Firma – og grupperejser

15% RABAT PÅ CRUISE AMERICA OG CRUISE CANADA AUTOCAMPERE
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. april 2024 og 31. oktober 2024. Bestilling senest 31. december 2023.

10% RABAT PÅ AUTOCAMPERE FRA CANADREAM
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. april 2024 og 3. november 2024. Bestilling senest 30. september 2023.

DET BEDSTE AF DET VESTLIGE CANADA I AUTOCAMPER

Storby, dyreliv og imponerende naturoplevelser

16-dages autocamper-ferie fra kr. 10.795


70 22 66 00

Her er vores allerbedste bud på to ugers ferie i autocamper i det vestlige Canada. Vi har sammensat et ca. 2000 km langt ruteforslag, spækket med brusende vandfald, storslåede gletsjere, turkisblå bjergsøer og ikke mindst sprudlende storbyatmosfære.

Kort sagt, tager turen dig forbi alle de vigtigste højdepunkter, som det vestlige Canada kan byde på. Rejsen er sammensat således, at der er god tid til at gennemføre turen i et behageligt tempo, så der er tid til at nyde alle oplevelserne. 

Blandt rejsen ultimative højdepunkter er:

 • Vancouvers pulserende storbyliv
 • Vandfaldene i Wells Gray Provincial Park
 • Det rige dyreliv og de fascinerende bjerglandskaber i Banff og Jasper
 • Turkisblå søer og isblå gletsjere på Icefields Parkway
 • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

Turforslaget, der både starter og slutter i Vancouver, gennemføres bedst i perioden fra maj til september.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Autocamper forslagets rute
Dagsprogram
 • Vancouver ligger billedskønt placeret

  Afrejse fra Danmark. Turen går til det vestlige Canadas største by, Vancouver, som ligger smukt placeret med Georgia-strædet på den østlige side og betagende bjerglandskaber på den vestlige.

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

  1217 kr. pr. person      

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

  1289 kr. pr. person      

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

  2029 kr. pr. person      

 • Vancouver er en af verdens flottest beliggende byer

  I Vancouver kan du lade op til den spændende rejse, du har i vente, med et par dage på hotel.

  Byen byder på et væld af muligheder. Oplev de hyggelige markedsboder på Granville Island, tag på cykeltur i Stanley Park, eller nyd den livlige stemning i Vancouvers gamle bydel, Gastown. Her kan du forkæle smagsløgene hos de mange delikate spisesteder eller opleve det berømte Steam Clock. Uret, der holdes i gang med en dampmotor. 

  Kan du ikke vente med at tage hul på Canadas storslåede natur, knejsende tinder og spektakulære udsigter, kan du tage kabelbanen op på bjerget Grouse Mountain. Her kan du nyde den imponerende udsigt over Vancouver.

 • Der er hyggeligt i Whistler

  Autocamperen afhentes fra morgenstunden, hvorefter turen går nordpå ad Sea-to-Sky Highway mod Whistler.

  Undervejs anbefales det at tage et stop omkring byen Squamish, hvor vandfaldet Shannon Falls kaster sig 335 meter ud over klippesiden. I dette område kan du også opleve Sea-to-Sky-Gondola, der på 10 minutter bringer folk til toppen af bjergene, hvorfra der er en betagende udsigt over de snedækkede tinder og Howe-fjorden.

  Whistler ligger billedskønt ved foden af de to store bjerge, Whistler og Blackcomb, der om vinteren danner udgangspunkt for et af verdens førende skisportsområder. I sommerperioden byder området på masser af friluftsaktiviteter og et væld af afmærkede vandreruter i forskellige længder.

  Svævebanen Peak-to-Peak forbinder, med sin 4,4 meters lange line, toppen af Whistler Mountain med Blackcomb Mountain. Den fænomenale udsigt over de store bjergrygge får en selv til at føle sig meget lille.

  Distance fra Vancouver til Whistler: 125 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistler RV Park and Campgrounds
  Riverside Camping & RV Resort

  Tilkøb flere oplevelser

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for

  2061 kr. pr. person      

  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  1274 kr. pr. person      

  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær

  2043 kr. pr. person      

  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte

  2325 kr. pr. person      

 • Flot udsigt over Clearwater River i Wells Gray Provincial Park

  Wells Gray Provincial Park bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”, og det er med god grund. Parken rummer intet mindre end 39 navngivne vandfald samt en lang række unavngivne. Det naturskønne område er præget af de højeste bjergtoppe i Cariboo-bjergkæden, glitrende søer og dybe kløfter. Et spektakulært vildnis, som bedst kan opleves til fods, i kano eller med en guidet tur på hesteryg.

  Hold udkig efter sortbjørne, og sæt tid af til en vandretur til det betagende Helmcken Falls, der først blev opdaget i 1913 i forbindelse med anlæggelsen af den trans-canadiske jernbane.

  På turen til Clearwater er der flotte vandremuligheder til søerne Joffre Lakes Provincial Park. Besøg også Historic Hat Creek Ranch, hvor du kan få historien om guldgraverne og 1800-tallets “Gold Rush” i de helt autentiske bygninger. 

