Firma – og grupperejser

Sydney, Melbourne & Adelaide

Oplev ægte australsk storbystemning og kom tæt på landets vilde natur

21-dages rejse fra 37.375

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Oplev tre fantastiske storbyer på én rejse! I Sydney har du god tid til at udforske byen på egen hånd, og på kør-selv-turen fra Sydney til Melbourne kan du se frem til mange naturoplevelser undervejs, glæd dig bl.a. til opholdet på Paperbark Camp, hvor du bor blandt kæmpemæssige eukalyptustræer, eller Phillip Island, hvor du kan komme med til ”pingvinparade” og besøge koalaerne i deres naturlige omgivelser. Nyd et par dage i sports- og modemetropolen Melbourne, inden rejsen fortsætter med en 4-dages guidet tur langs den berømte Great Ocean Road og dernæst en 3-dages tur i 4WD til bjergkæden Flinders Rangers, hvor du  foruden de farverige og forrevne klipper oplever imponerende kløfter, spændende dyreliv og aboriginale hulemalerier. Rejsen afsluttes i Adelaide, inden turen igen går tilbage til Danmark.

Rejseforslaget giver en idé om, hvad rejsen kommer til at koste inkl. fly, hoteller og ture med guide.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Harbour Bridge i Sydney

  I 1770 gik den britiske opdagelsesrejsende James Cook i land i en bugt ikke langt fra det nuværende Sydney, og der skulle gå 18 år, før de første skibe med straffefanger ankom, og de indledende kapitler til Australiens moderne historie blev skrevet. En sejltur i Sydney er et must og en enestående mulighed for at opleve storbyens imponerende skyline.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney Harbour Cruise

  En sejltur er et “must” i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om

  Fra   

 • Det berømte operahus

  Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er blevet transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger bl.a. Sydney Aquarium, Imaz Theatre, National Maritime Museum og et stort shoppingcenter. Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge er to bygningsværker, der dominerer storbyens skyline, og vi vil varmt anbefale bridge climbing på den 134 m høje bro, hvorfra der er en formidabel udsigt 360 grader rundt og bl.a. til Operahuset. Den spektakulære bygning er et storslået syn, men du må ikke nøjes med at beundre det arkitektoniske mesterværk udefra. Der er mulighed for at komme med på en guidet rundvisning, hvor du i løbet af en times tid hører historien om bygningen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste “bridge climber” var 100 år. Turen gennemf

  Fra   

 • Bad ved den berømte stand Bondi Beach

  En idé denne dag kunne være at udforske Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. En anden mulighed er cykeltur med en lokal guide, der går til flere af de kendte seværdigheder, men du ser også mindre kendte sider af Sydney, og da der cykles steder, der er forbeholdt cyklister og fodgængere, er det en meget afslappende oplevelse. Du kan naturligvis også vælge at nyde solen på den berømte badestrand Bondi Beach eller tage på en heldagstur til nationalparken Blue Mountains.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire

  Fra   

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og

  Fra   

 • Paperbark Camp

  Den lejede bil hentes. Ruten sydpå følger Grand Pacific Drive gennem Royal National Park til Wollongong og videre til unikke oplevelser på Paperbark Camp ved Jervis Bay. Den 5-stjernede lodge ligger godt gemt mellem kæmpestore paperbark- og eukalyptustræer og består af 12 luksustelte i afrikansk safaristil, der mest minder om et hotelværelse. Teltene har eget bad og toilet, og komfort går som en rød tråd gennem indretningen. Den store forskel er, at du her er midt i bushen og tæt på dyrelivet døgnet rundt. Teltene er placeret på pæle og hævet over jorden, og fra terrassen er der førsteklasses birdwatching. Restauranten ligger mellem trætoppene og serverer udsøgte menuer, som du kan nyde med udsigt til stjernehimlen.

  Dagens distance: 194 km

 • Tag en tur i kano ved Jervis Bay

  Du kan låne cykler og udforske området, tage på vandreture, sejle i kano eller kajak, nyde livet på stranden eller opleve naturen med alle sanser fra din egen private terrasse.

 • Australia Capital Territory

  Turen går ind i landet til den australske regeringsby, Canberra, der ligger i sit eget ”miniterritorium” – Australia Capital Territory (ATC). Canberra blev designet i 1913 som et kompromis, for både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capitol Hill, der er omgivet af  mange nationale institutioner og museer. På den anden side af Lake Burley Griffin fører Anzac Parade op til Australian War Memorial med den spektakulære udsigt.

  Dagens distance: 197 km

 • Udsigt over Merimbula Bay

  Du kan vælge mellem forskellige ruter fra Canberra til Merimbula, som er dagens mål. Du kan enten tage turen langs kysten på Princess Highway eller gennem det imponerende landskab ved naturreservatet Bimberi Wilderness og Snowy Mountains – der også kaldes de australske alper. Uanset hvad du vælger, så venter der en smuk køretur til Merimbula, der har en skøn placering ved kysten og byder på smukke strande og skinnende søer. Her er det også muligt at dyrke forskellige vandaktiviteter og opleve dyrelivet – og det kunne   f.eks. være på en hvalsafari.

  Dagens distance: 328 km

 • Croajingolong nationalpark

  Turen går i dag både langs kysten og forbi nationalparkerne Coopracambra, der byder på uspoleret grøn natur med søer og vandfald og Croajingolong, der ligger helt ude ved kysten med regnskove og eukalyptustræer. Lake Entrance ligger i delstaten Victoria ved Gippsland Lakes, som er en række søer, der er adskilt fra havet med en smal landtange, og i området kan du se pelikaner og sorte svaner. Længere inde i landet strækker eukalyptustræerne sig mod himlen, og dyrelivet er et helt andet med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter.

  Dagens distance: 298 km

 • Små pingviner på Phillip Island

  Nyd naturen med klitlandskaber og endeløse strande, bl.a. Ninety Mile Beach. Gør et stop i byen Foster ved Mt. Nicoll Lookout, der ligger tæt ved Wilsons Promontory National Park. Nationalparken blev oprettet i 1898, og er derfor en af landets ældste, og vi kan godt love dig for en naturoplevelse af de helt store. Der køres videre over broen til Phillip Island, hvor der venter en helt unik oplevelse. Øen har en stor bestand af dværgpingviner, og om aftenen kan du på Summerland Beach blive tilskuer til en ”pingvinparade”, for hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne ind fra havet og går over stranden til deres huler længere oppe.

  Dagens distance: 332 km

 • Kom tæt på koalerne

  På Phillip Island er der også mulighed for at se koalaer. Besøg f.eks. Koala Conservation Centre inden turen går tilbage til fastlandet. Højt oppe i eukalyptustræernes kroner kan du følge en træbro og komme i øjenkontakt med koalaerne – hvis de da ikke er faldet i søvn efter at have spist sig mætte i eukalyptusblade. Du kommer til Mornington-halvøen, der er fyldt med fristelser – vingårde, hyggelige små byer og dejlige strande, som du kan have helt for dig selv. Tag dig god tid til at nyde og opleve. Bilen afleveres i Melbourne, og du kan nyde resten af dagen ved f.eks. Yarra River eller i Botanic Gardens.

  Dagens distance: 179 km

 • Udsigt til Melbourne fra floden

  Hele dagen er til oplevelser i Melbourne. Byen med næsten 4 mio. indbyggere emmer af international atmosfære og gør sig blandt andet stærkt bemærket inden for mode og kultur. Melbourne er også kendt som værtsby for Australian Open i tennis og Formel 1-løb. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og har til huse i et futuristisk museumskompleks på Federation Square – en stor kontrast til den mere end 100 år gamle Flinders Street Station på den anden side af gaden.

  Tilkøb flere oplevelser

  Melbournes skjulte sider

  Som turist kan det være svært at finde de autentiske oplevelser i en storby. Men på denne byvandring (2 km) med en lokalkendt guide og max. 8 deltagere er du helt sikker på at få dem. Turen går forbi steder og seværdigheder, de fleste turister overser, og

  Fra   

  Vintur til Yarra Valley

  På denne vintur, hvor guiden naturligvis også er vinekspert, er der inkluderet vinsmagning på fire forskellige vingårde. Første stop er på Punt Road Wines, hvor der er vinsmagning. Der er stil og klasse over vinene fra vingården Balgownie Estate, og det vil

    

 • Se de smukke klippeformationer ved Great Ocean Road

  De næste 4 dage deltager du i en guidet tur med engelsk rejseleder, som bringer dig fra Melbourne til Adelaide langs den berømte Great Ocean Road, der snor sig langs Victorias sydkyst – og ud over flotte naturscenerier har vejen også en speciel historie. Inden den 250 km lange kystvej blev åbnet i 1932, var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede, og under visse vejrforhold helt afsondrede. I mange år havde der været planer om at bygge en vej, men først efter 1. verdenskrig blev planerne realiseret. Man anså nemlig bygningen af kystvejen som en mulighed for at beskæftige de hjemvendte soldater og samtidig mindes de faldne – og at vejen kunne blive en turistattraktion var heller ikke uvæsentlig i forbindelse med en finansiering.

  Denne dag kommer du bl.a. til Port Campbell National Park og ser de ikoniske klipper The Twelve Apostles – nogle af kystvejens mest særprægede klippeformationer. Der bliver også tid til et stop i regnskoven i Otway National Park.


  Mad & drikke

  Frokost
 • Udsigt over Great Ocean Road

  Denne morgen har du muligheden for at tage endnu en tur ud til The Twelve Apostles og opleve kysten fra luften på en helikoptertur (ikke inkluderet). I dag vil du desuden opleve den imponerende klippeformation London Bridge, inden du bevæger dig ind i landet for at smage på nogle af de lokale fristelser, når vi bl.a. besøger en osteproducent. Dagen afsluttes i den hyggelige fiskerby Port Fairy,  hvor du får mulighed at udforske byen på egen hånd.

   


  Mad & drikke

  Morgenmad og frokost
 • Magiske Blue Lake

  I dag går turen sydpå, og første stop er Portland, hvor det igen er blevet tid til panorama-udsigter – bl.a. fra fyrtårnet Cape Nelson, som giver en fantastisk udsigt over kysten. Når vi når Mt. Gambier, er vi halvvejs igennem den samlede rute. Byen har navn efter den 5.000 år gamle udslukte vulkan i nærheden, som i dag ligger hen som en dybblå kratersø. Kratersøen Blue Lake skifter farve hvert år i november – men hvorfor er stadig en uløst gåde. Vi gør et stop ved søen og tager også en lille gåtur ved den sammenstyrtede hule Umpherston Sinkhole, som i dag er en magisk, frodig have.

  Dagen afsluttes i den historiske by Penola, hvor vi bl.a. nyder en middag i Pipers of Penola – en velrenommeret lokal restaurant, som tidligere var en kirke.

   


  Mad & drikke

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Naracoorte Caves

  Dagen starter med en rejse gennem Coonawarras vinmarker og fortsætter gennem landbrugsland og små, hyggelige byer. Der bliver også tid til en kort sejlads på River Murray, og i Naracoorte Caves tager vi på en guidet tur ind i hulernes fascinerende verden.

  Turen afsluttes i Adelaide, som er den største by i delstaten – en storby, der samtidig er charmerende provinsiel. Gaderne er som lagt efter en lineal, hvorimod Torrens River snor sig gennem byen. De mange grønne områder skaber en helt speciel atmosfære, og byen er nem at udforske til fods.

   


  Mad & drikke

  Morgenmad og frokost
 • Hulemalerier fra aboriginees

  Bjergkæden Flinders Ranges er en af de smukkeste bjergkæder ikke kun i South Australia, men i hele Australien. Farverige og forrevne klipper, imponerende kløfter, spændende dyreliv og aboriginale hulemalerier. De næste 3 dage står på en guidet tur i 4WD, og undervejs bor du i Luxury Eco Villa på Rawnsley Park Station.

  Turen går i dag nordpå til Mount Remarkable National Park, hvor der er frokoststop i landskabet med de dramatiske kløfter. Der bliver sikkert også tid til at nyde udsigten over Spencer-bugten fra toppen af Mount Remarkable. Der fortsættes til Port Augusta og via Pichi Richi Pass til byen Quorn. Snart dukker Flinders Ranges op i det fjerne, og landskabet bliver mere øde med kæmpestore fårestationer og små spøgelsesbyer. Området har et rigt dyreliv med kænguruer og emuer, mange krybdyr og specielle fuglearter. Der er også mulighed for at se aboriginale hulemalerier i f.eks. Yurambulla Caves. De næste to nætter overnattes der i usædvanligt lækre villaer på Rawnsley Park Station, og der bliver lejlighed til at udforske den familiedrevne fårefarm og omgivelserne.

   


  Mad & drikke

  Frokost og aftensmad
 • Udsigt over Wilpena Pound

  Denne dag er en lang naturoplevelse, og turen går først til Wilpena Pound – et stort plateau på ca. 20 km x 8 km med form som et amfiteater omkranset af 1.000 m høje bjerge. Selv om formen minder om et vulkankrater, er den særprægede form opstået ved erosion.

  Der fortsættes over bjergkamme og langs flodlejer til kløfterne Bunyeroo og Barchina. Området var engang havbund, og flere millioner år gamle fossiler fortæller om skiftende klimaer og fortidens dyreliv. Måske er du heldig at spotte en af de mindre og sjældne kænguruarter – Yellow Footed Rock Wallaby – på klipperne. Turen tilbage til Rawnsley følger Moralana Scenic Drive, der anses for at være et af de mest storslåede ”tracks” gennem Flinders Ranges.

   


  Mad & drikke

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Vindistriktet Clare Valley

  I dag går turen til Melrose, som er den ældste by i Flinders Ranges, og de mange gamle bygninger fortæller historier fra en svunden tid. Turen tilbage til Adelaide går via vindistriktet Clare Valley, der bl.a. er kendt for sine prisbelønnede Riesling-vine, og der er naturligvis mulighed for vinsmagning i det naturskønne vindistrikt.

   


  Mad & drikke

  Morgenmad og frokost
 • Adelaide

 • Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København – Sydney med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • 7 dages billeje inkl. forsikringer og selvrisiko på 0 kr.
 • Fly Adelaide – København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Paperbark Camp inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger mellem Sydney og Melbourne
 • 2 overnatninger på Clarion Suites i Melbourne
 • 2 overnatninger på Holiday Inn Express i Adelaide

Seværdigheder

 • 4-dags bustur med engelsk rejseleder på Great Ocean Road inkl. 3 morgenmad, 4 frokost og 1 aftensmad
 • 2 vinsmagninger
 • 3-dags tur til Flinders Ranges

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG