Firma – og grupperejser
 • BREAKING NEWS: Canada er nu åben for alle, der er vaccineret mod Covid-19

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Det vestlige Canadas guld: Yukon, Klondike & Alaska

Spektakulære udsigter, vildt dyreliv og hyggelige små byer

12-dages kør-selv-ferie fra kr. 11.795

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-ferie i det vestlige Canada tager dig gennem spektakulær natur, spændende kultur og medrivende fortællinger fra en nær fortid. Rejsen begynder og slutter i Whitehorse, som er Yukon-territoriets hovedstad og det nordlige Canadas største by. Naturoplevelserne får du bl.a. i Kluane National Park, Valley of the Eagles og Yukon Wildlife Preserve, som gemmer på en perlerække af ikoniske nordamerikanske dyr. Guldgraverhistorien bliver nærværende, når du kommer til Dawson City, hvor guldgraverne for over 100 år siden strømmede til, og i de små byer på vejen kommer du helt tæt på hverdagslivet for Yukons indbyggere.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Velkommen til Whitehorse

  Whitehorse er Yukon Territorys hovedstad og med sine 22.000 indbyggere også den største by i det nordlige Canada. Efter check-in på hotellet er det oplagt at gå en tur ud i byen og fornemme stemningen. F.eks. kan du gå en tur ned langs Yukon-floden til den nordlige ende, hvor Shipyards Park kan fremvise en samling historiske bygninger, som er flyttet hertil fra andre dele af området, samt en lang række aktivitetsmuligheder både sommer og vinter.

   

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Gold Rush Inn Whitehorse

  Læs om hotellet

 • Kæmpe flok af rensdyr

  I dag er det tid til at tage på eventyr og finde ud af, hvad Whitehorse har at tilbyde. Vi har inkluderet adgangsbilletten til et besøg i Yukon Wildlife Preserve, som er et fantastisk vildmarksområde med 12 af Nordamerikas spændende og mest ikoniske pattedyr som snehvide polarræve, moskusokser, bjerggeder, rensdyr, elge og bisonokser. Området er på mere en 700 hektar, og her er eminente muligheder for at se de vilde dyr i deres naturlige omgivelser.

   

 • Hvidhovedet havørn

  Turen fra Whitehorse til Haines Junction er en nem køretur på et par timer langs den historiske Alaska Highway. Haines Junction er en lille by med under 1.000 indbyggere, hvilket er færre end der er Grizzly Bjørne i Kluane National Park som Haines Junction grænser op til.

  Dagens distance: 155 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Raven Hotel

  Læs om hotellet

 • Kluane National Park

  Vejen fører i dag via Haines Highway fra Chilkat River Valley til det vindblæste Chilkat Pass. Du snitter lige nøjagtig grænserne til Tatshenini-Alesk Provincial Park of British Columbia og Kluane National Park i Yukon, som er del af verdens største sammenhængende område af beskyttet vildmark. Canadas højeste bjerg finder du også her i parken, samt  nogle af verdens største gletsjere. Parken er også hjem for bjørne, ørne, elge og andet dyreliv.

  Dagens distance: 250 km

 • Dall-får

  Begynd dagen med en kort vandretur i området, inden du fortsætter mod nord langs den smukke Kluane Lake. Gør holdt ved Sheep Mountain og kig efter Dall-får, der græsser på bjergskråningerne. Rejsen fortsætter videre på den berømte Alaska Highway gennem uspolerede vildmarksområder, og du kommer til Tok, som bryster sig af at være verdens hunde-”mushing”-hovedstad. ”Mushing” er en sports- eller transportmetode, hvor hunde driver en slæde, og det er meget udbredt i området – også, når der ikke ligger sne på jorden.

  Dagens distance: 470 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Cleft of the Rock Bed & Breakfast

  Læs om hotellet

 • Farverige huse i Dawson City

  Top of the World Highway leder dig gennem spektakulær natur og historiske guldminebyer til hjertet af Yukons berømmelse: Dawson City, hvor op mod 100.000 forhåbningsfulde guldgravere strømmede til området mellem 1896 og 1899. Få blev usandsynligt velhavende, nogle tjente en fornuftig sum penge, men langt de fleste viste sig at have rejst forgæves. Det var dengang besværligt at rejse med al sin bagage i det ufremkommelige landskab, og ud af de knap 100.000 håbefulde eventyrere nåede kun godt 30.000 frem. Resten gav op eller fandt andre måder at ernære sig på end ved at grave efter guld.

  Dagens distance: 295 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Aurora Inn Dawson City

  Læs om hotellet

 • Udsigt fra Midnight Dome

  Disse dage er der god tid til at dykke ned i områdets spændende guldgraverhistorie. For få århundreder siden var vandvejen den mest brugte transportlinje, der forbandt de forskellige byer og bosættelser, og man var dybt afhængig af skibe for at bevare kontakten med resten af verden. SS Keno er det sidste dampskib, der sejlede fra Whitehorse til Dawson City på Yukon-floden, og du kan stige om bord på skibet, som i dag er placeret på landjorden.

  Du kan også besøge Jack London-museet, som fortæller historien om den berømte forfatter og hans år i Klondike-området. Han boede i en lille hytte, som du kan få et kig ind i på dit besøg på grunden. Diamond Tooth Gertie’s Casino med spilleborde og cancan-show er også et besøg værd, og snyd heller ikke dig selv for den korte køretur på Ridge Road op til toppen af Midnight Dome med fortrinlige udsigter over Dawson.

 • Five Finger Rapids

  Kør mod syd og nyd landskabets rå skønhed. Gør holdt ved Five Finger Rapids, som er et sted, hvor Yukon-floden deles i fem mindre floder af fire øer. Her kan du gå på en kort vandretur ned til bredden af floden og nyde udsigten. Sent om eftermiddagen når du Yukons hovedstad, Whitehorse, som emmer af en skønsom blanding af nybyggerstil og moderne nutid.

  Dagens distance: 530 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Best Western Gold Rush Inn Whitehorse

  Læs om hotellet

 • Grizzlymor med unger

  Bilen afleveres, og turen går hjem mod Danmark.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en fler-dags bjørnesafari.

  Tilkøb flere oplevelser

  Great Bear Nature Lodge - 5 dages tur

  Et ophold på Great Bear Nature Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede tempererede regnskove i

  Fra 19.295 kr. pr voksen

Midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Midsize SUV

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Flybillet Danmark - Whitehorse t/r inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 9 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500

Overnatninger

 • 9 overnatninger på specielt udvalgte hoteller

Måltider

 • 2 x morgenmad

Seværdigheder

 • Entre til Yukon Wildlife Preserve
 • Discovery Pass om giver adgang til b.la alle nationalparker (værdi 545-1355 kr.)

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne & 2 børn
11. maj 2021 - 11. september 2021
15.995 kr.
11.795 kr.
11. maj 2022 - 11. september 2022
15.995 kr.
11.795 kr.
2 voksne
11. maj 2021 - 11. september 2021
15.995 kr.
11. maj 2022 - 11. september 2022
15.995 kr.
2 voksne & 2 børn
11. maj 2021 - 11. september 2021
11.795 kr.
11. maj 2022 - 11. september 2022
11.795 kr.
OBS

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Vildmarkseventyr i Alaska & Yukon

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Vildmarksområdet Haines Junction
  • Søen Summit Lake
  • Smukke fjorde i Kenai Fjord National Park
  • Guldgraverhistorier ved Fairbanks

16-dages kør-selv-ferie fra

18.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Alaska på den aktive måde

  Højdepunkter

  • Uforglemmelige gletsjer-landskaber
  • Hvalsafari i naturparadiset Kenai Fiords National Park
  • Spektakulære Richardson Highway
  • Helleflynder-fiskeri i verdens “helleflynder-hovedstad”
  • White Water Rafting & Denali National Park

16-dages kør-selv-ferie fra

19.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Alaska

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Girdwood i Chugach Mountains
  • Naturparadiset i Kenai Fjords National Park
  • Nordamerikas højeste bjerg, Denali
  • Spektakulære Richardson Highway

18-dages kør-selv-ferie fra

17.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vandreferie med vandfald, kløfter og dyreliv i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Vandretur i Golden Ears Provincial Park
  • Frugtplantager og vingårde i Thompson Okanagan
  • Vandre på en del af Trans-Canadian trail
  • Guldfeber-landsbyen Cache Creek
  • Naturskønne oplevelser i Whistler

10-dages kør-selv-ferie fra

9.595 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Canadas Rocky Mountains & prærielandskaber

  Højdepunkter

  • “Snocoach” til Athabasca-gletsjeren
  • Inkluderede oplevelser i Banff og Jasper National Parker
  • Spektakulære Lake Louise
  • Nordamerikas største shoppingcenter i Edmonton
  • Dinosaurskeletterne på Royal Tyrrell Museum

10-dages kør-selv-ferie fra

10.950 kr.

Se rejsen
Heste krydser flod i Canada
Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboy, country & wildlife i Canada

  Højdepunkter

  • Ophold på en ranch i ”cowboy country”
  • Emerald Lake i Yoho National Park
  • Canadas “frugtkurv” – området Okanagan
  • Vinsmagning i Osoyoos
  • Hval- eller bjørnesafari ved Tofino

19-dages kør-selv-ferie fra

16.150 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vildmarkseventyr i Alaska & Yukon

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Vildmarksområdet Haines Junction
  • Søen Summit Lake
  • Smukke fjorde i Kenai Fjord National Park
  • Guldgraverhistorier ved Fairbanks

16-dages kør-selv-ferie fra

18.995 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Alaska

  Højdepunkter

  • Denali National Park
  • Girdwood i Chugach Mountains
  • Naturparadiset i Kenai Fjords National Park
  • Nordamerikas højeste bjerg, Denali
  • Spektakulære Richardson Highway

18-dages kør-selv-ferie fra

17.995 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke