Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

CANADAS VESTLIGE VIDUNDERE

En rejse fyldt med dyreliv og vidunderlig natur


70 22 66 00

70 22 66 00

Det vestlige Canada er det bedste sted at udforske landets fantastiske vilde natur. Dette forslag til en kør-selv-tur inkluderer spektakulære naturoplevelser som bl.a. Rocky Mountains, Nordamerikas største gletsjerområde og spejlblanke turkise søer. Turen byder på flere nationalparker, møder med det vilde dyreliv og byen Vancouver. Dette er et eksempel på en sammensætning af en tur i en autocamper i det vestlige Canada.

Turen er ca. 1.895 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Vancouvers skyline

  Ankomst til Vancouver i Canada.

 • Oplev storbyen Vancouver

  Autocamperen afhentes. Der er kun en kort køretur gennem Vancouver til det første overnatningssted Burnaby Cariboo RV Park, som er et af de mest populære campingsteder i hele British Columbia. Den naturskønne campingplads byder på alt lige fra indendørs pool og jacuzzi til fitness. Herfra er det oplagt at udforske storbyen Vancouver, som der også bliver mere tid til i de sidste par dage. Brug også dagen til at proviantere.

  Dagens distance: 26 km

 • Vinrækker ved Okanagan Lake

  Turen til Okanagan Lake tager ca. 4½ time og er hele køreturen værd! Turen starter på Transcanada Highway, og ved byen Hope drejer du nordpå mod Okanagan Valley, hvor det smukkeste sceneri viser sig i den grønne dal, der er et kendt vinområde. Besøg en af de mange vingårde, hvor der er mulighed for at smage på forskellige vine fra området. Vi anbefaler at overnatte på den nordlige eller sydlige campingplads ved søen Okanagan Lake.

  Dagens distance: 392 km

 • Autocamper ved søen

  Campingpladsen ved Okanagan Lake byder på nogle fantastiske badestrande, som er omringet af høje nåletræer. Det er også muligt at dyrke forskellige vandaktiviteter på søen. Tilbring dagen med at vandre i naturen omkring campingpladsen ved Okanagan Lake eller tag en dagstur til Oyama, hvor der er mulighed for at zipline gennem de grønne trætoppe. Turen til Oyama tager ca. en time, og her kommer du også forbi byen Kelowna, der byder på en masse aktiviteter for både børn og voksne.

 • Monashee Mountains

  Inden længe dukker Rocky Mountains op i det fjerne, og efter tre timers køretur ankommer du til Revelstoke, som har en fantastisk beliggenhed højt oppe i de sneklædte Monashee Mountains. Her vil du opleve de mest imponerende maleriske scenerier i hele Canada. Besøg den frodige regnskovslignende Mount Revelstoke National Park, som byder på flotte udsigter, vandreruter og aktiviteter. Overnat på RV Camping Revelstoke, som er beliggende i smukke grønne omgivelser.

  Dagens distance: 239 km

 • Frodige Mount Revelstoke National Park

  Brug dagen på at udforske den frodige regnskovslignende Mount Revelstoke National Park, som byder på flotte udsigter, vandreruter og aktiviteter. Under en vandretur i nationalparken kan du opleve en spektakulær udsigt over bjergene og komme tæt på Canadas vidunderlig natur.

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Revelstoke

  Denne rafting tur er en Grade 3, men begyndere kan sagtens være med. Turen får gennem Mt. Revelstoke National Park, så udover rafting, får du også flot natur undervejs. Turen er 26 km lang og slutter med en stor.

    

 • Lake Matheson i Glacier National Park

  På vejen til Lake Louise kører du igennem Glacier National Park, der består af en masse gletsjere, som navnet også indikerer. Turen er så smuk, at der bør gøres nogle stop undervejs for at tage billeder. Undervejs passerer du høje bjergtinder, og lige ved grænsen mellem British Colombia og Alberta kører du over Kicking Horses Pass, et bjergpas på 1.653 meter som i dag er forbundet via en bro. Kort derefter ankommer du til Lake Louise Campground, hvor du har de næste to overnatninger.

  Dagens distance: 226 km

 • Toppen af Sulphur Mountain

  Brug dagen på at besøge Banff National Park, Canadas første nationalpark, som blev oprettet i 1885. Søerne i Rocky Mountains er en helt speciel oplevelse på grund af de eventyrlige turkise farver, og bjergene, der spejler sig i den blanke overflade. Søen Moraine Lake har sin intense farve fra gletsjernes smeltevand og minder mest af alt om et postkort. I nationalparken Banff kan man både få en fredfyldt naturoplevelse eller en aktiv dag med rafting, ridning eller kano. Den flotteste udsigt fås fra svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, som har en storslået udsigt over Bow Valley og Bow River, der snor sig mellem bjergene.

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

    

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

    

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

    

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

    

 • Icefields Parkway

  Vejen til Jasper går på vejen Icefields Parkway, blandt andet over de to pas The Bow og Sunwapta. Du kører forbi Nordamerikas største gletsjerområde Colombia Icefields, som også er mulig at køre på. Undervejs foreslår vi små afstikkere til vandfaldet Sunwapta, der har en helt speciel hesteskoform, og bjergområdet Bow Summit med sin storslåede udsigt over Peyto Lake. Overnatning enten på Whistlers eller Wapiti Campground i Jasper National Park eller i byen Hinton lidt nord for nationalparken.

  Dagens distance: 234 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

    

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

    

 • Bjørnemor i nationalparken Jasper

  Nationalparken Jasper byder på et usædvanligt rigt dyreliv, og størstedelen af parken er beskyttet vildmark, og man skal derfor benytte sig af de afmærkede stier. Tag den korte køretur til Pyramid Lake, og gerne om morgenen, hvor du får en helt særlig og uforglemmelig oplevelse, når solen står op, og bjergene spejler sig i søens stille vand.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

    

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

    

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

    

 • Det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains

  Følg Yellowhead Highway over Yellowhead Pass, så kommer Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains, til syne. Efter et par timers kørsel når du til Blue River, hvor det er muligt at komme på bjørnesafari og opleve de brune bjørne på nært hold på en sejltur på floden. Vil du overnatte i Wells Gray Provincial Park, skal du booke i god tid, da der kun er plads til få autocampere i Helmcken Falls Lodge & RV Park, som har vildmarken lige uden for døren. Herfra kan du desuden vandre til det smukke vandfald Moul Falls. Ellers anbefaler vi at overnatte i den idylliske by Clearwater.

  Dagens distance: 318 km

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og

    

 • Vandfald i Wells Gray Provincial Park

  Brug dagen i Wells Gray Provincial Park. Her vil du opleve et af de mest uberørte områder i det centrale British Columbia – og kun en 29 km lang vej fører ind i parken, der dækker et område på 5.250 km², hvor det ikke er usædvanligt at se sortbjørne. Det siger lidt om, hvad der er i vente! Ikke mindre end 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne er årsagen til, at parken bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”. Sæt tid af til en vandretur til f.eks. Helmcken Falls, der først blev opdaget i 1913 i forbindelse med anlæggelse af Canadian Pacific Railway.

 • Køreturene i Canada byder på smukke udsigter

  Der er 4½ times køretur tilbage til Vancouver og Burnaby Cariboo RV Park, hvor du igen skal overnatte. Nyd den smukke køretur gennem bjerglandskabet.

  Dagens distance: 461 km

 • Stanley Park

  Det er nemt at komme fra campingpladsen i Burnaby til Vancouvers centrum via skytrain. Brug dagen i det naturgrønne område Stanley Park, der har badestrande og smukke totempæle. Du kan også tage svævebanen til toppen af Grouse Mountain og få en fornemmelse af byens størrelse. Gå en tur rundt i Vancouvers ældste bydel Gastown, der blev grundlagt tilbage i 1867, og som blandt andet byder på et dampende ur og delikate spisesteder.

  Tilkøb flere oplevelser

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

    

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

    

 • Vancouver fra oven

  Aflevering af autocamperen og afrejse fra Vancouver.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte flere vilde dyr

  Tilkøb flere oplevelser

    

    

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overd

    

  Great Bear Nature Lodge - 5 dages tur

  Et ophold på Great Bear Nature Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede

    

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
Cruise Canada
Cruise Canada er størst på det canadiske marked, og et solidt firma med 50 års erfaring.
 • 5 lokationer i Canada
 • Standard autocampere
 • 3-7 personers modeller
 • Rabatter i løbet af året
 • CanaDream
  CanaDream
  Skal I have lidt luksus på autocamper-ferien i Canada, så skal i vælge en autocamper fra CanaDream
  Cruise Canada
  Cruise Canada
  Cruise Canada er størst på det canadiske marked, og et solidt firma med 50 års erfaring.
 • 5 lokationer i Canada
 • Standard autocampere
 • 3-7 personers modeller
 • Rabatter i løbet af året
 • CanaDream
  CanaDream
  Skal I have lidt luksus på autocamper-ferien i Canada, så skal i vælge en autocamper fra CanaDream
  Prisen inkluderer
  Flyrejse
  • Flybillet Danmark – Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter
  Transport
  • 14 dages autocamper-leje
  • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko op til CA$1.750)
  • Km-pakke med 2.000 km
  • Udstyrspakke til autocampere (køkkenudstyr, 1 flaske propan gas)
  • Personlige pakker (vattæppe, pude, betræk, håndklæder mv.)
  • Ekstra fører
  • Tilladt kørsel i USA
  Overnatning
  • 1 overnatning på hotel i lufthavnen ved ankomst
  • 10% rabat på KOA campingpladser
  Seværdigheder
  • Discovery Pass om giver adgang til b.la alle nationalparker (værdi 545-1355 kr.)

  Lignende rejser

  Se kort

  autocamper-rejse

  Klassiske Québec – højdepunkter i det østlige Canada

   Højdepunkter

   • Picnic og svømmetur ved Waber Falls
   • Spøgelsesbyen Val-Jalbert
   • Udsigten over Saguenay-fjorden fra Saint-Rose-du-Nord
   • Indianerhistorie i Huron-Wendat-reservatet
   • Cykeltur omkring søen Lac Saint-Jean
   • Historiske Québec City

  13-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Niagara Falls og Toronto i baggrunden
  Se kort

  autocamper-rejse

  Naturskønne Ontario: Niagara Falls & Algonquin

   Højdepunkter

   • Det enorme vandfald Niagara Falls
   • Algonquin Provincial Park
   • De spændende kvarterer i Toronto
   • 1000 Islands i Saint Lawrence floden
   • Det både franske og engelske Ottawa

  13-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  autocamper-rejse

  Totem Circle

   Højdepunkter

   • Inside Passage – en af verdens flotteste sejlture
   • Enestående dyreliv
   • Columbia Icefields
   • Hvalsafari
   • Søerne i Rocky Mountains

  25-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  Yukon & Alaska

   Højdepunkter

   • Det varierede dyreliv i Yukon Wildlife Preserve
   • Bjørnene i Kluane National Park
   • Rå natur i Tombstone Territorial Park
   • Overraskelser i Dawson City
   • Guldgraverstemning i Chicken

  14-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Niagara Falls og Toronto i baggrunden
  Se kort

  autocamper-rejse

  Naturskønne Ontario: Niagara Falls & Algonquin

   Højdepunkter

   • Det enorme vandfald Niagara Falls
   • Algonquin Provincial Park
   • De spændende kvarterer i Toronto
   • 1000 Islands i Saint Lawrence floden
   • Det både franske og engelske Ottawa

  13-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  autocamper-rejse

  Totem Circle

   Højdepunkter

   • Inside Passage – en af verdens flotteste sejlture
   • Enestående dyreliv
   • Columbia Icefields
   • Hvalsafari
   • Søerne i Rocky Mountains

  25-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  Yukon & Alaska

   Højdepunkter

   • Det varierede dyreliv i Yukon Wildlife Preserve
   • Bjørnene i Kluane National Park
   • Rå natur i Tombstone Territorial Park
   • Overraskelser i Dawson City
   • Guldgraverstemning i Chicken

  14-dages autocamper-ferie fra

  kr. pr. person

  Se rejsen

  Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke