Firma – og grupperejser

KLASSISKE QUéBEC – HØJDEPUNKTER I DET ØSTLIGE CANADA

Historiske byer og skønne naturoplevelser

13-dages autocamper-ferie kr. pr. person


70 22 66 00

En autocamper-ferie i provinsen Québec i det østlige Canada. Det er her, de første franske pelshandlere slog sig ned i 1600-tallet, og provinsen er den dag i dag stadig præget af at have været under fransk herredømme. Rejseforslaget her tager dig gennem den sydlige del af Québec, hvor charmerende storbyer kiler sig ind mellem skønne, frodige landskaber. Montreal er den største fransktalende by uden for Frankrig, og når man bevæger sig rundt i bybilledet og hører folk tale sammen, hensættes man også næsten til Paris. Québec er landets ældste by, og den UNESCO-fredede gamle bydel er et must-see på turen. Nationalparkerne – og her er det om at holde tungen lige i munden for ikke at snuble over ordene – Mont-Tremblant, La Mauricie, Point-Taillon og Haute-Gorges-da-la-Riviére-Malbaie står for de store naturoplevelser.

Ruten er ca. 1.650 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
 
Dagsprogram
 • Montreal skyline

  Tilkøb flere oplevelser

  Byvandring i Montreal

  Oplev Canadas næststørste by på en spændende byvandring, hvor du oplever alle de største seværdigheder, Montreal har at byde på. Montreal er den største fransktalende by uden for Frankrig, og det bemærker man hurtigt, når man bevæger sig rundt i bybilledet. En

    

  Busrundtur i Montreal

  Oplev Montreal i eget tempo på en guidet busrundtur, der stopper ved byens største seværdigheder og mest fascinerende kvarterer. Udforsk byen i en autentisk dobbeltdækkerbus med åbent tag, hvor det er muligt at nyde udsigten fuldt ud, eller en luksuriøs bus med

    

 • Mount-Tremblant National Park

  Hent autocamperen i Montreal, hvorfra der er ca. to timers kørsel til Mont-Tremblant National Park, som er det ideelle sted at begynde Québec-rejsen. Vi foreslår, at du slår dig ned på en campingplads de næste par dage og gør brug af de mange muligheder for aktiviteter i parken som f.eks. fluefiskeri eller vandring. Vandrestien Via Ferrata du Diable giver et helt eminent udsyn over landskabet – især, hvis du vover dig over hængebroen 30 m over floden – og på Diable-floden kan du med kano komme helt tæt på naturen, som du ikke kan det i autocamper eller bil.

  Dagens distance: 145 km

 • Lac Coutu i Saint-Donat-området

  I dag går ruten gennem uspolerede, landlige omgivelser gennem Saint-Donat-området i Lanaudière-regionen, som er en naturoplevelse af de helt store uanset årstid. Hvis du har lyst, kan du, inden du forlader Mont-Tremblant-nationalparken, tage på en helikoptertur over områdets skove. Det er især en mindeværdig oplevelse i september og oktober, hvor trækronerne har skriftet farve fra frodiggrøn til alle gyldne nuancer af gul, orange og rød.

  Dagens distance: 140 km

 • Elgekalv med sin mor i La Mauricie National Park

  La Mauricie National Park er endnu et exceptionelt stop på rejsen. Prøv en tur til Waber Falls – f.eks. på vandre- eller kajaktur – og afslut med picnic og svømmetur ved en af parkens smukke vandfald. Det er en oplevelse, der er svær at glemme. Hvis du sætter pris på at nyde naturen med et adrenalinkick, foreslår vi at overnatte på Centre d’Aventure Mattawin, hvor du kan prøve kræfter med ”hydroluging”, som er en vandsport. Her ligger man på maven på en smal enmands-gummibåd og føres af floden strømme gennem det flotte landskab.

  Dagens distance: 120 km

 • Vandfald i spøgelsesbyen Val-Jalbert

  Via en naturskøn rute når du i dag et af Québecs naturvidundere, søen Lac Saint-Jean. Den er så stor – 1.053 km2 – at den næsten kan betegnes som et indlandshav. Brug tiden her på at nyde det varme søvand, de lange sandbredder og smukke kystlinjer i nationalparken Pointe-Taillon, der grænser ned til søen. Lej cykler og cykl f.eks. på Blueberry-ruten, som er en asfalteret sti, der omkranser Lac Saint-Jean. Snyd heller ikke dig selv for et besøg i spøgelsesbyen Val-Jalbert, som i 1920’erne blev forladt, da byens papirfabrik lukkede.

  Dagens distance: 275 km

 • Saguenay-fjorden

  Den sydligste fjord i Nordamerika, Saguenay-fjorden, er karakteriseret ved sine dramatiske klippeformationer, der strækker sig op over vandoverfladen. En af de smukkeste udsigter over fjorden kan du få fra landsbyen Sainte-Rose-du-Nord. Her kan du også bruge en times tid på det lille naturhistoriske museum på Rue de la Montagne – det ser ikke ud af meget, men det giver et fint billede af de mange særprægede væsener, der har levet i området i fortiden.

  Dagens distance: 150 km

 • Charlevoix-regionen er kendt for sine bakkede, frodige landskaber

  Kør mod syd og ind i Charlevoix-regionen, som er berømt for sine bølgende bakker og bjerge, der er resultat af et enormt meteorit-nedslag for 350 millioner af år siden. Brug en dag på at udforske parken med det mundrette navn Haute-Gorges-de-la-Riviére-Malbaie, f.eks. på den majestætiske Acropole des Draveurs-vandresti. Du kan også leje en cykel og cykle den 16 km lange rute i parken eller fiske plettet trommefisk. Private køretøjer er ikke tilladt i parken, så parkér udenfor og sæt dig godt til rette i en af busserne, der kører dig rundt til forskellige udsigtspunkter i parken.

  Dagens distance: 170 km

 • Baie-Saint-Paul i Charlevoix-regionen

  På strækningen Route des Saveurs, som ligger i hjertet af Charlevoix-regionen, kan du komme på en gastronomisk rejse gennem områdets rige madtraditioner. Stop i Baie-Saint-Paul og få frokost og besøg nogle af de mange kunstgallerier i byen. Senere ankommer du til Jaques-Cartier National Park, som er en af Québecs mest spektakulære parker, hvis naturskønne vidder befinder sig blot en halv times kørsel fra storbyen. I Loretteville kan du besøge Huron-Wendat-reservatet, hvor mellem 20.000 og 30.000 indfødte levede i begyndelsen af 1600-tallet, inden der på grund af epidemier og krige i 1650 kun var få hundrede stammemedlemmer tilbage.

  Dagens distance: 240 km

 • Old Quebec

  Intet besøg i provinsen Québec vil være komplet uden et ophold i Québec City, som velsagtens kan kaldes Nordamerikas mest charmerende by. Québec City er den eneste indmurede by nord for Mexico, og inden for byportene ligger hyggelige bistroer, små delikatesseforretninger side om side med historiske bygninger. Québec City er grundlagt i 1608 og dermed den ældste by i Canada, og går man en tur i den gamle bydel, får man nemt den tanke, at man befinder sig i Europa, og den historiske og velbevarede bymidte er fuldt fortjent på UNESCOs verdensarvsliste.

  Dagens distance: 345 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Byvandring i Québec

  Québec er en af de ældste europæiske bosættelser i Canada, og byen har mange fantastiske seværdigheder, du ikke må gå glip af. Oplev Québec på en enestående byvandring, hvor du både oplever byens største seværdigheder, men også nogle af Québecs skjulte skatte. En

    

 • Montmorency-vandfaldet

  Autocamperen afleveres i Montreal, og det er på tide at vende hjem mod Danmark.

  Dagens distance: 65 km

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Vores samarbejdspartnere
CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

CanaDream
★★★★☆

CanaDream tilbyder autocampere af høj kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører højst tre sæsoner

 

– Fokus på design og interiør

 

– Seks vogntyper

 

– Muligheder for slide-out

 

– Online check-in hjemmefra

Cruise Canada
★★★☆☆

Cruise Canada tilbyder autocampere af standard kvalitet i Canada

 

 

– Vogne kører op til fem sæsoner

 

– Design og interiør er praktisk

 

– Fire vogntyper

 

– Ingen markise eller slide-out

 

– God brændstoføkonomi

Prisen inkluderer
Transport
 • Flybillet fra Danmark – Montreal inkl. skatter, (København, andre lufthavne mod evt. gebyr).
 • 10 nætters autocamper-leje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på $1.500)
 • Km-pakke med 1.600 km
 • Udstyrspakke til autocampere (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæder mv.)
 • Ekstra fører
 • Tilladt kørsel i USA
Overnatning
 • 1 overnatning på hotel i lufthavnen ved ankomst
 • 10% rabat på KOA campingpladser

Lignende rejser

Se kort

Se rejsen
Se kort

Se rejsen
Se kort

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke