Firma – og grupperejser

Du bor på jungle-lodge i Amazonas og kommer helt tæt på dyrelivet

DET BEDSTE AF BRASILIEN

16 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 39995

Gæsternes vurdering

4,6 ud af 5

Glæd dig til at opleve Brasiliens største seværdigheder!

Du starter oplevelserne i Sao Paulo, der er den største by på den sydlige halvkugle. Du ser de imponerende Iguazú-vandfald, du oplever det særegne natur- og dyreliv i Amazonas, og en sejltur bringer dig til en lodge inde i junglen, hvor vi blandt andet tager på alligator-”jagt”. Andre store oplevelser er Brasiliens futuristiske hovedstad, Brasília, besøg på en cigarfabrik, kolonistemningen i Salvador da Bahia og en uforglemmelig sejltur i Allehelgensbugten.

Vi slutter af i Rio de Janeiro, der efter manges mening er verdens smukkest beliggende storby, og vi tager naturligvis både turen op til Sukkertoppen og til Corcovado-bjerget med den enorme Kristusstatue.

Næste ledige afgange

08. nov. fra 39995 kr.Bestil
15. feb. fra 39995 kr.Bestil
07. mar. fra 39995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du får en indholdsrig rejse med alle Brasiliens højdepunkter
 • Du ser Iguazú-vandfaldene fra både den argentinske og brasilianske side inkl. togtur til Djævelens Gab
 • Du oplever byerne Sao Paulo og Manaus
 • Den futuristiske hovedstad, Brasília, er helt unik
 • Du bor på en lodge i Amazonas tæt på dyrelivet
 • Sejlturen på Amazon-floden er uforglemmelig
 • Du oplever byerne Sao Paulo, Manaus og Salvador
 • Du oplever en storslået udsigt fra Sukkertoppen i Rio de Janeiro
 • Du oplever Rio de Janeiro og kører med tandhjulsbane op på Corcovado-bjerget, hvor den ikoniske Kristusstatue står klar med åbne arme
 • Du kommer tæt på den imødekommende befolkning

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller og lodge i Amazonas
Tallerken

Måltider

 • 13 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 4 x aftensmad

Vores rundrejse inkluderer ophold i Amazonas

Du får en rejse med alle de største highlights og unikke oplevelser

Det er en flot rejse til en rigtig god pris med stor værdi for pengene – rigtig meget indhold og alle udflugter, entréer samt mange måltider er inkluderet

Vores rundrejse inkluderer ophold i Amazonas

Du får en rejse med alle de største highlights og unikke oplevelser

Det er en flot rejse til en rigtig god pris med stor værdi for pengene – rigtig meget indhold og alle udflugter, entréer samt mange måltider er inkluderet


Mød din rejseleder

RUNE V. HARRITSHØJ

Rune har boet i Buenos Aires siden 1999 og  har et indgående kendskab til Sydamerika. Rune er en passioneret rejseleder, der med sin store viden med garanti vil gøre rejsen ekstra interessant.

Læs mere om Rune
PETER ARNHOLDT

Peter har ad flere omgange arbejdet som guide for danske turister i Brasilien. Han har boet i Belo Horizonte siden 2013, er brasiliansk gift og taler flydende portugisisk. Med Peter som guide vil du få en helt autentisk og lokal oplevelse af Brasilien.

Læs mere om Peter

Mød din rejseleder

RUNE V. HARRITSHØJ

Rune har boet i Buenos Aires siden 1999 og  har et indgående kendskab til Sydamerika. Rune er en passioneret rejseleder, der med sin store viden med garanti vil gøre rejsen ekstra interessant.

Læs mere om Rune
PETER ARNHOLDT

Peter har ad flere omgange arbejdet som guide for danske turister i Brasilien. Han har boet i Belo Horizonte siden 2013, er brasiliansk gift og taler flydende portugisisk. Med Peter som guide vil du få en helt autentisk og lokal oplevelse af Brasilien.

Læs mere om Peter

Dagsprogram

 • Udsigt over storbyen Sao Paulo

  Vi ankommer til Sao Paulo tidligt om morgenen og kører til vores hotel, der ligger meget centralt i det mondæne Moena-kvarter. Der er masser af restauranter i nærheden, og hotellet ligger i gåafstand til den populære Parque Ibirapuera, der er en naturskøn park med museer, kulturelle institutioner, planetarium, søer og stier.

  Vi samles om aftenen til velkomstmiddag.

   

  Hotel Pestana São Paulo

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Frugter på det farverige marked Mercado Muncipal, Sao Paulo

  Vi skal se nærmere på Sao Paulo, som er den største by på den sydlige halvkugle og en af de største byer i verden. Sao Paulo blev grundlagt i 1554 af portugisiske missionærer, men fik først officielt status som by i 1711, og dyrkning af kaffe udviklede byen gevaldigt i 1800-tallet. Da slaveriet stoppede i 1881, ankom indvandrere i bølger fra især Italien og Japan for at arbejde på de store kaffeplantager. Den senere industrialisering bragte mange andre folkeslag til byen, og i dag er Sao Paulo landets vigtigste økonomiske, finansielle og kulturelle centrum samt trafikknudepunkt, og det kommer vi helt sikkert til at mærke på nærmeste hold.

  På byrundturen skal vi besøge den imponerende Cathedral da Se, der blev færdigbygget i 1954, da byen fejrede 400 års jubilæum, og er en af de største neo-gotiske katedraler i verden. Her ligger mange af byens vigtigste personligheder begravet – bl.a. den indianske stammeleder Tibirica, der konverterede til kristendommen. Foran katedralen ligger Praca de Se-pladsen, som er det absolut mest centrale sted i Sao Paulo og trafikknudepunkt. Vi skal også besøge Patio do Colegio, som var den første officielle bygning bygget af jesuitterne i 1954, og som både var kirke og skole. Vi kommer forbi Museum of Sacred Art og slutter turen af på det farverige marked Mercado Municipal. Den meget flotte bygning er fra 1933, hvor der handles livligt med alle mulige fødevarer af høj kvalitet, krydderier, tøj, keramik og souvenirs i flere etager, og der er rig mulighed for at få sulten stillet ved en af de mange madboder og restauranter.

  Om eftermiddagen er der mulighed for at udforske mere af byen på egen hånd.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Tukan i Iguazú National Park

  Om morgenen flyver vi fra Sao Paulo til Iguazú og får de første indtryk af vandfaldene. Iguazú-vandfaldene består af i alt 275 vandfald, der breder sig over 2,7 km, og ligger i grænseområdet mellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Faldhøjden er på 70 m og nogle steder højere, og der fosser i gennemsnit 5.000 tons vand gennem de mange fald i sekundet, hvilket gør det til et af verdens mest vandrige vandfald. Præsident Roosevelts kone bemærkede i sin tid om vandfaldene, at Niagara Falls i sammenligning så ud som en køkken-vandhane.

  Vi bruger dagen på at se den brasilianske side af vandfaldene. Der er mange stier og gangbroer, som gør det muligt at gå langt ud over vandet, mens vandet sprøjter langt op i luften og ofte danner flotte regnbuer. Vi får hele panorama-perspektivet på den 1,5 km lange gåtur. En fantastisk oplevelse og et utroligt spektakulært syn, når vi slutter turen af med at komme helt tæt på Djævelens Gab.

   

  Vivaz Cataratas Hotel Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Middag og show i Iguazú

  Om aftenen er der mulighed for at få en festlig oplevelse med en god middag og underholdning. Rafain Churrascaria Show har de sidste tre år opnået status i Guinness World Records med et multikulturelt artistisk show, der omfavner hele Latinamerika. Under showet serveres

 • Djævlens Gab, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien, Iguazu.

  I dag skal vi opleve den argentinske side af vandfaldene. Vi skal køre i det lille, åbne og smalsporede tog ud til det største af faldene – Djævlens Gab, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien. Vi bruger de mange gangstier, der ligger over, i højde med og ved foden af faldene, så vi får set de enorme vandfald fra alle tænkelige vinkler. Visse steder er det nødvendigt at pakke kamera og telefon godt væk på grund af vanddisen i luften, der er forfriskende her i sommerens op til 40 graders varme med høj luftfugtighed. Vi slutter oplevelserne af med en tur i åben lastbil gennem regnskoven ned til floden, hvor vi hopper om bord i en båd, sejler hen til og nærmest helt ind under vandfaldene – så forbered dig på at blive våd!


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Arkitekturen i Brasilia har sikret byen en plads på UNESCOs verdensarvsliste

  I dag flyver vi videre til Brasiliens hovedstad Brasília, hvor vi ankommer midt på eftermiddagen. Vi tager på en byrundtur og ser de vigtigste seværdigheder i hovedstaden. Brasília blev landets hovedstad i 1960, og beliggenheden midt i landet var et velovervejet valg. Byen er fra starten af designet til at være hovedstad, er formet som en flyvemaskine og har en unik fremtidsatmosfære over sig med sin anderledes byplanlægning, de ultramoderne bygninger og de utrolige skulpturer, som står alle vegne. En arkitektur, som har sikret hovedstaden optagelse på UNESCOs verdensarvsliste.

  Hotel Saint Paul

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Teatro Amazonas - Manaus' vartegn

  Tidlig morgen flyver vi nordvest på til Manaus, der i dag er en moderne by med højhuse og en travl havn midt i Amazonas’ regnskov, og byen er udgangspunkt for ture ind i junglen og sejlture på floderne. Byen var verdenskendt og havde sin storhedstid allerede i slutningen af 1900-tallet, hvor formuer blev skabt på skovenes store naturlige gummiforekomster, og byen blev ikke uden grund på daværende tidspunkt kaldet Tropernes Paris.

  Vi skal bl.a. besøge de lokale markeder og se verdens største flydende havn, der er konstrueret til at fungere under meget store forskelle i flodens vandniveau, der afhængig af årstiderne kan variere mellem 12-18 meter over flodens laveste niveau. Vi tager turen til fods rundt i byen og ser de øvrige seværdigheder, bl.a. byens vartegn – Teatro Amazonas, der blev færdigt i 1896 og var Brasiliens svar på de mange operahuse i Europa. Tagsten og møbler blev importeret fra Frankrig, marmor fra Italien og vægge fra England. En imponerende lyserød bygning, og er der åbent, så kigger vi naturligvis indenfor.

  Hotel Adrianópolis All Suites, Manaus

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Rio Negro-floden og Amazon-floden mødes

  I dag skal vi sejle et par timer ad Rio Negro og Amazon-floden ud i junglen. Sejlturen går forbi ”Meeting of the Waters” – området, hvor Rio Negro-floden, hvis vand er næsten helt farvet sort, og Amazon-floden, hvis vand er lysebrunt eller sandfarvet, mødes. Over en strækning på ca. 6 km flyder de to floder ved siden af hinanden, uden at vandet blandes og med meget tydelig farveforskel på de to floders vand. Sejlturen slutter ved Amazon Village Jungle Lodge, hvor vi skal bo de næste to nætter. Lodgen har 45 dobbeltværelser i bungalows. Der er restaurant, bar og stort opholdsområde.

  Under opholdet på lodgen er der inkluderet et dagligt udflugtsprogram. Lodgens guider følger også med på udflugterne og øser af deres store viden om junglens flora og fauna.

  Amazon Village Lodge

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Farvestrålende papegøjer flyver over Amazon-junglen, Brasilien

  Under opholdet i junglen skal vi på følgende udflugter:

  • Tur i motoriserede kanoer til flodindløb og de oversvømmede skovområder
  • Vandretur eller kanotur ind i junglen, hvor vi lærer om regnskovens flora og fauna
  • ”Alligator-jagt” om aftenen i motoriserede kanoer, hvor vi foruden at spotte alligatorer også skal se stjernehimlen lyse som rubiner.

  Et par begivenhedsrige dage, som vil være en god idé at slutte af med den brasilianske nationaldrink ”caipirinha” – sukkerrørsrom med knust is, sukker og limefrugt – til at varme sjælen med og mindes de eventyrlige oplevelser.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udsigt over den historiske bydel Pelourinho, Salvador

  Vi tager tilbage til “civilisationen”, sejler til Manaus og fortsætter direkte til lufthavnen, hvor vi flyver videre til Salvador. Vi lander hen på aftenen og kører direkte til hotellet.

  Vila Galé Salvador

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • I Salvador kan du møde nogle af de smilende og farverige ”Baianas” i deres flotte kjoler.

  Salvador da Bahia er hovedstaden i den nordøstlige delstat Bahia og var Brasiliens første hovedstad fra 1549 frem til 1763, og faktisk blev Brasilien grundlagt her. Byen ligger smukt på en stejl halvø ved Todos Os Santos, også kaldet Allehelgensbugten, der har fået navn efter at være blevet opdaget på Allehelgensdag. Salvador kaldes også Brasiliens kulturelle hovedstad og er kendt for gastronomi, arkitektur og musik, og herfra kommer en række af landets bedste og kendteste musikere. Glæd jer i øvrigt til at møde nogle af de smilende og farverige kvinder – ”Baianas” – i deres flotte kjoler.

  Om formiddagen skal vi på en byrundtur i Salvador og bl.a. udforske den gamle, historiske bydel Pelourinho. Her skal vi se pladsen, hvor der blev holdt auktion over de nyankomne slaver fra Afrika. Det historiske centrum med den portugisiske arkitektur fra kolonitiden er på UNESCOs verdensarvsliste og anses for at være helt unikt inden for det felt i både Nord- og Sydamerika. Brasiliens mest autentiske marked, Mercado Modelo, skal vi også besøge, og her finder vi bl.a. kunsthåndværk af meget høj kvalitet.

  Eftermiddagen er til fri disposition, og om aftenen er der mulighed for at tilkøbe en middag med tilhørende kulturshow.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Middag og show i Salvador

  Om aftenen er det muligt at se et fantastisk show fra Bahia inkl. middag, der serveres under.

 • Èn af de mange flotte og ubeboede øer i Allehelgensbugten nær Salvador

  I dag skal vi på en dejlig sejltur med en skonnert i Allehelgensbugten. Det er Brasiliens største bugt med masser af øer, hvoraf de fleste er ubeboede. I løbet af dagen lægger vi til ved forskellige øer, hvor der er mulighed for at bade og nyde de flotte strande. Vi spiser frokost på Itaparica, der er den største ø i bugten, og her skal vi på en rundt i den gamle koloniby, før vi sejler tilbage til Salvador, hvor vi er fremme ved aftenstid.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Den gamle koloniby Cachoeira ved Paraguazú-floden

  I dag flyver vi videre til Rio de Janeiro, som er Brasiliens næststørste by med 7 mio. indbyggere. Sådan føles den på ingen måde. De mange strande, der slanger sig rundt om pynter og klippebjerge med by, natur og hav ud i ét har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Guds By”.

  Mirador Rio Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Ét af verdens officielle syv vidundere: Kristusstatuen, som er hele Brasiliens vartegn

  Vi starter dagen med at tage tandhjulsbanen op til Corcovado-bjergets top i 710 meters højde. Togturen er betagende gennem Rio de Janeiros urbane nationalpark med aber og papegøjer. På toppen venter et af verdens officielle syv vidundere: Kristusstatuen, der står højt hævet over ”Guds By”. Statuen, der er 38 m høj og vejer 1145 ton, er ikke alene et kristent symbol, men også byens og hele Brasiliens vartegn. Herfra er der et uforglemmeligt vue til Ipanema og Copacabana-strandene, Sukkertoppen og til lagunen, hvor bl.a. roning blev afviklet under OL i 2016. Vi skal også besøge Rio de Janeiros måske endnu mere berømte ikon: Sukkertoppen. Vi kører op med kabelbanen i to etaper til endestationen i 396 m højde, hvorfra vi bliver mødt med en enestående udsigt over byen og til Guanabara-bugten med indsejlingen fra Atlanterhavet.

  Imellem disse to højdepunkter på dagen skal vi også rundt i centrum i Rio og kigger indenfor i den nye og meget specielle katedral, ser det gamle, flotte operahus og går en tur i det farverige kunstnerkvarter, som er mest kendt for Selarons verdensberømte og farverige trappe, som den chilenske kunstner Jorge Selaron skabte som en hyldest til det brasilianske folk.

  Om aftenen spiser vi afskedsmiddag på en spændende, lokal restaurant.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt til en dag på Copacabana, Rio de Janeiro

  På rejsens sidste dag kan du nyde dagen på egen hånd, eller du kan vælge mellem nogle spændende tilkøbsudflugter.

  Dag på egen hånd: Nyd f.eks. de omkringliggende strande eller gå på shopping. Rio de Janeiro har flere gode shoppingcentre tæt på hotellet, men parallelgaderne til Copacabana-strandpromenaden har også mange gode butikker. Et forslag kan også være at besøge boheme-kvarteret Santa Teresa, der ligger centralt i byen på en lille bakke og er kendt for sine mange kunstnere og stejle gader.

  Tre spændende tilkøbsudflugter: Læs mere om de tre udflugter nedenfor. På disse udflugter vil der være en engelsktalende guide. Først på aftenen er det tid til at sige farvel til Rio, når vi kører mod den internationale lufthavn og påbegynder rejsen tilbage til Danmark.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Med jeep til Botanisk Have og Tijuca-skoven

  Tag med på en spændende og oplevelsesrig dag i naturens tegn, når du besøger Rios gamle botaniske have og Tijuca – verdens største skov midt i byen! Den smukke botaniske have har eksisteret siden 1808 og er et sandt mekka for naturelskeren. Her kan du opleve alt fra k

  Bag om Rios berømte karneval

  Kom med bag om Rios verdensberømte karnevalscene, når en lokal guide viser rundt i Samba City-komplekset og fortæller anekdoter om karnevallet og sambaens stolte historie! Du ser, hvordan kostumer og paradeudstyr bliver lavet og får også mulighed for selv at få

  Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost

  Se smukke Rio de Janeiro og mange af dens spektakulære seværdigheder fra søsiden på denne sejltur med en charmerende skonnert i historiske Guanabara Bay, der er den største bugt i verden målt på vandmængde. Vi sejler forbi de mange øer med historiske bygninger og,

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
08. november
2023

16 dage

Peter Arnholdt

39995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
15. februar
2024

16 dage

39995 kr.

Billund
København

Se rejseplan
07. marts
2024

16 dage

39995 kr.

Billund
København

Se rejseplan

Afgange

08. november 2023
16 dage

Peter Arnholdt
39995kr.
Billund
København

15. februar 2024
16 dage


39995kr.
Billund
København

07. marts 2024
16 dage


39995kr.
Billund
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Fly rundt i Brasilien: Sao Paulo – Iguazú – Brasília – Manaus – Savlador – Rio de Janeiro
 • Overnatning i dobbeltværelse på centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller og lodge i Amazonas
 • 13 x morgenmad, 4 x frokost og 4 x aftensmad
 • Al transport jf. program
 • Sightseeing i Sao Paulo
 • Udflugt til det brasilianske Iguazú-vandfald
 • Heldagsudflugt til det argentinske Iguazú-vandfald inkl. sejltur
 • Sightseeing i den gamle hovedstad, Brasília
 • Dagligt udflugtsprogram med naturoplevelser under opholdet i Amazonas
 • Heldagstur til kolonitidsbyen Cachoeira i Bahias bagland
 • Heldagstur med skonnert i Allehelgensbugten ved Salvador
 • Sightseeing i Rio med blandt andet Sukkertoppen, Kristusstatuen og det centrale Rio de Janeiro
 • Afskedsmiddag på spændende lokal restaurant i Rio
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 3.995
 • Ved afrejse fra Aalborg lufthavn. Tillæg kr. 750
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Når rejsen går til Brasilien