Firma – og grupperejser

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Canada: Coast Discovery & The Rockies

På opdagelse langs kysten og gennem Rocky Mountains

17-dages kør-selv-ferie fra kr. 31.195

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-tur tager dig på opdagelse langs kysten og gennem Rocky Mountains i det vestlige Canada. Rejsen byder på storslåede oplevelser på både land og vand og tager dig igennem de fantastiske naturlandskaber i Banff og Jasper på den første del af turen og viser dig Canadas rige dyreliv på den sidste del af turen. Med highlights som sejlture, varme kilder, gletsjere og dyre- og hvalsafari oplever du de allerbedste sider af det vestlige Canada på denne rejse. Du overnatter også på det dejlige og luksuriøse Tweedsmuir Park Lodge!

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

Dagsprogram

 • Udsigt over Calgary fra idyllisk parkbænk

  Du lander i Calgary, som er den største by i Alberta. Du får udleveret bilen her og kan begynde eventyret i Rocky Mountains, og du kan vælge mellem to ruter – enten den hurtige Trans Canada Highway eller den mere naturskønne 1A Highway.

  Dagens distance: 115 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Banff Caribou Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvaler og grizzlybjørne – 4-dages campingtur

  Der er ikke noget bedre sted i verden at sejle i kajak side om side med både pukkelhvaler og spækhuggere end Johnstone Strait og Blackfish Sound. Dette nordøstlige hjørne af Vancouver Island er anerkendt som det perfekte sted at se disse fantastiske dyr, og Kingfisher Base

  Fra 10.995 kr. pr. person
  5 dages badeferie i Phan Thiet

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa i Phan Thiet. Amaryllis Resort & Spa er smukt beliggende på stranden ud til Det Østkinesiske Hav med kokospalmer, så langt øjet rækker. Der er ca. 10 min. kørsel ind til den

  Fra 3.495 kr. pr. person
 • Moraine Lake, Banff National Park

  Du har dagen fri til at udforske de mange skønne oplevelser, som Banff har at byde på. Start f.eks. dagen med en tur i højderne med Banff Gondola (entré inkl.), hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over Bow Valley. Du kan også tage på en vandretur langs en af de mange afmærkede vandrestier i Banff-området, eller slå dig ned i de fredfyldte omgivelser og nyd udsigten til de flotte turkisblå søer. Tag f.eks. til Moraine Lake, hvor du kan se bjergtinderne spejle sig i søen, imens du nyder en herlig frokost i rolige omgivelser. Trænger du til en aktiv dag, kan du også både tage på rafting, leje cykel eller kano, eller nyde udsigten fra hesteryg. Banff byder desuden også på en række fine caféer, barer, butikker og museer, hvis du trænger til et afbræk fra den friske luft. Som en perfekt afslutning på dagen kan det anbefales at besøge Banff Upper Hot Springs (entré inkl.) og få en afslappende oplevelse i det varme vand samtidig med, at du kan nyde udsigten til bjergene.

 • Icefields Parkway, som forbinder nationalparkerne Banff og Jasper

  Med en fantastisk udsigt til høje, snebeklædte bjerge, hundredevis af gletsjere og flotte, turkisblå søer, bevæger du dig langs Icefields Parkway mod Jasper. Denne 230 km lange strækning er uden tvivl en af de smukkeste i Canada – sørg derfor for at have kameraet klar! Undervejs kommer du bl.a. forbi det kæmpemæssige bjerg Sarbach Glacier, og du bør desuden også gøre holdt ved nogle af de eventyrlige søer som f.eks. Bow Lake, og ikke mindst Peyto Lake med sin flotte, turkisblå farve.

  Cirka halvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefield, som er det største gletsjerområde i Nordamerika. Her finder du intet mindre end otte gletsjere, hvoraf Athabasca-gletsjeren er den mest besøgte af dem alle. Tag en tur med Ice Explorer (inkl. i rejsen) og oplev den majestætiske gletsjer med egne øjne. Eller prøv Glacier Skywalk, hvor du går på en glasbro over gletsjeren (inkl. i rejsen).

  Dagens distance: 292 km

 • Spirit Island i Maligne Lake, Jasper National Park

  Dagen byder på storslåede naturoplevelser i nationalparken Jasper, der er større end hele Sjælland. Her findes et væld af forskellige vandrestier i alle tænkelige længder og sværhedsgrader, så det er bare med at snøre vandrestøvlerne. Det kan også anbefales at tage en tur til den flotte Maligne Lake, der er en af de mest fotograferede søer i hele verden og som er omgivet af sneklædte bjerge, der spejler sig i søen. Nyd her en 90-minutters sejltur på søen (inkl. i rejsen) i de fredfyldte omgivelser. Med et stop ved Spirit Island, har du rig mulighed for at finde din indre fotograf frem og forsøge at tage et billede i verdensklasse af søen, der herfra ligner noget fra et postkort.

