Firma – og grupperejser
Ayers Rock/Uluru, Australien

En komplet Australien-rejse

En rejse til Australien med et strejf af luksus

24-dages rejse fra 43.395 pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Skal du på ferie til Australien for første gang og ønsker at se ”lidt af det hele”, er dette rejseforslag et godt udgangspunkt for planlægningen. Det viser, at med god planlægning kan man komme langt omkring i Australien og opleve meget forskelligt i løbet af små fire uger. Du kommer til fem forskellige områder i Australien og på mange interessante ture med lokale guider f.eks. i den røde ørken og i det tropiske nord, hvor du kommer langt uden for lands lov og ret og sikkert får rejsens største naturoplevelser. Rejsen har et strejf af luksus. Det vil du opleve på krydstogtet med ”Coral  Expeditions”, hvor du i fire eventyrlige dage kan lade alle sanser forkæle. Rejseforslaget giver en ide om, hvad rejsen kommer til at koste inkl. fly, hoteller, krydstogt og ture med guide. Alle indenrigsflyvninger i Australien er også inkluderet.

 

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Perth skyline i Western Australia

  Du flyver til Perth – den største by i Western Australia. Delstaten er på størrelse med Vesteuropa, men her bor kun omkring 2,5 mio. indbyggere, og heraf bor 1,9 mio. i Perth. Derfor er det en udbredt opfattelse, at “det ægte Australien” findes i Western Australia. Efter en lang flyvetur kan en tur til Kings Park anbefales. Parken ligger på en bakketop med udsigt over Perth og Swan River, og området er både park, botanisk have og naturområde med vandrestier og store plæner. Især i weekenden kan man se, at indbyggerne i Perth bruger parken flittigt – der bliver spillet bold på plænerne, frokosten nydes i skyggen og nygifte bliver fotograferet. Kings Park ligger tæt ved centrum, og hvis du ikke vil gå derop, tager det kun 10 min. med taxa.

 • The Pinnacles i Nambung National Park

  Denne dag på kommer du med på en heldagstur, der er én lang naturoplevelse. Først kommer du til Caversham Wildlife Park og ser de mange specielle australske dyrearter, og nogle af dem vil du sikkert også se i naturen senere på dagen. Efter et besøg på Ocean Rock Lobster Factory spises der frokost i Cervantes, der lokker med dejlige strande ud til Det Indiske Ocean – måske bliver der tid til en svømmetur. Dagens højdepunkt er uden tvivl Nambung National Park, der især er kendt for området The Pinnacles, hvor flere hundrede op til fem meter høje spidse klipper står spredt over et stort område. Der køres videre til Lancelin, og da turen foregår i en 4-hjulstrukken bus, kommer du til at opleve de kæmpemæssige klitter, når bussen ubesværet bevæger sig op og ned ad klitterne. Bagefter kan du prøve at “sandboarde” – og det er rigtig sjovt, når man lige har fået greb om teknikken.

 • Gåtur ved Margaret River

  De næste to dage på rejsen til Australien oplever du området syd for Perth på en guidet tur og kommer bl.a. til  Mammoth Caves, Boranup Forest med de kæmpemæssige karri-træer og til Cape Leeuwin, hvor Sydhavet og Det Indiske Ocean mødes. Der overnattes på hotel i Margaret River.

 • Fængslet Fremantle

  Margaret River er navnet på en by og på et vindistrikt. Vindistriktet afgrænses mod vest af Det Indiske Ocean, og selv om der her produceres mindre end 5 % af Australiens druer , står vindistriktet for mere end 20 % af landets førsteklasses vine. Der er besøg på flere vingårde og bl.a. også på et bryggeri, en chokoladefabrik og hos en osteproducent. 2-dages turen slutter i havnebyen Freemantle. Den charmerende forstad Fremantle ved Det Indiske Ocean er et dejligt alternativ til Perth. Mange af byens historiske bygninger er bygget af straffefanger, og den mest tankevækkende oplevelse i byen er uden tvivl Fremantle Prison.

 • Alice Springs

  Der flyves fra Perth til Alice Springs, som med sine 27.000 indbyggere er den største by i den røde ørken. Alice, som byen populært bliver kaldt, opstod i forbindelse med, at man i 1870 etablerede en telegraflinje fra Adelaide til Darwin og byggede en telegrafstation i nærheden af, hvor Alice Springs i dag ligger. Afstandene er enorme i denne del af Australien, og i Alice Springs kan du opleve School of the Air, der underviser børn i de afsidesliggende områder, og Flying Doctor Service, der sørger for, at syge og tilskadekomne får hurtig hjælp, selv om de bor på kanten af civilisationen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Byrundtur i Alice Springs

  Turen giver et godt indtryk af, hvordan livet leves i outback’en. Du besøger den gamle telegrafstation, som markerer stedet, hvor de første europæere slog sig ned. Vi kigger indenfor hos Royal Flying Doctor Service og School of the Air, hvor børn undervises

  Fra   

 • Solnedgang ved Ayers Rock/Uluru i den røde ørken

  Fra Alice Springs køres der til Ayers Rock Resort, og undervejs stoppes der ved en kamelfarm. Om eftermiddagen oplever du Uluru-Kata Tjuta Cultural Center, kommer på en vandretur til vandhullet Mutitjulu, ser urgamle klippemalerier, hører aboriginale legender og ser naturligvis solnedgangen ved Ayers Rock/Uluru.

 • Kata Tjuta i den røde ørken

  Dagen begynder tidligt, for du skal nå solopgangen ved Ayers Rock/Uluru. Når solen er kommet op på himlen, fortsættes der til de karakteristiske bjerge, Mount Olga/Kata Tjuta. På vandreturen gennem Walpa Gorge sørger guiden for, at du får set planter, som ikke vokser andre steder på jorden. Dagen slutter med en helt unik oplevelse – middagen ”Sounds of Silence”. Der er dækket op med levende lys og hvide duge i nærheden af Ayers Rock/Uluru, og stemningen bliver slået an med digeridoo-spil, velkomstdrink og kanapeér. Menuen består af australske specialiteter som barramundi, kænguru, emu og krokodille. Når mørket har sænket sig, tager en astronom dig med på en rejse over stjernehimlen.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Sound of Silence Dinner

  På denne tur oplever du solnedgangen ved Ayers Rock/Uluru på en meget speciel måde. Med udsigt til den berømte monolit nyder du lækre kanapeer og mousserende vin, mens solen kaster sine sidste stråler på Ayers Rock/Uluru. Der er dækket smukt op med hvide

  Fra   

 • To aboriginals ved Ayers Rock/Uluru

  Nyd morgenen på resortet. Turen slutter med transfer til lufthavnen.

 • Darwin fra oven

  Der flyves fra Alice Springs til Darwin i The Top End – som det nordlige Northern Territory også kaldes. To skelsættende begivenheder har sat sit præg på byen – det japanske bombardement i 1942 og cyklonen “Tracy”, der i 1974 jævnede en stor del af byen med jorden. Darwin er porten til et vildmarksområde af dimensioner, der udgøres af de tre nationalparker Kakadu, Katherine/Nitmiluk og Litchfield og det næsten ubeboede Arnhem Land, der tilhører aboriginerne.

 • Et møde med aboriginal kulturen i Northern Territory

  De næste tre dage er spækket med naturoplevelser i nationalparkerne Litchfield og Kakadu. Turen med den passionerede australske guide foregår med en mindre specialdesignet 4WD-bus, og du kan derfor glæde dig til en vildmarksoplevelse af de store. Fra Darwin går turen sydpå til anderledes og overraskende naturoplevelser, og efter kun et par timers kørsel er du i nationalparken Litchfield. Nationalparken er kendt for sine gigantiske termitboer og imponerende vandfald. Stort set hele året sender vandfaldene kaskader af vand ud over de grønne, stejle klippevægge, og Florence Falls og Wangi Falls er to af de mest betagende. Vi tager turen til fods og finder et godt sted at nyde den medbragte frokost. Efter frokost hjælper 4-hjulstrækket os langt ind i Kakadu National Park – til billabongs, hvor fuglene flokkes, og vandhuller, der tiltrækker kænguruer – og det bliver sikkert nødvendigt at krydse et par floder…..

 • Kakadu National Park

  Landskabet i nationalparken Kakadu består bl.a. af flade vådområder med et netværker af floder, billabongs og sumpe og er et eldorado ikke kun for fuglene, men også for krokodiller, skildpadder og øgler. Sejlturen på Yellow Waters er en stor oplevelse, og der er store chancer for at møde saltvandskrokodiller og se et stort udsnit af de 250 forskellige fuglearter, der holder til i nationalparken. I Kakadu findes klippemalerier, der er omkring 30.000 år gamle, og du kommer til Nourlangie Rock og Ubirr Rock, hvor de bedst bevarede findes. Du får indblik i aboriginernes mytologi og hører om, hvordan landskabet blev til i Drømmetiden. Ved Ubirr Rock nyder vi udsigten fra Nadab Lookout ud over det næsten endeløse landskab.

 • Solnedgang i Darwin

  Der er to spektakulære vandfald på programmet denne dag, men det mest spændende er måske det at komme dertil. Turen går først til det svært tilgængelige Twin Falls, som kun kan nås med 4WD, men der skal også sejles og forceres et stykke til fods for at nå frem til vandfaldet. Inden næste udfordring, som er turen til Jim Jim Falls, nyder vi de enestående omgivelser. Sidst på eftermiddagen er du tilbage i Darwin.

 • Lagunen i Cairns

  Du flyver til den tropiske del af delstaten Queensland. Nyd resten af dagen på det dejlige resort eller gå på opdagelse i Cairns.

 • Med "Coral Expeditions" får du både oplevelser over og under vand

  På den australske østkyst findes alle ingredienserne til den perfekte ferie til søs. Et solrigt klima, lune vandtemperaturer, utallige små og grønne ubeboede øer og koralrevet næsten altid inden for rækkevidde. Et krydstogt med “Coral Expeditions” er et spændende alternativ til et ø-ophold. Om bord på krydstogtskibet “Coral Expeditions” får du en luksusoplevelse, for der bliver nemlig på alle måder kræset for de 50 passagerer om bord. Undervejs er der exceptionelle muligheder for at dykke og snorkle, og der er marinebiologer med om bord, der fungerer som guider, når du skal udforske koralrevet.

  Der sejles fra Cairns kl. 11 og efter at være installeret i den indbydende kahyt, serveres der frokost – en god mulighed til at lære besætningen og de øvrige passagerer at kende. Om eftermiddagen kastes der anker ved Thetford Reef og Sudbury Cay, og første møde med koralrevet er en tur med en båd med glasbund i selskab med en marinebiolog, og senere er der mulighed for at snorkle mellem tropiske fisk og farvestrålende koraller.

 • Båd med glasbånd ved Great Barrier Reef

  Når du vågner denne dag, er “Coral Expeditions” på vej igennem Hinchinbrook Channel, og her er det ikke usædvanligt at spotte delfiner, skildpadder og søkøer. Frokosten bliver serveret på stranden på Pelorus Island, og bagefter skal øen udforskes. Turen går først gennem regnskoven, og senere skal der dykkes og snorkles, og guiderne hjælper naturligvis dem til rette, der ikke er så øvede. De farvestrålende koraller og fisk kan også iagttages fra en båd med glasbund. Sidst på dagen stikkes der igen til søs.

 • Sommerfugl på Dunk Island

  Denne morgen kastes der anker ved Dunk Island. Det meste af øen er dækket af regnskov, og på vandreturen med naturguiden kan du være heldig at se den store blå Ulysses-sommerfugl, som øen er kendt for. Der fortsættes til Nathan Reef, som hører til et af de mest farverige dele af koralrevet, og hvor der findes rigtig mange forskellige arter af koraller. Marinebiologerne sørger for, at du ser fisk og koraller, som du sikkert ikke selv vil have fået øje på. Glæd dig til endnu en dejlig aften på dækket under stjernehimlen.

 • Skøn sandstrand i Queensland

  Der lægges til ved endnu en skøn ø. Fitzroy Island er omgivet af koralrev, der er en del af Great Barrier Reef Marine Park, og som byder på enestående snorkling i det lave vand, men her også mulighed for bushwalking og dejlige strande til soldyrkning. Først på eftermiddagen lægger “Coral Expeditions” til kaj i Cairns.

 • Daintree National Park

  Regnskoven nord for Cairns hører til et af de mest uberørte regnskovsområder i hele Australien, og den bedste regnskovsoplevelse får du på en tur med en guide, der kender alt til regnskovens flora og fauna. Du bliver hentet på hotellet i Cairns, og turen går nordpå. Der stoppes i Port Douglas, og i Wildlife Habitat kommer du på en guidet tur og ser dyrearter, der lever i tre forskellige australske landskabstyper. Du får ægte regnskovsoplevelser på køreturen gennem Daintree National Park og på vandreturen ved Cape Tribulation, og en svømmetur er der også tid til. Sejlturen på Daintree River er en spændende regnskovsoplevelse med mulighed for at spotte saltvandskrokodiller og farvestrålende fugle, og du får fornemmelsen af virkelig at være på afstand af civilisationen. En eventyrlig afslutning på en dag i regnskovens tegn! Først på aftenen er du tilbage i Cairns.

  Tilkøb flere oplevelser

  Daintree & Cape Tribulation inkl. frokost

  En dag med regnskovsoplevelser på en eksklusiv udflugt med max. 28 gæster. Du får ægte regnskovsoplevelser i luksusbus gennem nogle af de ældste regnskove i verden, og på sejlturen på Daintree River venter en spændende regnskovsoplevelse med mulighed for

    

 • Sydney skyline

  Tiden er inde til at tage afsked med det tropiske omdråde og flyve til Sydney. Allerede ved indflyvningen til Sydney kan du være heldig at se Operahuset, og senere på dag kan du komme med på en rundvisning og bl.a. komme “back stage”. Mellem Circular Quay og Harbour Bridge gik de første europæere i land. En god begyndelse på 3-dages opholdet i Sydney kunne også være en tur igennem Sydneys ældste bydel, The Rocks, der emmer af historisk atmosfære, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i de gamle bygninger.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney Harbour Cruise

  En sejltur er et “must” i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om

  Fra   

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

 • Harbour Bridge i Sydney

  En dag med oplevelser i Sydney – og Bridge Climbing er en af de oplevelser, du ikke må gå glip af! Fra toppen af den 134 m høje Harbour bridge er der en storslået udsigt 360 grader rundt. Bridge Climbing er en af Sydneys største attraktioner, og vil du være sikker på denne uforglemmelig oplevelse, er det vigtigt at bestille inden afrejsen. Darling Harbour er leveringsdygtig i underholdning for hele familien, og knudepunktet Circular Quay er stedet at mærke storbyens puls. Herfra afgår færger til forstæderne, f.eks. til halvøen Manly med den dejlige Ocean Beach og Watsons Bay, der lokker med flot natur og den kendte fiskerestaurant Doyle’s.

  Tilkøb flere oplevelser

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste “bridge climber” var 100 år. Turen gennemf

  Fra   

 • Blue Mountains National Park

  Rejsens sidste naturoplevelser får du på en heldagstur til ”De blå bjerge”, der overrasker med flotte udsigtspunkter og et spændende dyreliv. Naturen i Blue Mountains er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og det er baggrunden for nationalparkens navn. Vi foreslår denne heldagstur i firehjulstrækker, der inkluderer både kendte og mindre kendte steder. En af de første oplevelser er Featherdale Wildlife Park, hvor du kan se mange af de dyrearter, som kun findes i Australien. Formiddagen byder også på “morning tea” midt naturen – og måske dukker der et par kænguruer op. Fremme ved Blue Mountains ser du spektakulære vandfald, flotte udsigtspunkter og naturligvis den meget kendte klippeformation “The Three Sisters”. Frokosten bliver serveret på den historiske Boiler House Cafe på det smukt beliggende Hydro Majestic Hotel. Om eftermiddagen ser vi flere udsigtspunkter, bl.a. Govetts Leap Lookout med udsigt til Bridal Veil Falls. Dagens sidste stop er Mt Tomah Botanic Gardens, hvorfra der er en flot udsigt til Sydney.

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og

  Fra   

 • Sydney

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København - Perth, inkl. skatter og afgifter
 • Fly Perth - Alice Springs inkl. skatter og afgifter
 • Fly Alice Springs - Darwin inkl. skatter og afgifter
 • Fly Darwin - Cairns inkl. skatter og afgifter
 • Fly Cairns - Sydney, inkl. skatter og afgifter
 • Fly Sydney - København, inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 2 overnatninger på Travelodge Hotel i Perth
 • 1 overnatning på Esplanade Hotel i Freemantle
 • 2 overnatninger på Ibis Styles Hotel inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Vibe Hotel Darwin Harbourfront
 • 3 overnatninger på Bay Village Resort i Cairns
 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgemad

Seværdigheder

 • Heldagstur til Nambung National Park inkl. frokost
 • 2-dages tur til Margaret River og Cape Leeuwin inkl. hotel og måltider
 • 3-dages turen "Highlights i den røde ørken" med lokal guide og overnatning på hotel inkl. en middag
 • 3-dages turen "Dreaming Top End Safari" inkl. måltider og overnatning på hotel
 • 4-dages krydstogt med "Coral Expeditions" inkl. måltider og aktiviteter
 • Heldagstur med guide til Cape Tribulation inkl. frokost
 • Guidet heldagstur til Blue Mountains National Park inkl. frokost

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
To voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
To voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG