Firma – og grupperejser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

Højdepunkter i det østlige Canada: Toronto, Montreal & Thousand Islands

Storbyer, naturoplevelser og et strejf af Frankrig

11-dages kør-selv-ferie fra kr. 9.150

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Denne kør-selv-ferie i det østlige Canada giver et nuanceret billede af provinserne Ontario og Quebec, og du oplever både det engelsktalende og det fransktalende Canada. De fire meget forskellige byer – Toronto, Ottawa, Montreal og Québec City – står for storbyoplevelserne, og naturoplevelserne får du bl.a. ved Kingston, langs St. Lawrence River og i nationalparken Mont Tremblant.

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Toronto, Canada

  Toronto er Canadas største by og samtidig en af verdens mest multikulturelle metropoler. Ikke mindre end 100 forskellige etniske grupper sætter kolorit på gadebilledet, og de mange små og store etniske bydele er bl.a. et spændende kulinarisk bekendtskab.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Chelsea Hotel

  Læs om hotellet

 • På opdagelse i ét af Torontos mange spændende kvarterer

  Dagen er fri til at gå på opdagelse i Torontos mange interessante kvarterer. Spis f.eks. morgenmad i “Little Italy”, frokost i Chinatown og aftensmad i “Greektown” – det er ikke mange steder i verden, du kan gøre dette på én og samme dag! Skab dig et overblik over Toronto by fra det høje CN-tårn, hvor udsigten er helt fantastisk eller nyd en middag i deres restaurant, der langsomt drejer rundt. Du kan også tage forbi Distillery-kvarteret og se de gamle pakhuse, der i dag huser både gallerier, restauranter og bryggerier. En cykeltur rundt i byen kan også være en god idé, og du kan med fordel tage cyklen med på færgen over til Torontos centrale øer, der ligger lige ud for byen. Her kører der ingen biler, og der er grønt og frodigt over det hele. Trænger du til at slappe af og nyde det gode vejr, kan du slå dig ned på stranden herovre, og skal der mere fart over feltet, finder du også en mindre forlystelsespark.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Cykeltur på Toronto Islands

  En cykeltur på Toronto Islands, der er bilfri, er en dejlig måde at opleve en af storbyens fredfyldte steder på. Turen begynder, når skumringen melder sig, og Torontos Skyline oplyses mere og mere. Turen foregår i et roligt tempo, og der er mange stop undervejs, hvor guiden fort.

  Fra 585 kr. pr voksen     Fra 455 kr. pr barn
  Til tops i CN Tower

  Torontos vartegn er det 553 m høje udsigtstårn CN Tower. På 58 sekunder kommer du op til en 360 graders panoramaudsigt og kan i klart vejr se helt til Niagara Falls. Du kan også nyde udsigten fra etagen, hvor udsigtsplatformen har glasgulv, eller fra den roterende restaurant ( bestil gerne

  Fra 285 kr. pr voksen     Fra 210 kr. pr barn
  Cykeltur i downtown Toronto

  Denne cykeltur er en perfekt introduktion til den multikulturelle storby som Toronto er. Du cykler med en lokal, og får en god fornemmelse af byens forskellige kvarterer og kulturelle og historiske seværdigheder. Highlights er CN Tower, Union Station, Kensington Market, Eaton’s Center,

  Fra 515 kr. pr voksen     Fra 395 kr. pr barn
  Dagstur til Niagara Falls

  Er du i den østelige del af Canada må du ikke gå glip af Niagara Falls – et af verdens vidundere. Tag med på denne heldagstur fra Toronto til Niagara Falls, og oplev det bedste af naturen og bylivet omkring det mægtige vandfald. På en bådtur med Hornblower kommer du helt på Horseshoe

  Fra 1015 kr. pr voksen     Fra 895 kr. pr barn
 • Thousand Islands - de 1.000 verdensberømte øer, der ligger spredt i St. Lawrence-floden.

  Denne dag afhenter du lejebilen i Toronto og kører østpå til provinsbyen Kingston. Her kan du glæde dig til en skøn sejltur (inkl.) på en times tid i området ”Thousand Islands”, som er de 1.000 verdensberømte øer, der ligger spredt over en strækning på 80 km i St. Lawrence-floden. Læn dig blot tilbage og nyd det bemærkelsesværdige landskab omkring dig, imens du sejler mellem øerne.

  Du overnatter i Kingston, der i en kort periode fra 1841-1843 var hovedstad i Canada og som ligger lige der, hvor Ontario-søen møder St. Lawrence-floden.

  Dagens distance: 265 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Ambassador Conference Resort

  Læs om hotellet

 • Ottawas Canal Rideau og Canadas parlament

  Dagens mål er Ottawa, der siden 1857 har været hovedstaden i Canada. I Ottawa mødes det engelsktalende og det fransktalende Canada, og du kan opleve det bedste fra begge kulturer.

  Ottawa-floden løber tværs gennem byen og udgør grænsen mellem den engelsktalende provins Ontario og den fransktalende provins Quebec, så der er gode grunde til at tage på opdagelse på begge sidder af floden. Midt i Ottawa ligger landets imponerende parlamentsbygning, og det er også muligt at komme på en rundvisning og til tops i Peace Tower, der er byens højeste tårn, og hvorfra man kan få en flot udsigt over byen. Mange af hovedstadens seværdigheder ligger i området omkring parlamentet. Her finder du bl.a. Confederation Square-kvarteret, der er byens historiske vartegn og den høje granit-mindesbue med akkrediterede bronzeskulpturer, der blev bygget for at ære de mange faldne soldater under 1. verdenskrig. Er du kunstinteresseret, kan du også besøge nationalgalleriet, som er Canadas førende kunstgalleri og hvis moderne arkitektur er en attraktion i sig selv. Du bør også sætte tid af til en god oplevelse på det canadiske museum for historie. Museet er et af Canadas absolut førende og mest moderne af slagsen, og der er mange forskellige temaer at fordybe sig i.

  I centrum ligger også Byward Market, der er et populært område med fristende caféer, butikker og markeder. Du bør også tage en sejltur på den UNESCO-anerkendte Rideaukanal, der blev bygget i 1832 og som er et af de ældste kanalsystemer i Nordamerika.

  Dagens distance: 175 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Delta Hotels Ottawa City Center

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Cykelrundtur i Ottawa

  På denne tur har du mulighed for at udforske Canadas hovedstad via byens smukke cykelstier. På denne afslappede cykelrundtur oplever du downtown Ottawa, og en lokal guide vil undervejs fortælle om de seværdigheder, der passeres. Dette er en unik måde at udforske denne fantastiske by på, og

  Fra 360 kr. pr voksen     Fra 290 kr. pr barn
  Byrundtur i Ottawa inkl. sejltur

  Udforsk Canadas hovedstad på en sjov og lærerig busrundtur. Byrundturen foregår i autentiske dobbeltdækkerbusser, der kan åbne taget, så du kan nyde udsigten fuldt ud. Undervejs vil guiden fortælle om Ottawas seværdigheder og fascinerende historie, og når busrundturen er overstået,

  Fra 525 kr. pr voksen     Fra 370 kr. pr barn
 • Lac-Superieur klædt i efterårsfarver, Mont-tremblant

  Du krydser grænsen til provinsen Quebec, og dagens mål er De Laurentiske Bjerge, der er en urgammel bjergkæde nord for St. Lawrence-floden. Undervejs venter der flere spændende oplevelser. Du kan f.eks. besøge Omega-safariparken i Montebello, hvor du kan opleve dyrelivet og se truede dyrearter fra området.

  Der er ingen ende på naturoplevelserne i den majestætiske nationalpark Mont Tremblant, hvor floder og søer har skabt et sandt ”kano-paradis”. Her er dog også mange andre muligheder for at være aktiv. Du kan f.eks. leje en mountainbike eller tage på en vandretur i de smukke omgivelser. Her på kanten af vildmarken kan du også være heldig at møde et spændende dyreliv.

  Dagens distance: 153 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Place St. Bernard

  Læs om hotellet

 • Québec - den ældste by i Canada

  Dagens rute går via byen Trois Rivieres, som kunne være et passende sted at spise frokost. Her er historien i høj grad nærværende, hvilket specielt kan opleves i den historiske bydel.

  Senere på dagen kommer du til at følge den historiske vej, der på fransk hedder Chemin du Roy (Kongevejen). Den kan dateres tillbage til 1737 og var en af de første vigtige veje i denne del af Canada. Vejen følger den mægtige St. Lawrence-flod, og små charmerende landsbyer ligger som perler på snor og er et vidnesbyrd om et andet Canada.

  Du når herefter til Québec – den mest franske by i Canada, hvor intet mindre end 95 % af indbyggerne taler fransk. Québec blev grundlagt i 1608 og er dermed den ældste by i Canada, og går man en tur i den gamle bydel, får man nemt den tanke, at man befinder sig Europa. Denne historiske og velbevarede bymidte er også fuldt fortjent på UNECSOs verdensarvsliste.

  Dagens distance: 441 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hotel Chateau Laurier Quebec

  Læs om hotellet

 • I Québecs historiske bydel får man hurtigt fornemmelsen af at være i Europa

  En dag med oplevelser i byen, der emmer af fransk atmosfære. Du oplever bl.a. den franske atmosfære på en sightseeingtur til fods i den gamle bydel Vieux Quebec. Du ser også den fascinerende 1700-tals arkitektur og den næsten fem km lange bymur, som er den eneste af sin art i Nordamerika. Nyd resten af dagen på egen hånd og besøg f.eks. Chateau Frontenac-hotellet, der ligner mere en fæstning end et hotel samt Citadellet og Battlefields-parken, hvor et af de mest berømte slag mellem englænderne og franskmændene fandt sted i 1759.

  Tilkøb flere oplevelser

  Hvalsafari fra Québec

  I Charlevoix-regionen findes et af de bedste steder at tage på hvalsafari. Udforsk hvalernes kongerige på en guidet bådtur, der bringer dig gennem fortryllende steder og landskaber. Oplev bl.a. de barske områder, hvor de første kolonister slog sig ned, inden du går om bord på en båd, der

  Fra 1120 kr. pr voksen     Fra 790 kr. pr barn
  Byvandring i Québec

  Québec er en af de ældste europæiske bosættelser i Canada, og byen har mange fantastiske seværdigheder, du ikke må gå glip af. Oplev Québec på en enestående byvandring, hvor du både oplever byens største seværdigheder, men også nogle af Québecs skjulte skatte. En erfaren, lokal

  Fra 170 kr. pr voksen     Fra 70 kr. pr barn
 • St. Lawrence-floden på vejen mod Montreal – en rute som også de første opdagelsesrejsende og pelsjægere fulgte

  Turen fortsætter i dag mod Montreal langs St. Lawrence-floden – en rute som også de første opdagelsesrejsende og pelsjægere fulgte. Det er også muligt i stedet at følge en rute længere inde i landet, der f.eks. tager dig forbi Drummondville, der er en levende fransk landsby fra kolonitiden.

  Montreal ligger på en ø i St. Lawrence-floden og er den største fransktalende by uden for Frankrig. Den emmer af historie og fransk atmosfære, og specielt i bydelen Vieux Montreal vil du føle dig hensat til Paris. Gadenavnene, blomstersælgerne og musettemusikken er alt sammen med til at skabe en ægte fransk stemning.

  Det er også her, du afleverer lejebilen.

  Dagens distance: 250 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Travelodge Montreal Center

  Læs om hotellet

 • Notre Dame Basilica i Montreal, en af de største kirker i Nordamerika

  Dagen er afsat til fantastiske oplevelser i Montreal! Byen blev grundlagt i 1642, og både i bydelen Vieux Montreal og Vieux Port oplever du byens historie. Nyd stemningen på Rue Saint-Paul, der er byens ældste og smukkeste gade, kig indenfor i Notre Dame-kirken, der er en af de største kirker i Nordamerika og oplev Jacques Cartier-torvet i den gamle bydel, hvor turister og godtfolk mødes. Gå heller ikke glip af det grønne åndehul – Mount Royal Park. Parken har samme designer som Central Park i New York, og da den ligger højt, er her mange gode udsigtspunkter. Tager du en slentretur langs St. Lawrence-floden, kommer du forbi byens antikke klokketårn, som minder lidt om Big Ben i London. Fra toppen af tårnet kan du opleve en flot udsigt over St. Lawrence-floden og den gamle bydel.

  Tilkøb flere oplevelser

  Byvandring i Montreal

  Oplev Canadas næststørste by på en spændende byvandring, hvor du oplever alle de største seværdigheder, Montreal har at byde på. Montreal er den største fransktalende by uden for Frankrig, og det bemærker man hurtigt, når man bevæger sig rundt i bybilledet. En erfaren guide vil pr

  Fra 285 kr. pr voksen     Fra 170 kr. pr barn
  Busrundtur i Montreal

  Oplev Montreal i eget tempo på en guidet busrundtur, der stopper ved byens største seværdigheder og mest fascinerende kvarterer. Udforsk byen i en autentisk dobbeltdækkerbus med åbent tag, hvor det er muligt at nyde udsigten fuldt ud, eller en luksuriøs bus med aircondition. Busserne stopper

  Fra 345 kr. pr voksen     Fra 230 kr. pr barn
 • Montreal, Canada

  Der er afrejse fra Montreal.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

  Tilkøb flere oplevelser

  Dagstur til Niagara Falls

  Er du i den østelige del af Canada må du ikke gå glip af Niagara Falls – et af verdens vidundere. Tag med på denne heldagstur fra Toronto til Niagara Falls, og oplev det bedste af naturen og bylivet omkring det mægtige vandfald. På en bådtur med Hornblower kommer du helt på Horseshoe

  Fra 1015 kr. pr voksen     Fra 895 kr. pr barn
  Algonquin 3-dages guidet kajaktur

  Kun tre timer nord for storbyen Toronto finder du et vildmarksområde af dimensioner. Der er tale om Algonquin Provincial Park. Området er lidt større end Sjælland, og Highway 60 er den eneste større vej, der går gennem provinsparken. Skovområdet er gennemskåret af talrige vandløb, og

  Fra 3655 kr. pr voksen     Fra 3350 kr. pr barn
 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere.

  Tilkøb flere oplevelser

  Algonquin 3-dages guidet kajaktur

  Kun tre timer nord for storbyen Toronto finder du et vildmarksområde af dimensioner. Der er tale om Algonquin Provincial Park. Området er lidt større end Sjælland, og Highway 60 er den eneste større vej, der går gennem provinsparken. Skovområdet er gennemskåret af talrige vandløb, og

  Fra 3655 kr. pr voksen     Fra 3350 kr. pr barn
 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Killarney Mountain Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Queen's Landing Inn Niagara-on-the-lake

  Læs om hotellet

Hvilken bil passer til din ferie?

Midsize

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Midsize SUV

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 

Minivan

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Flyrejse

 • Fly til Toronto/Montreal inkl. skatter og afgifter

Transport

 • 7 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri kilometer
 • Alle forsikringer med selvrisiko på CA$ 1500

Overnatning

 • 9 overnatninger på hotel

Seværdigheder

 • Sejltur i området Thousand Islands dag 3

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
13.150 kr.
11.295 kr.
10.350 kr.
9.150 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
13.795 kr.
11.750 kr.
10.695 kr.
9.495 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021
13.150 kr.
11.295 kr.
10.350 kr.
9.150 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
13.150 kr.
11.295 kr.
10.350 kr.
9.150 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
13.795 kr.
11.750 kr.
10.695 kr.
9.495 kr.
12. august 2022 - 15. oktober 2022
13.150 kr.
11.295 kr.
10.350 kr.
9.150 kr.
Dobbeltværelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
13.150 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
13.795 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021
13.150 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
13.150 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
13.795 kr.
12. august 2022 - 15. oktober 2022
13.150 kr.
3-pers. værelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
11.295 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
11.750 kr.
16. august 2021 - 15. oktober 2021
11.295 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
11.295 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
11.750 kr.
16. august 2022 - 15. oktober 2022
11.295 kr.
4-pers. værelse
01. maj 2021 - 19. juni 2021
10.350 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
10.695 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021
10.350 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
10.350 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
10.695 kr.
12. august 2022 - 15. oktober 2022
10.350 kr.
2 voksne + 2 børn
01. maj 2021 - 19. juni 2021
9.150 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021
9.495 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021
9.150 kr.
01. maj 2022 - 19. juni 2022
9.150 kr.
20. juni 2022 - 11. august 2022
9.495 kr.
12. august 2022 - 15. oktober 2022
9.150 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

18.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.995 kr.

Se rejsen
Heste krydser flod i Canada
Se kort

Kør-selv-ferie

Cowboy, country & wildlife i Canada

  Højdepunkter

  • Ophold på en ranch i ”cowboy country”
  • Emerald Lake i Yoho National Park
  • Canadas “frugtkurv” – området Okanagan
  • Vinsmagning i Osoyoos
  • Hval- eller bjørnesafari ved Tofino

19-dages kør-selv-ferie fra

16.150 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

12.995 kr. pr. person

Se rejsen

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke