Firma – og grupperejser

DET VESTLIGE CANADA I AUTOCAMPER – INKL. VANCOUVER ISLAND

Tre ugers frihed i et område skabt til camping

20-dages autocamper-ferie fra kr. 11.695


70 22 66 00

Har du lyst til at opleve alt det bedste af det vestlige Canada og tilmed få et par dage på naturskønne Vancouver Island? Så kommer her vores bud på en rejse, der tager dig rundt til nogle af de oplevelser, du bare ikke må gå glip af, når turen går til den vestlige del af det storslåede Canada. Med dette ruteforslag har du mulighed for at opleve alt fra turkise bjergsøer, isblå gletsjere og larmende vandfald til det rige dyreliv med blandt andet spækhuggere, grizzlybjørne og elge. Alt sammen indkapslet i en tur på ca. 2.700 km, hvor der selvfølgelig er indlagt god tid at stoppe op og lade sig betage af den smukke natur. 

Blandt rejsens ultimative højdepunkter er:

 • Vancouvers pulserende storbyliv
 • Vandfaldene i Wells Gray Provincial Park
 • Det rige dyreliv og de fascinerende bjerglandskaber i Banff og Jasper
 • Turkisblå søer og isblå gletsjere på Icefields Parkway
 • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

Denne rute begynder og slutter i det vestlige Canadas største by, Vancouver, og er bedst at gennemføre i perioden fra maj til september.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Autocamper forslagets rute
Dagsprogram
 • Vancouver ligger billedskønt placeret

  Turen starter i den livlige storby Vancouver. Her kan du mod øst finde Georgia-strædet, og drejer du hovedet i modsatte retning, vil du ane snedækkede bjerglandskaber, der skyder mod himlen. Rejsen startes afslappet ud med en overnatning på hotel.

 • Vancouver er en af verdens flottest beliggende byer

  I Vancouver er der rig mulighed for at gå på opdagelse. Her kan du opleve den hyggelige stemning ved markedsboderne på Granville Island, hvor frugt i alverdens farver springer i øjnene og får mundvandet til at løbe. Andre muligheder er en cykeltur i Stanley Park eller udforskning af Gastown, Vancouvers gamle bydel. Byen byder på masser af delikate spisesteder og det berømte Steam Clock, som er et ur, der drives af en dampmotor. 

  Har du lyst til at komme udenfor storbyens larm, kan det anbefales at tage en tur med kabelbanen op på bjergtoppen af Grouse Mountain, hvorfra der er en imponerende udsigt over Vancouver.

   

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

  1206 kr. pr. person      

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

  1272 kr. pr. person      

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

  2006 kr. pr. person      

 • Der er hyggeligt i Victorias Inner Harbour

  Om morgenen afhentes autocamperen, inden turen går til Tsawwassen, hvor Vancouvers sydlige færgehavn ligger. Den smukke overfart til Swartz Bay på Vancouver Island tager ca. halvanden time.

  Victoria er hovedstaden i provinsen British Columbia. Byen har med sin beliggenhed på Vancouver Islands sydspids det mildeste klima i Canada.

  Der er skønt i området omkring Victorias Inner Harbour. Det er her, det kendte Empress Hotel ligger, hvor du kan nyde afternoon tea på bedste britiske vis. Fra havnen afgår også både, der kan tage dig med på de populære hvalsafarier, hvor der er gode muligheder for at spotte både spækhuggere og hvaler. 

  På Royal BC Museum, der er et af Canadas bedste museer, er det muligt at fordybe sig i det naturhistoriske museums udstillinger om blandt andet pionertiden og vestkystindianerne. Desuden viser museets IMAX-biograf usædvanligt flotte film på en IMAX-skærm, der er British Columbias største.

  Oplev også de verdensberømte haver i Butchart Gardens. Mere end 1 million besøgende kigger hvert år forbi til et fascinerende skue af havens imponerende designs i alle farvepalettens nuancer. 

  Distance fra Vancouver til Victoria: 1,5 times flot sejltur samt 70 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Salish Seaside RV Haven
  Fort Victoria RV Park
  Cedar Springs Ranch
  Goldstream Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved

       

 • Naturen ved Tofino og Pacific Rim National Park er enestående

  På turen til Vancouver Islands vestkyst er det muligt at stoppe i den lille by Duncan, der med rette kan kalde sig “Totempælenes by”. Her er der rejst ikke mindre end 80 totempæle, som giver et indblik i vestkystindianernes historie. Det er også oplagt med et stop i Chemainus, hvor imponerende vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie.

  Tofino og søsterbyen Ucluelet er gode udgangspunkter for spændende oplevelser i Pacific Rim National Park. Her er masser af vandrestier, mulighed for at sejle i kano og havkajak, og er du nysgerrig på at opleve noget af Canadas rige dyreliv, så findes der også et stort udbud af både hvalsafarier, bjørne- og fisketure.

  Long Beach byder på 16 km lang sandstrand mellem Tofino og Ucluelet. Her er det skønt at mærke det bløde sand mellem tæerne på en gåtur langs strandkanten eller at tage en forfriskende dukkert i det skvulpende hav. Stranden er et af områdets ikoner og et symbol på, at naturen er den store attraktion på Vancouver Island. 

  Distance fra Victoria til Tofino: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Crystal Cove Beach Resort – Cabins & RV Camping
  Bella Pacifica Campground
  Wya Point Resort
  Wild Pacific Camp

  Tilkøb flere oplevelser

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt

  2433 kr. pr. person      

  Kajaktur ved Tofino

  At sejle i kajak er en stor naturoplevelse – især i den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island. Nyd stilheden og sælerne, der dukker op på turen til Meares Island. Her går du i land og følger ”The Big Tree Trail” gennem regnskoven, mens guiden fortæller om

  1751 kr. pr. person      

 • Der er hyggeligt i Whistler

  Turen går fra Vancouver Island og tilbage til fastlandet med færgeoverfarten fra Nanaimo til Horseshoe Bay. Sidstnævnte er Vancouvers nordlige færgehavn, og herfra går det nordpå ad Sea-to-Sky Highway mod Whistler.

  Undervejs anbefales det at tage et stop ved Shannon Falls, det 335 meter høje vandfald, der ligger ved byen Squamish. I samme området kan du tage gondolen Sea-to-Sky-Gondola, der på 10 minutter bringer dig op blandt bjergtoppene. Herfra er der en enestående udsigt over Howe-fjorden og de hvide bjerglandskaber. 

  Whistler ligger for foden af de to store bjerge Whistler og Blackbomb, hvilket gør byen til et fantastisk skisportssted i vintermånederne, ja faktisk et af landets førende. Om sommeren er der masser af muligheder for at tage på skønne vandreture på en af de afmærkede vandreruter eller afprøve områdets mange øvrige friluftsaktiviteter. 

  Svævebanen Peak-to-Peak forbinder toppen af Whistler Mountain med Blackcomb Mountain. På den 4,4 km lange tur svæver du forbi et naturlandskab, hvis sneklædte bjergtinder og grønne trætoppe med garanti vil optage al din opmærksomhed.

  Distance fra Tofino til Whistler: 1,5 times flot sejltur samt 310 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistler RV Park and Campgrounds
  Riverside Camping & RV Resort

  Tilkøb flere oplevelser

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for

  1429 kr. pr. person      

  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  1257 kr. pr. person      

  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær

  2020 kr. pr. person      

  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte

  2309 kr. pr. person      

 • Flot udsigt over Clearwater River i Wells Gray Provincial Park

  Intet mindre end 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne er årsagen til, at Wells Gray Provincial Park bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”. Naturen er præget af smukke søer, dybe kløfter og de højeste bjergtoppe i Cariboo-bjergkæden. Dette natursceneri bør opleves på vandreture, i kano eller på guidede rideture.

  I dette område kan du være heldig at se sortbjørne, så husk at holde øjne og ører åbne. Det anbefales også at sætte tid af til at opleve det berømte Helmcken Falls, hvis 141 meter lange fald først blev opdaget i 1913, da den trans-canadiske jernbane blev anlagt. 

  Undervejs til Clearwater kan du afprøve nogle af provinsens smukkeste vandreruter, som fører dig hen til Joffre Lakes Provincial Parks maleriske turkisblå søer. 

  Et tip er også at besøge Historic Hat Creek Ranch, hvor du i autentiske bygninger kan få historien om guldgraverne og 1800-tallets “Gold Rush”.

  Distance fra Whistler til Clearwater: 425 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Clearwater/Wells Gray Koa Journey
  Dutch Lake Resort & RV Park
  Helmcken Falls Lodge & RV Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og

  1669 kr. pr. person      

 • Maligne Lake er en af de flotteste søer i Jasper National Park

  Jasper National Park er en af Canadas mest kendte nationalparker, og det er med god grund. Parken ligger i de canadiske Rocky Mountains, der kan byde på et væld af enestående naturoplevelser med alt fra krystalklare bjergsøer, sneklædte bjergtoppe og massive gletsjere til grizzlybjørne, elge og amerikanske havørne.

  Tag Sky Tram til toppen af Whistler Mountain og oplev den skønne udsigt over området i fugleperspektiv. Husk også at køre den smukke tur gennem Maligne Canyons snoede veje til en af nationalparkens mest kendte søer, Maligne Lake. 

  Trænger du til et afbræk fra naturoplevelserne, kan du besøge Jasper by. I byen kan du få stillet sulten på en af de lokale restauranter eller slentre gennem byen og nyde den afslappede atmosfære i det lille bysamfund. Ved mørkets frembrud skal du holde øjnene åbne, for det er ikke usandsynligt, at der dukker hjorte og andre dyr op.

  Når du kører ind til Jasper, passerer du de canadiske Rocky Mountains højeste bjerg, Mount Robson, som har en højde på 3.954 m. På vejen ligger et besøgscenter, hvor du gøre et stop, hvis du er nysgerrig på at lære mere om bjergene. Ved Mount Robson findes også flere campingpladser, der har gode overnatningsmuligheder, og derfor er et dejligt alternativ til Jasper. 

  Distance fra Clearwater til Jasper: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistlers Campground
  Wapiti Campground
  Robson Meadows Campground (Mount Robson)
  Robson River Campground (Mount Robson)

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

  1032 kr. pr. person      

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  966 kr. pr. person      

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  1111 kr. pr. person      

 • Moraine Lake er fuldstændig ubeskrivelig smuk

  Fra Jasper til Lake Louise kører du på Icefields Parkway. En køretur, hvor der ikke er tid til at tage en lur, for turen betragtes som en af Canadas smukkeste. På begge sider af vejen troner uforglemmelige naturlandskaber op med dybe nåleskove, imponerende gletsjere, store turkise søer og brusende vandfald. Holder du rigtig godt øje, kan du også være heldig at spotte en bjørn eller elg.

  Beregn derfor længere køretid på denne tur, da du konstant bliver fristet til at stoppe op for at suge de imponerende indtryk til dig. 

  Når du er nået halvvejs til Lake Louise, er det muligt at gøre et stop ved Athabasca-gletsjeren, som er én ud af otte istunger fra Columbia Icefield på toppen af bjergene. Her kan du gå ud på glasbroen Skywalk, hvor du kan nyde en enestående udsigt over gletsjeren og se de 300 meter ned i den dybe dal. 

  Nogle af nationalparkens smukkeste søer findes ved Lake Louise. Søerne Morraine Lake og Lake Louise er meget populære blandt turister, og det kan derfor være en god ide at stå tidligt op for at få den bedste oplevelse. 

  Distance fra Jasper til Lake Louise: 235 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lake Louise Campground
  Kicking Horse Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

  785 kr. pr. person      

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  354 kr. pr. person      

 • Udsigt over Banff fra Sulphur Mountain

  Banff National Park blev oprettet i 1885 og er dermed Canadas ældste nationalpark. Årsagen til, at parken blev beskyttet som nationalpark, var områdets mange termiske Hot Pools, som med deres mineralholdige varme vand er kilder til både helbredelse og nydelse. 

  Hvis du slet ikke kan få nok af de imponerende naturlandskaber, kan du tage en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra der er en blændende udsigt over floden Bow River, Banff by og dalen Bow Valley. For de aktive er der mulighed for at leje kanoer og cykler eller tage på rating-ture eller rideture i det skønne område. 

  I 1888 åbnede det unikke jernbanehotel Fairmont Banff Springs som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Hotellet ligger omgivet af nåletræer og bjergtoppe og med en enestående udsigt til samlingspunktet for floderne Spray og Bow. Kig indenfor i hotellets fine hall, og lad dig friste til at spise frokosten på en af hotellets restauranter.

  Distance fra Lake Louise til Banff: 60 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Tunnel Mountain Village I Campground
  Tunnel Mountain Village II Campground
  Two Jack Lakeside Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  1618 kr. pr. person      

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

  1337 kr. pr. person      

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  1591 kr. pr. person      

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  930 kr. pr. person      

 • Emerald Lake i Yoho National Park er et muligt stop på turen mellem Banff og Revelstoke

  Fra nationalparken Banff til Revelstoke kan du glæde dig til en smuk køretur gennem både Yoho National Park og Glacier National Park. 

  Når du har passeret Kicking Horse-passet i Yoho National Park, kan du opleve Spiral Tunnels, som er et tunnelsystem, formet som et 8-tal. Tunnellerne er bygget for at give store godstog mulighed for at krydse passet. 

  Glacier National Park er et område, som er ideelt til kortere vandreture. Her kan du opleve nogle af parkens 25 gletsjere. Undervejs gennem parken krydser du Rogers-passet, hvor der findes et lille informationscenter, der kan gøre dig klogere på den jernbane, der går gennem de canadiske Rocky Mountains.

  Når du når til Revelstoke, kan du køre langs Meadows in the Sky Parkway til toppen af Mount Revelstoke. Turen starter for foden af bjerget og strækker sig over 26 km, indtil du til sidst når op i 1.835 meters højde blandt nationalparkens ikoniske alpine blomsterenge.

  Distance fra Banff til Revelstoke: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lamplighter Campground
  Revelstoke Camground
  Snowforest Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Revelstoke

  Denne rafting tur er en Grade 3, men begyndere kan sagtens være med. Turen får gennem Mt. Revelstoke National Park, så udover rafting, får du også flot natur undervejs. Turen er 26 km lang og slutter med en stor.

  1553 kr. pr. person      

 • Det varme klima i Okanagan Valley er ideel til vinproduktion

  Penticton ligger i den centrale del af Okanagan Valley ved Okanagan-søen. Området er meget populært blandt andet på grund af det lune klima med over 300 solskinsdage. Her kan du ikke undgå at lægge mærke til de mange grønne vinmarker og frugtplantager, der breder sig i landskabet grundet de milde temperaturer. 

  I byen er der rig mulighed for at prøve kræfter med alt fra ridning, golf og sejlture til cykling og skønne vandreture. Trænger du til en afslapningsdag, kan byen også byde på bløde sandstrande ved en af sine søer.

  Trænger du til at forkæle smagsløgene, kan du besøge nogle af regionens mange vingårde, der er eksperter i at producere aromatisk vin, der er rig på smag. Besøg regionens ældste vingård, Gray Monk Estate Winery, eller smag på den seneste årgang hos Summerhill Pyramid Winery, der er den mest besøgte vingård i British Columbia.

  Distance fra Revelstoke til Penticton: 260 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Kelowna Urban Farm & RV Park
  Apple Valley Orchard & RV Park
  Wrights Beach Camp RV Park

 • Lightning Lake ligger flot i EC Manning Provincial Park

  Fra Penticton går turen mod Harrison Hot Springs. Denne rute kører du bedst ad Highway 3 via EC Manning Provincial Park. På turen skal du ikke forvente masser af byer, til gengæld kan du lade dig betage af kilometervis af grønne nåletræsskove, der stryger forbi.

  EC Manning Provincial Park byder på mange flotte vandreruter. Det kan anbefales at tage den nemme tur rundt om Lightning Lake. Ruten er på 9 km og tager dig blandt andet forbi regnbuebroen, hvis form lever op til sit navn. Har du god tid, kan du køre forbi Hells Gate, der ligger nord for byen Hope på Highway 1. Her kan du opleve synet af en stor mængde vand, der bruser gennem en smal passage som følge af en klippeforsnævring på Fraser-floden.

  Når du kommer til Harrison Hot Springs, kan du se frem til at forkæle dig selv med en tur i de mineralholdige varme bade, som området er kendt for. Der er også rig mulighed for at gå ture i det dejlige område ved Harrison Lake eller afprøve forskellige aktiviteter på søen.

  Distance fra Penticton til Harrison Hot Springs: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Harrison Country Club Resort
  Springs RV Resort
  Harrison Springs Camping & RV

 • Lower Falls i Golden Ears Provincial Park

  Sidste strækning på turen køres fra Harrison Hot Springs og direkte til Vancouver, hvor autocamperen afleveres, og rejsen hjem mod Danmark begynder. 

  Trænger du til at suge en sidste naturoplevelse til dig, inden der tages afsked med det smukke land, så kan du stoppe i Golden Ears Provincial Park. Parken er en af de største i British Columbia og ligger lige uden for Vancouver. Her kan du tage på en dejlig gåtur til Lower Gold Creek Falls, hvor du kan opleve en samling af små vandfald, der kaster sig ud over klippestenene. Det tager ca. 2 timer at komme hen til vandfaldene, og på vejen har du udsigt til det frodige canadiske landskab og hele tre bjerge, nemlig Aloutte, Edge og Blanchar.

  Distance fra Harrison Hot Springs til Vancouver: 135 km

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på hotel i Vancouver ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser
Autocamper
 • 16 nætters autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko afhænger af valgt autocamper)
 • 2.500 forudbetalte kilometer
 • Standardudstyr til autocamperen (Køkkenting mm)
 • Personligt udstyr (Tæpper, puder, håndklæder mv.)
Færge
 • Tsawwassen (Vancouver Syd) til Swartz Bay (Vancouver Island)
 • Nanaimo (Vancouver Island) til Horseshoe Bay (Vancouver Nord)
Seværdigheder
 • Discovery Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 7 personer, til de fleste nationalparker i Canada i et år (værdi 140 CAD)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. maj – 30. juni
Sommer: 1. juli – 20. august
Sensommer: 21. august – 30. september

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår 2023
17.295 kr.
11.695 kr.
Sommer 2023
24.095 kr.
16.695 kr.
Sensommer 2023
20.095 kr.
13.195 kr.
2 voksne
Forår 2023
17.295 kr.
Sommer 2023
24.095 kr.
Sensommer 2023
20.095 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår 2023
11.695 kr.
Sommer 2023
16.695 kr.
Sensommer 2023
13.195 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det bedste af det vestlige Canada i autocamper

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Vandfaldene i Wells Gray Provincial Park
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

16-dages autocamper-ferie fra

10.295 kr.

Se rejsen