Firma – og grupperejser

Det vestlige Canada & højdepunkter på Hawaii

Oplev det storslåede Canada og det luksuriøse Hawaii

29-dages kør-selv-ferie fra kr. 28.195

Vi sidder klar på

70 22 66 00

På denne fantastiske kør-selv-tur har vi samlet de bedste oplevelser i det vestlige Canada fra Vancouver til Calgary og på Hawaii – det er derfor helt ideelt at tage turen både i sommer- og vintersæsonen. Eventyret starter på den canadiske Stillehavskyst med storbyoplevelser i Vancouver, og herefter tager naturen over, når turen fortsætter til skønne Vancouver Island. Her oplever du den fabelagtige natur i Pacific Rim National Park og kommer på hvalsafari, som er inkluderet i turen. Du bliver taget gennem mange af de kendte nationalparker i Rocky Mountains og oplever Icefields Parkway og den majestætiske Athabasca-gletsjer helt tæt på.

Efter eventyret i det vestlige Canada er det tid til at opleve ægte ”aloha-stemning” på smukke Hawaii, hvor endnu flere skønne naturoplevelser venter, og hvor du oplever vulkaner, skønne, kridhvide strande og eksotiske havskildpadder. Hawaii øerne er et dejligt sted at slappe af, men der er også mulighed for en masse oplevelser, hvis de kridhvide strande og det turkise hav bliver for kedeligt.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada & Hawaii

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Vancouver fra luften

  Eventyret starter i Vancouver, der har en af verdens smukkeste beliggenheder med Georgia-strædet på den ene side og storslåede bjerglandskaber på den anden. Selvom der er tale om en storby med mere end 2 mio. indbyggere, virker byen mindre, hvilket måske skyldes den flotte udsigt til bjergene, og fordi det centrale Vancouver er omgivet af vand på hele tre sider.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

 • Gastown by night

  Dagen står på spændende oplevelser i Vancouver. Besøg f.eks. Stanley Park – Nordamerikas største bypark og Vancouvers grønne åndehul, som er gennemskåret af vandre- og cykelstier. Her ligger akvariet i Vancouver, og det er også muligt at se en berømt samling af totempæle. Besøger du Vancouver i sommerperioden, kan du med fordel nyde nogle solrige timer ved stranden. Det kan også anbefales at tage en tur ud til Capilano Canyon, hvor du – hvis du er modig nok – kan krydse den 137 m lange hængebro, der svæver 70 m over vandet. Når du når over til den anden side, kan du gå en tur under trækronerne og i den grad få fornemmelsen af de ekstremt høje douglasgraner.

  Efter en tur uden for Vancouver by kan du besøge den gamle bydel Gastown med de hyggelige brostensbelagte gader og gamle lygtepæle og se dampuret, der hver time sender kaskader af damp afsted. Her er også et væld af gallerier, designerbutikker, restauranter og hyggelige caféer, som du kan udforske.

  Nyd aftensmaden i Yaletown, et tidligere industri kvarter, men nu er de gamle bygninger hyggelige restauranter, gallerier og lokale tøjbutikker.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra =1.445 kr. pr. person    A
  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra =2.662 kr. pr. person    A
  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra =1.289 kr. pr. person    A
 • The Fairmont Empress Hotel i Victoria

  I dag henter du lejebilen i lufthavnen, så du de næste dage kan udforske alt det, som Vancouver Island har at byde på. Færgeturen fra Tsawwassen syd for Vancouver tager ca. 1,5 time og er en dejlig og afslappende oplevelse. Her oplever du nemlig natur, der minder om en svensk skærgård, og samtidig er der god chance for at se hvaler.

  Du ankommer til Victoria, der er hovedstaden i provinsen British Columbia og som siges at være den mest engelske by i hele Canada. Dette engelske præg kan du bl.a. opleve, hvis du tager et kig indenfor på The Empress Hotel til en omgang ”afternoon tea”.

  Dagens distance: 69 km + færgeturen

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Inn at Laurel Point

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad.
 • Spækhuggersafari

  Skal du opleve hvaler i Canada, så er Vancouver Island det helt ideelle sted! Derfor står dagen også på hvalsafari, som allerede er inkluderet i turen. På denne tur er der gode chancer for at se spækhuggere, som er den største delfinart i verden. De holder især til ud for den nordamerikanske vestkyst og lægger vejen forbi Vancouver Island på deres vej til Beringstrædet. Der er også chance for at se både pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler og herudover selvfølgelig også sæler, søløver og forskellige havfugle.

  Efter denne fantastiske oplevelse kan du vælge at nyde resten af dagen i Victoria. Her kan du opleve røde dobbeltdækkerbusser og hestevogne i gadebilledet, og du kan f.eks. besøge Royal BC Museum, der er et af Canadas bedste museer. Du kan også blive klogere på pionertiden og vestkystindianerne såvel som andre spændende udstillinger eller se en af de usædvanligt flotte film i IMAX-biografen.

 • Pacific Rim National Park

  I dag går turen til Vancouver Islands vestkyst. Undervejs kan du opleve spændende totempæle i den lille by Duncan, der med rette kaldes for “Totempælenes by”. Her finder du intet mindre end 80 totempæle, som giver et lille indblik i vestkystindianernes historie. Totempæle har mange udskårne figurer og har ofte relation til en betydningsfuld begivenhed. Det kan også anbefales at tage et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie.

  På Vancouver Island er det uden tvivl naturen, der er den allerstørste attraktion! Og specielt i Pacific Rim-nationalparken har du enestående mulighed for at opleve fantastisk dyreliv langs kysten og længere inde i landet.

  Dagens distance: 313 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Black Rock Oceanfront Resort

  Læs om hotellet

 • Kajaktur i solnedgangen

  Byerne Ucluelet og Tofino er gode udgangspunkter for oplevelser i Pacific Rim National Park. Her er masser af vandrestier, mulighed for at sejle i kano og havkajak, og der er et stort udbud af fisketure, som enten kan være laksefiskeri tæt på kysten eller dybvandsfiskeri efter kæmpestore helleflyndere på over 200 kg.

  Tilkøb flere oplevelser

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt at sejle helt tætå

  Fra =1.589 kr. pr. person    A
  Hvalsafari ved Tofino

  Er du i Tofino på Vancouver Island er en hvalsafari til Clayoquot Sound et must. Der er rig mulighed for at opleve gråhvaler, pukkelhvaler, søløver og den berømte hvidhovedede havørn. Turen foregår i speciallavede zodiac-gummibåde der tager dig med rundt i fjordens mange kroge – hvor

  1305 kr. pr voksen     Fra 1015 kr. pr barn
 • Cathedral Groves

  På turen tværs over Vancouver Island til østkysten bør du gøre holdt ved MacMillan Provincial Park og gå en tur i Cathedral Grove. Her tårner de gigantiske douglasgraner, og nogle af dem er mere end 800 år gamle og har en omkreds på over ni meter. Planlæg også et stop ved Little Qualicum Falls Provincial Park og oplev de mange smukke vandfald.

  Når du kommer til Nanaimo, kan du tage med færgen til Horseshoe Bay på fastlandet, og herfra kan du følge Sea-to-Sky Highway til Whistler. Vejen snor sig i højderne, og undervejs kommer du forbi Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor du bør gøre holdt.

  Herefter når du til Whistler ved Garibaldi Provincial Park, hvor der venter endnu flere naturoplevelser. Det kendte vintersportssted var i 2010 vært for de Olympiske Vinterlege, og år efter år bliver Whistler kåret som Nordamerikas bedste skisportssted, men også om sommeren er her dejligt.

  Dagens distance: 371 km + færgeturen

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aava Whistler Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første
  parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende floder. Inkl. picnic

  Fra =3.914 kr. pr. person    A
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
 • Whistler by om sommeren

  I Whistler er der masser af mulighed for at få en aktiv dag. Her er et væld af korte og længere afmærkede vandreruter, men du kan også udforske området på cykel eller på hesteryg. Spiller du golf, eller har du altid gerne ville prøve det, kan du vælge mellem hele fire forskellige golfbaner. Det kan også anbefales at tage en tur med svævebanen Peak-to-Peak, der er verdens længste og som forbinder Whistler Mountain og Blackcomb. Fra toppen er der en fænomenal udsigt, som uden tvivl bør opleves! Trænger du til et ekstra adrenalinkick, kan du tage med zipline’en.

  Tilkøb flere oplevelser

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for at se, hvordan sv

  Fra =616 kr. pr. person    A
  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående dyreliv, opleve Whistlers natur og udforske Whistlers Olympic Park. Turen foregår i jeeps, og du ( og dine medrejsende) har jeres egen guide og jeep. I kører igennem den flotte natur med vandfald, floder, søer på udkig efter sorte bjørne som holder

  Fra =1.540 kr. pr. person    A
  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær bjergudsigt, og du

  Fra =2.109 kr. pr. person    A
  Zipline over Whistlers skov

  Oplev skoven fra oven på denne tur i Whistler, hvor du Zipliner på 5 forskellige ziplines mellem trætoppene. Fra de mange platforme hvor du kan gøre stop får du en fantastisk udsigt over Fitzimmons.

  Fra =2.059 kr. pr. person    A
 • Duffey Lake

  I dag kan du godt glæde dig! Du skal nemlig følge en af British Columbias absolut smukkeste strækninger, Duffey Lake Road, som er en strækning på 100 km fra Pemberton til Lillooet. Undervejs snor vejen sig gennem Coastal Mountains og op i 1.275 meters højde ved Cayoosh Pass. Hver eneste kilometer med udsigt til bjergene er en sand nydelse, og udsigterne til søerne Joffre, Duffey og Seton bidrager også til den uforglemmelige naturoplevelse, som også inkluderer et spændende dyreliv – så vær forberedt på, at både sortbjørne og big horn sheep muligvis kan dukke op i vejkanten.

  Området omkring Lillooet spillede en vigtig rolle, da guldgraverne i 1860’erne jagtede eventyret, og besøger du den historiske Hat Creek Ranch, får du en interessant ”fortælling” fra dengang.

  Dagens distance: 424 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Alpine Meadows Resort

  Læs om hotellet

 • Helmcken Falls

  I dag oplever du et af de mest uberørte områder i det centrale British Columbia, når turen går til vildmarksparken Wells Gray. Her får du rejsens måske største wildlife-oplevelse, da det ikke er usædvanligt at møde sortbjørne. Du finder også hele 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne – og måske endda uopdagede – hvilket er årsagen til, at parken kaldes ”Canada’s Waterfall Park”. Sørg for at sætte tid af til en vandretur til f.eks. Helmcken Falls, der først blev opdaget tilbage i 1913 i forbindelse med anlæggelsen af Canadian Pacific Railway.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og spejder efter bj,

  Fra =1.618 kr. pr. person    A
 • Mount Robson i Rocky Mountains

  Yellowhead Highway går forbi Mount Robson – det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains – og fører til spektakulære naturoplevelser i Jasper nationalpark, der ligger i provinsen Alberta. Tag hul på oplevelserne i parken med en svævebanetur til toppen af Whistler Mountain med Jasper Sky Tram. Heroppe i højderne er der en fantastisk udsigt ud over området. Tag gerne det sidste stykke op til toppen til fods og oplev, hvordan bjerglandskabet drejer 360 grader rundt om dig.

  Forsæt herefter til Jasper by, hvor du overnatter de to næste dage.

  Dagens distance: 318 km

  Tilkøb flere oplevelser

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og spejder efter bj,

  Fra =1.288 kr. pr. person    A
 • Maligne Lake

  Søerne i Rocky Mountains er intet mindre end fortryllende! Det skyldes både de næsten overnaturlige farver og den naturskønne beliggenhed. Det kan især anbefales at tage en tur til Pyramid Lake og Patricia Lake, som er helt fantastiske. Tager du derop om morgenen, og er vejret klart og stille, får du en uforglemmelig oplevelse med en perfekt spejling af bjergene i søernes overflade. En anden idé er Maligne Canyon, hvor floden raser afsted dybt nede i den kringlede kløft, som langsomt bliver dybere og dybere. Du må heller ikke gå glip af Maligne Lake, der er omgivet af et idyllisk sceneri.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra =1.041 kr. pr. person    A
  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  Fra =865 kr. pr. person    A
  Mild rafting for alle i Jasper

  Nyd en afslappende rafting tur på Athabasca floden igennem Jasper National Park. Turen er 16 km og du kommer igennem små rapids og lange rolige stræk, så selv de mindste og ældste kan være.

  Fra =880 kr. pr. person    A
 • Sunwapta Falls i Jasper National Park

  Denne dag koncentrerer sig om Icefields Parkway, som er den 230 km lange vej, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff. Undervejs oplever du nogle af de flotteste naturscenerier, og der er gode chancer for at spotte en bjørn eller to langs vejkanten. Icefields Parkway stod færdig i 1939, og har siden da taget alle med storm. Vejen snor sig mellem bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald, og når du kommer op i højderne, snor vejen sig over de to pas The Bow og Sunwapta. Det er en helt fantastisk oplevelse at følge vejen med udsigt til de sneklædte tinder og den bagvedliggende blå himmel.

  På turen vil du konstant blive fristet til at gøre holdt og tage billeder af de flotte landskaber og ikke mindst de spektakulære vandfald du kommer forbi undervejs. Og holder der en bil i vejkanten, er det med at stoppe op, for så er det næsten sikkert, at der er dyr i sigte. Læg derfor ikke kameraet for langt væk. Det kan også anbefales at tage frokosten med og indlægge en vandretur i dagens program.

  Cirka halvvejs mellem Jasper og Banff kommer du til Columbia Icefield, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, som udgør Columbia Icefield. En tur med den terrængående bus til Athabasca-gletsjeren er et “must”, og den har vi naturligvis inkluderet i turen.

  Dagens distance: 288 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brewster’s Mountain Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs

  2055 kr. pr voksen
  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og

  Fra 750 kr. pr voksen
  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra =0 kr. pr. person    A
 • Morain Lake Banff National Park

  Dagen står på naturskønne oplevelser i Banff nationalpark, som var Canadas allerførste nationalpark. Parken blev oprettet allerede i 1885 på grund af de varme, mineralholdige kilder i området. Søerne er mindst lige så smukke her som i Jasper nationalpark, og søerne Lake Louise, Lake Peyto og Lake Morraine er blot tre af perlerne – tag derfor frokosten med og giv dig selv en fredfyldt naturoplevelse ved en af de smukke søer.

  Trænger du til at være aktiv, er der mulighed for at komme på rafting-ture, leje kano og cykel eller opleve naturen fra hesteryg. Tag også et kig indenfor i det legendariske Fairmont Banff Springs Hotel, der åbnede dørene i 1888 som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Du finder hotellet lige der, hvor floderne Spray og Bow løber sammen, og udsigten er helt fantastisk.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  370 kr. pr voksen     Fra 190 kr. pr barn
  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag.

  Fra =1.193 kr. pr. person    A
  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra =1.606 kr. pr. person    A
  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra =191 kr. pr. person    A
  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  Fra =2.124 kr. pr. person    A
 • Ved ankomst bydes du velkommen med en "lei"

  Lejebilen afleveres i Calgary lufthavn, og rejsen fortsætter mod eksotiske Hawaii.

  Du ankommer til Hawaiis største ø, Big Island. Her bliver du mødt med den traditionelle blomsterkrans, også kaldet en ”lei”. Øen er dobbelt så stor som Hawaiis andre øer, hvilket betyder, at der er ekstra mange enestående naturoplever at gå på opdagelse blandt. Du henter bilen i lufthavnen og kører til hotellet, hvor du bor de næste tre nætter.

   

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Royal Kona Big Island

  Læs om hotellet

 • Flydende lava

  Big Island hedder officielt set Hawaii, men bruger du navnet ”Big Island”, undgår du forvekslingen mellem øen og staten. Brug dagen på at nyde livet ved en af de mange smukke strande, udforsk nærområdet eller tag en dejlig slentretur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

  Det kan bestemt også anbefales at besøge Volcanoes-nationalparken, hvor du kommer helt tæt på naturens rå kræfter og oplever to af verdens mest aktive vulkaner, Mauna Loa og Kilauea, med egne øjne. Du kan vandre mellem de mange kratere i lavalandskabet eller give dig selv den fantastiske oplevelse at opleve området fra luften på en helikoptertur eller fra vandet på en sejltur. Vil du have den fulde oplevelse, skal du tage ud til vulkanerne ved mørkets frembrud, så du ser den glødende lava flyde ud i det mørke hav. Det er en helt speciel oplevelse.

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke natur fra et imponerende

  Fra 1615 kr. pr voksen
  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Har du altid drømt om at svømme med vilde delfiner?  

  Denne udflugt kombinerer to spændende oplevelser, nemlig svømning med delfiner og et besøg i havgrotterne langs Kona-kysten. Du sejler ud klokken otte om morgenen for at finde de vilde delfiner, som holder til i

  Fra 1395 kr. pr voksen     Fra 1190 kr. pr barn
  Snorkel med Manta Rays på Big Island

  Oplev de majestætiske Manta Rays på en snorkeltur lang Kona-kysten. På turen træder du ombord på en rummelig katamaran og sejler ud til den berømte Manta Ray Village, mens mørket lige så stille falder på. Her fortæller personalet om de majestætiske havdyr, som du vil møde på din

  Fra =1.215 kr. pr. person    A
 • Sort sandstrand Big Island

  Er du ægte naturelsker? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted! Her er nemlig det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand. Der dyrkes også kaffe i området nord og syd for Kona, så er du kaffeentusiast eller bare godt gammeldags nysgerrig, kan du besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe bliver dyrket.

  Trænger du i stedet til en afslappende dag med forkælelse, så er der rig mulighed for dette på hotellet. Her er der nemlig en hel spa-afdeling med fokus på wellness og velvære. Spiller du golf, eller kunne du måske tænke dig at prøve dette, finder du flere golfbaner i området. Du kan også tage en slentretur langs stranden og nyde de smukke omgivelser og duften af den friske havgus.

 • Secret Cove

  Du afleverer lejebilen i lufthavnen og flyver fra Big Island til den dejlige ferieø Maui. Her henter du så den nye lejebil i lufthavnen, så du nemt kan udforske øens mange muligheder de næste par dage.

  Maui er tidligere blevet kåret som verdens bedste ferieø, og det er der en god grund til! Øen har nemlig det perfekte klima hele året rundt, og strandende er eksotiske og helt igennem fantastiske. Udforsk f.eks. områderne Kihei, Makena og Wailea, hvor du finder mange laguner og øens bedste strande, og hvor du kan snorkle blandt havsskildpadder.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Kaanapali Beach Hotel Maui

  Læs om hotellet

 • Haleakala Crater

  Stå tidligt op, tag det varme tøj på og gør dig klar til en aktiv dag! Turen går nemlig til toppen af den sovende skjoldvulkan i nationalparken Haleakala, der er Maui’s største vulkan og som ligger tre km over havets overflade. Her møder du synet af den smukke solopgang, som hurtigt får dig til at glemme de kolde minusgrader. Man kan virkelig tale om månelandskab her, og det er fascinerende at opleve de store forskelle, som de enkelte hawaiianske øer byder på.

  Tilkøb flere oplevelser

  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka’anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live.

  Fra 950 kr. pr voksen     Fra 520 kr. pr barn
 • Lower Waikamoi falls i den tropiske regnskov på Maui

  Dagen byder på store naturoplevelser, når du følger Hana Highway, der forbinder Kahului og Hana. Vejen snor sig nemlig gennem tropisk regnskov, forbi flotte, sprudlende vandfald og over intet mindre end 59 broer, hvor de fleste af dem er så smalle, at kun én bil kan passere ad gangen.

  Du kan også vælge at bruge denne sidste dag på Maui på at shoppe souvenirs eller andre fornødenheder, eller du kan slappe af og nyde de flotte omgivelser på en af Maui’s smukke strande. Der er også rig mulighed for at prøve forskellige slags vandsport eller snorkle blandt de velbevarede koralrev, de mange tropiske fisk og de grønne havskildpadder. Har du mindre børn med på turen, kan du også besøge Maui Ocean Center og komme helt tæt på tropefisk og hammerhajer i små akvarier uden at få våde fødder.

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden

  Fra 510 kr. pr voksen     Fra 325 kr. pr barn
  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk undervandseventyr. Dagen starter med

  Fra 1180 kr. pr voksen     Fra 705 kr. pr barn
  Udforsk Lanai

  Denne heldagsudflugt fra Lahaina på Maui til naboøen, Lanai er helt unik, da firmaet som står for turen, er det eneste, der har lov til at lade sine gæster snorkle i Hulopo’e Marine Preserve.

  I dette billedskønne, beskyttede naturområde strækker den strålende hvide sandstrand sig i

  Fra 1995 kr. pr voksen     Fra 1140 kr. pr barn
 • Waikiki Beach

  I dag afleverer du lejebilen på Maui og fortsætter rejsen fra én skøn ø til en anden. På Oahu skal du bo i Hawaiis største by og hovedstad, Honolulu, hvor der venter paradisstrande, fantastisk natur og ægte “aloha-stemning”. Luksushotellerne står side om side, du beriges med eksotiske retter, og hvor end du vender dig, er der et farverigt og tropisk planteliv. Det er også her, du finder den berømte bydel Waikiki, hvor den fantastiske Waikiki-strand ligger, der er kendt over hele verden og som ligner noget fra et postkort.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sheraton Princess Kaiulani

  Læs om hotellet

 • Diamond Head-vulkanen

  Waikiki-stranden ligger helt centralt i Honolulu og er et oplagt sted at tilbringe nogle afslappende timer. Langs den lange kyststrækning ligger hotellerne side om side, og udsigten til den smukke hvide sandstrand, de svajende palmer og det turkisblå hav tager alle med storm! Tag en tur langs stranden og lad dig betage af de mange luksuriøse hoteller og ikke mindst udsigten til de smukke eksotiske omgivelser.

  En idé til dagens program kunne også være en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater du kan vandre op til på cirka 1-2 timer alt efter form. Fra toppen kan du nyde den fantastiske udsigt over Honolulus skyline, Stillehavet og Oahu’s bjerge, og det er lige præcis dette maleriske sceneri, der er blevet et helt særligt symbol på eksotiske Hawaii.

 • Grøn havskildpadde på Oahu

  Når du besøger Oahu, er et besøg ved Pearl Harbour uden tvivl et ”must“. Her finder du USS Arizona Memorial,  der er bygget ovenpå det krigsskib, der blev ramt under japanernes bombardement den 7. december 1941 og som kort tid efter sank med alle om bord.

  Er du glad for at snorkle eller dykke, eller har du altid drømt om at prøve det, kan det anbefales at tage en tur til Hanauma Bay Nature Preserve, der ligger sydøst for Honolulu. Her finder du nemlig nogle af de mest farvestrålende koraller på hele Hawaii, og der er god chance for at møde grønne havskildpadder.

  Tilkøb flere oplevelser

  Svøm med delfiner på Oahu

  Få en helt unik oplevelse på Oahu og kom helt tæt på delfiner i Sea Life Park Hawaii! På denne tur vil du lære om delfinernes leveforhold, og du vil desuden få mulighed for at svømme og tage billeder med dem. Dette er en enestående mulighed for at komme tæt på et yderst fascinerende.

  1560 kr. pr voksen
 • Strand på Kauai

  Efter nogle skønne dage på Oahu, går turen videre til den naturskønne ø Kauai. Her starter du med at hente lejebilen i lufthavnen, og basen de næste dage er et skønt resort beliggende næsten i vandkanten på øens østlige side.

  Kauai er Hawaiis ældste ø og betragtes af mange som den smukkeste af alle øerne. Her er en helt fantastisk natur – noget som du nærmest kun ser på postkort. Grønne klippetoppe, der troner op i himlen, fascinerende azurblåt hav, sprudlende vandfald, dale og rindende floder er at se overalt i landskabet.

 • Waimea Canyon

  Du kan f.eks. bruge dagen på at køre til Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner! Landskabet her er intet mindre end betagende, og end ikke billeder kan beskrive, hvor fantastisk dette sted er. Husk kameraet!

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur over Waimea Canyon og Na Pali kysten på Kauai

  Oplev Hawaiis fjerde største ø fra luften. Kauai er dækket af smaragdgrønne dale, skarpe bjergtinder og dramatiske klipper, som tilsammen gør øens natur helt unik, og med udsigt fra oven ser du de tropiske regnskove, forgrenede floder og brusende vandfald fra en helt ny vinkel. En

  Fra =2.636 kr. pr. person    A
  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til april, vil du muligvis

  Fra 1155 kr. pr voksen     Fra 855 kr. pr barn
 • Na Pali-kysten

  Som noget helt særligt bør du under dit ophold på Kauai opleve Na Pali-kysten med de vulkanske klippeformationer eller Kokee State Park, som er et helt uforglemmeligt syn! Oplev f.eks. det smukke syn over området fra himlen på en helikoptertur eller fra vandet. Du kan også følge nogle af de mange stier i området og opleve udsigten ud over dalene herfra og begive dig gennem den regnvåde Alakai-sump, der er hjemsted for sjældne planter og dyr.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til april, vil du muligvis

  Fra 1155 kr. pr voksen     Fra 855 kr. pr barn
 • Wailua vandfaldet

  Lejebilen afleveres, og rejsen går hjem mod Danmark.

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en fler-dags bjørnesafari.

  Tilkøb flere oplevelser

  Great Bear Nature Lodge - 5 dages tur

  Et ophold på Great Bear Nature Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede tempererede regnskove i

  Fra 19.295 kr. pr voksen
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Farewell Harbour Lodge - 4-dags tur

  Langt uden for lands lov og ret ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse.

  Den ene del af

  Fra 19.495 kr. pr voksen     Fra 10.595 kr. pr barn
 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Emerald Lake Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Moraine Lake Lodge

  Læs om hotellet

Hvilken bil passer til din ferie?

INTERMEDIATE

Hyundai Elantra eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

Hyundai Sonata eller lign.

En fullsize-bil er perfekt, hvis I rejser max 4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.

INTERMEDIATE SUV

Hyundai Tucson eller lign.

Den perfekte bil, hvis man ønsker en model større end Fullsize. Denne SUV har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter.

Standard SUV

Hyundai Santa Fe eller lign.

Denne SUV er en tand større end Intermediate SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.

 

 • Inkluderet som standard i prisen.

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagere inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Vancouver - Big Island - Maui - Oahu - Kauai - Danmark inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 13 dages billeje i kategorien Standard SUV i Canada
 • 4 dages billeje i kategorien Standard SUV på Big Island
 • 4 dages billeje i kategorien Standard SUV på Maui
 • 4 dages billeje i kategorien Standard SUV på Kauai
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til CAD 1 mio.
 • Selvrisiko på CAD 500
 • Fri kilometer
 • Én ekstra fører

Færge

 • Tsawwassen (Vancouver Syd) til Swartz Bay (Vancouver Island)
 • Nanaimo (Vancouver Island) til Horseshoe Bay (Vancouver Nord)

Hotel

 • 14 overnatninger på hoteller i Canada anbefalet af Risskov Rejser
 • 12 overnatninger på hoteller på Hawaii anbefalet af Risskov Rejser

Ekstra inkluderet

 • Discovery Pass

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
44.895 kr.
28.195 kr.
21. juni - 15. august
51.995 kr.
32.595 kr.
16. august - 31. oktober
44.895 kr.
28.195 kr.
2 voksne
1. maj - 20. juni
44.895 kr.
21. juni - 15. august
51.995 kr.
16. august - 31. oktober
44.895 kr.
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
28.195 kr.
21. juni - 15. august
32.595 kr.
16. august - 31. oktober
28.195 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

23.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Et eksotisk eventyr på Hawaii

  Højdepunkter

  • Snorkling og natur i verdensklasse
  • Mauis tropiske strande med kridhvidt sanf og svajende palmer
  • Flydende lava i Volcanoes National Park, Big Island
  • Waimea Canyon på frodige Kauai
  • Historiske Pearl Harbour på Oahu

   

   

21-dages kør-selv-ferie fra

20.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det bedste af Vesten & smukke Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
  • Det vilde Las Vegas med neonlys og shows døgnet rundt
  • San Francisco – USA’s smukkeste by
  • Waikiki Beach og Pearl Harbour
  • Maui’s smukke, hvide strande og frodige natur

22-dages kør-selv-ferie fra

18.695 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen