Firma – og grupperejser

Kun hos os – oplev fire lande på én rejse

DEN STORE SYDAMERIKA-REJSE

18 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 44995

Gæsternes vurdering

4,4 ud af 5

For mange er en rejse til Sydamerika en “once in a lifetime”-oplevelse. Kontinentet byder på en enorm diversitet, og det kan være svært at vælge præcist dét land, som man ønsker at stifte bekendtskab med. Vi er selv vilde med Sydamerika, hvorfor vi nu tilbyder den ultimative rejse, hvor vi kommer igennem hele 4 lande, så du får det bedste af hele Sydamerika på én og samme tur.

I Peru, Chile, Argentina og Brasilien ligger de store oplevelser klar til at blive udforsket, og vi har udvalgt de allerbedste højdepunkter.

Oplev alt fra de pulserende storbyer Lima, Santiago de Chile, Buenos Aires og Rio de Janeiro til små indianerlandsbyer, lokale markeder og vingårdsbesøg. Naturoplevelserne er også helt i særklasse, når vi bl.a. besøger den glemte inkaby Machu Picchu i Andesbjergene og tilbringer tid ved et af verdens største vandfald – mægtige Iguazú – der strækker sig ind i både Argentina og Brasilien.

Næste ledige afgange

06. nov. fra 44995 kr.Bestil
12. feb. fra 44995 kr.Bestil
11. mar. fra 44995 kr.Bestil
08. apr. fra 44995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Rejselederne giver dig et helt unikt indblik i kulturen, da de selv enten bor eller har boet i Sydamerika
 • Du oplever mange forskellige sider af inkakulturen i Cusco og Machu Picchu
 • Du kører med det luksuriøse panorama-tog ”Vistadome” gennem den hellige dal til Machu Picchu
 • Du overnatter i landsbyen ved foden af Machu Picchu
 • Der er god tid til fordybelse i de fire landes kulturskatte og kolonihistorie
 • Du kommer på spændende byrundture i Lima, Cusco, Santiago, Buenos Aires og Rio de Janeiro
 • Der venter et vingårdsbesøg med vinsmagning i Chile
 • Du skal selvfølgelig opleve den argentinske tango i Buenos Aires
 • Du ser Iguazú-vandfaldene fra både den argentinske og brasilianske side inkl. togtur til Djævelens Gab
 • Du får mulighed for at opleve den berømte strand Copacabana i Rio de Janeiro
 • Du kører med tandhjulsbane op på Corcovado-bjerget, hvor den ikoniske Kristusstatue står klar med åbne arme
 • Du oplever en storslået udsigt fra Sukkertoppen i Rio de Janeiro

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse til Lima og retur fra Rio de Janeiro inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København, Billund og Aalborg
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller
Tallerken

Måltider

 • 16 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 6 x aftensmad

Det er Danmarks eneste rundrejse, der kombinerer både Peru, Chile, Argentina og Brasilien med alle de største seværdigheder inkluderet

Rejselederne har begge unik viden og indsigt i Sydamerika. De har gennem mange år boet i Argentina og rejst i hele Sydamerika, hvilket gør deres lokalkendskab uovertruffen.

Det er en flot rejse til en rigtig god pris med stor værdi for pengene – rigtig meget indhold og alle udflugter, entréer samt mange måltider er inkluderet.

Det er Danmarks eneste rundrejse, der kombinerer både Peru, Chile, Argentina og Brasilien med alle de største seværdigheder inkluderet

Rejselederne har begge unik viden og indsigt i Sydamerika. De har gennem mange år boet i Argentina og rejst i hele Sydamerika, hvilket gør deres lokalkendskab uovertruffen.

Det er en flot rejse til en rigtig god pris med stor værdi for pengene – rigtig meget indhold og alle udflugter, entréer samt mange måltider er inkluderet.


Mød din rejseleder

RUNE HARRITSHØJ

Rune har boet i Buenos Aires siden 1999 og  har et indgående kendskab til Sydamerika. Rune er en passioneret rejseleder, der med sin store viden med garanti vil gøre rejsen ekstra interessant.

Læs mere om Rune
SØREN MØBERG JENSEN

Søren bor i Sydamerika 8 måneder om året og har 10 år som rejseleder med i bagagen. Søren bringer altid sine gæster og medrejsende helt tæt på den sydamerikanske historie, natur, stemninger og hverdag.

Læs mere om Søren

Mød din rejseleder

RUNE HARRITSHØJ

Rune har boet i Buenos Aires siden 1999 og  har et indgående kendskab til Sydamerika. Rune er en passioneret rejseleder, der med sin store viden med garanti vil gøre rejsen ekstra interessant.

Læs mere om Rune
SØREN MØBERG JENSEN

Søren bor i Sydamerika 8 måneder om året og har 10 år som rejseleder med i bagagen. Søren bringer altid sine gæster og medrejsende helt tæt på den sydamerikanske historie, natur, stemninger og hverdag.

Læs mere om Søren

Dagsprogram

 • Limas regeringsbygning og det peruvianske flag - Risskov Rejser

  Afrejse fra Danmark med ankomst til Perus hovedstad om aftenen. Lima har en helt speciel og fascinerende storby-puls, rummer en rig historie og den er fuld af æstetiske fornøjelser, hvilket vi stifter bekendskab med på vores ophold i byen. Lima kaldes i øvrigt også Kongernes by, da det blev besluttet på helligtrekongers-dag i 1535, at byen skulle grundlægges. Vi bor i bydelen Miraflores, der ligger ud til Stillehavet og er den mere mondæne del af Lima med grønne parker og gode restauranter.

  Casa Andina Miraflores

  Læs om hotellet
 • Plaza de Armas, hvor Lima blev grundlagt i 1535

  Formiddagen starter med at gå på opdagelse i markedshallen Surquillo Mercado, hvor der venter bugnende boder fyldt med frisk frugt, friskfangede fisk og delikatesser. Undervejs lærer vi om afgrøderne fra det rige peruvianske spisekammer, og vi smager på nogle af dem, bl.a. junglefrugter som vitaminbomben camu camu, chirimoya, der har en sød banan/ananas-smag og den runde lucuma-frugt, der har en blød eftersmag af kaffe.

  Herefter tager vi på en byrundtur i det historiske centrum af Lima, og det er oplagt at begynde på Plaza de Armas – der i øvrigt også bliver kaldt Plaza Mayor. Det var her, Lima blev grundlagt i 1535, og det var her Perus uafhængighed af Spanien blev proklameret i 1821. Rundt om pladsen er der fine eksempler på bygninger fra kolonitiden, og det er især værd at bemærke de kunstfærdigt udskårne træbalkoner. Vi kommer på rundvisning i San Francisco-kirken, som i modsætning til mange andre kirker i Lima har overlevet samtlige jordskælv, siden den blev bygget i midten af 1600-tallet. I munkenes bibliotek kan man se bøger fra perioden, da spanierne kom til landet, og i katakomberne under kirken vidner de mange synlige knogler i krypterne om de tusindvis af indbyggere fra Lima, der er blevet begravet her.

  Efter frokost besøger vi Larco-museet. Det private museum huser over 50.000 genstande af keramik fra mere end 3.000 års præcolumbiansk historie sammen med udsøgte genstande af guld og sølv. Vi tager os også tid til at nyde en kop kaffe i museets café, der ligger i den hyggelige have.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Det farverige marked i Pisac

  Vi flyver tidligt om morgenen over de majestætiske Andesbjerge til inkaernes gamle hovedstad Cusco, der ligger i 3.300 meters højde. Fra Cusco kører vi “ned “til Urubambadalen – inkaernes hellige dal – som er betegnelsen for området med byerne Pisac, Calca, Yucay, Urubamba og Ollantaytambo. Området er usædvanlig frugtbart og forsynede i inka-perioden indbyggerne i Cusco med frugt og grønt, og i dag dyrkes her især kartofler og majs. Vores første stop er ved kulturcenteret Awanacancha, hvor vi hører om og lærer at se forskel på de forskellige lama-arter, der eksisterer i Peru – lama, alpaka, vikunja og guanako. Vi kommer tæt på og fodrer dem – selvfølgelig undtagen dem, der spytter! Her er også en stor udstilling om tekstilfarvning og anvendelse af ulden, hvor baby-alpakaulden er den lækreste og dyreste.

  Vi når til Pisac, der er kendt for to ting: det store indianermarked og inkaruinerne fra 1400-tallet, der ligger over byen. Indianermarkedet i Pisac har status som et af de bedste i Sydamerika. Markedet er fyldt med plasticoverdækkede boder med alverdens ting og sager, farvestrålende tæpper, flotte ponchoer, keramik, smykker og et mylder af mennesker. Der er også frugt og grønt, og en af de ting, der overrasker, er kartofler i farver og faconer, som man aldrig ser på vores breddegrader. Vi kører videre til Yucay, hvor der overnattes.

  La Casona de Yucay

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Aguas Calientes ved Urubamba-floden

  I dag venter rejsens måske største oplevelse – den glemte inkaby Machu Picchu 112 km nordvest for Cusco. Kun få ud over de lokale kendte til byens eksistens i 1800-tallet. Tyske eventyrere var her sandsynligvis i 1860’erne, og en britisk missionær refererer til området i 1870’erne, men det var den amerikanske historiker Hiram Bingham, der i 1911 genopdagede Machu Picchu. På det tidspunkt var Machu Picchu fuldstændig dækket af skov, og man mener faktisk, at der kan være lignende byer gemt i junglen.

  Vi starter tidligt på dagen og kører til stationen i Ollantaytambo. Herfra skal vi med toget “Vistadome” gennem Urubamba-dalen til Aguas Calientes. Togturen er en stor oplevelse, da store panoramavinduer giver frit udsyn til naturen. Aguas Calientes ligger ved den brusende Urubamba-flod og er sidste stop inden Machu Picchu. Fra Aguas Calientes tager vi med shuttlebussen, der kører i pendulfart til Machu Picchu – og snart vil inkaernes glemte by ligge for dine fødder, og du vil have udsigt til Huayna Picchu, der knejser stolt i baggrunden.

  Der er meget, der tyder på, at Machu Picchu var et kongeligt palads bygget af Pachacútec, der regerede fra 1438-1471, og på rundvisningen i det storslåede bygningsanlæg med beboelsesområder og templer bliver man konstant overrasket over inkaernes bygningskunst. Det gælder f.eks. Soltemplet, der er områdets eneste runde bygning, og hvis fundament er én stor klippeblok, og de Seksten Rituelle Bade, der er et stykke ingeniørarbejde af dimensioner. For mange er det en drøm, der går i opfyldelse her ved Machu Picchu, og vi har god tid til at udforske området. Sidst på eftermiddagen tager vi tilbage til Aguas Calientes, hvor der overnattes.

  El MaPi Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Der bliver rig mulighed for at udforske Machu Picchu fra alle vinkler denne dag

  Har du en drøm om at opleve morgensolen over Machu Picchu eller lyst til at gå mere i dybden med oplevelserne, så er der mulighed for at tilkøbe en formiddagstur. Du kan også tilbringe formiddagen i Aguas Calientes og f.eks. nyde formiddagskaffen på en café ved jernbanen og blive underholdt af det store menneskemylder af lokale og turister fra alverdens lande, eller kig forbi byens marked, hvor der sælges alt fra fødevarer til kunsthåndværk. Aguas Calientes betyder varme kilder, og i udkanten af byen er der varme pools med mulighed for et termisk bad. Ca. to km fra stationen ligger Museo de Sitio de Machu Picchu, som bestemt er et besøg værd.

  Om eftermiddagen tager vi med toget tilbage til Ollantaytambo og bus videre til Cusco. Byen er grundlagt af inkakongen Pachacútec i 1438, og han satte sit præg på byen med bemærkelsesværdige bygningsværker og gjorde den til hovedstad i inkariget – en status, der varede, indtil spanierne gjorde Lima til hovedstad.

  Sonesta Hotel Cusco

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Morgensol over Machu Picchu

  Drømmer du om at opleve når de første af solens stråler rammer den glemte inkaby? Så har mulighed for at opleve dette om formiddagen, hvor der er rig mulighed for at udforske Machu Picchu i morgensolens skær. Her kan du gå mere i dybden med oplevelserne i de gamle ruiner

 • Plaza de Armas, Cuzco, Peru

  Der er lagt op til en interessant dag i Cusco og omegn. Vi begynder med et besøg i soltemplet Qoricancha, som kom til at udgøre fundamentet til Santo Domingo-kirken opført af spanierne i 1600-tallet. Templet var tilegnet solguden Inti og udsmykket med massive plader af det pureste guld. Kort tid efter at spanierne kom hertil, plyndrede de templet for guld, og resterne af mesterværket er efter manges mening det bedste eksempel på inkaernes arkitektoniske kunnen. Lidt uden for byen kigger vi nærmere på interessante inka-ruiner. Tambomachay er et område med hellige bade, Puca-Pucara menes at have været datidens landevejskro, mens den fascinerende ruin Q’enqo, der betyder “zig-zag”, volder de lærde vanskeligheder med hensyn til anvendelse. Vi besøger også Sacsayhuaman, der er et enormt fæstningsværk, hvoraf mange af stenene er over otte meter høje og hugget ud og sat sammen med utrolig præcision. I nærheden står den 8 m høje, hvide Kristusfigur med flot udsigt ud over Cusco. Vi nyder stemningen på byens mest betydningsfulde plads, Plaza de Armas, og kigger naturligvis også indenfor i katedralen og ser den overdådige udsmykning.

  Har du mod på mere, kan du se den 12-kantede sten i nærheden af Katedralen – endnu et eksempel på inkaernes suveræne byggestil – besøge det interessante Inka-museum eller shoppe lidt i byens mange butikker.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad med show
 • Santiago de Chile med Andesbjergene i baggrunden

  Fra Peru flyver vi sydpå til Santiago i Chile, der er smukt beliggende mellem de høje sneklædte Andesbjerge. Vi ankommer til den chilenske hovedstad hen på eftermiddagen og skal bo i det attraktive Providencia-kvarter med grønne parker, hyggelige caféer og gode restauranter.

  Panamericana Providencia Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Plaza de Armas i Santiago de Chile

  Chiles hovedstad er en af Sydamerikas mest stemningsfyldte byer og en herlig blanding af gammelt og nyt. Første del af byturen koncentrerer sig om centrum, og vi skal høre om Chiles historie fra uafhængigheden fra spanierne i 1818 til demokratiets genindførelse i 1990 efter 17 års diktatur med general Augusto Pinochet. Selve tiden under spanierne kommer vi også ind på, fordi regionens krigeriske Mapuche-indianere – den oprindelige befolkning i det centrale/sydlige Chile – formåede at holde stand i 300 år. Vi besøger regeringspaladset La Moneda, hvor den socialistiske præsident Salvador Allende tog sit eget liv under Pinochets statskup den 11. september 1973. Vi fortsætter gennem Santiagos forretningscentrum til den centrale plads, Plaza de Armas med katedralen, og til det spændende marked, der bugner af friskfangede fisk fra Stillehavet.

  Vi tager kabelbanen op på toppen af San Cristóbal, hvor statuen af Jomfru Maria står stolt 300 m over byen, og her er udsigten over storbyen med de syv millioner indbyggere intet mindre end spektakulær! Om eftermiddagen er der tid til at udforske byen på egen hånd – evt. med et besøg i Latinamerikas højeste bygning, Costanera, der ligger i gåafstand fra vores hotel, og hvor du på øverste etage i 300 m højde har et fantastisk 360 graders udsyn over hele Santiago.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Den charmerende havneby Valparaiso

  Turen til den charmerende havneby Valparaíso går gennem Casablanca-dalen, hvor der dyrkes vin i stor stil, og vi stopper ved en anerkendt vingård hvor vi skal smage på et udvalg af dejlige hvid- og rødvine. Videre til Stillehavet og til Valparaíso, der ligger skønt som et amfiteater omkring bugten, der får den til at minde om en blanding af Lissabon og San Francisco. En af de ting, man først lægger mærke til i Valparaíso, er vægmalerierne – og de er overalt, fordi bystyret konstant inviterer lokale og udenlandske kunstnere til at dekorere husmurene.

  Vi spiser frokost på en fremragende fiskerestaurant med panoramaudsigt over Valparaíso-bugten – og selv om det er svært at løsrive sig, venter der flere herlige oplevelser. Vi tager på sightseeing i den fascinerende havneby og tager turen til fods gennem nogle af de stemningsfyldte og farverige kvarterer. Vi besøger Pablo Nerudas hus, La Sebastiana, der fungerer som museum over Chiles mest berømte forfatter og Nobelprismodtager. Pablo Neruda er den ene af Chiles to Nobelpristagere – den anden er Gabriela Mistral. Pablo Neruda (1904 – 1973) var filantrop og engageret i samfundsforhold generelt, og han havde en mangeårig karriere som parlamentariker i kongressen – som kommunist – bag sig. Vi skal også med en af de “klatrende” sporvogne, der forbinder havnefronten med byens mange kvarterer oppe i højderne.

  Gran Hotel Gervasoni

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Pelikaner holder til omkring fiskemarkedet i Valparaiso

  Om formiddagen er der tid til at udforske denne charmerende havnebys mange gyder og stræder, til at nyde de storslåede udsigter og til at komme på sporet af historien – fra dengang byen blev grundlagt i 1500-tallet, og til det blev “nye tider” med åbningen af Panama-kanalen i begyndelsen af 1900-tallet. Midt på dagen kører vi tilbage til Santiago og flyver videre til Buenos Aires i Argentina.

  Amérian Buenos Aires Park Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Farverige og ikoniske Caminito i La Boca-kvarteret hvor tangoen siges at være opstået

  Vi er i ”Sydamerikas Paris” og Argentinas hovedstad Buenos Aires, som er en kosmopolitisk og pulserende metropol med brede boulevarder og avantgardistiske avenuer. Rejselederen er virkelig på hjemmebane her, da han har boet her i mange år og kender alle sidegaderne, som vi også får mulighed for at besøge. I dag skal vi på tur i den sydlige bydel og starter ved maj-pladsen, der er argentinernes platform for politiske demonstrationer. Vi hører om Argentinas historie og besøger katedralen med den sydamerikanske befrier general José San Martins gravsted og evige flamme. På maj-pladsen ligger også det lyserøde regeringspalads, Casa Rosada, samt det gamle rådhus, Cabildo, fra den spanske kolonitid. Vi kører ad den tolvsporede 9. juli avenue – opkaldt efter uafhængighedsdagen den 9. juli 1816 – med byens vartegn, Obelisken, samt et af verdens smukkeste og mest berømte teatre, Colón-teatret, som der vil være mulighed for at komme på rundvisning i om eftermiddagen, hvor der er tid på egen hånd.

  Turen går videre igennem det charmende gamle tango- og kolonikvarter San Telmo, der har oplevet en renæssance de sidste to årtier, og er et livligt kunstnerområde med caféer, marked og sjove antikvitetsbutikker. Vi besøger også farverige og ikoniske Caminito i La Boca-kvarteret ved floden, hvor tangoen siges at være opstået blandt de fattigste indvandrere, der bosatte sig her fra år 1880 til mellemkrigstiden. Turen slutter i Puerto Madero, der er den mest moderne del af byen med den roterende bro Puente de la Mujer. Om eftermiddagen er der tid til at gå på opdagelse i de mange spændende kvarterer på egen hånd, og rejselederen er selvfølgelig parat med gode råd og anbefalinger. Vi bor tæt ved den lange gågade Florida, hvor der er masser af butikker og tager et kig ind i det store shoppingcenter Galerías Pacífico, som er et besøg værd alene for den overdådige udsmykning.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Livsglæden blomstrer over alt i Argentina, hvor tangoen ofte får frit spil

  I dag skal vi udforske den nordlige bydel med det mondæne Recoleta-kvarter og besøge Recoleta-kirkegården, som nærmest er en hel by dækkende et stort område på 50.000 m2 med 4.700 krypter og mausoleer. Her ligger byens vigtigste og mest indflydelsesrige borgere begravet, heriblandt Argentinas mest berømte førstedame, Eva Perón, kendt som Evita, hvis historie selvfølgelig bliver fortalt undervejs. Videre til Palermo-området med de mange parker og lokale kvarterer med små caféer og kunstbutikker. Et meget trendy område, som er de lokales shoppingparadis med markeder, modebutikker og hyggelig, afslappet atmosfære. Der er tid på egen hånd om eftermiddagen, og efter turen har du mulighed for at blive i Palermo-området – ellers er rejselederen parat med gode forslag.

  Tango er den argentinske nationaldans, og om aftenen skal vi opleve et storslået tango-show med festmåltid og vin inkluderet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • De imponerende Iguazú-vandfald

  Vi flyver videre til det nordøstlige Argentina – nærmere bestemt Puerto Iguazú. Området er udnævnt til at være et af verdens syv nye vidundere med de enorme vandmasser, der med ufattelig kraft falder op til 100 m dag og nat. Vi er i subtropisk område, hvor regnskov med mange eksotiske dyr – særligt insekter og fugle – findes lige uden for hotellets vindue. Vi skal bo på et hyggeligt hotel med et dejligt pool-område og en afslappet atmosfære.

  Orquidea Palace Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Djævlens Gab, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien, Iguazu.

  Heldagstur til nationalparken Iguazú med et af verdens største vandfald. Der er hele 275 vandfald fordelt på 80.000 hektar. Der er jungle så langt øjet rækker med tukan-fugle, papegøjer, næseaber, jaguarer og meget mere. Nationalparken her på den argentinske side hænger sammen med nationalparken på den brasilianske side, som vi skal besøge i morgen. Vi skal køre i det lille åbne, smalsporede tog ud til det største af faldene – Djævlens Gab, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien. Vi bruger formiddagen på de mange gangstier, der ligger over, i højde med og ved foden af faldene, så vi får set de enorme vandfald fra alle tænkelige vinkler. Visse steder er det nødvendigt at pakke kamera og telefon godt væk på grund af vanddisen i luften, der er forfriskende her i sommerens op til 40 graders varme med høj luftfugtighed. Vi slutter oplevelserne af med en tur i åben lastbil gennem regnskoven ned til floden, hvor vi hopper ombord i en båd, sejler hen til og nærmest helt ind under vandfaldene – så forbered dig på at blive våd!


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Udsigt over Rio de Janeiro, som er Brasiliens næststørste by

  I dag besøger vi den brasilianske side af nationalparken og ser hovedparten af de vandfald, som vi i går så på den argentinske side. Vi får hele panorama-perspektivet på afstand på den 1,5 km lange gåtur. En fantastisk oplevelse, og nogle vil endda mene et endnu mere spektakulært syn, når vi slutter turen af med at komme helt tæt på Djævelens Gab. Midt på eftermiddagen går turen til videre Rio de Janeiro, som er Brasiliens næststørste by med 7 mio. indbyggere. Sådan føles den på ingen måde. De mange strande, der slanger sig rundt om pynter og klippebjerge med by, natur og hav ud i ét har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Guds By”. Noget er der om snakken, når man her fra vort hotel på Copacabana-strandpromenaden nyder nationaldrinken Caipirinha – sukkerrørsrom med knust is, sukker og limefrugt.

  Grand Mercure Rio de Janeiro Copacabana Regente

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Tandhjulsbanen til Corcovado-bjergets top, Rio de Janeiro

  Vi starter dagen med at tage tandhjulsbanen op til Corcovado-bjergets top i 710 meters højde. Togturen er betagende gennem Rio de Janeiros urbane nationalpark med aber og papegøjer. På toppen venter et af verdens officielle syv vidundere: Kristusstatuen, der står højt hævet over ”Guds By”. Statuen, der er 38 m høj og vejer 1145 ton, er ikke alene et kristent symbol, men også byens og hele Brasiliens vartegn. Herfra er der et uforglemmeligt vue til Ipanema og Copacabana-strandene, Sukkertoppen og til lagunen, hvor bl.a. roning blev afviklet under OL i 2016. Vi skal også besøge Rio de Janeiros måske endnu mere berømte ikon: Sukkertoppen. Vi kører op med kabelbanen i to etaper til endestationen i 396 m højde, hvorfra vi bliver mødt med en enestående udsigt over byen og til Guanabara-bugten med indsejlingen fra Atlanterhavet.

  Imellem disse to højdepunkter på dagen skal vi også rundt i centrum i Rio og kigger indenfor i den nye og meget specielle katedral, ser det gamle, flotte operahus og går en tur i det farverige kunstnerkvarter, som er mest kendt for Selarons verdensberømte og farverige trappe, som den chilenske kunstner Jorge Selaron skabte som en hyldest til det brasilianske folk.

  Om aftenen spiser vi afskedsmiddag på en spændende, lokal restaurant.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt til en dag på Copacabana, Rio de Janeiro

  På rejsens sidste dag kan du nyde dagen på egen hånd, eller du kan vælge mellem nogle spændende tilkøbsudflugter.

  Dag på egen hånd: Nyd f.eks. de omkringliggende strande eller gå på shopping. Rio de Janeiro har flere gode shoppingcentre tæt på hotellet, men parallelgaderne til Copacabana-strandpromenaden har også mange gode butikker. Et forslag kan også være at besøge boheme-kvarteret Santa Teresa, der ligger centralt i byen på en lille bakke og er kendt for sine mange kunstnere og stejle gader.

  Spændende tilkøbsudflugter: Læs mere om udflugterne nedenfor. På disse udflugter vil der være en engelsktalende guide. Der vil kun være tid til, at du kan deltage på én udflugt.

  Først på aftenen er det tid til at sige farvel til Rio, når vi kører mod den internationale lufthavn og påbegynder rejsen tilbage til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Med jeep til Botanisk Have og Tijuca-skoven

  Tag med på en spændende og oplevelsesrig dag i naturens tegn, når du besøger Rios gamle botaniske have og Tijuca – verdens største skov midt i byen! Den smukke botaniske have har eksisteret siden 1808 og er et sandt mekka for naturelskeren. Her kan du opleve alt fra k

  Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost

  Se smukke Rio de Janeiro og mange af dens spektakulære seværdigheder fra søsiden på denne sejltur med en charmerende skonnert i historiske Guanabara Bay, der er den største bugt i verden målt på vandmængde. Vi sejler forbi de mange øer med historiske bygninger og,

 • Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark på rejsens 18. dag.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
09. oktober
2023

18 dage

Rune V. Harritshøj

44995 kr.

Billund
København
Aalborg

UDSOLGT

06. november
2023

18 dage

Søren Møberg Jensen

44995 kr.

Billund
København
Aalborg

FÅ PLADSER

Se rejseplan
12. februar
2024

18 dage

Søren Møberg Jensen

44995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
11. marts
2024

18 dage

Søren Møberg Jensen

44995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan
08. april
2024

18 dage

Rune V. Harritshøj

44995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan

Afgange

09. oktober 2023
18 dage

Rune V. Harritshøj
44995kr.
Billund
København
Aalborg

UDSOLGT

06. november 2023
18 dage

Søren Møberg Jensen
44995kr.
Billund
København
Aalborg

FÅ PLADSER

12. februar 2024
18 dage

Søren Møberg Jensen
44995kr.
Billund
København
Aalborg

11. marts 2024
18 dage

Søren Møberg Jensen
44995kr.
Billund
København
Aalborg

08. april 2024
18 dage

Rune V. Harritshøj
44995kr.
Billund
København
Aalborg

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse til Lima og retur fra Rio de Janeiro inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Fly rundt i Sydamerika fra Lima – Cusco, Cusco – Santiago, Santiago – Buenos Aires, Buenos Aires – Iguazú, Iguazú – Rio de Janeiro inkl. skatter og afgifter.
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller
 • 16 x morgenmad, 3 x frokost og 6 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur og markedsbesøg i Lima inkl. katakomberne og Larco-museet
 • Oplevelser i Den Hellige Dal med bl.a. besøg på indianermarkedet i Pisac
 • Panorama-togtur inkl. forfriskninger med det luksuriøse tog ”Vistadome” til Aguas Calientes
 • Ophold i landsbyen Aguas Calientes med storslået besøg på Machu Picchu
 • Sightseeing i inkaernes gamle hovedstad Cusco og nærliggende ruinbyer
 • Spændende aftenshow med middag, dans og musik i Cusco
 • Byrundtur i Chiles hovedstad Santiago de Chile inkl. kabelbane
 • Besøg på vingård med vinsmagning i Casablanca-dalen
 • Sightseeing i den smukke by Valparaíso
 • Besøg i Pablo Nerudas hus i Valparaíso
 • To halvdags-sightseeings i Buenos Aires inkl. Eva Peron's gravsted
 • Tangoshow og middag i Buenos Aires
 • Besøg til de verdensberømte Iguazú-vandfald fra både den argentinske og brasilianske side inkl. sejltur
 • Sightseeing med bl.a. Sukkertoppen, Kristusfiguren og det centrale Rio de Janeiro
 • Afskedsmiddag på hyggelig restaurant i Rio de Janeiro
 • Erfaren dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Morgensol over Machu Picchu kr. 595
 • Med jeep til Botanisk Have og Tijuca-skoven kr. 550
 • Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost kr. 575
 • Enkeltværelsestillæg 7.995 kr.
 • Administrationsgebyr 125 kr.

Lignende rejser

Når rejsen går til Argentina, Brasilien, Peru og Chile