 • Mount Robson Park - Mount Robson er det højeste bjerg i den canadiske del af Rocky Mountains

  Du forlader Jasper og fortsætter turen langs ”Yellowhead” Route. Her kommer du bl.a. forbi Mount Robson, der er det højeste bjerg i de Canadiske Rockies, og Thompson River, som er den største biflod af Fraser-floden. Gør eventuelt et holdt her og nyd den forrygende udsigt.

  Fortsæt sydpå langs Yellowhead Highway til du når til byen Clearwater. Her har du masser af tid til at udforske Wells Gray Provincial Park og ikke mindst Helmcken, Dawson og Spahats Falls, som også ligger her.

  Dagens distance: 340 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Alpine Meadows Resort

  Læs om hotellet

 • Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park

  Du har dagen fri til at udforske alle de vidunderlige oplevelser, som Wells Gray Provincial Park har at byde på. Tag f.eks. en vandretur til det flotte Helmcken Falls, som er det fjerde største vandfald i Canada. Slå dig ned her og spis frokost, imens du nyder udsigten og lyden af det brusende vandfald. Der er også gode muligheder for at opleve parken fra hesteryg, ligesom du kan prøve rafting eller leje en kano og sejle langs Clearwater Lake.

 • Bro over Williams Lake, British Columbia

  Fra Wells Gray fortsætter du ad Highway 24 og oplever de mange flotte søer, der ligger smukt langs vejen. Undervejs kommer du forbi det historiske Bridge Trail, der tidligere blev brugt som handelsrute af de indfødte Shuswap-folk og som senere i 1800-tallet blev brugt til at transportere pels fra det nordlige British Columbia til Fort Kamloops.

  Følg herefter Highway 97 – tidligere kendt som Old Cariboo Wagon road – og følg vejen til 100 Mile House, hvor du kan gøre holdt og opleve den gamle Barnard Express BX diligence. Fortsæt herefter til Williams Lake.

  Dagens distance: 229 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Coast Fraser Inn

  Læs om hotellet

 • Grizzly-bjørne på laksejagt

  I dag går turen mod Bella Coola Valley, hvor du tjekker ind på det flotte Tweedsmuir Park Lodge. Det ligger i udkanten af Great Bear Rainforest i Tweedsmuir Provencial Park. Lodget ligger ud til to floder, og det er her grizzly-bjørnene kommer frem i efteråret for at fange laks. Lodget har lounge med pejs, bar, billiard bord, spa med hottub og sauna. Derudover har lodget kun 10 værelser med udsigt til naturen.

  Her kan du f.eks. tage en gåtur ned til floden eller besøge Wildlife Viewing Station, hvor du kommer helt tæt på bjørnene og oplever deres natur. Trænger du til at få rørt benene endnu mere, kan du også tage på en mindre vandretur langs Esker Trail, som bevæger sig gennem skove.

  Måltider inkluderet: aftensmad

  Dagens distance: 394 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Tweedsmuir Park Lodge

  Læs om hotellet

 • Atnarko River - et område som vrimler med dyr pga. flodens mange ørreder og laks

  Dagen starter med en berigende tur til Atnarko River, og her er det med at holde øjnene åbne! Atnarko er nemlig hjemsted for ørreden og fem forskellige arter af laks, som betyder, at du kan opleve et væld af havørne, gråbjørne, oddere og sortbjørne, der alle tiltrækkes af de smagfulde fisk.

  Efter en tur i dyreriget, står dagen på en guidet hike langs Valley Loop Trail, hvor du kan nyde en flot udsigt i fredfyldte omgivelser. Du kan også låne en af lodget’s mountains bikes og tage ud i naturen.

   

 • Vej som snor sig gennem landskabet i British Columbia

  Du tjekker ud fra Tweedsmuir Park Lodge og kører mod Bella Coola ad den flotte highway 20. Vejen snor sig langs Bella Coola River – du har derfor en skøn udsigt over floden og det bakkede terræn hele vejen til Bella Coola.

  Dagens distance: 60 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Bella Coola Mountain Lodge

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Discovery Passage, hvor der er god mulighed for at se både sortbjørne, søløver, delfiner og havørne.

  Hold på hat og briller, for i dag kan du vælge at tage en tur ud på vandet! Du kommer gennem Canadas smukke Discovery Passage og oplever det spektakulære landskab med snebeklædte bjergtoppe og frodige skove. Her er også gode muligheder for at se nogle af Canadas vilde dyr, da det store antal af laks i vandene omkring Discovery Island tiltrækker både sortbjørne, søløver, delfiner og havørne.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Quarterdeck Inn

  Læs om hotellet

 • Spækhuggere på jagt i Johnstone-strædet

  I dag kan du vælge at tage på en heldags sejltur på Johnstone Strait og spotte hvaler. Læn dig tilbage, nyd vinden gennem håret og sørg for at have kameraet klar, når de enorme pattedyr viser sig over havets overflade. Efter nogle begivenhedsrige timer på vandet, ankommer du til den hyggelige provinsby Campbell River sidst på dagen, og herfra kan du tage færgen over til Quadra Island, hvor du kan tjekke ind på det charmerende April Point Resort.

  Dagens distance: 239 km

 • Sortbjørn på udkig efter bær

  Dagen byder på en sejltur (inkl. i rejsen) igennem det ubeskriveligt smukke Desolation Sound, der tager dig ind i den majestætiske vig Toba Inlet. Her er der gode chancer for at se sortbjørne i deres naturlige miljø. Har du lyst til at se endnu flere dyr, kan du også besøge natur- og fuglereservatet Mitlenatch Island Nature Provincial Park. Her er der mulighed for bl.a. at se søløver, delfiner, hjorte, ulve og havørne.

 • Spektakulært landskab langs Powell River

  Du kan starte dagen med at tage færgen fra Quadra Island tilbage til Vancouver Island. Herefter kan du køre syd på og tage færgen fra Comox til Powell River. Herfra kan du så følge kysten, indtil du når til endnu et færgeleje. Her kan du tage færgen til Earls Cove og tjekke ind på hotellet. Ovenpå de mange timers transport, kan du med fordel slå dig ned på hotellets terrasse og nyde et glas af den lokale vin, imens du beriges af den fantastiske udsigt ud over vandet og de bagvedliggende bjerge.

  Dagens distance: 78 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  West Coast Wilderness Lodge

  Læs om hotellet

 • Sunshine Coast, Canada - her er rig mulighed for at udforske området og skabe sine egne eventyr

  Det smukke naturlandskab på Canadas Stillehavskyst giver dig rig mulighed for at opleve en masse spændende aktiviteter. Tag f.eks. på udflugt til regnskoven og kom helt tæt på sortbjørne og spækhuggere. Området byder desuden på et væld af skovdækkede bjerge, smukke fjorde og hyggelige, små fiskerbyer, som du kan besøge.

 • Vancouver, Canada

  I dag tjekker du ud fra hotellet og tager færgen til Vancouver. Sejlturen tager 45 min. – læn dig derfor tilbage og nyd den fantastiske udsigt over vandet og de sneklædte tinder og frodige skove i horisonten.

  Du afleverer bilen i Vancouver og der er afrejse.

  Dagens distance: 103 km

Hvilken bil passer til din ferie?

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.

Intermediate SUV

Den perfekte bil, hvis man ønsker en model større end Fullsize. Denne SUV har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.

Fullsize SUV

Denne Fullsize SUV er perfekt til familien,  som ønsker ekstra meget plads, da den rummer op til 5 voksne og 2 børn.  Den er stor og behagelig. Til gengæld har den ikke meget plads til bagage, hvis hele bilen fyldes med passagere. Bagageplads: 1 stor og 2 små kufferter. Ved 5 passagere er der plads til 5 store kufferter.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly Danmark – Vancouver/Calgary, inkl. skatter og afgifter
 • 16 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500
 • 5 færgestrækninger

Overnatning

 • 16 overnatninger på specielt udvalgte hoteller

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • Alle måltider på Tweedsmuir Park Lodge

Seværdigheder

 • Entré til Banff Gondol
 • Entré til enten Banff Upper Hot Springs eller Miette Hot Springs Jasper
 • Tur med "snocoach" til Athabasca-gletsjeren
 • Entré til Glacier Skywalk
 • Maligne Lake Cruise
 • Wildlife Adventure Cruise
 • Guidede aktiviteter og fri benyttelse af f.eks. mountainbikes på Tweedsmuir Park Lodge
 • Discovery Pass som giver bl.a. gratis adgang til alle nationalparker (værdi 545-1355 kr. )

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
3-personers værelse
Dobbeltværelse
15. juni 2020 - 18. august 2020
31.195 kr.
43.250 kr.
3-personers værelse
Dobbeltværelse
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

16.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

18.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vandreferie med vandfald, kløfter og dyreliv i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Vandretur i Golden Ears Provincial Park
  • Frugtplantager og vingårde i Thompson Okanagan
  • Vandre på en del af Trans-Canadian trail
  • Guldfeber-landsbyen Cache Creek
  • Naturskønne oplevelser i Whistler

10-dages kør-selv-ferie fra

9.595 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke