Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Canadas Rocky Mountains & prærielandskaber

En kør-selv-ferie med stor variation i oplevelserne

10-dages kør-selv-ferie fra kr. 10.950

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-ferie koncentrerer sig om provinsen Alberta i Canada, men det er samtidig en kør-selv-ferie med stor variation i oplevelserne.

I Rocky Mountains får du eventyrlige naturoplevelser i nationalparkerne Banff og Jasper, og ikke mindst Icefields Parkway, der forbinder de to nationalparker, og turen med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren er uforglemmelige oplevelser. Det øde og rå prærielandskab er en stor kontrast til Rocky Mountains, og de første nybyggere kaldte da også området for ”the badlands”.

På denne kør-selv-tur vil du opleve endnu en slående kontrast: Den ene dag befinder du dig i Nordamerikas største shoppingcenter i Edmonton, og den næste er du omgivet af dinosaurskeletter!

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Kananaskis området

  Du lander i Calgary, der er den største by i Alberta. Du får bilen udleveret i Calgary og kan begynde eventyret i Rocky Mountains, og du kan vælge mellem to ruter – enten den hurtige Trans Canada Highway eller den mere naturskønne 1A Highway igennem Kananaskis området.

  Dagens distance: 115 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Elk + Avenue Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs

  2055 kr. pr voksen
 • Lake Minnewanka

  Dagen er afsat til oplevelser i Banff – og der er mange muligheder. Du kan f.eks. begynde med at tage til en tur i højderne med Banff Gondola (entré inkl.), og udsigten fra toppen af Sulphur Mountain er uimodståelig. Der findes mange afmærkede vandrestier i Banff-området, og der er rig mulighed for at få en fredfyldt naturoplevelse ved søerne med den intense turkis farve, der skyldes smeltevandet fra gletsjerne. Tag f.eks. til Moraine Lake, hvor bjergtinderne spejler sig i søen, og tager du frokosten med, er der er en god grund til at bliver her lidt længere.

  Der er inkluderet en udflugt i dag , og du kan vælge mellem: Banff Gondol, Cruise på Lake Minnewanka, kanotur eller ridetur.

  Banff National Park var den første nationalpark, der blev oprettet i Canada, og den primære årsag tilbage i 1885 var de varme kilder, som man ønskede at beskytte. Efter en dag i naturen er det oplagt at besøge Banff Upper Hot Springs og få en afslappende oplevelse i det varme vand samtidig med, at du kan nyde udsigten til bjergene.

  Tilkøb flere oplevelser

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra 350 kr. pr voksen     Fra 155 kr. pr barn
 • Eventyrlige Lake Louise set fra en bjergskråning

  Følg Bow Valley Parkway til Lake Louise, og da det er en umådeligt naturskøn strækning, skal den tages i slow motion. Det er f.eks. en god idé at stoppe ved Johnston Canyon. Hvis du har tid, er der også gode vandremuligheder ved Johnston Canyon, hvor man via gangbroer, der ”hænger” på klippesiden, kan følge floden til Lower Johnston Falls.

  Lake Louise er absolut en af perlerne, når det drejser sig om smukke søer i Rocky Moutains.  Den lyser op med sin eventyrlige farve mellem de skovklædte og sneklædte bjerge. Ved søen er der et par gode vandremuligheder, som fører væk fra turiststrømmen, bl.a. til Lake Agnes Tea House.

  Dagens distance: 62 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Lake Louise Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og

  Fra 750 kr. pr voksen
 • Skywalk, Icefields Parkway

  Denne dag koncentrerer sig om Icefields Parkway, som er vejen, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff. Det er 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at komme tæt på dyrelivet.

  Icefields Parkway snor sig mellem bjergene, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas The Bow og Sunwapta. Selv de mest malende beskrivelser vil aldrig yde naturen fuld retfærdighed – bedøm selv, når du står her med udsigt til sneklædte tinder med den blå himmel som baggrund. Du må ikke regne med, at de 230 km kan tilbagelægges i normalt tempo. Du bliver nemlig konstant fristet til et stop – det skal de flotte udsigter og spektakulære vandfald nok sørge for – også de eventyrlige søer som f.eks. Peyto Lake med den intense turkise farve. Det er en god idé at tage frokosten med og indlægge en vandretur i dagens program. Cirka halvvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefield, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, som udgør Columbia Icefield. En tur med den terrængående bus til Athabasca-gletsjeren er et “must” (inkl.). Ligeledes er en tur på Skywalken, en glasbro ud over bjergsiden inkluderet.

  Der overnattes to nætter i Jasper.

  Dagens distance: 208 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra 1215 kr. pr voksen
 • Maligne Lake i Jasper National Park

  Du er garanteret en dag med naturoplevelser i overflod her nationalparken Jasper, der dækker et areal en halv gang større end Sjælland. Der findes vandrestier i alle længder og sværhedsgrader, så det er bare om at snøre vandrestøvlerne. Du kan også vælge at tage en tur til Maligne Lake, der har en usædvanlig naturskøn beliggenhed omgivet af snedækkede bjergtoppe, som spejler sig i den 22 km lange sø – den største i de canadiske Rocky Mountains. Oplev de skønne omgivelser på en sejltur til Spirit Island eller lej en kano og nyd naturen i dit eget tempo. Billedskønne udsigter kan man aldrig få nok af, og tager du en tur med Jasper Sky Tram til toppen af Whistler Mountain, får du en af dem. Heroppe i højderne bliver du præsenteret for den flotteste udsigt, og vil du bruge kræfter på det sidste stykke til fods til toppen, vil du se bjerglandskabet brede sig ud under dig 360 grader rundt.

  I dag er der inkluderet en udflugt og du kan vælge mellem: Maligne Lake Cruise, River floating eller guidet gåtur.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra 470 kr. pr voksen     Fra 240 kr. pr barn
 • Edmonton, Canada

  Landskabet skifter efterhånden karakter, og prærielandskabet tager over, og mange steder er der tæt besat med pumpestationer, der henter ”det sorte guld” op fra undergrunden. North Saskatchewan River snor sig gennem Edmonton, der er provinshovedstaden i Alberta. Langs floden er der et langt sammenhængende grønt område, hvor by og natur smelter sammen – Downtown River Valley – og som er den største bypark i Canada. Du kan slutte dagen i den trendy bydel Old Strathcona, hvor Whyte Avenue er livsnerven.

  Dagens distance: 365 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Fantasyland Hotel

  Læs om hotellet

 • Elk Island National Park øst for Edmonton

  West Edmonton Mall konkurrerer med Mall of America i Minneapolis om at være det største shoppingcenter i Nordamerika! Her i West Edmonton Mall giver det virkelig mening at tale om ”shop amok”. Her er ikke mindre end 800 butikker, men man kan også blive underholdt på alle tænkelige måder, f.eks. i verdens næststørste indendørs vandland og i Galaxyland, der er en kæmpemæssig forlystelsespark med bl.a. verdens længste indendørs rutsjebane. På et eller andet tidspunkt får de fleste nok, og så er Elk Island National Park øst for Edmonton stedet at tage til.

 • Alberta Badlands nær Drumheller

  Ruten går gennem Alberta Badlands – et barsk og øde landskab, men også et fascinerende landskab med de karakteristiske ”hoodoos”. I området omkring Drumheller fandt man de første dinosaurskelletter i 1884, og siden er der blevet fundet forskellige arter af dinosaurer, der levede her for 75 mio. år siden. The Royal Tyrrell Museum (entré inkl.) har verdens største samling af dinosaurskelletter: Her kan man bl.a. se Albertosaurus, som var den første dinosaur, der blev fundet i området, og en lang række komplette skeletter, der sætter gang i fantasien, når man står ansigt til ansigt med dem.

  Dagens distance: 280 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Canalta Jurassic Hotel

  Læs om hotellet

 • Calgary, Canada

  Bilen afleveres, og der er afrejse fra Calgary. Turen kan forlænges med ekstra dage, hvis du vil opleve Calgary, hvor et besøg på The National Music Museum er et besøg værd.

  Dagens distance: 135 km

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en tilkøbstur eller udflugt.

 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Moraine Lake Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Emerald Lake Lodge

  Læs om hotellet

Hvilken bil passer til din ferie?

Midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Midsize SUV

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Calgary, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 9 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med en selvrisiko på CAD 1500

Overnatning

 • 9 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • Valgfri oplevelse: Banff Gondol, Cruise på Lake Minnewanka, Kanotur eller ridetur på dag 2
 • 2 timers "Snowcoach"-tur til Athabasca-gletsjeren dag 3
 • Glacier Skywalk dag 3
 • Valgfri oplevelse: Cruise på Maligne Lake, guidet gåtur eller flodsejlads på dag 5
 • Entré til Royal Tyrrell Museum (dinosaurusskelleter) dag 9
 • Discovery Pass om giver adgang til b.la alle nationalparker (værdi 545-1355 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelser
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
15.790 kr.
13.895 kr.
12.650 kr.
10.950 kr.
20. juni 2021 - 15. august 2021
19.150 kr.
15.695 kr.
13.995 kr.
12.650 kr.
16. august 2021 - 10. oktober 2021
15.790 kr.
13.895 kr.
12.650 kr.
10.950 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
15.790 kr.
13.895 kr.
12.650 kr.
10.950 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
19.150 kr.
15.695 kr.
13.995 kr.
12.650 kr.
16. august 2022 - 10. oktober 2022
15.790 kr.
13.895 kr.
12.650 kr.
10.950 kr.
Dobbeltværelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
15.790 kr.
20. juni 2021 - 15. august 2021
19.150 kr.
16. august 2021 - 10. oktober 2021
15.790 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
15.790 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
19.150 kr.
16. august 2022 - 10. oktober 2022
15.790 kr.
3-pers. værelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
13.895 kr.
20. juni 2021 - 15. august 2021
15.695 kr.
16. august 2021 - 10. oktober 2021
13.895 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
13.895 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
15.695 kr.
16. august 2022 - 10. oktober 2022
13.895 kr.
4-pers. værelser
01. maj 2021 - 19. juni 2021
12.650 kr.
20. juni 2021 - 15. august 2021
13.995 kr.
16. august 2021 - 10. oktober 2021
12.650 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
12.650 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
13.995 kr.
16. august 2022 - 10. oktober 2022
12.650 kr.
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
10.950 kr.
20. juni 2021 - 15. august 2021
12.650 kr.
16. august 2021 - 10. oktober 2021
10.950 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
10.950 kr.
20. juni 2022 - 15. august 2022
12.650 kr.
16. august 2022 - 10. oktober 2022
10.950 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

18.195 kr.

Se rejsen
Heste krydser flod i Canada
Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboy, country & wildlife i Canada

  Højdepunkter

  • Ophold på en ranch i ”cowboy country”
  • Emerald Lake i Yoho National Park
  • Canadas “frugtkurv” – området Okanagan
  • Vinsmagning i Osoyoos
  • Hval- eller bjørnesafari ved Tofino

19-dages kør-selv-ferie fra

16.150 kr.

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke