Firma – og grupperejser
JAVA & BALI – KULTURHISTORIE & TROPEPARADIS

14-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 22995

Denne rundrejse til Java og Bali er en spændende kombination af kulturelle højdepunkter og eksotiske naturoplevelser. De to øer er en del af verdens største ørige, Indonesien, og et overflødighedshorn af spændende natur med dyrerig regnskov, aktive, rumlende vulkaner og sirligt snoede, græsgrønne risterrasser så langt øjet rækker. Din rejse begynder i Javas kulturelle hjerte, Yogyakarta, hvor religion og gamle traditioner stadig står stærkt. Her skeler man i alle livets og hverdagens henseender mod fortiden, forfædrene og guderne, og der er stor respekt omkring den siddende sultans retmæssige krav på tronen. Du besøger naturligvis sultanens imponerende palads og bliver lukket ind i de mange spændende og overraskende skikke og værdier, som er kernen i det royale liv. Religion er en stor del af javanesernes hverdag, og det oplever du på besøg i flere guddommeligt smukke templer. Det gælder bl.a. det UNESCO-fredede tempelområde Prambanan, som er det største i hele Indonesien, de små, stemningsfulde templer Candi Mendut og Candi Powon, og når du ser solopgangen over Borobudur-templet.

På Bali kommer du helt tæt på balinesernes hverdag, når du besøger en landsby og tilbringer en eftermiddag og aften med de lokale. I landsbyen får du en personlig velsignelse af landsbyens hindupræst, ser en danseforestilling opført af de lokale og får serveret et traditionelt balinesisk måltid af landsbyens kok. Det er ikke mange udefrakommende, der får mulighed for at komme så tæt på den almindelige balinesernes liv og få så autentisk et indblik i deres dagligdag, så det er en stor oplevelse og ære at blive indviet med så meget hjertevarme og omtanke i balinesernes liv.

Bali National Park er et enormt område med regnskov, monsunskov og mangrove. Her er udslukte vulkaner, brede bountystrande, øde savanne, farverig koralrev og et vildt og varieret dyreliv. Her finder man utallige spændende og sjældne dyr som aber, leguaner, leoparder, vildsvin, alverdens tropiske fugle og farverige sommerfugle. I denne frodige nationalpark kommer du på opdagelse med en kyndig park ranger, som guider dig gennem mangrove- og regnskov og fortæller os om de eksotiske dyr, du møder på din vej.

Det er også på Bali, at vi overværer en traditionel “kecak”-danseforestilling, hvis dansestilart er en af Balis mest berømte. Og i byen Sanur på Balis sydøstlige kyst kommer vi helt ned i gear og får tid til at mærke den lette brise fra Det Indiske Ocean, mens vi i ro og mag fordøjer de mange indtryk fra en vidunderlige rejse.

Næste ledige afgange

03. mar. fra 22995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Rejsen er en fantastisk kombination af natur, historie, kultur og afslapning
 • Du oplever fascinerende landskaber med grønne risterrasser, vulkanområder og nationalparker
 • Du besøger de nogle af de smukkeste buddhistiske og hinduistiske templer og helligdomme
 • Rejsen starter i Javas kulturelle hjerte, Yogyakarta
 • Du ser solen stå op over det imponerende og majestætiske Borobudur-tempel og de smukke landskaber
 • Rejsen indeholder vandreture og mulighed for at komme tæt på dyrene i selskab med dygtig park ranger
 • Du oplever ægte balinesisk musik og dans til middag i en lille landsby
 • Rejsen rundes af med en dejlig afslappende badeferie ved Sanur Beach

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København
En stor seng

Overnatning

 • Ophold i delt dobbeltværelse på flotte 4- og 5-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 11 x morgenmad
 • 9 x frokost
 • 9 x aftenmad

Du får det bedste af Java og Bali – fantastisk natur, spændende historie og mange lokale oplevelser.

Vi bor 4 nætter på Java og 7 nætter på Bali på flotte 4- og 5-stjernede hoteller

Dejlig afslutning på rejsen med badeferie på 5-stjernet resort ved Sanur Beach.

Du får det bedste af Java og Bali – fantastisk natur, spændende historie og mange lokale oplevelser.

Vi bor 4 nætter på Java og 7 nætter på Bali på flotte 4- og 5-stjernede hoteller

Dejlig afslutning på rejsen med badeferie på 5-stjernet resort ved Sanur Beach.

Mød din rejseleder

UFFE KULLEN ELBÆK

Uffe har arbejdet i Østen gennem 20 år, og han har derfor en dybdegående indsigt i landenes historie, kultur og befolkning. Med Uffe som rejseleder får du oplevelser, som ikke kan findes i guidebøgerne.

Læs mere om Uffe
CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har rejst verden tynd gennem sine mange år i rejsebranchen, hvor han også har stået for udviklingen og produktionen af mange rejser. På Christians rejser kan du glæde dig til at få en helt særlig lokalindsigt – leveret af en levende og passioneret formidler.

Læs mere om Christian

Mød din rejseleder

UFFE KULLEN ELBÆK

Uffe har arbejdet i Østen gennem 20 år, og han har derfor en dybdegående indsigt i landenes historie, kultur og befolkning. Med Uffe som rejseleder får du oplevelser, som ikke kan findes i guidebøgerne.

Læs mere om Uffe
CHRISTIAN ROSENBERG

Christian har rejst verden tynd gennem sine mange år i rejsebranchen, hvor han også har stået for udviklingen og produktionen af mange rejser. På Christians rejser kan du glæde dig til at få en helt særlig lokalindsigt – leveret af en levende og passioneret formidler.

Læs mere om Christian

Dagsprogram

 • På rejsens første dag bliver kursen sat mod Java.

 • Yogyakartas gader er fulde af liv

  Vi ankommer til Yogyakarta i det centrale Java om aftenen.

  Yogyakarta – ofte forkortet til Yogya af de lokale – kan på mange måder betragtes som Javas kulturelle hjerte. Her lever gamle traditioner og kulturer i bedste velgående, og det vil vi opleve de næste par dage.

  Yogyakarta er en spændende og særdeles kontrastfuld by. Det er den eneste indonesiske by, der stadig styres af et monarki med en sultan, og her har regionens sultan stadig til huse i byens store palads. Samtidig rummer byen også det moderne byliv med universiteter, shoppingcentre, restauranter, gadekunst og hektisk trafik.

  Og lidt uden for byen finder man to af Indonesiens vigtigste arkæologiske tempelkomplekser, Borobudur og Prambanan. Det gør byen og området til et af de mest spændende steder i Indonesien og et glimrende udgangspunkt for vores rejse.

  Hotel Hyatt Regency Yogyakarta

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Det UNESCO-fredede Prambanan-tempel i Java

  Vi tager hul på dagen stille og roligt med lidt morgenmad inden dagens store oplevelser.

  Det UNESCO-fredede tempelområde Prambanan er det største hindutempelkompleks i Indonesien og bygget omkring år 840 e.Kr. Komplekset består af tre primære templer, som hver især er dedikeret til én af de største hinduistiske guder: Shiva, Brahma og Visnu.

  Tempelområdets arkitektur bærer tydelige præg af traditionel hinduistisk byggestil, der bygger på arkitektoniske teorier fra Indien. Templernes udformning er bygget som en arkitektonisk parafrase over det hellige bjerg Meru, hvor guden Shiva siges at have hjemme, og det samlede kompleks er en afspejling af hele det hinduistiske univers ifølge hinduistisk kosmologi.

  Vi har afsat god tid til at besøge tempelområdet og suge til os af stedets mystisk.

  Efter en dejlig frokost på en lokal restaurant fortsætter vi videre til endnu et højdepunkt, nemlig sultanens palads, Keraton.

  Sultanen bor her stadig, men vi får en fin rundvisning i de dele, der er åbnet op for offentligheden, og her får vi hele historien om den indonesiske sultan. Her leves livet på mange måder, som man har gjort det igennem de sidste århundreder, hvor stolthed, ære og titler nedarves gennem generationer – og det gælder for alle lige fra sultansønner til livvagtsønner.

  Fra paladset kører vi tilbage til hotellet med ”becak”, Javas svar på en cykeltaxa, og får dermed en fin tur igennem Yogyakartas gader.

  Vi ser bl.a. den livlige Malioboro Street, som er kendt som ”24 Hour Street”, fordi der døgnet rundt er et herligt leben uden lige.

  Tilbage på hotellet bliver der tid til at slappe af og eventuelt nyde en tur i hotellets pool eller gå en tur i området.

  Om aftenen kan vi som alternativ til middag på hotellet anbefale, at man bestiller billet til ”Ramayana-balletten”. Det er en aften, hvor dans, musik, poesi, sang, sindrigt udførte kostumer og enestående koreografi smelter sammen i en farverig forestilling, der fortæller den ældgamle legende om Kong Rama, hans kone Sita, hendes bortfører Kong Ravana af Sri Lanka og aben Hanuman.

  Bemærk venligt, at middag før forestillingen er inklusive i billetprisen. Prisen er 45 USD pr. person, og rejselederen sørger for køb af billetter til dem, der vil med.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • På rundrejsen lærer du at lave balinesisk batikarbejde i Yogyakarta

  Batik er et gammelt håndværk i Yogyakarta, og vi besøger et traditionelt batikværksted, hvor vi lærer om kunsten at lave batik. Vi får også lov til selv at prøve kræfter med dette håndværk, så vi kan skabe vores egne batikkunstværker, som vi kan tage med hjem i kufferten.

  Turen går videre til det tidligere hollandske forsvarsværk, Fort Vredeburg, som i dag er omdannet til et museum, hvor vi får et indblik i, hvordan livet var under det hollandske kolonistyre.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant og får herefter fornøjelsen af at se en forestilling med skyggedukketeater. Kunstformen har rødder, der strækker sig langt tilbage i historien og er en stor del af den lokale kultur.

  Herefter kører vi igennem de smukke landskaber fra Yogyakarta til vores næste hotel i Magelang i det centrale Java, en tur på ca. to timers kørsel.

  Hotellet ligger i fantastiske naturomgiveler med kort afstand til et af de store besøgsmål for i morgen, Borodubur-templet.

  Plataran Heritage Borobudur Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Borobudur-templet med solopgang i baggrunden

  Måske oplever du kun Borobudur-templet én gang i dit liv – derfor har vi sørget for, at det bliver en uforglemmelig oplevelse!

  I dag står vi tidligt op, så vi kan indtage vores morgenmad på en terrasse tæt på hotellet, hvorfra vi kan nyde solopgangen og få en helt enestående udsigt over den overvældende frodiggrønne Borobudur-dal.

  Når solen bryder gennem morgendisen, som lidt efter lidt letter, ser vi det majestætiske Borobudur-tempel træde frem – et fantastisk syn. (Bemærk, at i tilfælde af dårligt vejr indtager vi morgenmaden på hotellet.)

  Efter morgenmaden besøger vi selve Borobudur-templet, inden den tropiske varme får lov til at fortrænge den kølige natteluft.

  Morgenlyset er fremragende til fotos, så husk det gode kamera. Templet er et af de mest imponerende buddhistiske templer i verden og er fantastisk beliggende midt i det frodige grønne junglelignende område ved foden af Merapi-vulkanen.

  Det blev bygget i år 750-850 e.Kr. som en stor stupa på 123 x 123 meter. Den er ni etager høj, hvilket skal symbolisere universet. Den store stupa i toppen symboliserer nirvana, mens de små stupaer symboliserer den rejse, som enhver buddhist må igennem for at nå nirvana. Det er helt forståeligt, at dette imponerende bygningsværk er på UNESCO’s verdensarvliste.

  Efter besøget i Borobudur-templet besøger vi de to mindre templer Candi Pawon og Candi Mendut. Trods deres mere beskedne størrelser er de ikke mindre stemningsfulde og giver et godt billede af det religiøse liv for javanske buddhister.

  Først på eftermiddagen begiver vi os tilbage mod storbyen Yogyakarta. Her bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi mødes til aftensmaden på hotellet.

  Hotel Hyatt Regency Yogyakarta

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Bali er fyldt med kaffe- og kakao-plantager

  I dag skal vi tage afsked med Java og stifte bekendskab med vores næste spændende destination, Bali.

  Vi tjekker ud fra hotellet og kører til lufthavnen, hvorfra vi flyver den korte tur på ca. en time til Bali.

  Inden vi kører til hotellet, nyder vi en hyggelig frokost på en lokal restaurant.

  Vores hotel ligger i Ubud i skønne frodige omgivelser, og der vil efter ankomst være tid til at slappe lidt af på hotellets område eller gå en tur i byen.

  Bali er indbegrebet af eksotisk paradis. Som et irgrønt tæppe breder kaffe- og kakao-plantagerne sig ud over øen, palmerne vajer blidt i vinden, og duften af pandekager med nyplukket ananas og passionsfrugt blander sig med duften af gadekøkkenernes uendelige palette af velkrydrede wok-, grill- og bålretter.

  Læg det sammen med Balis farverige kultur og stolte religiøse traditioner og glæd dig til et møde med en helt anden verden.

  Ubud er Balis mest kendte lille by, som teknisk set består af 14 mindre landsbyer. Byen betragtes af mange som Balis kulturelle, kunstneriske og religiøse centrum.

  Ubud har gennem mange år været tilflugtssted for jetsettere, kunstnere og bohemer og har fremragende restauranter og caféer i smukke, grønne omgivelser.

  Om aftenen kan man flere steder finde balinesiske dansere optræde med en lille forestilling.

  Plataran Ubud Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Tanah Lot-templet – Balis mest kendte tempel

  I dag venter der os nogle fantastiske oplevelser og scenerier, når vi i gamle veteranbiler begiver os mod Balis mest kendte og fotograferede tempel, Tanah Lot-templet.

  Dette tempel fra 1500-tallet er bygget på en klippe ved havet og er et af Balis helligste hinduistiske pilgrimstempler. Ved højvande er templet omgivet af skummende bølger.

  Vi fortsætter i veteranbilerne og kører til hjertet af Bali, hvor vi finder de UNESCO-fredede risterrasser, Jatiluwihs. Her vandrer vi en tur gennem risterrasserne og nyder de fantastiske landskaber, mens vi får indsigt i risbøndernes hverdag, risproduktionen og selve rishandlen på Bali. Ris vil med garanti få en helt anden smag og betydning efter denne oplevelse.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi kører tilbage til vores resort.

  Herfra går vi den korte tur til Ubud Monkey Forest, også kaldet ”De hellige abers skov”. Denne frodige skov ligger inde midt i Ubud og huser hele tre hindutempler fra det 14- århundrede, samtidig med, at den er hjemsted for ca. 600 krabbeædende makakaber. Disse frække aber anses for at være hellige, og man gør alt for at bevare deres bestand.

  Efter dette sjove besøg er resten af dagen og aftenen på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Renselse i det hellige vand ved Tirta Empul-templet

  Denne dag skal vi på opdagelse på Bali og blive klogere på indbyggernes religion, kultur og hverdag.

  Vi starter med at besøge ”Det hellige vands tempel” eller Tirta Empul-templet, som det hedder rigtigt. Det er det 9. helligste tempel i Bali og bygget omkring en hellig kilde.

  Det krystalklare vand herfra kommer fra 12 kilder og betragtes som det helligste vand på øen. Dedikerede balinesiske hinduer rejser hertil for at deltage i renselsesceremonier og tager vand med hjem til at bruge i ceremonier i deres egne templer.

  Vi fortsætter dagens oplevelser, når vi kører langs smukke tropiske scenerier til det nordlige Ubud og Kintamani Highlands. Her er fantastiske udsigter til den nærliggende vulkan, Gunung Batur og dens kratersø, hvor vi nyder en frokost med landskabet som kulisse.

  Vi kører tilbage mod syd og oplever den landlige idyl og besøger nogle af de mange kunsthåndværkerlandsbyer på vejen. De er hver især kendt for deres egne specialiserede kunsthåndværk såsom træskærearbejde og malerier.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Lad sanserne få frit spil på Balis mange krydderi- og frugtmarkeder

  Vi forlader Ubud-området og sætter kursen mod hjertet af Bali. På vejen bliver vi præsenteret for øens mange eksotiske krydderier og frugter, når vi besøger et lokalt krydderi- og frugtmarked.

  Vi gør holdt ved Balis næststørste sø, Beratan-søen, hvor vi nyder den lidt køligere temperatur i området og besøger et af Balis ikoniske templer, ”Vandtemplet”, Pura Ulun Danu Bratan, fra 1663. Det lille tempel er smukt placeret på en lille ø i søen.

  Efter frokost fortsætter vi turen gennem Munduk-området, som er kendt for sine kaffe-, kakao- og krydderiplantager. Vi gør stop undervejs, så vi kan se nærmere på nogle af afgrøderne.

  Herefter fortsætter vi mod det nordvestligste hjørne af Bali, hvor den imponerende Bali National Park venter os med spændende naturoplevelser.

  Undervejs kommer vi også forbi Pemuteran Bay, hvor kystens vand er fri for store strømme og perfekt til en svømmetur, og hvor man i baggrunden kan se de majestætiske bjergtoppe ligge som en smuk kulisse.

  Vi overnatter på et skønt hotel ud til vandet og tæt på nationalparken.

  Mimpi Resort Menjangan

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Kom helt tæt på det vilde dyreliv i Balis nationalpark

  Vi står tidligt op og skal i dag på en to til tre timer lang vandretur ind i Balis nationalpark.

  Vi skal langt ind, hvor andre turister sjældent kommer. Vi tager afsted tidligt om morgenen, før solens stråler bryder gennem morgendisen, så vi kan opleve diverse dyrearter tage hul på dagen.

  Det er en mangfoldig park, hvor vi både finder monsunskov, regnskov og mangrove. Her er udslukte vulkaner, strande, savanne, koralrev og et ivrigt dyreliv.

  Vi følges med en erfaren park ranger, der viser os områdets flora og fauna, og måske er vi heldige at spotte nogle af de mange dyrearter, man finder i parken, såsom aber, leguaner, leoparder, vildsvin, alverdens tropiske fugle og farverige sommerfugle.

  Efter frokost kører vi mod det vestlige Bali, hvor vi bliver inviteret indenfor i en typisk balinesisk landsby. Her tilbringer vi eftermiddagen og aftenen med de lokale og få et helt enestående indblik i deres hverdag.

  Vi bliver inviteret indenfor på hellig grund af den lokale hindupræst, som indvier os i de mange ritualer, som landsbyens indbyggere har i forbindelse med at behage deres guder og ånder, og vi får hver især en personlig hinduistisk velsignelse af præsten.

  Om eftermiddagen får vi mulighed for at bevæge os rundt i landsbyen og få en snak med de lokale, og vi ser en forestilling opført af de lokale.

  Til aften kommer den lokale kok og tilbereder et traditionelt balinesisk måltid til os, inden vi kører hjem til hotellet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Oplev det autentiske hverdagsliv i de frodige rismarker i Belimbing

  Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og kører gennem Belimbing-området mod vores slutdestination på denne tur.

  Her får vi et enestående kig på Balis små traditionelle landsbyer, de frodige rismarker og det autentiske hverdagsliv på øen.

  Landskabet er dækket af et tykt, grønt tæppe af risplanter, som til høsttid bliver klippet ned med segl af unge mænd, der står på rækker og synger, mens de arbejder.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant undervejs og ankommer om eftermiddagen til vores sidste og dejlige hotel på rejsen ved Sanur Beach i det sydlige Bali.

  Sanur har bevaret den balinesiske charme, og det er nu tid til de næste par dage at slappe af, nyde omgivelserne og få de mange rejseoplevelser til at falde på plads.

  Hyatt Regency Sanur

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Nyd strandlivet i Sanur

  I dag er der afsat tid til at slappe af ved hotellet og nyde strandlivet eller Sanurs hyggelige gader.

  Langs med stranden er der en hyggelig 5 km lang promenade, hvor man kan gå eller cykle.

  Rejselederen kommer også gerne med gode idéer til, hvad dagen kan bringe af spændende oplevelser og kulinariske indtryk.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det berømte klippetempel Uluwatu troner på klippetoppen

  Vi er nu nået til turens sidste dag.

  Formiddagen er fri til egne oplevelser, men om eftermiddagen mødes vi og kører mod syd til det berømte klippetempel Uluwatu.

  Her vil vi, mens solen går ned, og mørket lige så stille omslutter os, blive underholdt af en lokal Kecak-danseforestilling, hvis dansestilart er en af Balis mest berømte.

  Efterfølgende kører vi til den nærliggende strand ved Jimbaran og får en lækker afskedsmiddag med alt godt fra Det Indiske Ocean.

  Sidst på aftenen er det tid til at tage afsked med Bali, og vi begiver vi os mod lufthavnen og flyver hjem mod Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Atter i Danmark efter mange oplevelser i Java & Bali.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
03. marts
2024

14 dage

22995 kr.

København
Aalborg

Se rejseplan

Afgange

03. marts 2024
14 dage


22995kr.
København
Aalborg

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Fly fra København til Jogjakarta og retur fra Denpasar til København inkl. skatter og afgifter
 • Flyrejse fra Java til Bali inkl. skatter og afgifter
 • Ophold i delt dobbeltværelse på flotte 4- og 5-stjernede hoteller
 • 4 overnatninger på Java og 7 overnatninger på Bali
 • 11 x morgenmad, 9 x frokost og 9 x aftenmad
 • Al transport og udflugter jf. program (inkl. entréer)
 • Besøg ved det spektakulære tempelområde Prambanan
 • Byrundtur i Yogyakarta med besøg ved sultanens palads
 • Køretur med ”becak” – en slags cykeltaxa
 • Besøg ved det tidligere hollandske Fort Vredeburg og dets tilhørende museum
 • Solopgang over Borobudur-templet og de smukke landskaber
 • På opdagelse i Ubud Monkey Forest
 • Køretur i klassiske VW-jeeps, bl.a. til Bali’s mest berømte tempel, Tamah Lot, og de UNESCO-beskyttede risterrasser ved Jatiluwih
 • Besøg ved det hinduistiske, balinesiske vandtempel Tirta Empul
 • Frokost i det naturskønne vulkanområde Gunung Batur
 • Frokost ved Beratan-søen og det flydende tempel Ulun Danau
 • Vandretur med en park ranger i Balis nationalpark, hvor man bl.a. kan opleve aber, leoparder, leguaner, hjorte, vildsvin og smukke farverige fugle
 • En aften med ægte balinesisk musik og dans til middag i en lille landsby
 • Besøg på lokale markeder, der byder på duften af krydderier, eksotiske frugter og enestående håndværk
 • "Soft" hiking i naturskønne omgivelser
 • Landsbybesøg med indsigt i lokalt kunsthåndværk og traditioner
 • Dejlig afslappende badeferie ved Sanur beach
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg 3.995 kr.
 • Indenrigstilslutning fra Aalborg og Århus 1250 kr.
 • Administrationsgebyr 125 kr.
 • Visum til Indonesien købes ved ankomst i lufthavnen. Det koster ca. USD 32.

Lignende rejser

Buddhister i procession i Thailand ved solopgang
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gyldne Thailand

  • Du møder bjergstammer og etniske minoriteter i Den Gyldne Trekant
  • Du oplever junglen på en sejltur med bambus-tømmerflåde
  • Der er besøg i Det Hvide Tempel og Det Blå Tempel i Chiang Rai

16-dages rundrejse

20995 kr.

Næste afgang

06. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Laos & Cambodja

  • Du oplever to lande, som få endnu har besøgt
  • Rejsen indeholder mange UNESCO-highlights
  • der er ophold i kongebyen Luang Prabang med de smukke templer
  • du ser tempelkomplekset Angkor Wat og kongebyen Angkor Thom

14-dages rundrejse

25995 kr.

Næste afgang

14. feb

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vietnam – Ha Long, højland og Mekong

  • Vi sejler i Ha Long-bugten – et af Vietnams mest fascinerende og smukke naturscenerier
  • Vi besøger højlandet i syd – Dalat-området – hvor du bl.a. ser kaffe- og teplantager
  • Vi slutter rejsen af i Mekong-deltaet

14-dages rundrejse

19495 kr.

Næste afgang

14. okt

Se rejsen
Buddhister i procession i Thailand ved solopgang
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gyldne Thailand

  • Du møder bjergstammer og etniske minoriteter i Den Gyldne Trekant
  • Du oplever junglen på en sejltur med bambus-tømmerflåde
  • Der er besøg i Det Hvide Tempel og Det Blå Tempel i Chiang Rai

16-dages rundrejse

20995 kr.

Næste afgang

06. jan

Se rejsen
Se kort

Næste afgang

Se rejsen

Når rejsen går til Indonesien