Firma – og grupperejser

15% RABAT PÅ CRUISE AMERICA OG CRUISE CANADA AUTOCAMPERE
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage mellem 1. april 2024 og 31. oktober 2024. Bestilling senest 31. december 2023.

8% RABAT PÅ AUTOCAMPERE FRA CANADREAM
Rabatten gives på grundlejen for alle lejedage hvor afhentning er mellem 1. april 2024 og 30. juni 2024 eller 19. august og 3. november 2024.

 

Vælg også mellem:

• 25% rabat på fri km

• 25% rabat på envejsgebyr

• Gratis pakke med
– Personligt udstyr
– Udstyr til autocamperen
– Èn ekstra fører
– Tilladelse til at køre i USA

• Køb 1.600km og få 1.600km gratis

 

Bestilling senest 31. januar 2024.

DET VESTLIGE CANADA I AUTOCAMPER – INKL. VANCOUVER ISLAND OG INSIDE PASSAGE

Rocky Mountains, dyreliv og en af verdens flotteste sejlture

24-dages autocamper-ferie fra kr. 14.895


70 22 66 00

Her er vores allerbedste bud på tre ugers ferie i autocamper i det vestlige Canada inklusiv Vancouver Island og Inside Passage. Vi har pakket storbyoplevelser i Vancouver, spækhuggere, vandfald, bjørne, gletsjere, turkise bjergsøer, dybe fjorde og meget mere sammen med en af verdens flotteste sejlture langs den canadiske vestkyst.

Turen er ca. 3.000 km lang og tager hensyn til de største oplevelser og til at rejsen skal gennemføres i et behageligt tempo.

Turforslaget, der både starter og slutter i Vancouver, gennemføres bedst i perioden fra maj til september.

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Autocamper forslagets rute
Dagsprogram
 • Vancouver er en af verdens flottest beliggende byer

  Velkommen til det vestlige Canada’s største by Vancouver, som smukt ligger med Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerglandskaber på den anden. Her nydes de første dage på hotel.

  Oplev de hyggelige markedsboder på Granville Island, cykel en tur i Stanley Park eller nyd den gamle bydel Gastown, som byder på det berømte ‘Steam Clock’ og delikate spisesteder.

  For de mere eventyrlyste kan kabelbanen til Grouse Mountain anbefales. Her er en fantastisk udsigt over byen.

   

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

  1189 kr. pr. person      

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

  1253 kr. pr. person      

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

  1974 kr. pr. person      

 • Der er hyggeligt i Victorias Inner Harbour

  Om morgenen afhentes autocamperen inden turen går til Tsawwassen, hvor Vancouvers sydlige færgehavn ligger. Den smukke overfart til Swartz Bay på Vancouver Island tager ca. halvanden time.

  Victoria er hovedstaden i provinsen British Columbia og har med sin beliggenhed på Vancouver Islands sydspids, det mildeste klima i Canada.

  Der er skønt i området omkring Victorias Inner Harbour. Det er her det kendte Empress Hotel ligger, hvor man kan nyde sin ‘afternoon tea’ på bedste britiske vis. Fra havnen afgår også de populære hvalsafarier. Der er gode muligheder for at se både spækhuggere og hvaler i farvandet ud for byen

  På Royal BC Museum, der er et af Canadas bedste museer, viser IMAX-biografen usædvanligt flotte film. Det er desuden muligt at fordybe sig i udstillinger om pionertiden og vestkystindianerne.

  Oplev også de verdensberømte haver i Butchart Gardens. Mere end 1. mio besøgende kigger hvert år forbi til et imponerende skue af design og farver.

  Distance fra Vancouver til Victoria: 1,5 times flot sejltur samt 70 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Salish Seaside RV Haven
  Fort Victoria RV Park
  Cedar Springs Ranch
  Goldstream Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved

  2140 kr. pr. person      

 • Naturen ved Tofino og Pacific Rim National Park er enestående

  På turen til Vancouver Islands vestkyst er det muligt at stoppe i den lille by Duncan, der med rette kan kalde sig “Totempælenes by”. Her er der rejst ikke mindre end 80 totempæle, som giver et lille indblik i vestkystindianernes historie. Det er også oplagt med et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie.

  Tofino og søsterbyen Ucluelet er gode udgangspunkter for oplevelser i Pacific Rim National Park. Her er masser af vandrestier, mulighed for at sejle i kano og havkajak, og et stort udbud af hvalsafarier, bjørne- og fisketure.

  Det er dejligt at gå en tur på den 16 km lange Long Beach, som ligger mellem Tofino og Ucluelet. Stranden er et af områdets ikoner og et symbol på at naturen er den store attraktion på Vancouver Island.

  Distance fra Victoria til Tofino: 320 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Crystal Cove Beach Resort – Cabins & RV Camping
  Bella Pacifica Campground
  Wya Point Resort
  Wild Pacific Camp

  Tilkøb flere oplevelser

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt

  1562 kr. pr. person      

  Kajaktur ved Tofino

  At sejle i kajak er en stor naturoplevelse – især i den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island. Nyd stilheden og sælerne, der dukker op på turen til Meares Island. Her går du i land og følger ”The Big Tree Trail” gennem regnskoven, mens guiden fortæller om

  1724 kr. pr. person      

 • Pukkelhval ved Campbell River

  Campbell River ligger naturskønt nord for den frodige Comox-dal på Vancouver Islands østkyst. Dalen er med tvillingebyerne Comox og Courtenay et eftertragtet område i Canada og har med sit milde klima både strande og vingårde.

  Lige uden for byen ligger Elk Falls Provincial Park. Parken er let tilgængelig og indeholder gode vandrestier og ikke mindst de tre vandfald; Moose-, Deer- og Elk Falls. Fra hængebroen over kløften ved Elk Falls er der en fantastisk udsigt til vandfaldet.

  Floderne ved Campbell River har nogle af de største koncentrationer af laks i hele verden. Byen bryster sig derfor af titlen som “verdens laksehovedstad”. Fra slutningen af juli og til midten af november er det muligt at opleve laksene gyde. Ved Quinsam River Hatchery, syd for byen, er det let at komme tæt på fiskene.

  Områdets store koncentration af fisk og næringsrige vande gør Campbell River til et af de bedste steder at opleve Grizzly-bjørne på land samt pukkelhvaler og spækhuggere til vands.

  Er tiden til det, så tag færgen til Quadra Island. Kør en tur til Cape Mudge på sydspidsen af øen og til Rebecca Spit på østsiden. Undervejs skal der holdes udkig efter dyrelivet. Søløver, sortbjørne, hjorte og fiskeørne er blot nogle af de væsener der bor her.

  Distance fra Tofino til Campbell River: 275 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Thunderbird RV Park
  Tsa-Kwa-Luten RV Park (Quadra Island)
  Quinsam Campground (Elk Falls Provincial Park)
  Seal Bay RV Park (Comox)

  Tilkøb flere oplevelser

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første
  parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende

  4601 kr. pr. person      

 • Smukke farvede huse i Telegraph Cove

  Port Hardy er den nordligst beliggende by på Vancouver Island og fungerer som transportcentrum for fly- og færge- og marinetrafik, til de mange isolerede øer og samfund i dette område af Canada. Tømmer og skovdrift er også en stor del af hverdagen på disse kanter, hvilket tydeligt ses, da turen fra Campbell River et godt stykke af vejen går gennem store skovområder.

  Gør et stop undervejs i smukke Telegraph Cove, som ligger billedskønt i en lille bugt ud til Johnstone-strædet. Det lille samfund var i 1912 en telegrafstation, men har idag udviklet sig til en base for hvalsafarier, bjørneture samt andre former for øko-turisme.  Herfra går der ture til populære Knight Inlet og Great Bear Rainforest. Kig også forbi byens ‘Whale Interpretive Center’ og se skeletterne fra de store dyr.

  Port McNeil, som er den andenstørste by i området efter Port Hardy, byder også på et væld af muligheder for udendørs aktiviteter. Udover fokus på Grizzly-bjørne, dykning og sportsfiskeri, så er Port McNeil også et af de bedste steder i verden at sejle i havkajak med spækhuggere. Dette gøres bedst på flerdagesture, med base i den såkaldte ‘Orca Camp’ syd for byen.

  Distance fra Campbell River til Port Hardy: 235 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Port Hardy RV Resort & Log Cabins
  Quatse River Campground
  Alder Bay RV Park & Marina (Port McNeil)
  Cedar Park Resort (Port McNeil)

 • Inside Passage er en fantastisk sejltur gennem fjorde og skærgårde

  Inside Passage er et netværk af vandveje, der strækker sig 1.600 km fra Seattle i syd, op langs den canadiske stillehavskyst til Alaska. Denne smukke labyrint af fjorde og skærgårde ligger naturligt i læ for det åbne havs høje bølger og stærke vindforhold, og er en af de store naturoplevelser på den canadiske vestkyst.

  Turen fra Port Hardy til Prince Rupert er en del af denne passage og under den 15 timer lange sejltur opleves snedækkede bjergtinder, frodige skove og dramatiske fjorde med chance for at se blandt andet spækhuggere, hvaler, sæler og ørne.

  Der afsejles fra Port Hardy om morgenen med ankomst til Prince Rupert sent om aftenen. På skibet er der restaurant og lounge med mulighed for at købe mad og drikke. Det er også muligt at tilkøbe en kahyt under overfarten, hvis der skulle være behov for at hvile benene – og øjnene.

  Distance fra Port Hardy til Prince Rupert: 15 timers smuk sejlads i Inside Passage

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Prince Rupert RV Campground
  Kinnikinnick Campground & RV Park

 • Grizzly-bjørn med unger i Khutzaymateen Grizzly Bear Sanctuary

  Prince Rupert er den nordligste havn på den canadiske stillehavskyst, og ligger smukt på Kaien Island ikke langt fra Skeena-flodens udmunding.

  Byen er et knudepunkt for skibs- og lufttrafik på denne del af kysten og dagligt afskibes store mængder tømmer, mineraler og korn. Nærmeste større by er Alaskas hovedstad Juneau, som det, på trods af relativ kort distance i luftlinie, kan tage flere dage at komme til.

  Khutzeymateen Grizzly Bear Sanctuary ligger 50 km nordøst for Prince Rupert og kan kun nås ad vandvejen. Provinsparkens indianske navn, som betyder ‘Beskyttet sted for fisk og bjørne’, dækker over 443 kvadratkilometer bjørneparadis. Ingen steder i verden findes en større koncentration af grizzly-bjørne. De største af dem vurderes at veje op til 400 kg.

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Prince Rupert RV Campground
  Kinnikinnick Campground & RV Park

 • Vejen fra Prince Rupert til Smithers følger Skeena-floden gennem Skeena River Valley.

  Fra Prince Rupert går turen østpå ad Yellowhead Highway langs Skeena River. Floden, som er delstaten British Columbias næststørste, får hvert år besøg af millioner af laks og sportsfiskeri er derfor stort i området.

  Undervejs kan der gøres stop i byen Terrace, som er hovedbyen i det nordvestlige hjørne af delstaten. Her er der mulighed for at lære om Tsimshian-folket (kyst-indianere), som har boet i området i mange hundrede år. Byen er også kendt for sit store ‘Farmers Market’, som hver lørdag giver mulighed for indkøb af alt fra friske grøntsager og brød til kunst. Fælles er at alt er hjemmelavet.

  Kig også forbi Hazelton, hvor Ksan Historical Village ligger som et monument for fortællingen om Gitxsan-folket (indlands-indianere). Her ligger også Hagwilget Canyon Bridge, som går over Bulkley River. Broen, som oprindelig var en simpel trækonstruktion lavet af indfødte, er i dag en ensporet hængebro som udgør en del af hovedvej 62.

  Bulkley River er en vigtig sideflod til Skeena River, og det er ved denne at den mindre by Smithers ligger. Byen domineres mod vest af det 2.589 m høje Hudson Bay Mountain og mod øst ligger Babine Mountains Provincial Park, som byder på gode vandreruter og muligheden for at se klassiske canadiske dyr som egern, sortbjørn, moose og murmeldyr. Smithers er, som mange andre steder i Canada, et yndet udgangspunkt for diverse udendørs aktiviteter som mountainbike-cykling, vandring, whitewater rafting og skiløb.

  Distance fra Prince Rupert til Smithers: 350 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Riverside RV Park and Camping
  Glacier View Cabins & RV Park
  Fort Telkwa Riverfront RV Park & Guest House

 • Jernbanebro over Fraser River ved Prince George

  Fra Smithers fortsætter turen mod sydøst ad Yellowhead Highway til Prince George. Strækningen er kendetegnet ved relativt få byer og kan til tider beskrives som vildmark.

  Ved Vanderhoof anbefales det at lave en afstikker til Fort St. James National Historic Site, hvor det er muligt at opleve hvordan pelshandlen foregik i slutningen af 1800-tallet.

  Prince George er med knap 75.000 indbyggere den største by i det nordlige British Columbia. Byen blev grundlagt i 1807 og hed tidligere Fort George efter George 3. af Storbritannien. Dengang var fældning og udvinding af grantræer den største industri, og byen blev hurtigt kendt som verdens hovedstad for grantræer. I starten af 1900-tallet blev det besluttet at byen skulle på jernbanenettet. Det gav byen et stort boost og derfra steg indbyggertallet hurtigt, og snart blev byen knudepunkt for handlen mod nord.

  Prince George er grundlagt, hvor de to floder Fraser og Nechako mødes, og mange af byens parker har indlagte vandrestier med eminente udsigter langs flodbredderne.

  Distance fra Smithers til Prince George: 375 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Hartway RV Park
  Northland RV
  West Lake Campground and RV Park
  MamaYeh RV Park & Campground

 • Maligne Lake er en af de flotteste søer i Jasper National Park

  Jasper National Park er den største national park i de canadiske Rocky Mountains og byder på et overflødighedshorn af naturoplevelser.

  Her blandt snedækkede tinder, isblå bjergsøer og dybe skove, er det muligt at opleve det vilde canadiske dyreliv. Amerikanske havørne, elge, sortbjørne og grizzly bjørne er blot nogle af de mange dyr man kan være heldig at komme tæt på.

  Tag Sky Tram til toppen af Whistler Mountain og nyd udsigten over området. Husk også at køre den smukke tur gennem Maligne Canyon til Maligne Lake.

  Jasper by er ikke særlig stor. Her findes ingen kædebutikker, men kun lokale restauranter og mindre erhvervsdrivende. Hold øjnene åbne om aftenen, for det er ikke usandsynligt at hjorte og andre dyr bevæger sig ned i byen når mørket falder på.

  På vejen ind til Jasper passeres Mount Robson, som med sine 3.954 m er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Gør et spændende stop ved besøgscenteret og lær mere om bjergene. Det kan være et godt alternativ til Jasper at bo på en af campingpladserne ved Mount Robson.

  Distance fra Prince George til Jasper: 375 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Whistlers Campground
  Wapiti Campground
  Robson Meadows Campground (Mount Robson)
  Robson River Campground (Mount Robson)

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

  4337 kr. pr. person      

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  954 kr. pr. person      

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  1091 kr. pr. person      

 • Moraine Lake er fuldstændig ubeskrivelig smuk

  Icefields Parkway, som vejen fra Jasper til Lake Louise hedder, er som udgangspunkt ’blot en køretur’ – men den er så smuk at den kan køres 10 gange! Her er høje snedækkede bjerge, gletsjere, turkise søer, vandfald, dybe skove, bjørne, elge og meget meget mere.

  Turen kan ikke tilbagelægges i normalt tempo. Her fristes man nemlig til at stoppe konstant. Og holder der en bil i vejkanten, er det sikkert at der er dyr i sigte.

  Halvvejs mellem Jasper og Lake Louise er det muligt at gøre stop ved Athabasca gletsjeren, som er én af otte istunger fra det store Columbia Icefield på toppen af bjergene. Det er muligt at komme op på gletsjeren og at opleve området fra oven på glasbroen ‘Skywalk’.

  Ved Lake Louise ligger nogle af de flotteste søer i området og for at opleve disse bedst muligt at det en god ide at stå tidligt op. Både Moraine Lake og Lake Louise-søen er nogle af de mest populære steder på Icefields Parkway.

  Distance fra Jasper til Lake Louise: 235 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lake Louise Campground
  Kicking Horse Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

  771 kr. pr. person      

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  342 kr. pr. person      

 • Udsigt over Banff fra Sulphur Mountain

  Banff National Park var den første af sin slags i Canada og blev oprettet helt tilbage i 1885. Årsagen var de mange termiske ‘Hot Pools’ i området, som med sit mineralholdige varme vand siges at være en kilde til både nydelse og helbredelse.

  Den flotteste udsigt fås med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, som har en storslået udsigt over Banff by, Bow Valley og Bow River, der snor sig mellem bjergene. For de aktive er der mulighed for at komme på rafting-ture, leje kanoer eller cykel og opleve naturen på hesteryg.

  Det legendariske jernbanehotel Fairmont Banff Springs åbnede dørene i 1888 som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Det ligger, hvor floderne Spray og Bow løber sammen, og har en fantastisk udsigt. Kig indenfor i hall’en i det legendariske hotel, og bliv fristet til at spise frokost i en af hotellets restauranter.

  Distance fra Lake Louise til Banff: 60 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Tunnel Mountain Village I Campground
  Tunnel Mountain Village II Campground
  Two Jack Lakeside Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  1589 kr. pr. person      

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

  1318 kr. pr. person      

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  1568 kr. pr. person      

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  918 kr. pr. person      

 • Emerald Lake i Yoho National Park er et muligt stop på turen mellem Banff og Revelstoke

  Turen fra Banff til Revelstoke går smukt gennem både Yoho National Park og Glacier National Park.

  Kort efter Kicking Horse passet i Yoho National Park er det muligt at opleve ‘Spiral Tunnels’. Tunnellerne er en enestående ingeniørbedrift, som gør at de store godstog kan trække igennem et 8-tals formet tunnelsystem for at komme over passet.

  I Glacier National Park finder du ca. 25 gletsjere og parken er rigtig god for kortere vandreture. Rogers passet krydses undervejs og her ligger et lille informationscenter omkring bygning af jernbanen gennem de canadiske Rocky Mountains.

  Ved Revelstoke er det muligt at køre ‘Meadows in the Sky Parkway’ til toppen af Mount Revelstoke. De 26 km starter ved foden af bjerget og slutter først i 1.835 m højde i de alpine blomsterenge, som Mount Revelstoke National Park blandt andet er kendt for.

  Distance fra Banff til Revelstoke: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Lamplighter Campground
  Revelstoke Camground
  Snowforest Campground

  Tilkøb flere oplevelser

  Rafting i Revelstoke

  Denne rafting tur er en Grade 3, men begyndere kan sagtens være med. Turen får gennem Mt. Revelstoke National Park, så udover rafting, får du også flot natur undervejs. Turen er 26 km lang og slutter med en stor.

  1520 kr. pr. person      

 • Det varme klima i Okanagan Valley er ideel til vinproduktion

  Penticton ligger ved Okanagan-søen i den centrale del af Okanagan Valley. Her er et meget lunere klima end i de høje bjerge i Rocky Mountains og med over 300 solskinsdage om året er det ikke underligt at området er populært.

  Frugtplantager og vingårde trives i dette klima og der er masser af aktiviteter at give sig i kast med i de bølgende bakker. Ridning, golf, sejlture, cykling og vandreture er blot nogle af de mest populære. Om sommeren er der mange muligheder for at tage en tur på stranden og få en dukkert i en af de store søer i området.

  Regionens mange vingårde forstår at producere en aromatisk vin, der er rig på smag. Tag på besøg hos Summerhill Pyramid Winery, der er den mest besøgte vingård i British Columbia, eller smag på den seneste årgang hos regionens ældste vingård, Gray Monk Estate Winery.

  Distance fra Revelstoke til Penticton: 260 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Kelowna Urban Farm & RV Park
  Apple Valley Orchard & RV Park
  Wrights Beach Camp RV Park

 • Lightning Lake ligger flot i EC Manning Provincial Park

  Turen fra Penticton til Harrison Hot Springs køres bedst ad Highway 3 via EC Manning Provincial Park. Vejen er også kendt som Dark Sky Highway, da der ikke findes nogen større byer på ruten.

  I EC Manning Provincial Park er der flere flotte vandreture. Turen rundt om Lightning Lake på 9 km er en flot og nem rute.

  Fremme i Harrison Hot Springs er der mulighed for at hvile benene og nyde de mineralholdige varme bade som området er kendt for. Der er gode vandreruter ved Harrison Lake og naturligvis også muligheder for at være aktiv på søen.

  Distance fra Penticton til Harrison Hot Springs: 285 km

  FORSLAG TIL OVERNATNING
  Harisson Country Club Resort
  Springs RV Resort
  Harrison Springs Camping & RV

 • Lower Falls i Golden Ears Provincial Park

  Fra Harrison Hot Springs køres direkte til Vancouver, hvor autocamperen afleveres og hjemrejsen mod Danmark starter.

  Undervejs er det muligt at stoppe i Golden Ears Provincial Park, som ligger lige uden for Vancouver. Den flotte vandretur til Lower Falls tager ca. 2 timer og er en hyggelig afrunding på rejsen rundt i det vestlige Canada.

  Distance fra Harrison Hot Springs til Vancouver: 135 km

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Four Seasons
★★★☆☆

Four Seasons tilbyder autocampere fra Fraserway, som kører sæson tre og fire

 

– Vogne kører højst fire sæsoner i alt

 

– Fokus på design og interiør

 

– Fem vogntyper

 

– Mulighed for slide-out

 

– Markise på alle vogne

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

FRASERWAY
★★★★★

Fraserway tilbyder autocampere af højeste kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst to sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Elleve vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Markise på alle vogne

Prisen inkluderer
Flyrejse
 • Flybillet Danmark – Vancouver t/r inkl. skatter og afgifter
Overnatning
 • 2 overnatninger på hotel i Vancouver ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser
Autocamper
 • 20 nætters autocamperleje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko afhænger af valgt autocamper)
 • 3.000 forudbetalte kilometer
 • Udstyrspakke til autocamperen (Køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (Tæppe, pude, håndklæde mv.)
Færge
 • Tsawwassen (Vancouver Syd) til Swartz Bay (Vancouver Island)
 • Port Hardy (Vancouver Island) til Prince Rupert (Inside Passage)
Seværdigheder
 • Discovery Pass, som giver adgang for ét køretøj med op til 7 personer, til de fleste nationalparker i Canada i et år (værdi 140 CAD)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser og per person. Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, ledige flypladser, hotelværelse samt type af autocamper. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er I sikre på, at få den bedste rejse og absolut mest ud af budgettet.

Forår: 1. maj – 30. juni
Sommer: 1. juli – 20. august
Sensommer: 21. august – 30. september

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
Forår 2024
22.895 kr.
14.895 kr.
Sommer 2024
34.595 kr.
21.495 kr.
Sensommer 2024
25.395 kr.
16.195 kr.
2 voksne
Forår 2024
22.895 kr.
Sommer 2024
34.595 kr.
Sensommer 2024
25.395 kr.
2 voksne / 2 børn
Forår 2024
14.895 kr.
Sommer 2024
21.495 kr.
Sensommer 2024
16.195 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

autocamper-rejse

Det bedste af det vestlige Canada i autocamper

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Vandfaldene i Wells Gray Provincial Park
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

16-dages autocamper-ferie fra

10.395 kr.

Se rejsen
Se kort

autocamper-rejse

Det vestlige Canada i autocamper – inkl. Vancouver Island

  Højdepunkter

  • Start og slut rejsen i Vancouver
  • Spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Bjergene og dyrelivet i Jasper og Banff
  • De smukke søer og gletsjere på Icefields Parkway
  • Vinmarker og feriestemning i Okanagan Valley

20-dages autocamper-ferie fra

11.995 kr.

Se rejsen