Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

TOTEM CIRCLE

Det bedste af Canadas fantastiske og vilde natur


70 22 66 00

70 22 66 00

Det vestlige Canada er det bedste sted at udforske landets fantastiske, vilde natur. Dette forslag i autocamper bringer dig vidt omkring i det vestlige Canada, og du får oplevet de bedste naturoplevelser landet har at byde på. Turen byder på flere nationalparker, sejltur igennem skærgården, møde med det vilde dyreliv og byen Vancouver.

Ruten er ca. 4.025 km

Højdepunkter på dette autocamper-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige autocamper, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 
Dagsprogram
 • Vancouver, Canada

  Ankomst til Vancouver i Canada. Vancouver ligger smukt placeret ved Stillehavet, og det vil du kunne se fra toppen af Grouse Mountain. Tag svævebanen op på bjerget, hvor du bliver præsenteret for en fremragende udsigt over Vancouver. En tur igennem Chinatown, den gamle bydel Gastown og Stanley Park er også oplagt.

  Tilkøb flere oplevelser

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt

    

  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den

    

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene,

    

 • Fyrtårn på en af Vancouver Islands skærgårdsøer

  Autocamperen afhentes, og der sejles til Vancouver Island. Færgen sejler igennem den flotte skærgård, og du ser små øer, hvor der er et enkelt hus eller to. På Vancouver Island kan du køre forbi Butchart Gardens, som er en meget fin botanisk have, inden du kører til Victoria.

  Dagens distance: 114 km + 2 timers færge

 • Pukkelhval boltrer sig i det kolde vand

  Vancouver Island er et af de bedste steder i Canada, hvis man vil se hvaler, og derfor har vi inkluderet hvalsafari denne dag. Selv om man ikke kan give garantier, er der gode chancer for at se spækhuggere, der er den største delfinart. De holder især til ud for den nordamerikanske vestkyst og lægger vejen forbi Vancouver Island på deres vej til Beringstrædet. Pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler er der også chance for at se og naturligvis sæler og søløver og en lang række havfugle.

  Efter denne fantastiske oplevelse kan du nyde resten af dagen i Victoria. En idé kunne være at besøge Royal BC Museum, der er et af Canadas bedste museer. IMAX-biografen viser usædvanligt flotte film, men det er også muligt at fordybe sig i udstillinger om bl.a. pionértiden og vestkystindianerne.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved

    

 • Totempæle i Duncan

  Denne dag går turen til Vancouver Islands vestkyst, og undervejs kan du få en interessant oplevelse i den lille by Duncan, der med rette kan kalde sig “Totempælenes by”. Her er der rejst ikke mindre end 80 totempæle, som giver et lille indblik i vestkystindianernes historie. Totempæle har mange udskårne figurer og har ofte relation til en betydningsfuld begivenhed. Det er også oplagt med et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie. Den store attraktion på Vancouver Island er uden tvivl naturen – og ikke mindst naturen i Pacific Rim National Park, som er en enestående mulighed for at opleve dyrelivet både langs kysten og længere inde i landet.

  Dagens distance: 315 km

 • Tofino, Vancouver Island

  Tofino er et godt udgangspunkt for oplevelser i Pacific Rim National Park, der strækker sig langs hele vestsiden af Vancouver Island. Men der er også vandrestier tæt på byen, mulighed for at sejle i kano og havkajak, og der er et stort udbud af fisketure, som enten kan være fiskeri tæt ved kysten eller dybvandsfiskeri efter kæmpestore helleflyndere på over 200 kg.

  Vancouver Island er et af de bedste steder i Canada, hvis man vil se hvaler, og derfor har vi inkluderet hvalsafari denne dag. Selv om man ikke kan give garantier, er der gode chancer for at se spækhuggere, der er den største delfinart. De holder især til ud for den nordamerikanske vestkyst og lægger vejen forbi Vancouver Island på deres vej til Beringstrædet. Pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler er der også chance for at se, og naturligvis sæler og søløver og en lang række havfugle.

  Tilkøb flere oplevelser

  Kajaktur ved Tofino

  At sejle i kajak er en stor naturoplevelse – især i den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island. Nyd stilheden og sælerne, der dukker op på turen til Meares Island. Her går du i land og følger ”The Big Tree Trail” gennem regnskoven, mens guiden fortæller om

    

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt

    

 • Laksefiskeriet er eminent i Campbell River

  Turen går til Campbell River, som gennem årtier har brystet sig af at være “verdens laksehovedstad”. Sportsfiskere har strømmet til området så langt tilbage som i 1880’erne, og kommercielt fiskeri trivedes i stor stil her i en lang årrække. Hvis du er glad for at fiske, er Campbell River altså lige noget for dig.

  Dagens distance: 270 km

 • Skov ved Campbell River, Vancouver Island

  Brug en dag i Campbell River, som ud over at være enhver lystfiskers hedeste drøm, også er et fremragende udflugtssted for naturelskere. På The Museum of Cambell River er der også fine udstillinger, der giver et godt billede af livet i området gennem tiden.

  Tilkøb flere oplevelser

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første
  parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende

    

 • Port Hardy er et godt udgangspunkt for en masse naturoplevelser

  Port Hardy er det perfekte udgangspunkt for naturoplevelser. Her kan du begive dig ud på vandreture, fisketure, dykkeri, sejlture og et væld af andre aktive måder at udforske de vilde landskaber.

  Dagens distance: 235 km

 • Inside Passage, BC, Canada

  Denne dag venter en uforglemmelig sejltur langs kysten fra Vancouver Island til Prince Rupert, som er den næststørste by på British Columbias kyst. Strækningen er kendt som en del af Inside Passage og er en stor naturoplevelse. Under den 15 timer lange sejltur ser du snedækkede bjergtinder, frodige skove og dramatiske fjorde med chance for at se både hvaler og delfiner.

  Dagens distance:  15 km + færge

 • Skeena River, som du følger på Yellowhead Highway

  Følg den bugtende og smalle Yellowhead Highway, som følger floden Skeena det meste af vejen. Fortsæt gennem minebyen Terrace og videre til Smithers, hvor der er glimrende muligheder for udendørs aktiviteter. Byen ligger midt i Bulkley Valley for foden af Hudson Bay Mountain, som er kendt for sin fine, tørre puddersne – perfekt for skisports-entusiaster.

  Dagens distance: 350 km

 • Houston er Canadas "regnbueørred-hovedstad".

  Forlad Smithers og fortsæt langs Yellowhead Highway. Kør igennem Houston, som er kendt som landets ”regnbueørred-hovedstad”, og fortsæt gennem Burns Lake, Vanderhoof og videre til Prince George, som er dem største by i det nordlige British Columbia. Prince George er placeret, hvor de to floder Fraser og Nechako mødes, og mange af byens parker har indlagt vandrestier med eminente udsigter langs flodbredderne.

  Dagens distance: 370 km

 • Mount Robson - det højeste bjerg i Canadian Rockies

  Fra Prince George følger ruten Yellowhead Highway og går forbi Mount Robson – det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Bjergpas og brusende floder dukker op langs hele ruten, og dagen ender i byen Jasper, der har tilnavnet ”Jewel of the Rockies”. Du overnatter på hotel i Jasper de næste to nætter.

  Dagens distance: 375 km

 • Spirit Island, Maligne Lake

  Brug dagen på at udforske denne charmerende bjergby, hvor utallige enestående naturscenerier ligger inden for kort afstand. Du kan tage svævebanen op til Whistler Mountain eller besøge Maligne Lake, som velfortjent er en af de mest fotograferede søer i verden. Her kan du f.eks. tage på et 90-minutters cruise mod den sydlige ende af søen, hvor der ved Spirit Island er tid til at tage din egen version af et billede af den fotogene sø.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

    

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48

    

  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

    

 • Icefields Parkway

  Dagens naturskønne rute på Icefields Parkway fører dig gennem en tilsyneladende uendelig række af majestætiske bjerge, forrevne klippeformationer, enorme gletsjere og uberørte turkisblå søer. På vejen kan du stoppe og nyde synet af den største gletsjer i Canadian Rockies, Columbia Icefield, og tage på en ”Ice Explorer”-tur ud på gletsjeren – den er inkluderet i rejsens pris. Du kommer til at gå på gletsjeren og kan drikke fra det rindende vand, der løber i kolde strømme fra gletjseren. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enestående oplevelse.

  Hold også øje med Sarbach-gletsjeren, Peyto Lake og Bow Lake, inden du ankommer til Lake Louise.

  Dagens distance:  230 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enest

    

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

    

 • Bow River, Banff National Park

  Herfra kører du langs Bow River via Bow Valley Parkway og har derved mulighed for at stoppe ved Johnston Canyon og gå langs vandrestien til enten de øvre eller nedre brusende vandfald, inden du fortsætter til Banff.

  Dagens distance:  55 km

 • Banff Gondola giver et uovertruffent vue over landskabet

  Hele dagen er fri til at udforske nationalparken Banff og det omkringliggende område. I byen finder du masser af spændende underholdning på caféer, museer, i butikker og barer. I rejsens pris er der i dag inkluderet en tur med Banff Gondola – en svævebane med kabiner, hvorfra du får et panoramisk udsyn over Bow Valley. Der er også inkluderet et besøg i de varme mineral-pools ved Upper Hot Springs – så husk badetøjet!

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

    

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller

    

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

    

  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

    

 • Moraine Lake, Banff National Park

  Du kan bruge noget af dagen i Banff, og opleve den fantastiske natur. Fælles for alle søerne i de canadiske Rocky Mountains er de eventyrlige farver og naturskønne beliggenheder, og Moraine Lake og Peyto Lake er to billedskønne eksempler. Der er mange afmærkede vandreruter i nationalparken, og i Banff kan du leje cykler/mountainbikes, ligesom der er mulighed for at komme på rideture og river rafting. Senere på dagen kan du køre videre til USA og nye naturoplevelser der.

  Dagens distance:  370 km

 • Waterton Lakes National Park

  Waterton Lakes National Park i det sydlige Alberta og Glacier National Park i det nordlige Montana udgør tilsammen Waterton Glacier International Peace Park. Siden 1932 har de to nationalparker symboliseret fred og venskab mellem USA og Canada, og i 1995 blev den fælles fredspark optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Der er tale om en typisk Rocky Mountains-nationalpark med sneklædte bjerge, dybe søer, skovområder, brusende floder og gletsjere, og det unikke er, at der findes fire forskellige naturtyper med varierende flora og fauna. En af nationalparkens store oplevelser er ”Going-to-the-Sun Road”, der snor sig gennem parken og er 84 km med de mest spektakulære naturscenerier. Det er ikke muligt at køre denne rute med autocamperen, men det er gratis at parkere autocamperen og køre med en shuttlebus i stedet.

 • Glacier National Park

  Fra Waterton Lakes går turen sydpå til West Glacier i Montana, USA. Nåede du ikke at køre en tur på Going-to-the-Sun Road i går, så gør det i dag. Det er et af parkens ultimative højdepunkter. Glacier National Park er kendt for sine mange vandrestier, som varierer i sværhedsgrad fra nem til svær. For nybegynderen er Trail of the Cedars god, mens Grinnel Glacier er for øvede vandrere – men hvis du er i god form og erfaren i at vandre i højderne, er belønningen et fantastisk dyreliv og flotte naturscenerier. Glacier National Park har mere end 700 søer, og det giver mulighed for at se parken fra søsiden. Ved Apgar Visitor Center kan du få mere information om gode vandreruter eller guidede ture med parkrangere.

  Dagens distance: 162 miles/260 km

 • Kootenay Lake

  Byen Nelson ligger ved Kootenay Lake og i et område, hvor naturen viser sig fra sin allerbedste side, og hvor oplevelserne i det fri kan være alt fra en tur i kano eller på cykel til en udfordrende tur på mountainbike og til et adrenalinkick på en rafting-tur. De historisk interesserede kan gå på opdagelse i Nelson, hvor flere hundrede huse fra slutningen af 1800-tallet fortæller byens og områdets historie.

  Dagens distance: 278 miles/445 km

 • Crowsnest River, Alberta

  Crowsnest Highway strækker sig mere end 1.150 km gennem Alberta og British Columbia og har nogle helt fantastiske udsigter undervejs. Ca. en halv time uden for Nelson finder du Brilliant Suspension Bridge Regional Park, som huser en over 100 år gammel hængebro, som er fint restaureret og mulig at krydse til fods.

  Fortsæt videre til Christina Lake, hvor I ud over at nyde de flotte udsigter over søen også kan slå et smut forbi besøgscenteret, hvor der er en fin udstilling med lokal kunst. I Greenwood, som de lokale ynder at kalde “Canadas mindste by”, finder du hyggelige bygninger og spændende historie – og når du bliver træt af at lære om områdets fortid, kan du slå et smut forbi Copper Eagle Bakery i midtbyen og nyde en af deres lækre kanelsnegle.

  Dagens distance: 260 km

 • Udsigt over Osoyoos

  I Osoyoos er det værd at besøge Nk’Mip Desert Cultural Centre, der har fokus på et af Canadas mest truede økosystemer. Der er tale om Canadas eneste ørken med mange truede plante- og dyrearter. Centeret fortæller også historien om Nk’Mip-indianernes liv i Okanagan-området, og i modsætning til andre steder bliver historien om indianerne fortalt af indianerne selv.

  Klimaet er varmt og solrigt i Okanagan Valley, der er det største vindistrikt i Canada. I forbindelse med Nk’Mip Desert Cultural Centre har indianerne etableret en vingård, der i løbet af få år har fået international status, så husk også at få den oplevelse med.

 • Manning Park i Cascade Mountains

  Den sidste dag i autocamperen går igennem provinsparken Manning i Cascade Mountains, som har status som en af de mest interessante provinsparker i British Columbia.

  Dagens distance: 395 km

 • Vancouver, Canada

  Aflevering af autocamperen og afrejse fra Vancouver.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte flere vilde dyr

  Tilkøb flere oplevelser

  Farewell Harbour Lodge - 4-dags tur

  Langt uden for lands lov og ret ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse.

    

  Knight Inlet Lodge - 4 dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale

    

  Great Bear Nature Lodge - 5 dages tur

  Et ophold på Great Bear Nature Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede

    

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overd

    

  Isbjørne-safari ved Ishavet - 6-dages tur

  Den afsidesliggende by, Churchill, i den nordlige del af provinsen Manitoba har status som verdens ”isbjørnehovedstad”. Her på kanten af Ishavet kan du møde det største rovdyr, der holder til på land – og det skulle være helt unødvendigt at fortælle, at der er

    

Vores samarbejdspartnere
Cruise Canada
Cruise Canada
Cruise Canada er størst på det canadiske marked, og et solidt firma med 50 års erfaring.
 • 5 lokationer i Canada
 • Standard autocampere
 • 3-7 personers modeller
 • Rabatter i løbet af året
 • CanaDream
  CanaDream
  Skal I have lidt luksus på autocamper-ferien i Canada, så skal i vælge en autocamper fra CanaDream
  Cruise Canada
  Cruise Canada
  Cruise Canada er størst på det canadiske marked, og et solidt firma med 50 års erfaring.
 • 5 lokationer i Canada
 • Standard autocampere
 • 3-7 personers modeller
 • Rabatter i løbet af året
 • CanaDream
  CanaDream
  Skal I have lidt luksus på autocamper-ferien i Canada, så skal i vælge en autocamper fra CanaDream
  Prisen inkluderer
  Transport
  • Fly Danmark – Vancouver, inkl. skatter og afgifter, (København, andre lufthavne mod evt. gebyr)
  • 22 nætters autocamper-leje
  • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på $1.500)
  • Ubegrænset kilometer
  • Udstyrspakke til autocampere (køkkenudstyr)
  • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæder mv.)
  • Ekstra fører
  • Tilladt kørsel i USA
  Overnatning
  • 1 overnatning på hotel i lufthavnen ved ankomst
  • 10 % rabat på KOA campingpladser
  Seværdigheder
  • Discovery Pass som giver gratis adgang til bl.a. alle nationalparker (værdi 410-965 kr.)

  Lignende rejser

  Se kort

  autocamper-rejse

  Canadas vestlige vidundere

   Højdepunkter

   • Dyrelivet
   • Glacier National Park
   • Søerne langs Icefields Parkway
   • Oplevelser ved Okanagan Valley
   • Vancouvers ældste bydel Gastown

  16-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  autocamper-rejse

  Klassiske Québec – højdepunkter i det østlige Canada

   Højdepunkter

   • Picnic og svømmetur ved Waber Falls
   • Spøgelsesbyen Val-Jalbert
   • Udsigten over Saguenay-fjorden fra Saint-Rose-du-Nord
   • Indianerhistorie i Huron-Wendat-reservatet
   • Cykeltur omkring søen Lac Saint-Jean
   • Historiske Québec City

  13-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Niagara Falls og Toronto i baggrunden
  Se kort

  autocamper-rejse

  Naturskønne Ontario: Niagara Falls & Algonquin

   Højdepunkter

   • Det enorme vandfald Niagara Falls
   • Algonquin Provincial Park
   • De spændende kvarterer i Toronto
   • 1000 Islands i Saint Lawrence floden
   • Det både franske og engelske Ottawa

  13-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  Yukon & Alaska

   Højdepunkter

   • Det varierede dyreliv i Yukon Wildlife Preserve
   • Bjørnene i Kluane National Park
   • Rå natur i Tombstone Territorial Park
   • Overraskelser i Dawson City
   • Guldgraverstemning i Chicken

  14-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  autocamper-rejse

  Canadas vestlige vidundere

   Højdepunkter

   • Dyrelivet
   • Glacier National Park
   • Søerne langs Icefields Parkway
   • Oplevelser ved Okanagan Valley
   • Vancouvers ældste bydel Gastown

  16-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Niagara Falls og Toronto i baggrunden
  Se kort

  autocamper-rejse

  Naturskønne Ontario: Niagara Falls & Algonquin

   Højdepunkter

   • Det enorme vandfald Niagara Falls
   • Algonquin Provincial Park
   • De spændende kvarterer i Toronto
   • 1000 Islands i Saint Lawrence floden
   • Det både franske og engelske Ottawa

  13-dages autocamper-ferie fra

  Se rejsen
  Se kort

  Yukon & Alaska

   Højdepunkter

   • Det varierede dyreliv i Yukon Wildlife Preserve
   • Bjørnene i Kluane National Park
   • Rå natur i Tombstone Territorial Park
   • Overraskelser i Dawson City
   • Guldgraverstemning i Chicken

  14-dages autocamper-ferie fra

  kr. pr. person

  Se rejsen

  Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke