Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Roadtrip i Canadas maritime provinser

Havet sætter dagsordenen i Canadas tre mindste provinser

18-dages kør-selv-ferie fra kr. 15.395

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Canadas tre mindste provinser – Nova Scotia, Prince Edward Island og New Brunswick – bliver samlet kaldt de maritime provinser på grund af deres beliggenhed i eller ved Atlanterhavet. Denne kør-selv-tur koncentrerer sig om netop de tre provinser, hvor havet på mange måder sætter dagsordenen. De hummere, muslinger og østers, der bliver serveret på de bedste restauranter i New York og Toronto, kommer med stor sandsynlighed fra havet omkring Prince Edward Island. Det er også havet, der sørger for attraktionen ved Bay of Fundy, hvor man kan opleve den største tidevandsforskel i verden. Samtidig er det tre provinser, der fortæller interessant historie om de første franske og engelske bosættere og om Canadas oprindelige befolkning. Læg hertil kilometervis af uberørt natur og et møde med en gæstfri befolkning.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Halifax under en fantastisk aftenhimmel

  Du lander i den største by i Nova Scotia. Nyd aftenen på havnefronten. Her ligger Historic Properties, som er havnens tidligere lagerhaller, og hvor der nu er indrettet butikker og spisesteder.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Lord Nelson Hotel

  Læs om hotellet

 • Historiske bygninger i Halifax' havneområde

  Halifax er hovedbyen i denne del af det østlige Canada, og det skyldes bl.a. den naturlige havn, der i århundreder var porten til kontinentet. Det var her i Halifax, at tusindvis af håbefulde immigranter første gang satte deres fod i deres nye land. Museet Pier 21 fortæller historien om immigranterne, og det bliver gjort på en yderst interessant måde.

  Halifax Citadel er et femstjernet fort på bakken over byen. Det blev bygget i 1749 for at beskytte den vigtige britiske flådestation, og ud over det historiske aspekt er der en imponerende udsigt over Halifax herfra (entré inkl.).

 • Fyrtårnet ved Peggy's Cove, Nova Scotia

  Bilen hentes. Små maleriske byer ligger som perler på en snor på dagens rute, der følger Mahone Bay, og du kommer til at opleve noget af mest idylliske i hele Nova Scotia. Ruten går via fiskerlejet Peggy’s Cove med verdens mest fotograferede fyrtårn, men ikke nok med det. Den lille fiskerby oser af hyggelig nostalgisk stemning fra en anden tid, og går du en tur ved havnen, falder du sikkert hurtigt i snak med de lokale fiskere.

  Du kan glæde dig til at overnatte i Lunenburg, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Lunenburg blev koloniseret i 1740’erne af primært tyske og franske protestanter, og byen er især kendt for sine maleriske og farverige træhuse.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Dagens distance: 145 km

 • Kejimkujik National Park

  Dagens rute går fra en kyst til en anden, og undervejs kan du tage en afstikker til nationalparken Kejimkujik og bl.a. opleve 300 år gamle træer. Du kan få en uforglemmelig naturoplevelse i selskab med nationalparkens rangers, eller du kan på egen hånd følge en af de mange afmærkede vandreruter – f.eks. til den forladte guldmine.

  Fortsæt til Annapolis Royal, hvor de første europæiske bosættere slog sig ned omkring 1605, og man fornemmer tydeligt, at her er der tale om et historisk sted. Besøger du Fort Anne (entré inkl.) får du bl.a. historien om de oprindelige befolkningsgruppers samspil med de europæiske bosættere.

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Dagens distance: 133 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hillsdale House Inn

  Læs om hotellet

 • Langs Bay of Fundy kan man blive vidne til stor forskel på ebbe og flod

  Fra Annapolis Royal er der en kort køretur sydpå til Digby, hvorfra du skal med færgen tværs over Bay of Fundy til St. John i provinsen New Brunswick. Herfra følger ruten Fundy Coastal Drive til St. Andrews by-the-Sea, der har status som National Historic District. Ruten er en stor naturoplevelse og skyldes bl.a., at man i dette hjørne af Canada kan blive vidne til en kæmpe forskel på ebbe og flod.

  Dagens distance: 214 km + 3 timers færgetur

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Algonquin Resort

  Læs om hotellet

 • Havnefronten i St. Andrews

  St. Andrews er grundlagt i 1783, og mange af byens huse er lige så gamle. Oplev den historiske atmosfære og se bl.a. St. Andrews Blockhouse (entré inkl.), som indbyggerne i byen tog initiativ til at få bygget i forbindelse med krigen i 1812. Ved Bay of Fundy kan man se den største forskel på tidevand i verden, da forskellen her kan komme op på 16 m mellem ebbe og flod. Helt så stor er forskellen ikke her ved St. Andrews Blockhouse ved Passamaquoddy Bay, hvor forskellen i gennemsnit er på 7.24 m. Men man kan tydeligt se, hvilken dramatisk indflydelse, det har på kystlinjen og havnen. Nyd dagen i den charmerende havneby, hvor du kan få serveret friske og velsmagende fisk og skaldyr i alskens variationer.

 • Fundy bugten

  Ruten denne dag følger Fundy bugten som er en naturskøn vej igennem små landsbyer, og i St. John kan man opleve et specielt fænomen, som bliver kaldt Reversing Falls. Der er faktisk tale om to fænomener, da der er forskel på, om det er ved ebbe eller flod.

  Dagens distance: 103 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Delta Hotel Saint John

  Læs om hotellet

 • Hopewell Rocks, Bay of Fundy

  Dagens højdepunkt er køreturen ved Bay of Fundy. Ved Hopewell Falls har man målt verdens største forskel på ebbe og flod, og på Hopewell Rocks Interptretive Center kan man få alt at vide om naturfænomenet, der er lige uden for døren. Tag en afstikker og få en naturoplevelse i Fundy National Park, inden der forsættes til Moncton.

  Dagens distance: 212 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Delta Hotel Beausejour

  Læs om hotellet

 • Byen SHediac promoverer sig selv som "Lobster Capital of the World"

  Byen Shediac er kendt som ”Lobster Capital of the World”, og det er en god idé at bruge en del af dagen her, hvor næsten alt står ”i hummernes tegn”. Der er inkluderet en spændende sejltur, hvor du også får serveret friskkogt hummer (inkl. i prisen).

  Prince Edward Island er den mindste af de maritime provinser, men den har alligevel haft stor politisk betydning. I Charlottetown udformede ”The Fathers of Confederation” i 1864 rammen for det moderne Canada, og det er svaret på, hvorfor så meget på Prince Edward Island hedder noget med ”Confederation” – f.eks. den 13 km lange Confederation Bridge, der i 1997 gjorde Prince Edward landfast med New Brunswick, og det blev nemt at komme til den grønne ø omkranset af rosenfarvede sandstrande og dramatiske, røde skrænter.

  Dagens distance: 165 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Great George

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Smuk solnedgang på Prince Edward Island

  Nyd et par dage på Prince Edward Island med Charlottetown som udgangspunkt. Du kan f.eks. begynde i den gamle bydel og se Province House, hvor den nye canadiske nation så dagens lys, og fortsætte til havnepromenaden og Victoria Row, hvor de fristende fiskerestauranter ligger tæt og naturligvis har hummer på menuen.

  Det er også oplagt at udforske øen, og vi vil foreslå en tur til Prince Edward Island National Park. Nationalparken er beliggende på øens nordlige kyst og har en kystlinje på 65 km med de skønneste brede strande og ferskvandssøer længere inde i landet. Nationalparken er desuden kendt for sit rige fugleliv, der omfatter omkring 200 fuglearter, hvoraf der er adskillige truede arter. Mange vandre- og cykelruter snor sig gennem det afvekslende terræn, og trænger du til en pause, inviterer både bølgerne og klitterne til et ”break”. Måske bliver der senere på dagen tid til at besøge ”House of Green Gables”, der inspirerede børnebogsforfatteren Lucy Maud Montgomery til at skrive bøgerne om ”Anne fra Grønnebakken” (entré inkl.).

 • Baddeck, Cape Breton Island, Nova Scotia

  Denne dag skal du med færgen fra Wood Islands over Northumberland Strait til Caribou i Nova Scotia. I byen Pictou kan du se en kopi af skibet ”Hector”, der i 1773 bragte de første skotske indvandrere over Atlanten til Nova Scotia. Fortsæt til byen New Glasgow, og byens navn vidner om, at den skotske indflydelse har været stærk her. Basen de næste dage er Baddeck på Cape Breton Island. Øen skiller sig ud fra resten af Nova Scotia ved at have sin egen kultur og sine egne traditioner, og i mange tilfælde vil du komme til at høre gælisk i stedet for engelsk.

  Dagens distance: 274 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Inverary Resort

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Fortress og Louisburg National Historic Site, Cape Breton Island

  Dagens udflugt på Cape Breton Island kan f.eks. gå til Fortress of Louisburg National Historic Site. Et besøg her kan bedst sammenlignes med et teaterstykke, hvor skuespillerne optræder som franske soldater og britiske spioner, og på den måde fortælles der om Frankrigs og Englands evige duel om Canada og om livet, som det udspillede sig i 1744. Restauranten serverer autentiske måltider fra den historiske periode.

  I Baddeck kan du besøge The Alexander Graham Bell Museum, der fortæller om Graham Bells liv og opfindelser. Graham Bell var skotte, men det var fascinationen af Cape Breton, der fik ham til at tilbringe sine sidste år ved Bras d’Or Lake.

  Dagens distance: 220 km

 • The Cabot Trail, Nova Scotia

  Naturoplevelserne denne dag får du på The Cabot Trail – en rute, der for en stor dels vedkommende følger kysten og byder på storslåede kystlandskaber og betagende udsigter, og i de små isolerede byer kan du få fornemmelsen af, hvordan livet leves her næsten ved verdens ende.

  Ruten går via den lille fransk-acadiske by Cheticamp, hvor du kan opleve den acadiske kultur, som er et levn fra de første franske bosættere, der kaldte området for Acadia. Cheticamp var i øvrigt i mange år meget isoleret, da det først var i 1949, at vejen blev forlænget hertil. Byen ligger ved indgangen til Cape Breton Highlands National Park, der inviterer på vandreoplevelser, og de findes både i korte og lange udgaver. Du skal overnatte i den lille by Ingonish, der har nationalparken som nabo på østsiden af halvøen Cape Breton.

  Dagens distance: 204 km

 • Dagens rute går langs Nova Scotias smukke kyster og hyggelige byer

  Fra Ingonish går turen sydpå til Sydney. Ved Port Hastings krydser du Strait of Canso, og herfra følger du ruten Marine Drive, som er én lang naturoplevelse, men som også byder på oplevelser i de små hyggelige byer. Du når til Guysborough ved Chedabucto Bay, som kunne være et godt sted at stoppe. Det samme gælder Sherbrooke, der er en typisk skotsk by fra 1860’erne.

  Dagen slutter i Liscomb Mills på Nova Scotias sydkyst.

  Dagens distance: 381 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Liscombe Lodge

  Læs om hotellet


  Mad & drikke

  Morgenmad
 • Kysten ved Halifax

  Turen følger kysten til Halifax, og undervejs kan du opleve Musquodoboit Harbour og stranden ved Martinique, der er provinsens længste strand. Bilen afleveres, og der er afrejse fra Halifax.

  Dagens distance: 170 km

 • Haliax, Canada

  Bilen afleveres, og der er afrejse.

 • Forlæng din rejse og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Halifax eller Charlottetown? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Hvilken bil passer til din ferie?

Midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Midsize SUV

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejsen

 • Flybillet Danmark - Halifax, inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 16 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500
 • 2 færgestrækninger

Overnatning

 • 16 overnatninger på hotel

Måltider

 • 6 x morgenmad

Seværdigheder

 • Lobster Fishing Cruise inkl. frokost
 • Entré til Alexander Graham Bell, Fort Anne, Fort Louisborg, Grand-Pré, Halifax Citadel og Port Royal i Nova Scotia
 • Entré til nationalparken Kejimkujik
 • Entré til Green Gables House og Prince Edward Island National Park
 • Entré til Carleton Martello Tower, Fort Beauséjour, Monument Lefebvre og St. Andrews Blockhouse i New Brunswick

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
23.750 kr.
15.395 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
25.350 kr.
16.195 kr.
12. august 2021 - 15. september 2021
23.750 kr.
15.395 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
23.750 kr.
15.395 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
25.350 kr.
16.195 kr.
12. august 2022 - 15. september 2021
23.750 kr.
15.395 kr.
Dobbeltværelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
23.750 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
25.350 kr.
12. august 2021 - 15. september 2021
23.750 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
23.750 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
25.350 kr.
12. august 2022 - 15. september 2021
23.750 kr.
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
15.395 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
16.195 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021
15.395 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
15.395 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
16.195 kr.
12. august 2022 - 15. oktober 2022
15.395 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

18.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Heste krydser flod i Canada
Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboy, country & wildlife i Canada

  Højdepunkter

  • Ophold på en ranch i ”cowboy country”
  • Emerald Lake i Yoho National Park
  • Canadas “frugtkurv” – området Okanagan
  • Vinsmagning i Osoyoos
  • Hval- eller bjørnesafari ved Tofino

19-dages kør-selv-ferie fra

16.150 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Niagara Falls

13-dages kør-selv-ferie fra

0 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke