Firma – og grupperejser
Heste krydser flod i Canada

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Cowboy, country & wildlife i Canada

Hvaler, heste, cowboys og storslåede nationalparker

19-dages kør-selv-ferie fra kr. 16.150

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Vi har samlet det bedste af det vestlige Canada på denne kør-selv-tur, der begynder og slutter i Vancouver. Første del af kør-selv-turen koncentrerer sig om den sydlige del af provinsen British Columbia, der naturmæssigt og med sit solrige klima er en stor kontrast til landskaberne i nationalparkerne Banff, Jasper og Yoho. Turen går også gennem ”cowboy country”, og du får en unik oplevelse, da der er inkluderet ophold på Sundance Guest Ranch. Her kommer du i selskab med ægte cowboys, og er du interesseret i at ride, er der virkelig noget at glæde sig til, når der rides ud i naturen i små grupper. Et par dage på Vancouver Island med naturoplevelser i Pacific Rim National Park og hvalsafari sætter punktum for en enestående kør-selv-tur.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Vancouvers flotte skyline

  Du lander i Vancouver på den canadiske vestkyst og kan glæde dig til at opleve en storby, der ligger usædvanligt naturskønt.

 • Capilano Suspension Bridge

  Selv om du er i en storby, er der to naturoplevelser, du ikke må gå glip af i Vancouver. Den ene er en tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain. Efter kun otte minutter er du oppe i højderne og bliver præsenteret for en spektakulær udsigt over Vancouver, og udsigten understreger storbyens storslåede beliggenhed (entré inkl.). Den anden naturoplevelse er Capilano Suspension Bridge – en 140 km lang hængebro over den 70 m dybe Capilano Canyon. Broen er omgivet af regnskov, og det er tankevækkende, at mange af de mega-høje douglasgraner menes at være omkring 500 år gamle (entré inkl). Tilbage i Vancouver kan du f.eks. gå på opdagelse i den historiske bydel Gastown, i Chinatown og på Granville Island, som er kendt for sit store indendørs marked.

  Tilkøb flere oplevelser

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra 1060 kr. pr voksen     Fra 790 kr. pr barn
  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra 565 kr. pr voksen     Fra 515 kr. pr barn
 • Cascade Mountain og den spejlblanke Bow River

  Bilen hentes i Vancouver, og turen går østpå gennem Fraser Valley til provinsparken Manning i Cascade Mountains, som har status som en af de mest interessante provinsparker i British Columbia. Her kun omkring tre timers kørsel fra Vancouver får du en af kør-selv-turens store naturoplevelser. Provinsparken er kendt for et rigt dyreliv og en afvekslende natur, og med et stort net af vandrestier er det nemt at få en herlig naturoplevelse.

  Dagens distance: 232 km

 • Vinrækker ved Lake Okanagan

  Denne dag skal der kun køres en kort strækning, så der er god tid til oplevelserne. I Osoyoos er det værd at besøge Nk’Mip Desert Cultural Centre, der har fokus på et af Canadas mest truede økosystemer. Der er tale om Canadas eneste ørken med mange truede plante- og dyrearter. Centeret fortæller også historien om Nk’Mip-indianernes liv i Okanagan-området, og i modsætning til andre steder bliver historien om indianerne fortalt af indianerne selv. Klimaet er varmt og solrigt i Okanagan Valley, der er det største vindistrikt i Canada. I forbindelse med Nk’Mip Desert Cultural Centre har indianerne etableret en vingård, der i løbet af få år har fået international status, så husk også at få den oplevelse med.

  Dagens distance: 263 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Opdag vinene i Kelowna

  Denne tur er en perfekt introduktion til vinene i området. Du kommer både til at opleve de største og ældste vingårde og de mindre, men mere personlige. Du besøger fem vingårde i alt og får desuden frokost på Gray Monk Grapevines.

  1245 kr. pr voksen     Fra 905 kr. pr barn
 • Kootenay Lake

  Byen Nelson ligger ved Kootenay Lake og i et område, hvor naturen viser sig fra sin allerbedste side, og hvor oplevelserne i det fri kan være alt fra en tur i kano eller på cykel til en udfordrende tur på mountainbike og til et adrenalinkick på en rafting-tur. De historisk interesserede kan gå på opdagelse i Nelson, hvor flere hundrede huse fra slutningen af 1800-tallet fortæller byens og områdets historie.

  Dagens distance: 263 km

 • Emerald Lake Lodge, Canada

  Ruten følger Highway 93, hvor meget frister undervejs, og det er f.eks. Fort Steele Heritage Town, de varme kilder i Fairmont og Radium og dyrelivet i området ved Invermere, hvor både sortbjørne og grizzlybjørne holder til. Der er også den mulighed, at du kører direkte til Yoho National Park, der helt uretfærdigt er kommet til at stå i skyggen af de to populære nationalparker Banff og Jasper. I nationalparken Yoho kan du komme til at stå ansigt til ansigt med Tatakkwa Falls, der er Canadas næsthøjeste vandfald, og ikke mindre end 28 bjergtinder når over de magiske 3.000 m. Det alpine område ved Lake O’Hara er det mest spektakulære i nationalparken Yoho, og det, at det kun kan nås til fods eller som passager på en af nationalparkens busser, siger lidt om, hvad der er i vente. Og så er der søerne med de næsten overnaturlige farver, som smeltevandet fra gletsjerne er årsag til. Denne dag kommer du til at bo ved bredden af en de smukkeste søer, og det er uden tvivl Emerald Lake. Emerald Lake Lodge ligger på en lille landtange, der strækker sig ud i søen, og udsigten fra lodgen er stort set den samme, som da den legendariske guide Tom Wilson kom her for første gang for mere end 100 år siden.

  Dagens distance: 409 km

 • Natural Bridge, Yoho National Park

  Afsæt det meste af dagen til oplevelser i Yoho National Park. En idé kunne være at tage til Natural Bridge, der er en klippeformation, der spænder hen over Kicking Horse River, og som kan opleves fra mange forskellige vinkler. Den spektakulære klippe ligger i nærheden af den lille by Field, hvor i øvrigt mange af nationalparkens vandreture begynder. Snør vandrestøvlerne, tag frokosten med, og du er på vej til en stor naturoplevelse! Om eftermiddagen kan du så fortsætte til Banff, og hvis du har tid, er der også gode vandremuligheder ved Johnston’s Canyon, hvor man via gangbroer, der ”hænger” på klippesiden, kan følge floden til Lower Johnston Falls.

  Dagens distance: 82 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs

  2055 kr. pr voksen
 • Ridetur i Banff National Park

  En dag med naturoplevelser i Banff National Park, som var Canadas første nationalpark. Den blev oprettet allerede i 1885, og årsagen var de varme, mineralholdige kilder i området. En god start på dagens oplevelser kunne være en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain (entré inkl.), og det er et imponerende syn at se Bow River sno sig mellem bjergene. Der findes mange afmærkede vandrestier i Banff-området, og der er rig mulighed for at få en fredfyldt naturoplevelse ved en søerne. Tag f.eks. til Moraine Lake, hvor bjergtinderne spejler sig i søen, og hvor sceneriet langt overgår, hvad et postkort kan præstere. Hvis du er interesseret i en aktiv dag, er der mulighed for at komme på rafting- og rideture, og du kan leje kano eller cykel.

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag.

  Fra 865 kr. pr voksen     Fra 865 kr. pr barn
  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra 350 kr. pr voksen     Fra 155 kr. pr barn
  Med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  Fra 260 kr. pr voksen     Fra 180 kr. pr barn
  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  Fra 740 kr. pr voksen
 • Kørsel i Icefields Parkway byder på smukke udsigter

  Denne dag koncentrerer sig om Icefields Parkway, som er vejen, der forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Det er 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at komme til at se en bjørn eller to i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem bjergene, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne og over de to pas The Bow og Sunwapta, og selv de mest malende beskrivelser vil aldrig yde naturen fuld retfærdighed. Regn ikke med, at dagens distance kan tilbagelægges i normalt tempo. Du bliver nemlig konstant fristet til et stop – det skal de flotte udsigter og de spektakulære vandfald nok sørge for. Cirka halvvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, der udgør Columbia Icefields, og en tur op på gletsjeren med en terrængående bus er et must (inkl.). Dagen slutter i den lille hyggelige by Jasper, der ligger i nationalparken af samme navn, hvor du overnatter i nat.

  Dagens distance: 262 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra 1215 kr. pr voksen
 • Pyramid Lake

  En af dagens oplevelser kunne være en tur til Pyramid Lake og Patricia Lake. Tager du derop om morgenen, og er vejret klart og stille, får du en uforglemmelig oplevelse, når bjergene spejler sig perfekt i søernes overflade. Du vil opleve, at søerne i Rocky Mountains overgår hinanden i skønhed, og Maligne Lake er ikke blot en af de smukkeste søer, men også en af de mest fotograferede. Det er gletsjerne i Jasper National Park, man skal takke for det vidunderlige syn, og en sejltur på den smukke sø er en af dens slags oplevelser, man sent glemmer.

  Du kører videre ad Yellowhead Highway over Yellowhead Pass, og snart er det muligt at se Mt. Robson, der er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains og en del af Rainbow Range. Du når til Clearwater, og herfra går vejen – den eneste i øvrigt – der fører ind i Wells Gray Provincial Park. I parken kan man opleve et af de mest uberørte områder i det centrale British Columbia – så glæd dig til en stor naturoplevelse næste dag.

  Dagens distance: 440 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra 470 kr. pr voksen     Fra 240 kr. pr barn
  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  Fra 480 kr. pr voksen     Fra 175 kr. pr barn
  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  Fra 390 kr. pr voksen     Fra 200 kr. pr barn
 • Helmcken vandfald

  Her i Wells Gray Provincial Park kan du meget vel få kør-selv-turens største ”wildlife-oplevelse”, og det er ikke usædvanligt at møde sortbjørne. Ikke mindre end 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne – og måske uopdagede – er årsagen til, at parken bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”. Sæt tid af til en vandretur til f.eks. Helmcken Falls, der først blev opdaget i 1913 i forbindelse med anlæggelse af Canadian Pacific Railway. Fra Wells Gray Provincial Park går turen til en ranch syd for den lille by Ashcroft, og her bliver du mødt med gæstfrihed og ægte wild west-stemning.

  Dagens distance: 217 km

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og spejder efter bj,

  Fra 665 kr. pr voksen     Fra 395 kr. pr barn
 • Sundance Guest Ranch

  Hvad siger du til at være cowboy for en dag? Det får du mulighed for på Sundance Guest Ranch. Er du ride- og hesteinteresseret, er du kommet til det helt rigtige sted. Blandt mere end 100 heste finder ranchens ”wranglers” netop den, der passer til dine færdigheder. Rideoplevelsen får du i selskab med maks. seks andre ryttere og en “wrangler”, der gør alt for, at du får en uforglemmelig oplevelse. Der tilbydes to rideture på omkring to timer om dagen, og du vil for alvor opleve de vidtstrakte vidder i ”cowboy country”. Tilbage på ranchen kan du f.eks. lære at kaste med lasso og andre færdigheder, som rigtige cowboys behersker til perfektion. Men ranchen tilbyder også mange andre aktiviteter – også til dem, der måske ikke er interesserede i at ride.

   

 • Sundance Guest Ranch - ridetur i den flotte natur

  Det kendte vintersportssted Whistler ved Garibaldi Provincial Park er også om sommeren et usædvanligt dejligt sted, og Whistler Village er udgangspunkt for naturoplevelserne – og dem er der mange af.  Der er et væld af vandreruter omkring Whistler Village, og der er også mulighed for at udforske den skønne natur på cykel/mountainbike eller på hesteryg, og floderne inviterer til rafting. Rafting på Cheakamus River er en rigtig familieoplevelse, og på Green River er der tale om white water rafting.

  Dagens distance: 225 km

 • Aerial Tram svævebane

  En dag med oplevelser i Whistler – og det er helt op til dig, om det skal være en aktiv dag eller en dag for livsnydere. Under alle omstændigheder vil det være en god idé at starte dagen med en tur med svævebanen Peak-to-Peak, der forbinder Mt. Whistler og Blackcomb og byder på en fænomenal 360 graders udsigt over det bjergrige område med søer, gletsjere og skove. Svævebanen er i øvrigt med en længde på tre km verdens længste.

  Tilkøb flere oplevelser

  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte bjørne som holder

  Fra 1350 kr. pr voksen     Fra 925 kr. pr barn
  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær bjergudsigt, og du

  Fra 540 kr. pr voksen     Fra 275 kr. pr barn
  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  Fra 870 kr. pr voksen     Fra 740 kr. pr barn
 • Sortbjørn i naturen

  Ruten følger den smukke Sea-to-Sky Highway, og det vil være en god idé at stoppe ved Shannon Falls, inden der fortsættes til Horseshoe Bay, hvorfra færgen sejler til Nanaimo på Vancouver Island. På turen tværs over Vancouver Island til Tofino på vestkysten kommer du igennem Little Qualicum Falls Provincial Park med de smukke vandfald, og i Cathedral Grove er det de gigantiske douglasgraner, der står for naturoplevelsen. Du når til Tofino, der er et godt udgangspunkt for oplevelser i Pacific Rim National Park, der strækker sig 130 km langs øens vestkyst, og selv om du sikkert har oplevet en del af det canadiske dyreliv allerede, venter der et overraskende eventyr her på Vancouver Island.

  Dagens distance: 310 km + færge

  Tilkøb flere oplevelser

  April Point Resort & Spa

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I et hjørne af British Columbia finder du den velbevarede hemmelighed April Point Resort and Spa. Resortet er placeret på Quadra Island omgivet af bjerge og vand. Her oplever du naturens fred og ro, hvad enten du vælger at bruge dagen i resortets

 • Pukkelhval

  Vancouver Island er et af de bedste steder i Canada, hvis man vil se hvaler. Denne dag har vi inkluderet hvalsafari – en af de oplevelser, du ikke må gå glip af i Tofino. Selv om man ikke kan give garantier, er der gode chancer for at se pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler, og der er også mulighed for at se sæler og søløver og en lang række havfugle (inkl.). Vil du vandre, er der gode muligheder i nationalparken Pacific Rim, du kan sejle i kano og havkajak, og der er et stort udbud af fisketure, som enten kan være laksefiskeri tæt på kysten elle dybvandsfiskeri efter kæmpestore helleflyndere på over 200 kg.

  Tilkøb flere oplevelser

  Kajaktur ved Tofino

  At sejle i kajak er en stor naturoplevelse – især i den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island. Nyd stilheden og sælerne, der dukker op på turen til Meares Island. Her går du i land og følger ”The Big Tree Trail” gennem regnskoven, mens guiden fortæller om.

  Fra 560 kr. pr voksen
  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt at sejle helt tætå

  Fra 690 kr. pr voksen     Fra 525 kr. pr barn
 • Totempæl i Duncan

  Der er meget at opleve på turen tværs over Vancouver Island, og det kunne f.eks. være et besøg i byen Chemainus, hvor store vægmalerier fortæller byens historie, og i Duncan, hvor der er opstillet ikke mindre end 80 totempæle, der giver et indblik i vestkystindianernes historie. Victoria er hovedstaden i provinsen British Columbia og siges at være den mest engelske by i Canada, og i gadebilledet er det da bl.a. også typiske røde dobbeltdækkerbusser, man ser.

  Dagens distance: 325 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved Inner Harbour i

  Fra 605 kr. pr voksen     Fra 425 kr. pr barn
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
 • Fisherman's Wharf, Victoria

  Inden turen går tilbage til fastlandet, er det oplagt at tage en afstikker til Butchart Gardens ca. 20 km nord for Victoria (entré inkl.) og se den verdensberømte park. Det, der i 1904 begyndte som en beskeden privat have i et udtømt kalkstensbrud, er i dag en enestående flot have-naturoplevelse.
  Færgeturen tilbage til Vancouver er en flot afslutning på Canada-eventyret. Bilen afleveres, og der er afrejse fra Vancouver.

  Dagens distance: 69 km + færgetur

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en tilkøbstur eller udflugt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Knight Inlet Lodge - 4 dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale-floden. Området er

  Fra 14.995 kr. pr voksen     Fra 9.450 kr. pr barn
  Farewell Harbour Lodge - 4-dags tur

  Langt uden for lands lov og ret ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse.

  Den ene del af

  Fra 19.495 kr. pr voksen     Fra 10.595 kr. pr barn
  West Coast Wilderness Lodge - 3-dages tur

  West Coast Wilderness Lodge befinder sig på kanten af vildmarken med spektakulære udsigter over Hotham-fjorden og Jervis-flodmundingen. Lodgen tilbyder alt, hvad hjertet kan begære af friluftsaktiviteter, naturoplevelser og spændende gourmet-retter. På lodgen er der en restaurant, en

  Fra 2.995 kr. pr voksen     Fra 850 kr. pr barn
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
 • Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et krydstogt Alaska

  Forkæl jer selv, og forlæng kør-selv-turen med en uges krydstogt med alt inkluderet. Skibet sejler fra Vancouer, op langs den canadiske vestkyst til Alaska. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og

  Fra 10.995 kr. pr voksen

Hvilken bil passer til din ferie?

Midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Midsize SUV

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Vancouver t/r, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 17 dages billeje i ketegorien Intermediate SUV
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500

Færge

 • Færge fra Horseshoe Bay til Departure Bay (Nanaimo)
 • Færge fra Swartz Bay til Tsawassen

Overnatning

 • 17 overnatninger på hotel

Måltider

 • 2 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 2 x aftensmad

Seværdigheder

 • Entré til Banff Gondola dag 8
 • 2 timers "Snowcoach"-tur til Athabasca-gletsjeren dag 9
 • Hval- eller bjørnesafari fra Tofino dag 16
 • Discovery Pass om giver adgang til b.la alle nationalparker (værdi 545-1355 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
25.995 kr.
20.995 kr.
18.650 kr.
16.150 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
31.150 kr.
24.550 kr.
21.250 kr.
18.750 kr.
12. august 2021 - 14. oktober 2021
25.995 kr.
20.995 kr.
18.650 kr.
16.150 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
25.995 kr.
20.995 kr.
18.650 kr.
16.150 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
31.150 kr.
24.550 kr.
21.250 kr.
18.750 kr.
12. august 2022 - 14. oktober 2022
25.995 kr.
20.995 kr.
18.650 kr.
16.150 kr.
Dobbeltværelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
25.995 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
31.150 kr.
12. august 2021 - 14. oktober 2021
25.995 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
25.995 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
31.150 kr.
12. august 2022 - 14. oktober 2022
25.995 kr.
3-pers. værelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
20.995 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
24.550 kr.
12. august 2021 - 14. oktober 2021
20.995 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
20.995 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
24.550 kr.
12. august 2022 - 14. oktober 2022
20.995 kr.
4-pers. værelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
18.650 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
21.250 kr.
12. august 2021 - 14. oktober 2021
18.650 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
18.650 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
21.250 kr.
12. august 2022 - 14. oktober 2022
18.650 kr.
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
16.150 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
18.750 kr.
12. august 2021 - 14. oktober 2021
16.150 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
16.150 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
18.750 kr.
12. august 2022 - 14. oktober 2022
16.150 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

18.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke