Firma – og grupperejser

Unik rejse inkl. The Ghan-togtur og alle de største highlights

FANTASTISKE AUSTRALIEN

21-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 61995

Gæsternes vurdering

4,6 ud af 5

Intet mindre end en fantastisk rundrejse i Australien spækket med store oplevelser. Tænk på Great Barrier Reef, der er verdens største naturlige “bygningsværk”. Eller monolitten Ayers Rock/Uluru, der knejser i den røde ørken. For slet ikke at tale om de vindblæste klippeformationer på Kangaroo Island, hvor du ud over kænguruer også møder koalaer, emuer, sæler og søløver. Læg hertil en af verdens ældste kulturer og et unikt plante- og dyreliv, som har fulgt sit eget udviklingsspor. Australien er et kontinent af kontraster, og vi har sammensat rundrejsen på 21 dage, så du oplever flere forskellige områder og får et nuanceret billede af det kæmpemæssige land.

Oplevelserne spænder bredt – fra 20.000 år gamle hulemalerier og en af verdens ældste kulturer til hippe storbyer med de sidste nye trends, men også naturmæssigt kommer du stort set hele spektret rundt. Den røde ørken fascinerer med særprægede klipper og kløfter, og her får du den australske outback helt under huden. I denne del af Australien får du også et godt indtryk af de næsten uvirkeligt store afstande i det døgns tid, som togturen med det legendariske The Ghan fra Adelaide til Alice Springs tager. I den røde ørken venter storslåede og usædvanlige oplevelser med solnedgang ved Ayers Rock/Uluru, middag under stjernehimlen og den midlertidige imponerende lysinstallation ”Field of Light”.

Storbyoplevelser i en af verdens smukkest beliggende storbyer – Sydney med det berømte Operahus – er selvfølgelig et ”must” på turen. Grønt så langt øjet rækker – den oplevelse får du i det tropiske nord, hvor Australiens mest uberørte regnskovsområder ligger.

Næste ledige afgange

01. mar. fra 61995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får en masse unikke oplevelser, som kun findes i Australien
 • Du kommer tæt på dyrelivet på Kangaroo Island
 • Du oplever den røde ørkens highlights 
 • Du oplever stjernehimlen i outback’en, mens du nyder en dejlig middag 
 • Du får eksklusiv adgang til installationen “Field of Light” ved Ayers Rock/Uluru
 • Du får en uforglemmelig oplevelse om bord på det legendariske tog The Ghan
 • Der venter vinsmagning i vindistriktet McLaren Vale
 • Du kommer på rundvisning i Sydney Opera House
 • Der er inkluderet en heldagssejltur til Great Barrier Reef
 • Alt er stort set inkluderet i prisen, og det gælder også udflugter og måltider

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Aalborg, Aarhus og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på gode, centraltbeliggende 3- og 4-stjernede hoteller samt 1 overnatning i tog
Tallerken

Måltider

 • 18 x morgenmad
 • 8 x frokost
 • 7 x aftensmad

Det er Danmarks eneste rundrejse med overnatning på det legendariske tog The Ghan

Alt er stort set inkluderet i prisen, og det gælder også udflugter og måltider

Det er Danmarks eneste rundrejse med både to overnatninger på Kangaroo Island og den eksklusive “Field of Light”-oplevelse

Det er Danmarks eneste rundrejse med overnatning på det legendariske tog The Ghan

Alt er stort set inkluderet i prisen, og det gælder også udflugter og måltider

Det er Danmarks eneste rundrejse med både to overnatninger på Kangaroo Island og den eksklusive “Field of Light”-oplevelse

Hør rejselederen fortælle om rejsen


Mød din rejseleder

SIMON KIRK

Simon Kirk er rejseleder på rundrejsen til Australien. Simon har altid været interesseret i fremmede kulturer og de forskellige forhold, som mennesker lever under. Med Simon som rejseleder får du indblik i de lokales hverdag uden for turistområderne.

Læs mere om Simon
SØREN HOUMAN

Søren har i løbet af sin erhvervskarriere, og som privatperson, oplevet og boet i en lang række af verdens lande. I hele 11 år har han været udstationeret i Australien, og han betragter derfor naturligt landet som sit andet hjem.

Læs mere om Søren

Mød din rejseleder

SIMON KIRK

Simon Kirk er rejseleder på rundrejsen til Australien. Simon har altid været interesseret i fremmede kulturer og de forskellige forhold, som mennesker lever under. Med Simon som rejseleder får du indblik i de lokales hverdag uden for turistområderne.

Læs mere om Simon
SØREN HOUMAN

Søren har i løbet af sin erhvervskarriere, og som privatperson, oplevet og boet i en lang række af verdens lande. I hele 11 år har han været udstationeret i Australien, og han betragter derfor naturligt landet som sit andet hjem.

Læs mere om Søren

Dagsprogram

 • Vi flyver fra Danmark med kursen sat mod Australien.

 • Melbourne i aftenlys

  Vi ankommer til Melbourne sent om aftenen, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Efter en god nats søvn er vi klar til at tage hul på alle vores fantastiske oplevelser i Australien.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Melbourne

  I dag begynder vi vores første oplevelser Down Under i Melbourne, der er den største by i delstaten Victoria og den næststørste i Australien. Samtidig er det Australiens mest multikulturelle by med bl.a. mange græske og italienske indvandrere.

  På byrundturen passerer vi Chinatown og Parliament House og stopper ved Fitzroy Gardens, hvor vi ser Captain Cook’s Cottage. Hytten blev oprindeligt bygget i 1755 i Yorkshire i England af forældrene til den berømte britiske opdagelsesrejsende James Cook, og i 1934 blev hytten flyttet til Melbourne.

  Vi besøger også Queen Victoria Market, som betegnes som Melbournes hjerte og sjæl og er det største åbne marked i den sydlige hemisfære og staten Victorias største turistattraktion. Melbourne er også kendt for sine store internationale sportsbegivenheder, og undervejs på byrundturen ser vi nogle af de store sportsanlæg.

  Tilbage i centrum kommer vi forbi Botanic Gardens. Mindesmærket ”Shrine of Remembrance” ligger i forbindelse med den botaniske have og er et imponerende monument rejst til ære for de mænd og kvinder fra delstaten Victoria, som er faldet i krige, Australien har vært involveret i.

  Clarion Suites Gateway

  Læs om hotellet
 • Flinders Street Station med sporvogn

  Er du ikke er interesseret i at være på egen hånd hele dagen, kan du enten opleve den spektakulære pingvinparade, når en koloni af flere hundreder små pingviner vandrer hen over stranden på Phillip Island (tilkøbsudflugt), eller du kan tage med rejselederen på byvandring om formiddagen.

  På byvandringen kommer du bl.a. til Botanisk Have og Federation Square med den usædvanlige bygning, der huser The National Gallery of Victoria. Museumskompleksets arkitektur er meget futuristisk og en stor kontrast til Flinders Street Station, som i hundrede år har ligget på den anden side af gaden. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og er absolut et besøg værd – måske en ide til om eftermiddagen, som er fri til at opleve byen på egen hånd.

  Sporvognene i den indre by er gratis, så hop om bord og kør ud til the Docklands, som er Melbournes nye havnefront med marina, flotte butikker og gode restauranter. Har du lyst til at se byen fra oven, så tag op på Skydeck 88 i Eureka Tower, der ligger tæt ved vores hotel, og er den sydlige halvkugles højest beliggende udsigtsdæk.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Pingvinparade på Phillip Island

  Bliv vidne til den spektakulære pingvinparade, når Viktoria’s største koloni af små pingviner vandrer hen over stranden. Du besøger Point Grant, hvor du har udsigt ud over øens smukke sydkyst og de fantastiske Seal Rocks, som er hjemsted for Australiens største flok af

 • Klippeformationen The Twelve Apostles på ruten Great Ocean Road

  De næste dage koncentrerer sig om kysten mellem Melbourne og Adelaide. Great Ocean Road er Australiens flotteste kystvej, og den begynder i Torquay, går til den gamle hvalfangerby Warrnambool og er 243 km lang med de flotteste scenerier. Inden vejen blev åbnet i 1932 var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede og under visse vejrforhold helt afsondrede.

  Vi spiser frokost i den lille by Apollo Bay og stopper bl.a. også i Port Campbell National Park og ser de eroderede klippeformationer The Twelve Apostles, Loch Ard Gorge og Bay of Islands.

  Deep Blue Hotel & Hot Springs

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Vulkankrater og frodig natur i Tower Hill Wildlife Reserve

  Fra Warrnambool går turen langs kysten til Tower Hill Wildlife Reserve, som ligger i et 30.000 år gammelt udslukt vulkanområde med en spektakulær 11 km krater kant. Reservatet blev erklæret staten Victorias første nationalpark i 1862, og er i dag et blomstrende naturreservat med en helt unik vegetation samt et rigt fugle- og dyreliv. Hvis vi er heldige, ser vi koalaer, kænguruer og emuer på vores vandring rundt om en lille sø.

  Vi passerer den sidste by på Victorias berømte Shipwreck Coast – den charmerende fiskerby Port Fairy med sine brede gader og huse fra det 19. århundrede og fortsætter til Mount Gambier. Her skal vi se Blue Lake, som er et udslukt vulkankrater fyldt med dybt turkisblåt vand i perioden fra december til marts, og i perioden fra april til november ændres farven til koldere stålblå farve. Umpherston Sinkhole, som er også er kendt som den sunkne have, er et enestående syn både oppe fra kanten og på turen ned i ”hullet” langs terrasserne bag de hængende vin.

  Turen går videre til Penola, som ligger i vindistriktet Coonawarra, der er kendt for at være et af de bedste i Australien. Her har været dyrket vin siden 1880’erne, og med det middelhavsagtige klima og den kølige påvirkning fra Southern Ocean bliver druerne modnet til perfektion. Især har områdets Cabernet Sauvignon har høstet mange priser.

  Vi spiser middag på Chardonnay Lodge, som ligger lige i hjertet af Coonawarra omgivet af vinmarker. 

  Alexander Cameron Suites

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Kalkstenshule i Naracoorte

  Vi kører til Naracoorte, hvor vi skal se de flotte kalkstenshuler med fossiler af for længst uddøde dyrearter som pungløve og wombatter på størrelse med flodheste.

  Hen på eftermiddagen skal vi med færgen fra Cape Jervis til Kangaroo Island, og det siger næsten sig selv, hvad der venter på den tyndtbefolkede ø i bugten ud for Adelaide. Ud over kænguruer kan du også være heldig at møde koalaer, emuer, sæler, søløver og myrepindsvin.

  Naturen på Kangaroo Island er helt enestående med masser af bush, eventyrlige sandstrande og særprægede klippeformationer, som vinden har formet til rene kunstværker.

  Aurora Ozone Hotel

  Læs om hotellet

  Kangaroo Island Seaside Inn

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • De flotte stenformationer Remarkable Rocks

  Glæd dig til en hel dag spækket med naturoplevelser – først i nationalparken Flinders Chase med klippeformationerne Remarkable Rocks, som både på afstand og tæt på er en fascinerende oplevelse.

  Admiral’s Arch er også et naturskabt mesterværk, og på klipperne neden for udsigtsplatformen soler pelssælerne sig. Koalaen er normalt meget sky, men her på Kangaroo Island kan man være heldig at se den sidde i trækronerne i gang med at fortære sin livret: eukalyptusblade.

  Turen rundt på øen går også til Seal Bay på sydkysten, som er ynglested for de australske søløver. De surfer på bølgerne, daser på stranden og kan iagttages på få meters afstand.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Vinområdet McLaren Vale

  Vi sejler tilbage til fastlandet og ved frokosttid når frem til Wirra Wirra Winery i vindistriktet McLaren Vale, hvor der venter os en speciel oplevelse krydret med liflig vin og en let frokost.

  Turen til Adelaide går via badebyen Glenelg, hvor de første indvandrere gik i land i 1836. I Adelaide får vi et indtryk af byen, hvor gaderne er som lagt efter en lineal. Vi skal bo på North Terrace, som er byens gamle kulturboulevard med monumenter og bygninger, der fortæller interessant historie.

  Mercure Grosvenor Adelaide

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og let frokost
 • Glæd dig til en spektakulær togoplevelse

  Vi starter dagen med en kort byrundtur, før vi kører til stationen og går om bord på det legendariske tog The Ghan. Navnet The Ghan stammer fra den tid, hvor kameler – eller rettere sagt dromedarer indført fra Afghanistan – var det eneste transportmiddel til og fra den røde ørken.

  Det er dromedardriverne, ”afghans”, der har givet togstrækningen dens navn, for mens de sidste skinner til Alice Springs blev lagt, måtte passagererne nemlig stadig tilbagelægge et stykke på kamelryg.

  Det tager et døgns tid at køre strækningen gennem Australiens mest tørre og øde landskab. Der er reserveret plads i kategorien ”Gold Service”, som er den ultimative togoplevelse, når det gælder komfort og service. I Queen Adelaide-restauranten serveres fortræffelige måltider med vine. Alle måltider og drikkevarer (vin, øl og spiritus) er inkluderet.

  Overnatning: Om bord på The Ghan.

   

  Ændret program på afrejserne den 26. januar og den 9. februar: 

  Hen på formiddagen stiger vi på bussen og skal se nærmere på Adelaides mange seværdigheder. Adelaide er Australiens femte største by, og er kendetegnet ved en ret lille bymidte omgivet af store parker samt for sine mange sportsanlæg, kulturinstitutioner og museer. En hyggelig og meget grøn by med en afslappet atmosfære. Vi spiser en let frokost, før vi fortsætter til lufthavnen for at flyve til Alice Springs midt på eftermiddagen. 

  Overnatning: Aurora Alice Springs  (se hotelbeskrivelsen på dag 11)


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Velkommen til Alice Springs

  På turen nordpå fra Adelaide stopper toget tidlig morgen ved den lille by Marla, og du oplever en uforglemmelig solopgang i den australske outback.

  Ankomst til Alice Springs midt på dagen, og umiddelbart herefter tager vi på sightseeing. Vi skal besøge the Royal Flying Doctor Service og School of the Air, som sørger for, at børn på de isolerede kvægstationer bliver undervist. Panoramaudsigten over byen får vi fra toppen af Anzac Hill, der er byens mest besøgte sted og hjemsted for mindestenen for de faldne australske soldater fra bl.a. 1. verdenskrig.

   

  Ændret program på afrejserne den 26. januar og den 9. februar: 

  Om formiddagen skal vi på sightseeing i Alice Springs. Vi skal besøge the Royal Flying Doctor Service og høre om, hvordan de betjener folk langt ude i Outback’en. Vi skal også besøge School of the Air, som sørger for, at børn på de isolerede kvægstationer og fjerntliggende områder bliver undervist. Tidligere foregik undervisningen via radio men er i dag afløst af telefon- og internetteknologi. Panoramaudsigten over byen får vi fra toppen af Anzac Hill, der er byens mest besøgte sted og hjemsted for mindestenen for de faldne australske soldater fra 1. verdenskrig.

  Vi kører mod vest for at besøge Standley Chasm, som ligger ca. 45 min. kørsel fra Alice Springs. Standley Chasm – oprindeligt kendt som Angkerle Atwatye, der betyder vandspalte – er en spektakulær 3 m bred og 80 m høj kløft i West MacDonnell Ranges. Det er et helligt sted for aboriginske kvinder, der her drømmer om sit folk, og stedet er ejet og drevet af de lokale Arrernte folk. Det vil vi få meget mere at vide om, når vi efter en god buffet-frokost skal på en guidet vandretur i området i selskab med en lokal guide, hvor vi får en autentisk indsigt i den lokale flora og fauna samt en kulturel forståelse for aboriginernes forbindelse til dette meget specielle sted. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Alice Springs og kan kigge nærmere på byen på egen om aftenen. 

  Aurora Alice Springs

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Smukke Kata Tjuta

  De næste par dage får du den australske outback helt ind under huden.

  Undervejs på den 400 km lange køretur til Uluru-Kata Tjuta National Park har vi et frokoststop, og først på eftermiddagen når vi frem til Mount Olga/Kata Tjuta, som er 36 runde småbjerge adskilt af dybe kløfter.

  Kata Tjuta betyder ”mange hoveder”.  Det var oprindeligt én stor klippe, men millioner af års erosion har skabt de i alt 36 runde småbjerge. Vi går en tur ad Walpa Gorge og oplever de særprægede klipper, som er fuldstændig anderledes, end det landskab vi ser ved Uluru/Ayers Rock.

  At se solen gå ned ved Ayers Rock/Uluru er et uforglemmeligt syn, for samtidig med at solen bevæger sig mod horisonten, skifter monolitten hele tiden farve, – alt i mens vi nyder lækre kanapéer og køligt mousserende vin.

  Efter vi har nydt solnedgangen og den helt specielle stemning, venter der os en dejlig middag på ægte Aussie-maner. Vi bliver ude i naturen og med Ayers Rock som en betagende baggrund, steges der lækkert kød på grillen, og vi spiser en god barbeque-middag og nyder gode australske vine i en afslappet atmosfære. Når stjernerne viser sig på himlen, tage en ekspert dig med på en rejse over stjernehimlen – og du får en stjernestund, som kun fås her i den røde ørken.

  Aftenen sluttes af med en helt speciel speciel oplevelse. I disse år har området ved Ayers Rock/Uluru fået selskab af den britiske kunstner Bruno Munros lysinstallation “Field of Light”. Installationen består af mere end 50.000 lysende lamper på stilke, og når solen forsvinder under horisonten, og mørket sænker sig over den australske outback, skaber de tusindevis af pærer en ubeskrivelig stemning. Bruno Munros inspiration går tilbage til 1992, hvor han rejste gennem det centrale Australien til Ayers Rock/Uluru og følte sig forbundet til energien, varmen og lyset. Lysinstallationen er et symbol på et sovende frø, der vækkes til live i skumringen.

  Outback Pioneer Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Ayers Rock/Uluru

  For de morgenfriske venter den smukkeste start på en ny dag i Australiens røde hjerte, når vi tager ud og ser solopgangen over Ayers Rock – en helt uforglemmelig oplevelse. Fra et perfekt udsigtssted ser vi solen bryde horisonten, og i takt med at solen stiger, forvandler det enorme klippemassiv sig fra sin dybgrå silhouette mod nattehimlen til et levende farvespil af lilla, orange og rustrøde nuancer, inden klippen til sidst forstener i sin normale røde farve, som vi kender så godt – tronende over en ny dag i den australske outback.

  Bagefter venter en interessant tur rundt om monolitten til hulemalerier og aboriginernes hellige steder. Der bliver også tid til et besøg på Uluru-Kata-Tjuta Cultural Center, som giver en fin introduktion til den aboriginale kultur i området, før vi kører til Ayers Rock lufthavn og flyver til Sydney.

  Sidst på eftermiddagen lander vi i Sydney, og du kan nyde aftenen på egen hånd. En idé kunne være at gå gennem Hyde Park til havnefronten og nyde stemningen og udsigten til Operahuset eller tage den lidt kortere tur til Darling Harbour med dets mange restauranter.

  Cambridge Hotel Sydney

  Læs om hotellet

  Mercure Sydney

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Glæd dig til oplevelser i Sydney

  Denne dag får du et godt indtryk af Sydney og oplever mange forskellige sider af den fascinerende storby. Du kommer bl.a. til den berømte Bondi Beach og gennem de ekslusive forstæder Watsons Bay, Rose Bay og Double Bay. Du oplever også den charmerende bydel Paddington med de smukt restaurerede huse og kommer forbi Chinatown.

  Fra udsigtspunktet Mrs. Maquarie’s Chair kan du nyde den flotte udsigt til Operahuset. Næste spektakulære oplevelse er en 2-timers sejltur, som tager os med rundt i Sydneys havneområde, mens vi nyder en dejlig frokost. Du ser Operahuset og Harbour Bridge fra søsiden, den flotte skyline, Darling Harbour og får et godt indtryk af den smukke storby.

  Ét er at se Operahuset udefra – noget helt andet er at opleve det arkitektoniske mesterværk indefra, og den oplevelse, har vi naturligvis sørget for, at du får. Den 60 m høje Opera-bygning ligger i ensom majestæt på Bennelong Point, og ingen forudså, at Operahuset ville blive Australiens største turistattraktion. Vi skal opleve det berømte Operahus indefra på en times rundvisning, hvor du hører historien om det arkitektoniske mirakel og bl.a. kommer bag scenen. 

  Aftenen er fri til egne oplevelser. Der er bl.a. mulighed for at overvære en forestilling eller en koncert i Operahuset – vi anbefaler, at du reserverer hjemmefra. Se nærmere på www.sydneyoperahouse.com.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • The Three Sisters i Blue Mountains

  Nationalparken ligger et par timers kørsel fra Sydney og er World Heritage Area, bl.a. på grund af de 91 forskellige eukalyptusarter, der kun findes her. Naturen i nationalparken er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter.

  I løbet af dagen ser du flotte udsigtspunkter, den meget kendte klippeformation, The Three Sisters, og kommer en tur med verdens stejleste jernbane 400 m ned ad den næsten lodrette bjergside.

  Frokosten bliver serveret på Lookout Restaurant ved Echo Point. På turen til Blue Mountains gør vi et stop ved Featherdale Wildlife Park, hvor vi på tæt hold kan se mange af de dyrearter, der kun findes i Australien.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Darling Harbour

  Denne dag er afsat til oplevelser på egen hånd. Vil du shoppe, er Queen Victoria Building på George Street et godt sted at begynde. Den victorianske bygning har butikker i fire etager. Det er jo ikke noget særsyn i en storby, men det er bygningen derimod. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer.

  Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger der også et stort shoppingcenter. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og Sydney Wildlife World ligger også i området.

  En idé kunne være at udforske Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. Her gik de første europæiske kolonister og straffefanger i land i 1788 og gik straks i gang med at bygge. The Rocks emmer af historisk atmosfære, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i mange af de gamle bygninger.

  Hvis du har lyst til at fordybe dig lidt i Sydneys allerførste historie, kan vi anbefale dig at besøge Hyde Park Barracks. Museet ligger tæt ved St. Mary’s Cathedral, The Mint og Sydney Hospital.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Glæd dig til de næste dage i tropiske Cairns

  Om morgenen forlader vi Sydney og flyver til Cairns. Eftermiddagen og aftenen her i den tropiske del af Australien er på egen hånd, og rejselederen hjælper gerne med gode råd og tips.

  Der er især to ting, der virker som en magnet i Cairns – og det den forholdsvis lette adgang til Great Barrier Reef og regnskoven nord for Cairns. Derfor er Cairns en by, man må dele med mange andre turister.

  Vil du opleve Cairns er der kun fem minutters gang til The Esplanade, hvor du kan gå langs vandet og nyde det livlige folke- og fugleliv. Havnefronten, som for nogle år siden blev renoveret til ukendelighed, er stedet, hvor tingene sker og med et stort udvalg af restauranter.

  Bay Village Tropical Retreat

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Lystbådehavnen i Cairns

  Dagen er til fri disposition. Det er muligt at gå til centrum, og på toppen af The Reef Hotel Casino kan du besøge Cairns Zoom & Wildlife Dome og hilse på koalaer og en 4 m lang saltvandskrokodille.

  Hvis du er interesseret i at shoppe, findes der flere markeder i Cairns. Der er f.eks. det populære aftenmarked, der har åbent hver dag fra kl. 17 – 22.30. Cairns City Place har åbent mandag til fredag og er underholdende, selv om man ikke er på jagt efter noget, og i shoppingcentrene The Pier og Cairns Central finder du både lokale og internationale varer.

  Vil du se kunst, så kig forbi Cairns Regional Gallery, som har udstillinger med både lokal aboriginal kunst samt nationale og internationale udstillinger.

  Vil du udforske Australiens fantastiske regnskov, så kan du vælge mellem vores to tilkøbsudflugter, der tager dig med på blandt andet en sejltur eller togtur igennem den vilde natur.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Daintree & Cape Tribulation inkl. frokost

  En dag med regnskovsoplevelser på en eksklusiv udflugt med max. 28 gæster. Du får ægte regnskovsoplevelser i luksusbus gennem nogle af de ældste regnskove i verden, og på sejlturen på Daintree River venter en spændende regnskovsoplevelse med mulighed for

  Kuranda – togtur over og gennem regnskoven

  Verdens smukkeste togtur er måske den gennem regnskoven til Kuranda. Jernbanen blev åbnet i 1891 og snor sig gennem de regnskovsklædte bjerge via et utal af broer og tunneler. Den enestående tur med veterantoget til Kuranda er en af oplevelserne på denne tur. I Kuranda har

 • Måske du møder den glade papegøjefisk her?

  Verdens største naturlige ”bygningsværk”, The Great Barrier Reef, strækker sig mere end 2.000 km langs Australiens østkyst, og her ved Cairns ligger koralrevet forholdsvis tæt ved kysten.

  Denne dag kommer du på en dejlig sejltur til revet. Vi sejler med en luksus-katamaran med sejl, og efter kun to timer er du fremme ved Michaelmas Cay, som er en skøn lille sandø med et fantastisk fugleliv.

  I løbet af dagen kan man dykke og snorkle, opleve koralrevet fra en båd med glasbund eller dyppe tæerne inde på stranden. Er du nybegynder med hensyn til at snorkle, får du en grundig instruktion. Der bliver serveret en lækker frokostbuffet, og på hjemturen slapper vi af med et glas vin og forfriskninger.

  Om aftenen nyder vi en dejlig 3-retters afskedsmiddag på den prisbelønnede og skønt beliggende restaurant Red Ochre i Cairns.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Cairns Lagoon

  Sidste dag i Cairns er på egen hånd til f.eks. en spadseretur, de sidste indkøb eller slap af ved Cairns Lagoon fyldt med saltvand fra Trinity Inlet, som man også kan nyde udsigten til. En lang og dejlig rejse er ved at være slut. Vi kører til lufthavnen midt på eftermiddagen, vinker farvel til Australien og flyver hjem.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Efter tre fantastiske uger i Australien er der igen dansk jord under fødderne.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
01. marts
2024

21 dage

Simon Kirk

61995 kr.

København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan

Afgange

01. marts 2024
21 dage

Simon Kirk
61995kr.
København
Aalborg
Aarhus

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode, centraltbeliggende 3- og 4-stjernede hoteller samt 1 overnatning i tog
 • 18 x morgenmad, 8 x frokost, 7 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Sightseeing i Melbourne og oplevelser langs Great Ocean Road
 • Ophold og eventyr på Kangaroo Island
 • Vinsmagning i vindistriktet McLaren Vale
 • Togtur med "The Ghan" fra Adelaide til Alice Springs inkl. overnatning i dobbeltkupé i kategorien Gold Service, alle måltider og drikkevarer (Desværre kører toget ikke på strækningen i januar og februar, og udgår derfor på afgangene den 26. januar og den 9. februar. Se ændringerne på dag 10 og 11)
 • Sightseeing i Alice Springs
 • Aussie Barbeque-middag med vine
 • ”Field of Light” tur og solopgang ved Ayers Rock
 • Sightseeing og sejltur i Sydney Harbour
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • Heldagstur til Blue Mountains National Park
 • Heldagssejltur til Great Barrier Reef
 • Dansk rejseleder

Tillæg

 • Enkeltværelsestillæg kr. 10.995
 • Ved afrejse fra Aalborg eller Aarhus lufthavn. Tillæg kr. 1.250
 • Visum til Australien
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Når rejsen går til Australien