  Distance fra Whistler til Clearwater: 425 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Clearwater/Wells Gray Koa Journey
  Dutch Lake Resort & RV Park
  Helmcken Falls Lodge & RV Park

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og

  1684 kr. pr. person      

 • Maligne Lake er en af de flotteste søer i Jasper National Park

  Jasper National Park er den største nationalpark i de canadiske Rocky Mountains og byder på et overflødighedshorn af naturoplevelser.

  Blandt snedækkede tinder, isblå bjergsøer og dybe skove, er det muligt at opleve det vilde canadiske dyreliv. Sortbjørne, grizzlybjørne, elge og amerikanske havørne er blot nogle af de mange dyr, du kan være heldig at opleve helt tæt på. 

  Tag Sky Tram til toppen af Whistler Mountain og nyd det pragtfulde natursceneri over området. Husk også at køre den smukke tur gennem Maligne Canyon til den krystalklare sø, Maligne Lake.

  Jasper by er ikke særlig stor. Her findes ingen kædebutikker, men kun lokale restauranter og mindre erhvervsdrivende. Hold øjnene åbne om aftenen, for det er ikke usandsynligt, at hjorte og andre dyr bevæger sig ned i byen, når mørket falder på.

  På vejen ind til Jasper, passeres Mount Robson, som med sine 3.954 meter er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Gør et spændende stop ved besøgscentret, hvor du kan lære mere om bjergene. Et godt alternativ til Jasper kan være at bo på en af campingpladserne ved Mount Robson.

  Distance fra Clearwater til Jasper: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistlers Campground
  Wapiti Campground
  Robson Meadows Campground (Mount Robson)
  Robson River Campground (Mount Robson)

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

  1041 kr. pr. person      

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  975 kr. pr. person      

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  1122 kr. pr. person      

 • Moraine Lake er fuldstændig ubeskrivelig smuk

  Icefields Parkway er vejen, der forbinder Jasper og Lake Louise. En tur, der er så smuk, at den kan køres mindst 10 gange! Ruten er spækket med høje snedækkede bjergtinder, storslåede gletsjere, smaragdgrønne søer, dybe skove, brusende vandfald, bjørne og elge   listen er lang. 

  Turen kan ikke tilbagelægges i normalt tempo, da du konstant bliver fristet til at stoppe op og nyde det betagende natursceneri. Holder der en bil i vejkanten, er det sikkert, at der er et dyr i sigte. 

  Halvvejs mellem Jasper og Lake Louise er det muligt at gøre stop ved Athabasca-gletsjeren, som er én af otte istunger fra det store Columbia Icefield på toppen af bjergene. Det er muligt at komme op på gletsjeren, hvor du kan opleve en smuk panoramaudsigt over området fra glasbroen “Skywalk”.

  Ved Lake Louise ligger nogle af områdets flotteste søer og for at opleve dem bedst muligt, bør du stå tidligt op. Både Moraine Lake og Lake Louise-søen er nogle af de mest populære seværdigheder på Icefields Parkway.

  Distance fra Jasper til Lake Louise: 235 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lake Louise Campground
  Kicking Horse Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

  792 kr. pr. person      

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  352 kr. pr. person      

 • Udsigt over Banff fra Sulphur Mountain

  Banff National Park var den første af sin slags i Canada og blev oprettet helt tilbage i 1885. Årsagen var de mange termiske “Hot Pools” i området, som med sit mineralholdige varme vand siges at være en kilde til både nydelse og helbredelse.

  Den flotteste udsigt fås med en svævebanetur til toppen af Sulphur Mountain, som har et blændende view over Banff by, Bow Valley og floden Bow River, der snor sig mellem bjergene. For de aktive er der mulighed for at komme på rafting-ture, leje kanoer eller cykler samt at opleve naturen på hesteryg.

  Det legendariske jernbanehotel Fairmont Banff Springs åbnede i 1888 dørene som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Det er placeret med en fantastisk udsigt over samlingspunktet for floderne Spray og Bow. Kig indenfor i det legendariske hotels hall, og bliv fristet til at spise frokost i en af hotellets restauranter.

  Distance fra Lake Louise til Banff: 60 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Tunnel Mountain Village I Campground
  Tunnel Mountain Village II Campground
  Two Jack Lakeside Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  1633 kr. pr. person      

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

  1354 kr. pr. person      

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  1606 kr. pr. person      

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  944 kr. pr. person      

 • Emerald Lake i Yoho National Park er et muligt stop på turen mellem Banff og Revelstoke

  Turen fra Banff til Revelstoke byder på en smuk strækning gennem både Yoho National Park og Glacier National Park.

  Kort efter Kicking Horse passet i Yoho National Park, er det muligt at opleve “Spiral Tunnels”. Tunnellerne er en enestående ingeniørbedrift, som gør, at de store godstog kan køre igennem et tunnelsystem, formet som et 8-tal, for at krydse passet.

  I Glacier National Park findes ca. 25 gletsjere, og parken er rigtig god for kortere vandreture. Undervejs krydses Rogers-passet, hvor du finder et lille informationscenter, der giver dig indblik i byggeprocessen af jernbanen, der går gennem de canadiske Rocky Mountains.

  Ved Revelstoke er det muligt at køre langs “Meadows in the Sky Parkway” til toppen af Mount Revelstoke. De 26 km starter ved foden af bjerget og slutter først i 1.835 meters højde i de alpine blomsterenge, der er ikoniske for Mount Revelstoke National Park. 

  Distance fra Banff til Revelstoke: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lamplighter Campground
  Revelstoke Camground
  Snowforest Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Revelstoke

  Denne rafting tur er en Grade 3, men begyndere kan sagtens være med. Turen får gennem Mt. Revelstoke National Park, så udover rafting, får du også flot natur undervejs. Turen er 26 km lang og slutter med en stor.

  1562 kr. pr. person      

 • Det varme klima i Okanagan Valley er ideel til vinproduktion

  Penticton ligger ved Okanagan-søen i den centrale del af Okanagan Valley. Her er et meget lunere klima end i de høje bjerge i Rocky Mountains, og med over 300 solskinsdage om året er det ikke underligt, at området er populært.

  Frugtplantager og vingårde trives i dette klima, og der er masser af aktiviteter at give sig i kast med i de bølgende bakker. Ridning, golf, sejlture, cykling og vandreture er blot nogle af de mest populære. Om sommeren er der mange muligheder for at tage på badetur til en af områdets store søer, der har anlagt bløde sandstrande.

  Regionens mange vingårde forstår at producere en aromatisk vin, der er rig på smag. Besøg Summerhill Pyramid Winery, der er den mest besøgte vingård i British Columbia, eller smag på den seneste årgang hos regionens ældste vingård, Gray Monk Estate Winery.

  Distance fra Revelstoke til Penticton: 260 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Kelowna Urban Farm & RV Park
  Apple Valley Orchard & RV Park
  Wrights Beach Camp RV Park

 • Lightning Lake ligger flot i EC Manning Provincial Park

  Turen fra Penticton til Harrison Hot Springs køres bedst ad Highway 3 via EC Manning Provincial Park. Vejen er også kendt som “Dark Sky Highway”, da der ikke findes nogen større byer på ruten, men derimod masser af frodig natur, der glider forbi på fuldt blæs. 

  I EC Manning Provincial Park er der flere flotte vandreruter. Et tip er at tage den nemme 9 kilometers rute rundt om Lightning Lake, hvor du kan nyde den vilde natur og udsigten til søen. Er der tid til overs, bør du køre forbi Hells Gate nord for byen Hope på Highway 1. Her kan du opleve Fraser-flodens vandmasser, der bruser gennem en smal passage, som følge af en forsnævring i klippen.

  Fremme i Harrison Hot Springs er der mulighed for at hvile benene og nyde de mineralholdige varme bade, som området er kendt for. Har du lyst til en rask gåtur, er der gode vandreruter ved Harrison Lake og naturligvis også muligheder for aktiviteter på søen.

  Distance fra Penticton til Harrison Hot Springs: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Harrison Country Club Resort
  Springs RV Resort
  Harrison Springs Camping & RV

 • Lower Falls i Golden Ears Provincial Park

  Fra Harrison Hot Springs køres direkte til Vancouver, hvor autocamperen afleveres, og hjemrejsen mod Danmark starter.

  Undervejs er det muligt at stoppe i en af British Columbias største parker, Golden Ears Provincial Park, som ligger lige uden for Vancouver. Herfra kan du gå den flotte vandrerute til Lower Gold Creek Falls, som en hyggelig afrunding på rejsen rundt i det vestlige Canada. Turen hen til vandfaldene tager ca. 2 timer og bringer dig gennem en frodig skovstrækning med udsyn til bjergene Alouette, Edge og Blanchard. 

  Distance fra Harrison Hot Springs til Vancouver: 135 km

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på hotel i Vancouver ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser
Autocamper
 • 12 nætters autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko afhænger af valgt autocamper)
 • 2.000 forudbetalte kilometer
 • Standardudstyr til autocamperen (Køkkenting mm)
 • Personligt udstyr (Tæpper, puder, håndklæder mv.)
Seværdigheder
 • Discovery Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 7 personer, til de fleste nationalparker i Canada i et år (værdi 140 CAD)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. maj – 30. juni
Sommer: 1. juli – 20. august
Sensommer: 21. august – 30. september

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Sommer 2023
21.295 kr.
13.995 kr.
Sensommer 2023
17.595 kr.
11.595 kr.
Forår 2024
15.595 kr.
10.795 kr.
2 voksne
Sommer 2023
21.295 kr.
Sensommer 2023
17.595 kr.
Forår 2024
15.595 kr.
2 voksne / 2 børn
Sommer 2023
13.995 kr.
Sensommer 2023
11.595 kr.
Forår 2024
10.795 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det vestlige Canada i autocamper – inkl. Vancouver Island

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

20-dages autocamper-ferie fra

12.395 kr.

Se rejsen