ubeboede og fredede nationalparker. Øgruppen The Whitsundays fil sit navn, da Captain Cook sejlede forbi øerne Pinsedag i 1770. Det syn, der mødte ham dengang, er ikke så meget forskelligt fra det, man møder idag – små grønne øer spredt med rund hånd i et solbeskinnet, azurblåt hav.

  Whitsunday Island er den største, og her ligger Whitehaven Beach, der år efter år er på listen med de smukkeste strande. Bedste måde at opleve The Whitsundays på er naturligvis en sejltur, og vi foreslår en tur, hvor du kommer til Daydream Island og til Hamilton Island og naturligvis til Whitsunday Island, der er den største af øerne. Her ligger Whitehaven Beach, der uden diskussion er øgruppens flotteste strand på grund af sit snehvide sand, og ikke overraskende har stranden status som nationalpark.

  Tilkøb flere oplevelser

  Whitsunday-øerne & Whitehaven Beach fra Port of Airlie

  Oplev de fantastiske Whitsunday-øer og den verdenskendte strand Whitehaven Beach på denne halvdagstur, hvor du vil se noget af den smukkeste natur, Australien har at byde på. Du sejler fra Port of Airlie, og kaptajnen vil fortælle om områdets historie og naturlige,

  Fra   

  Eksklusiv sejltur til Whitsunday-øerne fra Port of Airlie

  Oplev de fantastiske Whitsunday-øer og den verdenskendte strand Whitehaven Beach på en eksklusiv sejltur om bord på Camira, som er en højhastighedskatamaran, der er rummelig og behagelig at sejle med. Turen inkluderer en guidet gåtur på Whitsunday Island, som bl.a. vil f

  Fra   

 • I Bowen er det muligt at snorkle fra kysten

  Turen går via Bowen til Townsville, og her kan du gøre et stop, hvis du har lyst til lidt oplevelser under vandet, da revet ligger få meter fra vandkanten. Det er derfor blot med at hoppe i badetøjet og tage snorkeudstyret på – og så er der ikke langt til hyggelige møder med fisk og andre dyr, der lever under vandet. Alt efter tidevandet er det også muligt at gå en tur ud til fyrtårnet, når der er lavvande.

  Dagens distance: 274 km

 • Udsigt over Townsville fra Castle Hill

  Tropebyen Townsville har et hyggeligt centrum, som ikke er større end man kan gå til det hele. Der er skabt et hyggeligt restaurationsmiljø omkring den gamle svingbro Victoria Bridge og gågaden Flinders St. Mall ender ved havnen og byens gamle kvarter. Langs med havet løber den lange strandpromenade The Strand med grønne parkområder og et offentligt svømmebassin. Et overblik over byen kan fås fra Castle Hill (290 m).

   

 • Lagunen i Cairns

  På vejen til Cairns er der mulighed for at besøge Nerada Plantation vest for Innisfail og se, hvordan der dyrkes te. Paronella Park bør også indgå i overvejelserne, da ruinerne af det spanskinspirerede slot ligger i eventyrlige regnskovsomgivelser.

  Bilen afleveres i Cairns, der er den største by i det nordlige Queensland. Her ved Cairns ligger Great Barrier Reef forholdsvis tæt ved kysten, og Cairns er derfor et godt udgangspunkt for sejlture til revet, der strækker sig 2.000 km langs Australiens kyst. Nyd resten af dagen på Bay Village Tropical Retreat.

  Dagens distance: 347 km

   

 • Great Barrier Reef set fra luften

  Rejsen fortsætter med et uforglemmeligt krydstogt. Denne dag er den første af fire eventyrlige dage med ”Coral Expeditions” – og du kan glæde dig til en luksusoplevelse, for der bliver på alle måder kræset for de 50 passagerer om bord. Undervejs er der exceptionelle muligheder for at dykke og snorkle ved Great Barrier Reef, og der er marinebiologer med om bord, der fungerer som guider, når du skal udforske koralrevet.

  Den første dag kastes der anker om eftermiddagen ved Thetford Reef og Sudbury Cay, og første møde med koralrevet er en tur med en båd med glasbund, og senere er der mulighed for at snorkle mellem de tropiske fisk og farvestrålende koraller.

 • Snorkling ved Great Barrier Reef fra krydstogtskibet Coral Expeditions

  Når du vågner denne dag, er “Coral Expeditions” på vej igennem Hinchinbrook Channel, og her er det ikke usædvanligt at spotte delfiner, skildpadder og søkøer. Frokosten bliver serveret på stranden på Pelorus Island, og bagefter skal øen udforskes. Turen går først gennem regnskoven, og senere skal der dykkes og snorkles, og guiderne hjælper naturligvis dem til rette, der ikke er så øvede. De farvestrålende koraller og fisk kan også iagttages fra en båd med glasbund. Sidst på dagen stikkes der igen til søs.

 • Ved Nathan Reef er der rig mulighed for at se både fisk og koraller

  Denne morgen kastes der anker ved Dunk Island. Det meste af øen er dækket af regnskov, og på vandreturen med naturguiden kan du være heldig at se den store blå Ulysses-sommerfugl, som øen er kendt for. Der fortsættes til Nathan Reef, som hører til et af de mest farverige dele af Great Barrier Reef, og hvor der findes rigtig mange forskellige arter af koraller. Marinebiologerne sørger for, at du ser fisk og koraller, som du sikkert ikke selv vil have fået øje på. Glæd dig til endnu en dejlig aften på dækket under stjernerne.

 • Kridhvid sandstrand på Fitzroy Island

  Rejsen fortsætter til endnu en skøn ø, hvor der lægges til. Fitzroy Island er omgivet af koralrev og byder på enestående snorkling i det lave vand, men her er også mulighed for bushwalking, og her er dejlige strande til afslapning og soldyrkelse.

  Midt på dagen lægges der til i Cairns, og der er sørget for transport til Port Douglas ca. 65 km nord for Cairns. Port Douglas ligger, hvor Pacific Highway ender, og man skal ikke ret meget længere nordpå, før vildmarken tager over. Four Miles Beach strækker sig i hele byens længde og er ubetinget en af de bedste strande i det nordlige Queensland. Livet leves i et roligere tempo her end i Cairns, men her mangler bestemt ikke noget, når det gælder shopping og restauranter, og både regnskoven og koralrevet er indenfor rækkevidde.

  Peninsula Boutique Hotel er basen de næste dage – et 4-stjernet resort beliggende i et tropisk haveanlæg lige ned til Four Mile Beach, og det er hotellet med den mest suveræne udsigt i Port Douglas.

 • Udsigt over stranden i Port Douglas

  Rejsen afsluttes med et par afslappende dage i den lille, hyggelig ferieby Port Douglas.

  Du kan også vælge at opleve regnskoven og den aboriginale kultur på på en guidet tur – og vi foreslår turen “Daintree Dreaming”. Aboriginer-stammen Kuku Yalanji har holdt til i området nord for Port Douglas i 50.000 år, og en heldagstur giver bl.a. indsigt i, hvordan aboriginerne lever i pagt med naturen. Du får en meget autentisk oplevelse, da to aboriginere tager dig med på en vandring gennem mangroven ved Cooya Beach. Turen følger urgamle stier, som deres forfædre har benyttet, og de to aboriginere finder spiselige planter i mangroven og viser, hvordan de – og også deres forfædre – har fanget fisk og krabber.

  På Janbal Aboriginal Art Gallery i Mossman møder du aborigineren Binna, som tager dig med ind i kunstens verden, og på en tur gennem regnskoven lærer du mere om aboriginernes samspil med naturen. (Turen kan tilkøbes).

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Daintree Dreaming

  Aboriginer-stammen Kuku Yalanji har holdt til i regnskovsområdet nord for Port Douglas i 50.000 år, og denne heldagstur giver bl.a. indsigt i, hvordan aboriginerne lever i pagt med naturen. Du får en meget autentisk oplevelse, da en aboriginer tager dig med på

  Fra   

  Daintree & Cape Tribulation

  En dag med regnskovsoplevelser på denne eksklusive tur i luksusbus med max. 28 gæster. Du får ægte regnskovsoplevelser på køreturen gennem nogle af de ældste regnskove i verden. Sejlturen på Daintree River er en spændende regnskovsoplevelse med mulighed

    

 • Palmer og strand i tropiske Cairns

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København – Sydney med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • Indenrigsflyning Sydney - Brisbane
 • Transport Cairns - Port Douglas t/r
 • Fly Cairns – København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Hotel Grand Chancellor i Brisbane
 • 1 overnatning på Bay Village Tropical Retreat
 • 3 overnatninger på Peninsula Boutique Hotel inkl. morgenmad

Oplevelser

 • Rundvisning i Operahuset
 • 9-dages kør-selv-tur inkl. billeje, forsikringer og 8 overnatninger på hotel
 • 4-dages krydstogt med "Coral Expeditions" inkl. måltider og aktiviteter

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
31.595 kr.
01 januar 1970 - 01 januar 1970
34.695 kr.
06 januar 2017 - 31 marts 2017
31.595 kr.
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
31.595 kr.
01 januar 1970 - 01 januar 1970
34.695 kr.
06 januar 2017 - 31 marts 2017
31.595 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Ayers Rock i Northern Territory
Se kort

Rejseforslag

Australske Highlights

14-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Ayers Rock, sandøer & Great Barrier Reef

25-dages rejse fra

Se rejsen
Whitehaven Beach på Whitsundays - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Fra Sydney til Cairns langs den solrige kyst

21-dages rejse fra

Se rejsen