Firma – og grupperejser
 • BREAKING NEWS: Canada er nu åben for alle, der er vaccineret mod Covid-19
 • Grundet stor efterspørgsel på autocampere i hele Nordamerika anbefaler vi at bestille hurtigst muligt til 2022

DET BEDSTE AF DET VESTLIGE CANADA I AUTOCAMPER

Storby, dyreliv og imponerende naturoplevelser

16-dages autocamper-ferie fra kr. 10.595


70 22 66 00

Her er vores allerbedste bud på to ugers ferie i autocamper i det vestlige Canada. Vi har pakket storbyoplevelser i Vancouver, vandfald, bjørne, gletsjere, turkise bjergsøer og meget mere sammen i et ca. 2.000 km langt ruteforslag, der både tager hensyn til de største oplevelser og til at rejsen skal gennemføres i et behageligt tempo.

Turforslaget, der både starter og slutter i Vancouver, gennemføres bedst i perioden fra maj til september.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Autocamper forslagets rute
Dagsprogram
 • Vancouver er en af verdens flottest beliggende byer

  Velkommen til det vestlige Canada’s største by Vancouver, som smukt ligger med Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerglandskaber på den anden. Her nydes de første dage på hotel.

  Oplev de hyggelige markedsboder på Granville Island, cykel en tur i Stanley Park eller nyd den gamle bydel Gastown, som byder på det berømte ‘Steam Clock’ og delikate spisesteder.

  For de mere eventyrlyste kan kabelbanen til Grouse Mountain anbefales. Her er en fantastisk udsigt over byen.

   

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

    

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

    

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

    

 • Der er hyggeligt i Whistler

  Om morgenen afhentes autocamperen inden turen går nordpå ad Sea-to-Sky Highway mod Whistler.

  Undervejs anbefales et stop omkring byen Squamish, hvor vandfaldet Shannon Falls kan opleves. Det er også her i området at Sea-to-Sky-Gondola på 10 minutter bringer folk til toppen af bjergene og giver en fantastisk udsigt over de snedækkede tinder og Howe fjorden.

  Whistler ligger billedskønt ved foden af de to store Whistler og Blackcomb bjerge og er om vinteren et af verdens førende skisportsområder. Om sommeren er der et væld af kortere og længere afmærkede vandreruter og masser af friluftsaktiviteter.

  Svævebanen Peak-to-Peak forbinder toppen af Whistler Mountain med Blackcomb Mountain og er med sine 4,4 km verdens længste. Udsigten er fænomenal.

  Distance fra Vancouver til Whistler: 125 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistler RV Park and Campgrounds
  Riverside Camping & RV Resort

  Tilkøb flere oplevelser

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for

    

  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

    

  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær

    

  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte

    

 • Flot udsigt over Clearwater River i Wells Gray Provincial Park

  Intet mindre end 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne er årsagen til, at Wells Gray Provincial Park bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”. Naturen er præget af de højeste bjergtoppe i Cariboo bjergkæden, smukke søer og dybe kløfter. Et spektakulært vildnis, som bedst opleves til fods, i kano eller på guidede rideture.

  Hold udkig efter sortbjørne og sæt tid af til en vandretur til Helmcken Falls, der først blev opdaget i 1913 i forbindelse med anlæggelse af den trans-canadiske jernbane.

  På turen til Clearwater er der flotte vandremuligheder til søerne i Joffre Lakes Provincial Park. Kig også indenfor hos Historic Hat Creek Ranch, hvor historien om guldgraverne og ‘Gold Rush’ i 1800-tallet fortælles i autentiske bygninger.

  Distance fra Whistler til Clearwater: 425 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Clearwater/Wells Gray Koa Journey
  Dutch Lake Resort & RV Park
  Helmcken Falls Lodge & RV Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og

    

 • Maligne Lake er en af de flotteste søer i Jasper National Park

  Jasper National Park er den største national park i de canadiske Rocky Mountains og byder på et overflødighedshorn af naturoplevelser.

  Her blandt snedækkede tinder, isblå bjergsøer og dybe skove, er det muligt at opleve det vilde canadiske dyreliv. Amerikanske havørne, elge, sortbjørne og grizzly bjørne er blot nogle af de mange dyr man kan være heldig at komme tæt på.

  Tag Sky Tram til toppen af Whistler Mountain og nyd udsigten over området. Husk også at køre den smukke tur gennem Maligne Canyon til Maligne Lake.

  Jasper by er ikke særlig stor. Her findes ingen kædebutikker, men kun lokale restauranter og mindre erhvervsdrivende. Hold øjnene åbne om aftenen, for det er ikke usandsynligt at hjorte og andre dyr bevæger sig ned i byen når mørket falder på.

  På vejen ind til Jasper passeres Mount Robson, som med sine 3.954 m er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Gør et spændende stop ved besøgscenteret og lær mere om bjergene. Det kan være et godt alternativ til Jasper at bo på en af campingpladserne ved Mount Robson.

  Distance fra Clearwater til Jasper: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistlers Campground
  Wapiti Campground
  Robson Meadows Campground (Mount Robson)
  Robson River Campground (Mount Robson)

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

    

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

    

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

    

 • Moraine Lake er fuldstændig ubeskrivelig smuk

  Icefields Parkway, som vejen fra Jasper til Lake Louise hedder, er som udgangspunkt ’blot en køretur’ – men den er så smuk at den kan køres 10 gange! Her er høje snedækkede bjerge, gletsjere, turkise søer, vandfald, dybe skove, bjørne, elge og meget meget mere.

  Turen kan ikke tilbagelægges i normalt tempo. Her fristes man nemlig til at stoppe konstant. Og holder der en bil i vejkanten, er det sikkert at der er dyr i sigte.

  Halvvejs mellem Jasper og Lake Louise er det muligt at gøre stop ved Athabasca gletsjeren, som er én af otte istunger fra det store Columbia Icefield på toppen af bjergene. Det er muligt at komme op på gletsjeren og at opleve området fra oven på glasbroen ‘Skywalk’.

  Ved Lake Louise ligger nogle af de flotteste søer i området og for at opleve disse bedst muligt at det en god ide at stå tidligt op. Både Moraine Lake og Lake Louise-søen er nogle af de mest populære steder på Icefields Parkway.

  Distance fra Jasper til Lake Louise: 235 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lake Louise Campground
  Kicking Horse Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

    

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

    

 • Udsigt over Banff fra Sulphur Mountain

  Banff National Park var den første af sin slags i Canada og blev oprettet helt tilbage i 1885. Årsagen var de mange termiske ‘Hot Pools’ i området, som med sit mineralholdige varme vand siges at være en kilde til både nydelse og helbredelse.

  Den flotteste udsigt fås med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, som har en storslået udsigt over Banff by, Bow Valley og Bow River, der snor sig mellem bjergene. For de aktive er der mulighed for at komme på rafting-ture, leje kanoer eller cykel og opleve naturen på hesteryg.

  Det legendariske jernbanehotel Fairmont Banff Springs åbnede dørene i 1888 som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Det ligger, hvor floderne Spray og Bow løber sammen, og har en fantastisk udsigt. Kig indenfor i hall’en i det legendariske hotel, og bliv fristet til at spise frokost i en af hotellets restauranter.

  Distance fra Lake Louise til Banff: 60 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Tunnel Mountain Village I Campground
  Tunnel Mountain Village II Campground
  Two Jack Lakeside Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

    

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

    

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

    

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

    

 • Emerald Lake i Yoho National Park er et muligt stop på turen mellem Banff og Revelstoke

  Turen fra Banff til Revelstoke går smukt gennem både Yoho National Park og Glacier National Park.

  Kort efter Kicking Horse passet i Yoho National Park er det muligt at opleve ‘Spiral Tunnels’. Tunnellerne er en enestående ingeniørbedrift, som gør at de store godstog kan trække igennem et 8-tals formet tunnelsystem for at komme over passet.

  I Glacier National Park er der stadig over 120 aktive gletsjere og parken er rigtig god for kortere vandreture. Rogers passet krydses undervejs og her ligger et lille informationscenter omkring bygning af jernbanen gennem de canadiske Rocky Mountains.

  Ved Revelstoke er det muligt at køre ‘Meadows in the Sky Parkway’ til toppen af Mount Revelstoke. De 26 km starter ved foden af bjerget og slutter først i 1.835 m højde i de alpine blomsterenge, som Mount Revelstoke National Park blandt andet er kendt for.

  Distance fra Banff til Revelstoke: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lamplighter Campground
  Revelstoke Camground
  Snowforest Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Revelstoke

  Denne rafting tur er en Grade 3, men begyndere kan sagtens være med. Turen får gennem Mt. Revelstoke National Park, så udover rafting, får du også flot natur undervejs. Turen er 26 km lang og slutter med en stor.

    

 • Det varme klima i Okanagan Valley er ideel til vinproduktion

  Penticton ligger ved Okanagan-søen i den centrale del af Okanagan Valley. Her er et meget lunere klima end i de høje bjerge i Rocky Mountains og med over 300 solskinsdage om året er det ikke underligt at området er populært.

  Frugtplantager og vingårde trives i dette klima og der er masser af aktiviteter at give sig i kast med i de bølgende bakker. Ridning, golf, sejlture, cykling og vandreture er blot nogle af de mest populære. Om sommeren er der mange muligheder for at tage en tur på stranden og få en dukkert i en af de store søer i området.

  Regionens mange vingårde forstår at producere en aromatisk vin, der er rig på smag. Tag på besøg hos Summerhill Pyramid Winery, der er den mest besøgte vingård i British Columbia, eller smag på den seneste årgang hos regionens ældste vingård, Gray Monk Estate Winery.

  Distance fra Revelstoke til Penticton: 260 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Kelowna Urban Farm & RV Park
  Apple Valley Orchard & RV Park
  Wrights Beach Camp RV Park

 • Lightning Lake ligger flot i EC Manning Provincial Park

  Turen fra Penticton til Harrison Hot Springs køres bedst ad Highway 3 via EC Manning Provincial Park. Vejen er også kendt som Dark Sky Highway, da der ikke findes nogen større byer på ruten.

  I EC Manning Provincial Park er der flere flotte vandreture. Turen rundt om Lightning Lake på 9 km er en flot og nem rute. Er der tid til overs, så kør forbi Hells Gate nord for byen Hope på Highway 1. En klippe-forsnævring på Fraser-floden gør her, at rigtig meget vand skal igennem en meget smal passage.

  Fremme i Harrison Hot Springs er der mulighed for at hvile benene og nyde de mineralholdige varme bade som området er kendt for. Der er gode vandreruter ved Harrison Lake og naturligvis også muligheder for at være aktiv på søen.

  Distance fra Penticton til Harrison Hot Springs: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Harisson Country Club Resort
  Springs RV Resort
  Harrison Springs Camping & RV

 • Lower Falls i Golden Ears Provincial Park

  Fra Harrison Hot Springs køres direkte til Vancouver, hvor autocamperen afleveres og hjemrejsen mod Danmark starter.

  Undervejs er det muligt at stoppe i Golden Ears Provincial Park, som ligger lige uden for Vancouver. Den flotte vandretur til Lower Falls tager ca. 2 timer og er en hyggelig afrunding på rejsen rundt i det vestlige Canada.

  Distance fra Harrison Hot Springs til Vancouver: 135 km

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner ialt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner ialt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på hotel i Vancouver ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser
Autocamper
 • 12 nætters autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko afhænger af valgt autocamper)
 • 2.000 forudbetalte kilometer
 • Standardudstyr til autocamperen (Køkkenting mm)
 • Personligt udstyr (Tæpper, puder, håndklæder mv.)
Seværdigheder
 • Discovery Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 7 personer, til de fleste nationalparker i Canada i et år (værdi 140 CAD)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. maj – 30. juni
Sommer: 1. juli – 20. august
Sensommer: 21. august – 30. september

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår 2022
14.295 kr.
10.595 kr.
Sommer 2022
19.195 kr.
14.195 kr.
Sensommer 2022
16.695 kr.
11.795 kr.
2 voksne
Forår 2022
14.295 kr.
Sommer 2022
19.195 kr.
Sensommer 2022
16.695 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår 2022
10.595 kr.
Sommer 2022
14.195 kr.
Sensommer 2022
11.795 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det vestlige Canada i autocamper – inkl. Vancouver Island

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

20-dages autocamper-ferie fra

11.795 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke