Firma – og grupperejser

15% RABAT PÅ CRUISE AMERICA OG CRUISE CANADA AUTOCAMPERE
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. april 2024 og 31. oktober 2024. Bestilling senest 31. december 2023.

8% RABAT PÅ AUTOCAMPERE FRA CANADREAM
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage hvor afhentning er mellem 1. april 2024 og 30. juni 2024 eller 19. august og 3. november 2024.

 

Vælg også mellem:

• 25% rabat på fri km

• 25% rabat på envejsgebyr

• Gratis pakke med
– Personligt udstyr
– Udstyr til autocamperen
– Èn ekstra fører
– Tilladelse til at køre i USA

• Køb 1.600km og få 1.600km gratis

 

Bestilling senest 31. januar 2024.

DET VESTLIGE CANADA I AUTOCAMPER – INKL. VANCOUVER ISLAND OG SUNSHINE COAST

Rocky Mountains krydret med kystens bedste oplevelser

25-dages autocamper-ferie fra kr. 13.595


70 22 66 00

Det vestlige Canada er som en gave, der bliver ved med at give, når det kommer til enestående naturoplevelser. Vi har sammensat et ruteforslag på 25 dage, som er spækket med alle de bedste naturvidundere lige fra smaragdgrønne bjergsøer, imponerende gletsjere, rislende floder og brusende vandfald til det rige dyreliv med blandt andet spækhuggere, grizzlybjørne, amerikanske havørne og elge. På rejsen oplever du også naturskønne Vancouver Island og maleriske Sunshine Coast. Ruten strækker sig over 2.950 km og er sammensat, så den kan tilbagelægges i et behageligt tempo, der giver god tid til at nyde det imponerende natursceneri, som du passerer. 

Blandt rejsens ultimative højdepunkter er:

 • Vancouvers pulserende storbyliv
 • Spækhuggere og hvaler ved Vancouver Island
 • Unikke kystbyer og smukke fjorde på Sunshine Coast
 • Fascinerende bjerglandskaber og det rige dyreliv i Jasper og Banff
 • Turkisblå søer og massive gletsjere på Icefields Parkway

Ruteforslaget starter og slutter i det vestlige Canadas største by, Vancouver. Det anbefales at gennemføre rejsen i perioden fra maj til september. 

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Autocamper forslagets rute
Dagsprogram
 • Vancouver ligger billedskønt placeret

 • Vancouver er en af verdens flottest beliggende byer

  Storbyen Vancouver har masser af aktiviteter og seværdigheder, som du kan kaste dig over. Gå på opdagelse i de hyggelige markedsboder på Granville Island, hvor du finder masser af delikate madboder med alt fra gourmet oste til friskfanget fisk. Du kan også cykle en tur gennem de hyggelige oaser i Stanley Park eller se det berømte dampur i den gamle bydel Gastown. 

  Har du lyst til at tage forskud på naturoplevelserne, kan du tage kabelbanen op til Grouse Mountain, hvorfra der er en enestående udsigt over sneklædte bjergtinder og Vancouvers travle gader.

   

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

  1189 kr. pr. person      

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

  1253 kr. pr. person      

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

  1974 kr. pr. person      

 • Der er hyggeligt i Victorias Inner Harbour

  Autocamperen afhentes fra morgenen, og turen går videre til Tsawwassen, hvor Vancouvers sydlige færgehavn ligger. Sejlturen til Swartz Bay byder på ca. halvanden times overfart med udsigt til det glinsende, mørkeblå hav og skovklædte bjergsider. 

  Når du kommer til Vancouver Island, kan du køre til provinsen British Columbias hovedstad, Victoria. Byen ligger i den sydlige ende af Vancouver Island, hvor du finder det mildeste klima i Canada. 

  Det kan anbefales at tage til Victorias Inner Harbour, hvor du kan opleve det hyggelige havneområde med yachter og små færgebåde. Herfra afgår også både, der tager dig med på de populære hvalsafarier, hvor du har gode muligheder for at spotte spækhuggere og hvaler i farvandet, som ligger ud for byen.

  I byen ligger også det ikoniske Empress Hotel, hvor du på ægte britisk vis kan nyde en kop afternoon tea og en lækker scone med udsigt til det smukke havneområde.  

  I Victoria ligger også et af Canadas bedste museer, Royal BC Museum, som har British Columbias største IMAX-skærm, der viser utrolig flotte film. På museet kan du fordybe dig i spændende udstillinger om vestkystindianerne og pionertiden. 

  Gå også på opdagelse i de verdensberømte haver i Butchart Gardens, som hvert år byder over 1 million gæster velkommen til et imponerende skue af floraer i alverdens farver og former.

  Distance fra Vancouver til Victoria: 1,5 times flot sejltur samt 70 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Salish Seaside RV Haven
  Fort Victoria RV Park
  Cedar Springs Ranch
  Goldstream Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved

  2140 kr. pr. person      

 • Naturen ved Tofino og Pacific Rim National Park er enestående

  Duncan, også kaldet “Totempælenes by”, kan du opleve på turen til Vancouver Islands vestkyst. Som navnet lægger op til, finder du her en stor samling totempæle. Hele 80 stykker pryder byen og giver et lille indblik i vestkystindianernes historie. 

  Er du nysgerrig på mere af områdets historie, kan du gøre et stop i Chemaninus. Her findes mange imponerende vægmalerier, som pynter husmurene og visuelt beretter om fortidens begivenheder.   

  Fra byerne Tofino og Ucluelet kan du opleve Pacific Rim National Park. Her findes mange muligheder for at tage på skønne vandreture eller sejle i havkajak og kano. Du kan også tage på fisketure eller hval- og bjørnesafari, hvor der er gode chancer for at spotte de fascinerende dyr.

  Det er også dejligt at slentre en tur ned langs Long Beachs 16 km lange, bløde sandstrand eller tage et dyp i det lyseblå hav. Stranden er et af områdets ikoner og ligger mellem byerne Tofino og Ucluelet.

  Distance fra Victoria til Tofino: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Crystal Cove Beach Resort – Cabins & RV Camping
  Bella Pacifica Campground
  Wya Point Resort
  Wild Pacific Camp

  Tilkøb flere oplevelser

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt

  1562 kr. pr. person      

  Kajaktur ved Tofino

  At sejle i kajak er en stor naturoplevelse – især i den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island. Nyd stilheden og sælerne, der dukker op på turen til Meares Island. Her går du i land og følger ”The Big Tree Trail” gennem regnskoven, mens guiden fortæller om

  1724 kr. pr. person      

 • Pukkelhval ved Campbell River

  Byen Campbell River ligger nord for den naturskønne Comox-dal på østkysten af Vancouver Island. I dalen ligger tvillingebyerne Comox og Courtenay, som med deres naturrige placeringer, er eftertragtede områder i Canada. I området finder du et mildt klima med både vingårde og dejlige sandstrande.

  Lidt uden for Campbell River finder du Elk Falls Provincial Park. I parken er der mulighed for at tage på skønne vandreture, som fører dig til de tre vandfald: Moose, Deer og Elk Falls. Hvis du ikke lider af højdeskræk, kan du vove dig ud på hængebroen over kløften ved Elk Falls, hvorfra der er en fantastiske udsigt til det brusende vandfald.

  Floderne ved Campbell River har nogle af verdens største koncentrationer af laks. Af denne grund kan byen bryste sig af titlen “Verdens laksehovedstad”. Ved Quinsam River Hatchery, syd for Campbell River, er det let at komme tæt på fiskene. Fra slutningen af juli til midten af november kan du også være heldig at opleve laksene gyde.

  Campbell River er et af de bedste steder at opleve grizzly-bjørne, pukkelhvaler og spækhuggere. Det skyldes netop den store koncentration af fisk og næringsrigt vand, der findes i området. 

  Er der tid tilovers, kan du tage færgen til Quadra Island. Her kan du køre en tur til byerne Cape Mudge og Rebecca Split, som ligger henholdsvis på den sydlige og østlige del af øen. Undervejs finder du et rigt dyreliv, og der er derfor gode chancer for at spotte blandt andet søløver, hjorte, fiskeørne og sortbjørne.

  Distance fra Tofino til Campbell River: 270 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Thunderbird RV Park
  Tsa-Kwa-Luten RV Park (Quadra Island)
  Quinsam Campground (Elk Falls Provincial Park)
  Seal Bay RV Park (Comox)

  Tilkøb flere oplevelser

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første
  parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende

  4601 kr. pr. person      

 • BC Ferries sejler i hele Canada. Her er det mellem Comox (Vancouver Island) og Powell River (Sunshine Coast)

  Sunshine Coast strækker sig 180 km fra Howe-fjorden ved Vancouver til Desolation-fjorden nord for Powell River. Kysten, som er præget af øer, halvøer og dybe fjorde, er en del af det canadiske fastland, men på grund af det uvejsomme bjergrige terræn, er store dele af området kun tilgængelig med båd eller vandflyver.

  Powell River er den største by på Sunshine Coast og et perfekt udgangspunkt for oplevelser på den nordlige del af kysten. Her findes hyggelige caféer, bryggerier og gode restauranter.

  Den lille fredfyldte landsby, Lund, ligger smukt 30 km nord for Powell River. Denne er endestationen for Sunshine Coast Highway og skal man videre herfra er det ad meget små veje eller båd. I Lund er det muligt at leje vandtaxi til flere skønne steder i den nordlige del af Sunshine Coast. Den lille skønne strandø, Savary Island, er især populær.

  For de aktive er det muligt at stifte bekendtskab med et lille stræk af den berømte vandrerute, Sunshine Coast Trail. Fra udgangspunktet tæt ved Spring Lake er det muligt at vandre til toppen af Tin Hat Mountain. Turen tager ca. 3-4 timer og er til tider stejl, men udsigten fra toppen er det hele værd. På toppen ligger Tin Hat Mountain Hut, som man er velkommen til at overnatte i.

  Distance fra Campbell River til Powell River: 1,5 times flot sejltur samt 55 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Willingdon Beach Campsite
  Garnet Rock Oceanside Resort
  SunLund By-The-Sea RV Park & Cabins
  Kents Beach Resort

 • Sechelt ligger smukt med Georgia strædet på den ene side og Sechelt-fjorden på den anden

  En færgesejlads skiller den nordlige del af Sunshine Coast fra den sydlige del. Overfarten fra Saltery Bay til Earls Cove er endnu en smuk sejltur og tager kun 50 minutter.

  Efter ankomst til Earls Cove kan du køre til den lille by Egmont, som ligger ud til Sechelt-fjorden. Fra byen er der en let vandretur på 4 km til udsigtsplatformene ved Skookumchuck Narrows. På dette smalle sted i fjorden gør tidevandet, at vandets retning ændres kraftigt to gange om dagen. Dette skaber enorme hvirvler i vandet, og området er derfor populært blandt ekstreme kajak-udøvere og andre adrenalin-entusiaster.

  Sechelt er den største by i den sydlige del af Sunshine Coast og ligger smukt med Georgia-strædet på den ene side og Sechelt-fjorden på den anden. Der er utallige muligheder for aktiviteter i og omkring byen. Sejl med kajak i Porpoise Bay Provincial Park, og gå en tur til Burnett-vandfaldet i Burnett Falls Park lige uden for byen.

  Gibsons er den sydligst beliggende by på kysten, og det er tæt herpå, at færgen sejler til det nordlige Vancouver. Byen ligger billedskønt i en lille bugt, og især marinaen er usædvanlig smuk. Fra Soames Hill Park er der en spektakulær udsigt over Gibsons, Howe-fjorden, de nordlige bjerge og Georgia-strædet.

  Distance fra Powell River til Sechelt: 50 minutters flot sejltur samt 90 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Bayside Campground & RV Park (Sechelt)
  Sunhine Coast RV Park (Gibsons)
  Langdale Heights RV Park (Langdale)
  Garden Bay RV Resort (Madeira Park)

 • Der er hyggeligt i Whistler

  Turen går nu mod færgen tilbage til det nordlige Vancouver og videre nordpå ad Sea-to-Sky Highway mod Whistler. 

  På denne tur anbefales et stop ved byen Squamish, hvor det imponerende vandfald Shannon Falls, kaster sig ud over bjergsiden. I området kan du også opleve Sea-to-Sky Gondola, som på 10 minutter bringer dig til toppen af bjergtinderne, hvorfra der er en enestående udsigt over Howe fjorden og de omkringliggende bjergtoppe. 

  Whistler er byen, hvor du i vintermånederne kan opleve et af verdens førende skisportsområder. Byen ligger placeret for foden af de to store bjerge Whistler og Blackcomb, der om vinteren er dækket af tykke lag hvidt sne, som gør den til et perfekt udgangspunkt for skisport. I sommerperioden kan du udforske nogle af de mange afmærkede vandreruter eller afprøve forskellige friluftsaktiviteter.  

  Begge bjerge forbindes af svævebanen Peak-to-Peak, som byder på en 4,4 km lang svævetur henover høje trætoppe og skrå bjergsider. 

  Distance fra Sechelt til Whistler: 40 minutters flot sejltur samt 140 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistler RV Park and Campgrounds
  Riverside Camping & RV Resort

  Tilkøb flere oplevelser

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for

  4401 kr. pr. person      

  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  1239 kr. pr. person      

  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær

  1988 kr. pr. person      

  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte

  2261 kr. pr. person      

 • Flot udsigt over Clearwater River i Wells Gray Provincial Park

  Wells Gray Provincial Park er også kendt som “Canada’s Waterfall Park”. Parken kan fremvise hele 39 navngivne vandfald og derudover en lang række unavngivne. 

  I nationalparken finder du også dybe kløfter, spejlblanke søer og de højeste bjergtoppe i Cariboo-bjergkæden. Et natursceneri, som du kan komme helt tæt på til fods, i en kano eller med en guidet tur på hesteryg. Husk at holde øjnene åbne, for i parken kan du være heldig at spotte en sortbjørn.

  Specielt et af parkens mange vandfald er et besøg værd. Det verdensberømte Helmcken Falls, som med sit 141 meters fald er det fjerdestørste vandfald i Canada. Vandfaldet blev først opdaget i 1913, da den trans-canadiske jernbane skulle anlægges.

  På vejen mod Clearwater finder du gode vandremuligheder ved søerne i Joffre Lakes Provincial Park. Du kan også fordybe dig i guldgravernes historie og 1800-tallets “Gold Rush” på Historic Hat Creek Ranch, deres spændende historie fortælles i autentiske bygninger.

  Distance fra Whistler til Clearwater: 425 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Clearwater/Wells Gray Koa Journey
  Dutch Lake Resort & RV Park
  Helmcken Falls Lodge & RV Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og

  1638 kr. pr. person      

 • Maligne Lake er en af de flotteste søer i Jasper National Park

  Turen går videre til de canadiske Rocky Mountains største nationalpark, Jasper. 

  Lad dig betage af glinsende isblå søer, hvidklædte bjergtinder, tætte nåletræsskove. Kom helt tæt på det canadiske dyreliv, hvor du kan være heldig at se blandt andet elge, sortbjørne, grizzlybjørne og amerikanske havørne. 

  Har du ikke fået nok af svævebaneture, kan du tage Jasper SkyTram op til toppen af Whistler Mountain, hvorfra der er en fuldstændig formidabel udsigt over de rå bjergrygge. 

  På turen til den verdensberømte sø Maligne Lake skal du huske også at køre gennem den smukke dybe kløft Maligne Canyon.

  I Jasper by skal du ikke forvente at finde nogen store kædebutikker. Til gengæld finder du små, lokale erhvervsdrivende og hyggelige restauranter, hvor du kan nyde en god bid mad. Om aftenen kan du være heldig at se hjorte, som finder vej til byen, når mørket falder på.

  På vejen mod Jasper kan du ikke undgå at lægge mærke til det 3.954 m høje bjerg, Mount Robson, som er det højeste, du vil finde i de canadiske Rocky Mountains. Er du nysgerrig på at lære mere om de canadiske Rocky Mountains, kan du gøre et stop hos områdets besøgscenter. Ved Mount Robson findes flere gode campingpladser, hvis du også ønsker et andet sted at overnatte end i Jasper. 

  Distance fra Clearwater til Jasper: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistlers Campground
  Wapiti Campground
  Robson Meadows Campground (Mount Robson)
  Robson River Campground (Mount Robson)

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

  1018 kr. pr. person      

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  954 kr. pr. person      

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  1091 kr. pr. person      

 • Moraine Lake er fuldstændig ubeskrivelig smuk

  Vejen fra Jasper til Lake Louise hedder Icefields Parkway og er en oplevelse i sig selv. Ruten betragtes som en af Canadas smukkeste, og du skal derfor regne med at strækningen ikke kan tilbagelægges i normalt tempo, da du konstant fristes til at stoppe op og nyde udsigten. På strækningen passerer du alt det bedste af Canadas natur larmende vandfald, turkisblå søer, dybe skove, isblå gletsjere og masser af snedækkede bjergtinder. Der er også gode chancer for hilse på bjørne eller elge, som begge holder til i dette område. 

  Mellem Jasper og Lake Louise kan du stoppe ved Athabasca-gletsjeren, som er én af otte istunger fra gletsjeren Columbia Icefield, der ligger på toppen af bjergene og er den største i de canadiske Rocky Mountains. Du kan opleve en enestående udsigt over gletsjerområdet fra den gennemsigtige glasbro Skywalk, der er placeret 300 meter over landskabet. 

  Lake Louise byder på nogle af områdets flotteste søer, blandt andet søerne Moraine Lake og Lake Louise, som med deres smaragdgrønne vand og bjergrige omgivelser er ikoniske for de canadiske Rocky Mountains. Det anbefales at stå tidligt op, når du skal besøge søerne, da området er meget populært blandt turister. 

  Distance fra Jasper til Lake Louise: 235 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lake Louise Campground
  Kicking Horse Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

  771 kr. pr. person      

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  342 kr. pr. person      

 • Udsigt over Banff fra Sulphur Mountain

  Banff National Park er fra 1885 og dermed Canadas ældste nationalpark. Man oprettede den som nationalpark på grund af de mange termiske “Hot Pools”, som du finder i området. De varme bade har et højt mineralindhold og menes at have helbredende virkninger. 

  Du kan tage svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvor du får et 360 graders imponerende udsyn over Banff Valley, Banff by og Bow River, der slanger sig mellem bjergsiderne. Til de aktive er der rig mulighed for at tage på kanoture, cykelture og raftingture eller opleve den canadiske natur fra hesteryg.

  Der, hvor floderne Spray og Bow flyder sammen, finder du det luksuriøse jernbanehotel Fairmont Banff Springs, som åbnede dørene i 1888 som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Fra hotellets idylliske placering har du en imponerende panoramaudsigt over de grønne trætoppe og knejsende bjergtoppe. Tag et kig indenfor i den smukke hall, eller forkæl smagsløgene med en lækker anretning fra en af hotellets restauranter. 

  Distance fra Lake Louise til Banff: 60 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Tunnel Mountain Village I Campground
  Tunnel Mountain Village II Campground
  Two Jack Lakeside Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  1589 kr. pr. person      

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

  1318 kr. pr. person      

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  1568 kr. pr. person      

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  918 kr. pr. person      

 • Emerald Lake i Yoho National Park er et muligt stop på turen mellem Banff og Revelstoke

  På køreturen fra Banff til Revelstoke kommer du gennem både Yoho National Park og Glacier National Park. I Yoho National Park kan du efter Kicking Horse-passet opleve de 8-talsformede “Spiral Tunnels”. Tunnellerne gør det muligt for store godstog at komme igennem bjergpasset. 

  Glacier National Park er et godt udgangspunkt for dejlige vandreture. Parken har fået sit navn på grund af dens mange gletsjere. I 1850 kunne man i parken finde mere end 150 gletsjere, det tal er i dag reduceret til blot 25 som følge af klimaforandringer. 

  Undervejs krydser du også Rogers-passet. Her finder du et lille informationscenter med udstillinger og teater, der fortæller om bygningen af jernbanen gennem de canadiske Rocky Mountains. 

  Ved Revelstoke kan du køre ad “Meadows in the Sky Parkway” til toppen af Mount Revelstoke. Turen er på 26 km og fører dig op i 1.835 meters højde, hvor Mount Revelstokes ikoniske alpine blomsterenge pryder den grønne bjergtop.   

  Distance fra Banff til Revelstoke: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lamplighter Campground
  Revelstoke Camground
  Snowforest Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Revelstoke

  Denne rafting tur er en Grade 3, men begyndere kan sagtens være med. Turen får gennem Mt. Revelstoke National Park, så udover rafting, får du også flot natur undervejs. Turen er 26 km lang og slutter med en stor.

  1520 kr. pr. person      

 • Det varme klima i Okanagan Valley er ideel til vinproduktion

  Byen Penticton ligger ved Okanagan-søen i det centrale Okanagan Valley. Her er der et dejligt lunt klima med over 300 solskinsdage om året, hvilket gør området utroligt populært. 

  I byen finder du et rigt omfang af vingårde og frugtplantager, som trives i det milde klima. Her kan du forkæle smagsløgene med lækker aromatisk vin. Besøg Summerhill Pyramid Winery, der er den mest besøgte vingård i British Columbia, eller smag den seneste årgang hos Gray Monk Estate Winery, der er regionens ældste vingård. 

  I Pentictons bølgende bakker findes et stort udvalg af aktiviteter, som du kan kaste dig over. Tag på ridetur, spil golf, cykel en tur, tag på sejlture, eller udforsk det naturskønne landskab på en vandretur. I sommerperioden er der også mange muligheder for at tage på strandtur til områdets mange store søer. 

  Distance fra Revelstoke til Penticton: 260 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Kelowna Urban Farm & RV Park
  Apple Valley Orchard & RV Park
  Wrights Beach Camp RV Park

 • Lightning Lake ligger flot i EC Manning Provincial Park

  Den bedste vej at køre fra Penticton til Harrison Hot Springs er ad Highway 3 via EC Manning Provincial Park. På denne strækning finder du ikke nogen større byer, hvilket har givet vejen tilnavnet Dark Sky Highway, til gengæld vil du opleve den uspolerede canadiske natur. 

  På vejen mod Harrison Hot Springs kører du forbi EC Manning Provincial Park, der ligger i hjerte af bjergkæden Cascade Mountains. Her kan du stoppe op og tage på vandreture i området. Hvis du har lyst til at gå en nem rute, kan du gå de 9 km rundt om Lightning Lake. På turen har du den flotteste udsigt til søen og den omkringliggende frodige natur. 

  Når du kommer til Harrison Hot Springs, kan du forkæle dig selv med en tur i de mineralholdige varme bade, som området er kendt for. Kan du slet ikke få nok af at vandre, kan du finde gode vandreruter ved Harrison Lake. Har du lyst til at opleve søen på endnu tættere hold, findes der forskellige aktivitetsmuligheder på vandet.

  Distance fra Penticton til Harrison Hot Springs: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Harrison Country Club Resort
  Springs RV Resort
  Harrison Springs Camping & RV

 • Lower Falls i Golden Ears Provincial Park

  Fra Harrison Hot Springs kører du mod Vancouver, hvor autocamperen skal afleveres, inden hjemrejsen mod Danmark begynder. 

  Hvis du vil nå en sidste oplevelse i det canadiske, inden turen går retur til Danmark, kan du anbefales at stoppe i Golden Ears Provincial Park, der ligger lige uden for Vancouver. Her kan du gå den flotte vandretur til Lower falls, som tager ca. 2 timer. På turen kommer du gennem grønne skove og forbi de mange små Lower Falls-vandfald, mens du kan nyde udsynet af hele tre bjerge, nemlig Edge, Alourette og Blanchar.

  Distance fra Harrison Hot Springs til Vancouver: 130 km

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på hotel i Vancouver ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser
Autocamper
 • 21 nætters autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko afhænger af valgt autocamper)
 • 3.000 forudbetalte kilometer
 • Udstyrspakke til autocamperen (Køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (Tæppe, pude, håndklæde mv.)
Færge
 • Tsawwassen (Vancouver Syd) til Swartz Bay (Vancouver Island)
 • Comox (Vancouver Island) til Powell River (Sunshine Coast)
 • Saltery Bay (Sunshine Coast) til Earls Cove (Sunshine Coast)
 • Langdale (Sunshine Coast) til Horseshoe Bay (Vancouver Nord)
Seværdigheder
 • Discovery Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 7 personer, til de fleste nationalparker i Canada i et år (værdi 140 CAD)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. maj – 30. juni
Sommer: 1. juli – 20. august
Sensommer: 21. august – 30. september

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår 2024
21.095 kr.
13.595 kr.
Sommer 2024
33.295 kr.
20.395 kr.
Sensommer 2024
23.695 kr.
14.795 kr.
2 voksne
Forår 2024
21.095 kr.
Sommer 2024
33.295 kr.
Sensommer 2024
23.695 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår 2024
13.595 kr.
Sommer 2024
20.395 kr.
Sensommer 2024
14.795 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det bedste af det vestlige Canada i autocamper

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Vandfaldene i Wells Gray Provincial Park
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

16-dages autocamper-ferie fra

10.395 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Det vestlige Canada i autocamper – inkl. Vancouver Island

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

20-dages autocamper-ferie fra

11.995 kr.

Se rejsen