Firma – og grupperejser
Risterrasser er med, til at skabe det fantastiske landskab som gør rejser til Bali så unikt.

Rejser til Bali (Indonesien)

Velkommen til Bali! Og velkommen til en af de største oplevelser i dit liv. Det er store ord at bruge om en relativt lille ø (på størrelse med Fyn), men ikke desto mindre er det, hvad der venter dig, når du rejser til Bali, hvor især naturen er i særklasse. På en rejse til Bali finder man grønne og frodige rismarker dyrket op ad siderne på øens bjerge og bakker, fossende floder og vandløb, spektakulære vulkanlandskaber og en kyststrækning, der rammes ind af hvide sandstrande – lige med undtagelse af strandene oppe på nordkysten – her består de nemlig af smukt, mørkt lavasand.

Lille størrelse – endnu større kultur!

Når du rejser til Bali, rejser du til en af Indonesiens mindste provinser, men på trods af sin størrelse byder den lille ø på stor kultur med dybt rodfæstede traditioner og en højtudviklet finkultur med kunsthåndværk, musik og ekspressive maskedanse og skyggespil.

Undervejs på din rejse til Bali vil du få indsigt i det lokale liv, der er et interessant bekendtskab. De fleste af Balis 4,2 millioner indbyggere praktiserer en helt særegen form for hinduisme, der er opstået på øen siden den første indiske indflydelse i 600-tallet. Den balinesiske hinduisme har rødder i den traditionelle hinduisme, men er også tilsat en god blanding af animisme (hvor alt har en sjæl) og javanesisk hinduisme. Og man finder de smukkeste beviser på balinesernes tro med over 20.000 templer strøet ud overalt på øen – i byer, på klipper, ude i vandet, ja, selv på ufremkommelige vulkaner. En rejse til Bali er i sandhed et møde med et eksotisk paradis og en helt anden – og vidunderligt overraskende – verden.